waga | 2.5 kg |
---|---|
cena za: | sztukę |
Czekolada biała 28%, 2,5 kg torba CHW-R28-557 to biała czekolada o minimalnej zawartości kakao 28% o zrównoważonym smaku. Idealna do polew, fontann, gorącej czekolady, nadzień oraz innych aplikacji cukierniczych.
Szwajcarska biała czekoladowa kuwertura White Nuit Blanche 37%, 1,5 kg torba CHW-N153NUBLE6-Z71 to czysto biała kuwertura, która łączy szwajcarskie mleko i śmietankę z specjalnie wyselekcjonowanym masłem kakaowym nadającym jej wyjątkowa kremowość i słodycz, niska zawartość cukru i długotrwałe nuty waniliowe. Idealna do dekoracji i wizualnie ekscytujących wyrobów. Szczególnie polecana do zachwycających kreacji z najczarniejszą czekoladą na rynku: Black Zabuye. Zawartość masła kakaowego: 39,3%.
Do przechowalni
Ciemna czekolada do fontann 56,9%, torba 2,5 kg – CHD-N811FOUNE4-U71 to duża zawartość kakao i wysoka zawartość masła kakaowego. Czekolada deserowa do fontann – idealna do maczania owoców, ciasta, pianek – pokocha ją każdy. Ta receptura pełna jest intensywnego, głębokiego smaku czekolady – bogatej w kakao i o cudownej, zrównoważonej słodyczy. Ponadto Callebaut® wzbogacił czekolady do fontann o dodatkowe masło, aby zagwarantować ich płynność przez dłuższy czas.
Do przechowalni
Polewa dekoracyjna o smaku malinowym Deco Melts 250 g, różowa F25315 produkcji holenderskiej firmy FunCakes, specjalizującej się w mieszankach do pieczenia ciast oraz słodkich, kolorowych artykułach dekoracyjnych dla profesjonalnych cukierników i piekarzy.
FunCakes Deco Melts (polewa w dropsach, do rozpuszczenia) oferuje wiele możliwości dekoracyjnych! To jedna z najbardziej wszechstronnych grup produktów FunCakes. Możesz rozpuścić drobne dropsy i nadać im dowolny kształt w wybranej przez Ciebie formie. Możesz tworzyć dekoracje babeczek lub pralin, ale możesz również użyć go do zrobienia lizaków i słodyczy. Równie popularny wśród doświadczonych cukierników, co amatorów oraz wśród najmłodszych kuchennych pomocników. Kiedy stopiony produkt trochę stwardnieje, nie martw się – po prostu ponownie go podgrzej! FunCakes Deco Melts są dostępne w wielu kolorach i smakach. Deco Melts nie są prawdziwą czekoladą i mają malinowy smak! Produkt przygotowano w dropsach, łatwo go dawkować – dzięki temu nigdy nie przygotujesz zbyt dużej ilości produktu i zaoszczędzisz. Deco melts są idealne do robienia cukierków i ciastek z polewą. Możesz także zanurzyć babeczki i ciasteczka w roztopionym Deco Melts. Z powodu różnic temperatur Deco Melts może topić się podczas transportu i przechowywania – produktu można nadal używać. Czasem może nie dotrzeć do Ciebie w oryginalnym kształcie drobnych dropsów.
Sposób użycia:
Przygotowanie: Włóż dropsy do odpowiedniej miseczki i rozpuść je w kuchence mikrofalowej lub w kąpieli wodnej (w kuchence mikrofalowej rozpuszczaj dropsy przy maks. 500 W). Co jakiś czas (15-20 sekund) dobrze wymieszaj. Przerwij ogrzewanie, gdy dropsy zostaną prawie całkowicie stopione (małe kawałki jednak będą nadal widoczne). Mieszaj nadal, aż dropsy stopią się całkowicie, a polewa stanie się gładka.
Przetwarzaj zgodnie z potrzebami. Aby utwardzić polewę, włóż produkt do lodówki (10-15 min.). Aby uzyskać rzadszą polewę możesz dodać kilka kropli oleju roślinnego.
Zawartość: 250 gramów
Składniki FunCakes Deco Melts – Raspberry Flavour: cukier, uwodorniony tłuszcz roślinny (z ziaren palmy), mleko w proszku (chude), emulgator: E492, E322 (słonecznik), koncentrat (burak, rzodkiew, spirulina), aromat. Alergeny podano pogrubioną czcionką. Może zawierać śladowe ilości orzechów. Ten produkt posiada certyfikat Halal.
Przechowywać w suchym i ciemnym miejscu, 16°C – 22°C.
Do przechowalni
Baza do lodów z prawdziwą mleczną czekoladą 20% Choco Base, 0,8 kg torba MXM-ICE25-V99* to baza do przygotowania lodów z mlecznej czekolady: wystarczy dodać ulubioną mleczną czekoladę, aby uzyskać niepowtarzalny smak lodów. ChocoBase al Latte to baza lodów z mlecznej czekolady dla prawdziwych rzemieślników, którzy uwielbiają rozpieszczać swoich klientów łagodnym smakiem mlecznej czekolady. Wymieszaj go z mlekiem i ulubioną czekoladą Finest Belgian Milk Chocolate lub Origin Milk Chocolate, aby uzyskać pełnowartościowe, gładkie lody czekoladowe o idealnie kremowej konsystencji. ChocoBase al Latte to idealna baza dla rzemieślnika, który uwielbia tworzyć niepowtarzalne smaki.
Do przechowalni
Belgijska biała czekolada 32% Velvet Callets™ 10 kg torba W3-01B to najbardziej jedwabista, najbardziej kremowa biała czekolada w asortymencie Callebaut. Ciesz się bogatym posmakiem, który nigdy nie stanie się zbyt ciężki. Połącz tę czekoladę ze wszystkim, od egzotycznych przypraw, takich jak szafran, po szeroką gamę owoców. Dzięki średniej płynności sprawdza się w prawie każdym zastosowaniu: formowanie, oblewanie, aromatyzowanie, powlekanie itp. Idealna dla doskonałych rezultatów końcowych za każdym razem. W celu uzyskania idealnie harmonijnego, bogatego smaku, mieszamy ziarna kakaowe z trzech różnych krajów pochodzenia: Wybrzeża Kości Słoniowej, Ghany i Ekwadoru.
Polecane łączenia:
Polecane aplikacje:
Do przechowalni
Czekolada ciemna 48%, 10 kg torba CHD-R9489-86A to deserowa czekolada o minimalnej zawartości kakao 48%. Idealna do polew, sporządzania pitnej czekolady na bazie mleka lub wody fontann oraz innych aplikacji cukierniczych.
Do przechowalni
Czekolada mleczna 33%, 10 kg torba CHM-T92941-86A to mleczna czekolada o minimalnej zawartości kakao 33% i kremowej konsystencji, intensywnej słodyczy z wyczuwalnymi nutami wanilii i mleka. Idealna do polew, fontann, gorącej czekolady, nadzień oraz innych aplikacji cukierniczych.
Do przechowalni
Zapisz się do naszego newslettera,
aby otrzymywać info o nowościach i promocjach.
33 5000 555
sklep@gastromania.pl
Godziny pracy:
poniedziałek-piątek: 8:00 – 16:00
© Gastromania.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Korzystając z witryny bez zmiany ustawień przeglądarki wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich zapisywaniu.
Kliknij, aby dowiedzieć się więcej o Polityce Cookies.