waga | 10 kg |
---|---|
cena za: | sztukę |
Czekolada ciemna 55%, 10 kg torba CHD-Q11PL-86A to deserowa czekolada o minimalnej zawartości kakao 55% o kremowej konsystencji, intensywnej słodyczy z wyczuwalnymi nutami wanilii. Idealna do polew, fontann, gorącej czekolady, nadzień oraz innych aplikacji cukierniczych.
Czekolada mleczna 33%, 10 kg torba CHM-T92941-86A to mleczna czekolada o minimalnej zawartości kakao 33% i kremowej konsystencji, intensywnej słodyczy z wyczuwalnymi nutami wanilii i mleka. Idealna do polew, fontann, gorącej czekolady, nadzień oraz innych aplikacji cukierniczych.
Do przechowalni
Mus czekoladowy biały w proszku, 0,8 kg torba, CHW-MO-W-E0-X27 – wspaniały kremowy deser pełen czekolady Finest Belgian Chocolate, na wyciągnięcie ręki.
Pełny białej czekolady. 1, 2, 3, i gotowe!
Nie ma nic lepszego niż domowy mus czekoladowy. Biały mus czekoladowy w proszku to pyszna alternatywa na wyciągnięcie ręki. Nie ma sobie równych na rynku: ten czekoladowy mus bardzo przypomina mus domowy, ale pozwala zaoszczędzić dużo czasu. Sekretem jest intensywny i naturalny smak uzyskiwany dzięki bardzo wysokiej zawartości czekolady: proszek składa się w 58,5% z białej czekolady Callebaut®. Wystarczy wsypać torebkę proszku do 1 litra mleka i ubijać na pełnych obrotach przez 5 minut. Konsystencja jest doskonała do nakładania za pomocą rękawa i formowania quennelle’i na talerzach deserowych. Nasi cukiernicy zalecają nałożenie musu do naczynia przed schłodzeniem, ponieważ pozwoli to zachować jego napowietrzoną konsystencję. Quenelle’e należy formować po schłodzeniu, gdy mus jest już odpowiednio stężały.
Jak używać?
Smaczny mus czekoladowy z białej czekolady w 3 prostych krokach:
1. Wymieszać zawartość jednego opakowania z 1 litrem zimnego mleka
2. Ubijać na pełnych obrotach przez 5 minut
3. Wyszprycować do kubeczków lub szklanek i pozostawić do schłodzenia w lodówce na około 6 godzin ALBO po schłodzeniu uformować quenelle’e.
Skład:
58.5% czekolada
26.3% cukier
Do przechowalni
Patyczki czekoladowe do zapiekania 8 cm 44%, pudełko 1,6 kg – TB-55-8-356 wykonane w 100% z ciemnej czekolady. Patyczki do zapiekania to połączenie intensywnego smaku czekolady z maksymalną wygodą. Wystarczy zawinąć je w ciasto. Jak smakują? Intensywną belgijską ciemną czekoladą – bogatą w kakao, o mocnym smaku. Jaką mają teksturę? W piekarniku topią się jak masło i odzyskują kruchość po ostygnięciu wyrobów. Tego właśnie możesz oczekiwać od patyczków do zapiekania Callebaut®. Ich specjalna receptura zawiera mniej masła kakaowego, dzięki czemu są odporne na temperaturę piekarnika do 200°C i się nie przypalają. Zawiń je i zapiecz, a Twoi klienci będą nimi zachwyceni. Opakowanie 1,6 kg zawiera około 300 szt. patyczków.
Do przechowalni
Mieszanka do lodów czekoladowych Choco Gelato Fondente, 1,6 kg torba MXD-ICE61-V99 to gotowy do użycia produkt do przygotowania gelato o smaku ciemnej czekolady o harmonijnym smaku i ciepłym, brązowym kolorze z prawdziwą, belgijską czekoladą. ChocoGelato Fondente jest idealnym składnikiem włoskich lodów o smaku ciemnej czekolady. Stanowi idealne połączenie intensywnego smaku, goryczy i słodyczy, dzięki czemu cieszy się dużym powodzeniem wśród klientów. Ciepły, atrakcyjny, czekoladowy kolor oraz kremowa tekstura sprawiają, że temu gelato nikt się nie oprze. Dzięki kompletnej recepturze zawierającej legendarną ciemną belgijską czekoladę produkt jest niezwykle łatwy w użyciu – jedyny taki produkt na rynku! Wystarczy wymieszać z gorącą wodą i włożyć do maszyny do lodów, aby otrzymać pyszne włoskie gelato o idealnie gładkiej konsystencji i wyjątkowym smaku.
Do przechowalni
Czekolada karmelowa Gold do lodów Callets™ 2,5 kg torba ICE-42-GOLD-5522 to karmelowa czekolada do oblewania lodów i straciatelli. Pieszczotliwy smak dekadenckiej karmelowej czekolady Ice Chocolate GOLD to czysty luksus, łączący w ustach aksamitny smak czekolady z intensywnie karmelowym smakiem i złotym kolorem. Spodziewaj się intensywnego karmelowego smaku z bogatymi nutami maślanego toffi i szczyptą soli morskiej pogłębiającej smak. Dzięki dużej zawartości masła kakaowego Ice Chocolate GOLD doskonale nadaje się do oblewania lodówi do stracciatelli, nie wymagając temperowania. Po prostu rozpuść czekoladę i gotowe. Czekolada stwardnieje w ciągu kilku sekund w lodach lub w ich pobliżu i otoczy ją cudownie chrupiącą warstwą. Ponadto szybko rozpływa się w ustach, uwalniając uzależniający karmelowo-czekoladowy smak.
Do przechowalni
Czekolada ciemna 48%, 10 kg torba CHD-R9489-86A to deserowa czekolada o minimalnej zawartości kakao 48%. Idealna do polew, sporządzania pitnej czekolady na bazie mleka lub wody fontann oraz innych aplikacji cukierniczych.
Do przechowalni
Czekolada mleczna 33%, 10 kg torba CHM-T92941-86A to mleczna czekolada o minimalnej zawartości kakao 33% i kremowej konsystencji, intensywnej słodyczy z wyczuwalnymi nutami wanilii i mleka. Idealna do polew, fontann, gorącej czekolady, nadzień oraz innych aplikacji cukierniczych.
Do przechowalni
Zapisz się do naszego newslettera,
aby otrzymywać info o nowościach i promocjach.
33 5000 555
sklep@gastromania.pl
Godziny pracy:
poniedziałek-piątek: 8:00 – 16:00
© Gastromania.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Korzystając z witryny bez zmiany ustawień przeglądarki wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich zapisywaniu.
Kliknij, aby dowiedzieć się więcej o Polityce Cookies.