waga | 10 kg |
---|---|
cena za: | sztukę |
Czekolada ciemna 55%, 10 kg torba CHD-Q11PL-86A to deserowa czekolada o minimalnej zawartości kakao 55% o kremowej konsystencji, intensywnej słodyczy z wyczuwalnymi nutami wanilii. Idealna do polew, fontann, gorącej czekolady, nadzień oraz innych aplikacji cukierniczych.
Krem czekoladowy do lodów Choco Crema Gold, 3 kg wiaderko FNF-M42GOLD-E0-U50 to krem z czekolady Gold o głebokim, karmelowym smaku. Zachowuje miękkość i połysk nawet po głębokim zamrożeniu. Dodaje lodom kontrastowego smaku, tekstury i wyglądu. ChocoCrema Gold to prawdziwe złoto w rękach wytwórców gelato! Bogaty krem o konsystencji sosu i głębokim, intensywnym smaku karmelu z nutami maślanego toffi oraz szczyptą soli morskiej. Gładka, kremowa tekstura doskonale sprawdza się jako bogata polewa do gelato lub do mieszania z lodami typu Variegato. Krem ChocoCrema Gold produkowany jest z czekolady gold i nadaje lodom zdecydowanie luksusowy charakter. Po zamrożeniu lub wymieszaniu z gelato, pozostaje idealnie miękki i lśniący.
Do przechowalni
Kakao alkalizowane – odtłuszczone Round Dark Brown, 0,75 kg torba DCP-01R102-VH-61V to czekoladowy smak dla receptur o najmniejszej możliwej kaloryczności. Produkt zawiera 100% kakao w tym mniej niż 1% masła kakaowego. Przyjemne gorzkie nuty i subtelne kwaskowate nuty, bardzo lekki posmak w ustach. Aromatyzuj i nadawaj kolor za pomocą oryginalnych kakao od Van Houten. Twórz lody na bazie kakao dzięki wyborowi najwyższej jakości proszków kakaowych Van Houten. Od wersji Original Natural po Dutched, innowacyjna holenderski proces tworzenia produktów Van Houten tworzy piękny, pełny i czekoladowy smak kakao dla autentycznych włoskich lodów z nutami kakao. Rozkoszuj się lekkim, odżywczym charakterem kakao i delektuj się intensywnymi doznaniami smakowymi.
Do przechowalni
Proszek kakaowy Bensdorp 10/12 DDP, worek 25 kg 100001-793 to wysokogatunkowe kakao o obniżonej zawartości tłuszczu wytwarzane z wysokiej jakości ziaren kakaowych z Afryki Zachodniej. Silnie alkalizowane PH: 7,6-8,2.
Do przechowalni
Belgijska czekolada mleczna 33,6% Callets™ 10 kg torba 823NV-01B to kultowa mleczna czekolada preferowana przez szefów kuchni na całym świecie. Pomyśl o głębokim, ciepłym kolorze, gładkim kakaowym body i słodkich, karmelowych nutach. Ta uwielbiana czekolada ma pełny smak i doskonałą urabialność. Połącz ją z szeroką gamą mocnych pikantnych, owocowych, mlecznych lub likierowych smaków. Jej wszechstronna płynność sprawia, że jest skuteczna w każdym zastosowaniu. Aby uzyskać idealnie zrównoważony i zrównoważony smak, mieszamy ziarna kakaowe z 3 różnych krajów pochodzenia: Wybrzeża Kości Słoniowej, Ghany i Ekwadoru.
Polecane łączenia:
Polecane aplikacje:
Do przechowalni
Bezmleczna, wegańska jasna czekolada NXT Dairy-free 42,3%, torba 2,5 kg, CHM-Q42-DFR-E0-U70 to najsmaczniejsza i najbardziej kremowa alternatywa dla mlecznej czekolady na świecie. Bezmleczna czekolada NXT Dairy-free jest równie kremowa, pyszna i bogata w kakao jak tradycyjna mleczna czekolada, a jednocześnie nie zawiera nawet śladowych ilości mleka. W przypadku tej bezmlecznej czekolady mleko zastąpiliśmy w 100% roślinną alternatywą: chufa. Chufa to bulwa z rośliny Cyperus esculentus, która rośnie w rejonie Morza Śródziemnego i Afryki. Po zbiorze bulwy są suszone i mielone i wykorzystywane, jako mleczny, smaczny i kremowy zamiennik mleka – bogaty w błonnik. Chufa służy również do tworzenia pysznej i pożywnej horchata de chufa: napoju przypominającego mleko, uwielbianego w Hiszpanii. To Twoja czekolada dla wszystkich Twoich wegańskich, roślinnych i bezmlecznych receptur – odpowiednia także dla klientów z nietolerancją laktozy i alergii na mleko.
Skład: 42,3% kakao, 37% tłuszcz, 0% mleko.
Do przechowalni
Czekolada ciemna 48%, 10 kg torba CHD-R9489-86A to deserowa czekolada o minimalnej zawartości kakao 48%. Idealna do polew, sporządzania pitnej czekolady na bazie mleka lub wody fontann oraz innych aplikacji cukierniczych.
Do przechowalni
Czekolada mleczna 33%, 10 kg torba CHM-T92941-86A to mleczna czekolada o minimalnej zawartości kakao 33% i kremowej konsystencji, intensywnej słodyczy z wyczuwalnymi nutami wanilii i mleka. Idealna do polew, fontann, gorącej czekolady, nadzień oraz innych aplikacji cukierniczych.
Do przechowalni
Zapisz się do naszego newslettera,
aby otrzymywać info o nowościach i promocjach.
33 5000 555
sklep@gastromania.pl
Godziny pracy:
poniedziałek-piątek: 8:00 – 16:00
© Gastromania.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.