waga | 2.5 kg |
---|---|
cena za: | sztukę |
Czekolada biała 28%, 2,5 kg torba CHW-R28-557 to biała czekolada o minimalnej zawartości kakao 28% o zrównoważonym smaku. Idealna do polew, fontann, gorącej czekolady, nadzień oraz innych aplikacji cukierniczych.
Czekolada biała do lodów 38,5% Callets™ 2,5 kg torba ICE-50-WNV-552 to biała czekolada dla lodziarzy: idealna do oblewania i straciatelli Ice Chocolate W2 jest oparta na oryginalnej recepturze W2 Octaafa Callebauta i została dopracowana dla lodziarzy. Dzięki dużej płynności ta czekolada jest idealna do oblewania lodów i do robienia stracciatelli. Ma zrównoważony smak, który jest powszechnie ceniony i może poszczycić się bogatymi mlecznymi, kremowymi i karmelowymi nutami z domieszką naturalnej wanilii. Dzięki wysokiej zawartości masła kakaowego Ice Chocolate W2 zapewnia doskonałe rezultaty końcowe, gdy jest stosowany do dipów i stracciatelli. Nie wymaga temperowania: wystarczy go stopić i gotowe. Czekolada stwardnieje w ciągu kilku sekund na lodach lub w ich pobliżu i otoczy ją cudownie chrupiącą warstwą. Ponadto szybko rozpływa się w ustach, rozpieszczając się bogatym, kremowym smakiem.
Do przechowalni
Czekolada aromatyzowana pomarańczowa Callets™ 2,5 kg torba – ORANGE-E4-U70 to ciepły pomarańczowy kolor i śmietankowy smak o wyraźnym słodko-gorzkim aromacie pomarańczy. Żyj kolorowo. Oto wspaniała czekolada, którą można wykorzystać do uatrakcyjnienia swoich kreacji odrobiną zaskakującej barwy i aromatu. Pomarańczowe Callets™, wykonane z belgijskiej białej czekolady Callebaut®, łączą śmietankową i karmelową słodycz ze słodko-gorzkim smakiem pomarańczy. Dzięki ich standardowej płynności zastosowanie pomarańczowe Callets™ jest tak samo rozległe, jak naszych tradycyjnych czekolad. Doskonale nadają się do dodawania kolorowych detali do pustych figurek i pralin, a także do tworzenia niewielkich barwionych ozdób. Są też doskonałe do nadawania odświeżającego smaku kremom i musom. Rozpuszczanie, temperowanie i chłodzenie odbywa się dokładnie tak samo jak w przypadku naszych klasycznych białych czekolad. Pomarańczowe Callets™ są wykonane z barwników w 100% bez związków azowych.
Do przechowalni
Krem czekoladowy do lodów Choco Crema Bianco, 3 kg wiaderko FNW-M4015-E0-U50 to gęsty krem o smaku białej czekolady z bogatymi nutami mleka i słodkiego karmelu. Zachowuje miękkość i połysk nawet po głębokim zamrożeniu. Dodaje lodom kontrastowego smaku, tekstury i wyglądu. Dla miłośników kremowej, miękkiej, przypominającej sos konsystencji to prawdziwa uczta dla podniebienia. ChocoCrema Bianco doskonale nadaje się do mieszania z gelato czy polewania lodów, aby nadać im kontrastowy charakter gładkiego, miękkiego kremu. Krem ChocoCrema Bianco produkowany jest z białej czekolady z kremowymi, mlecznymi i karmelowymi nutami. Po zamrożeniu lub wymieszaniu z gelato, pozostaje idealnie miękki i lśniący.
Do przechowalni
Krem czekoladowy do lodów Choco Crema Nocciola, 3 kg wiaderko FNN-O1239-E0-U50 to krem o smaku orzechów laskowych do gelato. Zachowuje miękkość i połysk nawet po głębokim zamrożeniu. Kremowa, miękka, przypominająca sos tekstura stanowi idealny dodatek do wszystkich rodzajów lodów i gelato i zwiększa doznania smakowe klientów. ChocoCrema Nocciola łatwo miesza się z gelato typu Variegato. Krem ChocoCrema Nocciola produkowany jest z orzechów laskowych i kakao i nadaje lodom niezwykle popularny smak orzechów laskowych. Doskonały do łączenia z lodami czekoladowymi, a nawet z sorbetami owocowymi. Po zamrożeniu lub wymieszaniu z gelato, krem ChocoCrema Nocciola pozostaje idealnie miękki i lśniący.
Do przechowalni
Kuwertura z ciemnej czekolady Dark Couverture Noire Organiczna, 2,5 kg torba – CHD-O71NF-E4-U70 o najwyższej płynności oraz intensywnej goryczce, oferuje podniebieniu kuszącą obecność czerwonych nut owocowych i fig. Zawartość kakao 71% oraz 43% masła kakaowego. Pochodzenie: ekologiczne ziarna kakaowe Fair Trade z Ameryki Łacińskiej, odmiany Forastero i Trinitario.
Polecane łączenia:
Polecane aplikacje:
Do przechowalni
Czekolada ciemna 48%, 10 kg torba CHD-R9489-86A to deserowa czekolada o minimalnej zawartości kakao 48%. Idealna do polew, sporządzania pitnej czekolady na bazie mleka lub wody fontann oraz innych aplikacji cukierniczych.
Do przechowalni
Czekolada mleczna 33%, 10 kg torba CHM-T92941-86A to mleczna czekolada o minimalnej zawartości kakao 33% i kremowej konsystencji, intensywnej słodyczy z wyczuwalnymi nutami wanilii i mleka. Idealna do polew, fontann, gorącej czekolady, nadzień oraz innych aplikacji cukierniczych.
Do przechowalni
Zapisz się do naszego newslettera,
aby otrzymywać info o nowościach i promocjach.
33 5000 555
sklep@gastromania.pl
Godziny pracy:
poniedziałek-piątek: 8:00 – 16:00
© Gastromania.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.