waga | 2.5 kg |
---|---|
cena za: | sztukę |
Czekolada biała 28%, 2,5 kg torba CHW-R28-557 to biała czekolada o minimalnej zawartości kakao 28% o zrównoważonym smaku. Idealna do polew, fontann, gorącej czekolady, nadzień oraz innych aplikacji cukierniczych.
Krem do nadziewania, biała czekolada Crema W2, wiaderko 5 kg FMW-R1435-651 – napełnij wszystkie swoje piekarnicze przysmaki kultowym smakiem białej czekolady Callebaut® W2! To wysokiej jakości kremowe nadzienie jest wykonane z najlepszych w swojej klasie składników i szczyci się subtelnymi nutami wanilii. Jego stabilna konsystencja zapewnia bogate i przyjemne odczucie w ustach. Crema to zupełnie nowa gama produktów, oferująca dekadenckie, łatwe w użyciu nadzienia czekoladowe, idealne do smarowania, szprycowania, wtryskiwania, aromatyzowania, napełniania i dekorowania w szerokim zakresie zastosowań po wypieku. Dodatkowo to nadzienie jest bezglutenowe, bez barwników, sztucznych aromatów i soi!
Nadzienia oferują:
• Doskonałe i niepowtarzalne doznania smakowe z czekoladą
• Kremowa i łatwa w obróbce konsystencja w temperaturze pokojowej
• Składniki z naturalnych źródeł
• Zwiększona rentowność
• Produkt wspierający Fundację Cacao Horizons
Do przechowalni
Hiszpańska ciemna czekolada bez cukru Natra 61,1%, 20 kg – dropsy, duża torba powstaje ze starannie mieszanych, rafinowanych i konszowanych składników najwyższej jakości, które dają nam autentyczną, wykwintną ciemną czekoladę o intensywnym smaku. Ciemna czekolada bez dodatku cukrów jest wynikiem zastąpienia cukru przez maltitol. Posiada niższą kaloryczność oraz niższy indeks glikemiczny. Ta czekolada zawiera również więcej błonnika dietetycznego niż standardowa ciemna czekolada, dzięki czemu pobudza pracę jelit i nie jest próchnicogenna. Zawiera 37,9% masła kakaowego. Idealne temperowanie zapewniające stabilną krystalizację masła kakaowego skutkuje błyszczącą czekoladą formowaną w malutkie dropsy (łatwe do topienia) zachowujące wszystkie typowe cechy smakowe (kwaśny, gorzki i delikatnie słodki), dźwięk (pękanie) i teksturę (twardą, ale gładką podczas topienia). 3 krople płynności – idealna do polew i ciast.
Do przechowalni
Krem czekoladowy do lodów Choco Crema Nero, 3 kg wiaderko FND-M0938-E0-U50 to krem do gelato z ciemnej czekolady o bardzo intensywnym, czekoladowym smaku i bardzo ciemnym kolorze. Zachowuje miękkość i połysk nawet po głębokim zamrożeniu. Dodaje lodom kontrastowego smaku, tekstury i wyglądu. Gęsty czarny krem o konsystencji sosu i głębokim, intensywnym smaku czekolady jest idealny do polewania gelato lub wymieszania z lodami typu Variegato. Krem ChocoCrema Nero produkowany jest z czekolady o bardzo intensywnym smaku z bogatymi nutami prażonego kakao. Intensywny, czarny kolor sprawia, że doskonale wzbogaca produkty gelato swoim wysokim połyskiem. Po zamrożeniu lub wymieszaniu z gelato, krem ChocoCrema Nero pozostaje idealnie miękki i lśniący.
Do przechowalni
Bezmleczna, wegańska ciemna czekolada NXT Dairy-free 55,7%, torba 2,5 kg, CHD-Q55-DFR-E0-U70 to wyśmienita czekolada pozwalająca rozkoszować się wyjątkowym smakiem bez śladowych ilości mleka. Bezmleczna ciemna czekolada NXT Dairy-free ma zrównoważony smak z intensywnymi nutami kakao i czerwonych owoców. Jest to idealna czekolada do spożywania w czystej postaci lub do mieszania i aromatyzowania wegańskich musów czekoladowych, crémeux, lodów. Bezmleczna ciemna czekolada NXT Dairy-free ma ten sam lubiany smak, co Finest Belgian Chocolates Callebaut, bez żadnych śladowych ilości nabiału. I ma tę samą legendarną łatwość w użyciu: dla doskonałych rezultatów w ciastach, deserach i słodyczach, za każdym razem. To czekolada dla wszystkich Twoich wegańskich, roślinnych i bezmlecznych receptur – nawet w przypadku nietolerancji laktozy i alergii na mleko.
Skład: 55,7% kakao, 38% tłuszcz, 0% mleko.
Do przechowalni
Nadzienie orzechowe do pralin z karmelizowanym cukrem – 49,5% orzechów laskowych, 1 kg wiaderko PRA-CLAS-E4-19A to produkt z 50% orzechów laskowych i 50% cukru. Do produkcji tradycyjnej pasty Callebaut® wykorzystuje się tylko wyselekcjonowane, najlepszej jakości orzechy laskowe z plantacji w Hiszpanii, Włoch lub Turcji. Orzechy są zbierane i przechowywane maksymalnie przez 12 godzin przed ich prażeniem i karmelizacją aby zachować ich naturalny, delikatny i owocowy smak. Możesz spodziewać się intensywnego, karmelowego smaku z dodatkiem nut prażenia i owoców. Gładka pasta jest idealna jako baza smakowa dla cukierników, piekarzy, czekoladziarzy i szefów kuchni. Można ją mieszać z czekoladą aby stworzyć pyszne nadzienie do pralin formowanych, batonów i tabliczek czekolady. Dodatkowo, jest wyjątkowa jako dodatek do lodów, kremów, musów.
Do przechowalni
Czekolada ciemna 48%, 10 kg torba CHD-R9489-86A to deserowa czekolada o minimalnej zawartości kakao 48%. Idealna do polew, sporządzania pitnej czekolady na bazie mleka lub wody fontann oraz innych aplikacji cukierniczych.
Do przechowalni
Czekolada mleczna 33%, 10 kg torba CHM-T92941-86A to mleczna czekolada o minimalnej zawartości kakao 33% i kremowej konsystencji, intensywnej słodyczy z wyczuwalnymi nutami wanilii i mleka. Idealna do polew, fontann, gorącej czekolady, nadzień oraz innych aplikacji cukierniczych.
Do przechowalni
Zapisz się do naszego newslettera,
aby otrzymywać info o nowościach i promocjach.
33 5000 555
sklep@gastromania.pl
Godziny pracy:
poniedziałek-piątek: 8:00 – 16:00
© Gastromania.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.