Szklana kopuła marki Hendi o indeksie 199978 idealna do użycia w połączeniu z pistoletem wędzarniczym. Umożliwia serwowanie potraw w nowoczesny i spektakularny sposób.
Do przechowalni
Cyrkulator do gotowania metodą Sous-Vide o numerze katalogowym 691196 zapewnia stabilność temperatury do 0,1°C. Przeznaczony do mocowania w pojemnikach i garnkach o pojemności do 30 l, posiada regulację temperatury co 0,1°C, wmontowana pompka umożliwia równomierną cyrkulację wody, duży podświetlany wyświetlacz zapewnia łatwość odczytu, zabezpieczenie przed zbyt niskim poziomem wody. Znajdzie zastosowanie we wszystkich restauracjach serwujących dania przygotowane metodą zanurzeniową.
Do przechowalni
Pokrywa niska o średnicy 9 cm to innowacyjne naczynie wykonane z odpornego na szok termiczny szkła borowego. Pokrywa pozwala umieszczać suchy lód, dym aromatyzujący i inne gazy wewnątrz tak, aby dania przeszły aromatem. Przeźroczyste szkło daje nam możliwość kontroli nad produktem w trakcie tworzenia. Specjalistyczna misa stworzona dla kucharzy pracujących w bistrach i wykorzystujących kuchnie fusion oraz molekularną. Zaleca się zachowanie szczególnej ostrożności przy pracy z ciekłym azotem. Pokrywa niska o średnicy 9 cm C1-1022-6 dystrybuowana jest na terenie Polski przez firmę TOM-GAST, której jesteśmy oficjalnym partnerem i przedstawicielem w segmencie profesjonalnego wyposażenia restauracyjnego i cateringowego. Cena prezentowana na stronie dotyczy jednej sztuki. Zestaw zawiera 6 sztuk.
Do przechowalni
Pokrywa niska o średnicy 18,5 cm to innowacyjne naczynie wykonane z odpornego na szok termiczny szkła borowego. Pokrywa pozwala umieszczać suchy lód, dym aromatyzujący i inne gazy wewnątrz tak aby dania przeszły aromatem. Przeźroczyste szkło daje nam możliwość kontroli nad produktem w trakcie tworzenia. Specjalistyczna misa stworzona dla kucharzy pracujących w bistrach i wykorzystujących kuchnie fusion oraz molekularną. Zaleca się zachowanie szczególnej ostrożności przy pracy z ciekłym azotem. Pokrywa niska o średnicy 18,5 cm C1-1015-6 dystrybuowana jest na terenie Polski przez firmę TOM-GAST, której jesteśmy oficjalnym partnerem i przedstawicielem w segmencie profesjonalnego wyposażenia restauracyjnego i cateringowego. Cena prezentowana na stronie dotyczy jednej sztuki. Zestaw zawiera 6 sztuk.
Do przechowalni
Cyrkulator do gotowania Sous- Vide S V ST15L, Bartscher 115133 o wymiarach 68×135×317 mm. Kompaktowa alternatywa dla tradycyjnego urządzenia do gotowania Sous- Vide – w towarzystwie pasujących garnków poręczny cyrkulator sous- Vide może być z powodzeniem stosowany w wielu miejscach, dzięki czemu idealnie nadaje się do użytku mobilnego. Działa z mocą 1,3 kW/220-240 V. Posiada elektroniczne sterowanie, wyświetlacz oraz funkcje memory.
Do przechowalni
Spaghetto Kit to zestaw, który pozwala nam stworzyć żelowe spaghetti. Idealne do dekoracji lub jako część dania. Zestaw zawiera 5 rurek, każda o długości 100 cm, pojemnik, przystawkę do syfonu. Proste narzędzie, które sprawdzi się w każdej restauracji gdzie szefowie kuchni chcą zaskoczyć gości kuchnią fusion. Spaghetto Kit C1-3001 dystrybuowany jest na terenie Polski przez firmę TOM-GAST, której jesteśmy oficjalnym partnerem i przedstawicielem w segmencie wyposażenia restauracyjno – hotelowego. Cena prezentowana na stronie dotyczy jednego zestawu.
Do przechowalni
Nitro Bowl XXL o średnicy 22 cm od 100%Chef to innowacyjne naczynie wykonane z odpornego na szok termiczny szkła borowego. Jego niezwykły kształt pozwala umieszczać ciekły azot wewnątrz misy. Dodatkowy odpływ pozwala na usunięcie azotu po wykonanej pracy. Przeźroczyste szkło daje nam możliwość kontroli nad produktem w trakcie tworzenia. Specjalistyczna misa stworzona dla kucharzy pracujących w bistrach i wykorzystujących kuchnie fusion oraz molekularną. Zaleca się zachowanie szczególnej ostrożności przy pracy z ciekłym azotem. Nitro Bowl XXL o średnicy 22 cm od 100%Chef C1-1229 dystrybuowana jest na terenie Polski przez firmę TOM-GAST, której jesteśmy oficjalnym partnerem i przedstawicielem w segmencie profesjonalnego wyposażenia restauracyjnego i cateringowego. Cena prezentowana na stronie dotyczy jednej sztuki.
Do przechowalni
Dyspenser do sferyfikacji o wymiarach 8 × 8 × 20 cm i pojemności 0,5 litra. Jest wstanie wykonać do 100 kropli sferycznych na minutę I wykonany jest z tworzywa sztucznego. W zestawie 3 końcówki: 6, 8 i 10 mm. W zestawie znajduje się również łyżka cedzakowa do przenoszenia gotowych kropli. Dyspenser do sferyfikacji C1-20-006 dystrybuowany jest na terenie Polski przez firmę TOM-GAST, której jesteśmy oficjalnym partnerem i przedstawicielem w segmencie profesjonalnego wyposażenia restauracyjnego i cateringowego. Cena prezentowana na stronie dotyczy jednej sztuki.
Do przechowalni
Zestaw do Latte Art marki BarEq składa się z sześciu funkcjonalnych narzędzi wykonanych ze stali nierdzewnej i silikonu. BarEq to marka oferująca specjalistyczne wyposażenia barów oraz kawiarni lub w użytku domowym. W każdym lokalu gastronomicznym, który chce podawać, swoim gościom, świeżą i aromatyczną kawę na różne sposoby, nie może zabraknąć zestawu do Latte Art który pozwoli ozdobić każdą kawę wspaniałymi wzorami. Zestaw do Latte Art będzie niezastąpioną częścią wyposażenia każdej kawiarni, cukierni oraz baru hotelowego. Sprawdzi się również w użytku domowym do przygotowywania doskonałych napojów kawowych dla rodziny i przyjaciół. Zestaw do Latte Art BarEq T-JF14 jest dystrybuowany na terenie Polski przez firmę Tomgast, której jesteśmy oficjalnym partnerem i przedstawicielem. Cena prezentowana na stronie dotyczy jednej sztuki.
Do przechowalni
Filtry w rozmiarze XL idealne do aromatyzerów Aladin. Filtrują odpady tworzące się podczas wytwarzania dymu wędzarniczego i pozwalają zachować urządzenie w czystości. Opakowanie zawiera 5 sztuk. Filtry XL C1-1006 dystrybuowane są na terenie Polski przez firmę TOM-GAST, której jesteśmy oficjalnym partnerem i przedstawicielem w segmencie wyposażenia restauracyjno – hotelowego.
Do przechowalni
Zapasowe uszczelki o wymiarach 12 × 12 cm od 100%Chef jest to element niezbędny, przy pracy z Caviar-Box, który również jest dostępny w naszym katalogu. Całość tworzy zestaw do sferyfikacji, wykorzystywanej. Opakowanie zawiera trzy sztuki. Zapasowe uszczelki C1-2003 dystrybuowane są na terenie Polski przez firmę TOM-GAST, której jesteśmy oficjalnym partnerem i przedstawicielem w segmencie wyposażenia kuchenno – restauracyjnego. Cena prezentowana na stronie dotyczy jednej sztuki.
Do przechowalni
Turning Kit to zestaw cylindrów o trzech rozmiarach, 4 cm, 1,5 cm oraz stożka 1-4 cm, które są idealne do tworzenia dekoracji z karmelu, lukrów, czekolady oraz innych substancji spożywczych o plastycznych cechach. Sprawdzą się w restauracjach gdzie szefowie kuchni chcą zachwycić gości niebanalną dekoracją dań. Cukiernicy na całym świecie korzystają z tego zestawu, gdyż ułatwia pracę i przyspiesza proces przygotowywania spiral, ruloników oraz innych form dekoracyjnych. Turning Kit C1-5004 dystrybuowany jest na terenie Polski przez firmę TOM-GAST, której jesteśmy oficjalnym partnerem i przedstawicielem w segmencie wyposażenia restauracyjno – hotelowego. Cena prezentowana na stronie dotyczy jednego zestawu.
Do przechowalni
Kondensator do suchego lodu z specjalną nakładką do butli z CO2. Pozwala stworzyć tabletki o średnicy 5 cm i wysokości 2 cm, po około 30 sek. kapsułka jest gotowa. Bezpieczne w użyciu. Idealna przy tworzeniu dekoracji na przyjęciach, bankietach oraz w pubach i klubach. Świetny dodatek przy podawaniu potraw w kuchni fusion oraz molekularnej. Kondensator do suchego lodu C1-1205 dystrybuowany jest na terenie Polski przez firmę TOM-GAST, której jesteśmy oficjalnym partnerem i przedstawicielem w segmencie wyposażenia restauracyjno – hotelowego. Cena prezentowana na stronie dotyczy jednego zestawu.
Do przechowalni
Walec o średnicy 4 cm od 100%Chef wykonany jest z stali nierdzewnej i został stworzony do schładzania i formowania produktów w ciekłym azocie. Idealne narzędzie do pracy z kuchnią molekularną w restauracjach, bistrach, barach i cukierniach. Walec o średnicy 4 cm C101225 dystrybuowany jest na terenie Polski przez firmę TOM-GAST, której jesteśmy oficjalnym partnerem i przedstawicielem w segmencie profesjonalnego wyposażenia restauracyjnego i cateringowego. Cena prezentowana na stronie dotyczy jednej sztuki.
Do przechowalni
Prostopadłościan o wymiarach 4 × 4 cm od 100%Chef wykonany jest z stali nierdzewnej i został stworzony do schładzania i formowania produktów w ciekłym azocie. Idealne narzędzie do pracy z kuchnią molekularną w restauracjach, bistrach, barach i cukierniach. Prostopadłościan o wymiarach 4 × 4 cm C1-1226 dystrybuowany jest na terenie Polski przez firmę TOM-GAST, której jesteśmy oficjalnym partnerem i przedstawicielem w segmencie profesjonalnego wyposażenia restauracyjnego i cateringowego. Cena prezentowana na stronie dotyczy jednej sztuki.
Do przechowalni
Pojemnik nitro o pojemności 30 litrów. Pozwala bezpiecznie przechowywać ciekły azot przez dłuższy czas w restauracji. Ciekły azot to jeden z podstawowych elementów w kuchni fusion oraz kuchni molekularnej. Dlatego odpowiednie przechowywanie ciekłego azotu jest niezwykle istotne. Pojemnik nitro o pojemności 30 litrów C1-1208 dystrybuowany jest na terenie Polski przez firmę TOM-GAST, której jesteśmy oficjalnym partnerem i przedstawicielem w segmencie profesjonalnego wyposażenia restauracyjnego i cateringowego. Cena prezentowana na stronie dotyczy jednej sztuki.
Do przechowalni
Nitro Bowl o średnicy 13 cm od 100%Chef to innowacyjne naczynie wykonane z odpornego na szok termiczny szkła borowego. Jego niezwykły kształt pozwala umieszczać ciekły azot wewnątrz misy. Dodatkowy odpływ pozwala na usunięcie azotu po wykonanej pracy. Przeźroczyste szkło daje nam możliwość kontroli nad produktem w trakcie tworzenia. Specjalistyczna misa stworzona dla kucharzy pracujących w bistrach i wykorzystujących kuchnie fusion oraz molekularną. Zaleca się zachowanie szczególnej ostrożności przy pracy z ciekłym azotem. Nitro Bowl o średnicy 13 cm od 100%Chef C1-1218 dystrybuowana jest na terenie Polski przez firmę TOM-GAST, której jesteśmy oficjalnym partnerem i przedstawicielem w segmencie profesjonalnego wyposażenia restauracyjnego i cateringowego. Cena prezentowana na stronie dotyczy jednej sztuki.
Do przechowalni
Salva-G o wymiarach 42 × 26 cm jest niezwykłym urządzeniem w kuchni molekularnej i fusion. Wykonany z polipropylenu i stalki jest lodowym grillem pracującym z ciekłym azotem. Pozwala na natychmiastowe zamrożenie elementów dania. Podwójna pojemność komór po 350 ml ciekłego azotu chłodzi powierzchnię anty-grilla do -100˚C w zaledwie 2 minuty. Idealny w cukierniach i restauracjach wysokiej klasy gdzie przy pracy liczy się czas i precyzja. Salva-G o wymiarach 42 × 26 cm C1-1202 dystrybuowana jest na terenie Polski przez firmę TOM-GAST, której jesteśmy oficjalnym partnerem i przedstawicielem w segmencie profesjonalnego wyposażenia restauracyjnego i cateringowego. Cena prezentowana na stronie dotyczy jednej sztuki.
Do przechowalni
Zapisz się do naszego newslettera,
aby otrzymywać info o nowościach i promocjach.
33 5000 555
sklep@gastromania.pl
Godziny pracy:
poniedziałek-piątek: 8:00 – 16:00
© Gastromania.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.