Cena netto:
161,16 zł 169,64 zł 169,64 zł
Cena brutto:
198,23 zł 208,66 zł 208,66 zł
Dostępność: 24 godziny
Stan magazynowy: 3-4 szt.
Koszt dostawy: od 22,00 zł
W koszyku

Jeśli masz pytania, zadzwoń lub napisz do nas!

33 5000 555 sklep@gastromania.pl Biuro Obsługi Klienta jest do Państwa dyspozycji od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00
Informacje:
waga: 2.5 kg
cena za: sztukę
kod EAN: 5410522512977

Czekolada ciemna 80,5% Callets™ 2,5 kg torba | CALLEBAUT, 80-20-44-E4-U71 - Opis:

Belgijska ciemna czekolada 80,5 Callets™ 2,5 kg torba 80-20-44-E4-U71 to ciemna czekolada celebrująca intensywność. Złożona w 80 z kakao, ta intensywna czekolada jest zdominowana przez nuty prażonego kakao i dodatkową goryczkę, aby uzyskać przytłaczające doznania smakowe. Ponieważ zawiera 63 mniej cukru niż zwykła gorzka czekolada, jest zdrowszym wyborem do nadawania smaku Twoim ulubionym kreacjom. Podkreśl głęboki i bogaty smak czekolady w musach czekoladowych, kremach, ciastkach czekoladowych, ganaszach, lodach i moelleux i ciesz się przyjemnym posmakiem i pyszną konsystencją. Dzięki owocowym nutom POWER 80 łatwo łączy się z szeroką gamą mocnych smaków, takich jak przyprawy, owoce, kawy, herbaty i sery. Aby uzyskać idealnie zrównoważony smak, mieszamy ziarna kakaowe z 3 różnych krajów pochodzenia: Wybrzeża Kości Słoniowej, Ghany i Ekwadoru.

Polecane łączenia:

* goździki, czosnek, mandarynka, Shiraz, Kriek Bellevue, Eggnog, pistacja, olej truflowy, Gruyère, Earl Grey, Kawa Blue Mountain

Polecane aplikacje:

* Cukiernictwo: do średniego oblewania, formowania średnich pustych figurek (15-30 cm), formowania pralin, formowania małych pustych figurek (5-15 cm), mieszania, szprycowania dekoracji, natryskiwania (aerograf), nadawania smaku. Idealne do takich produktów jak karmele, polewy do orzechów, pasta czekoladowa, nadzienia kremowe i maślane, ganache, talarki czekoladowe, trufle.

* Ciastka i desery: do nadawania smaku. Idealne do takich produktów jak krem bawarski, kremy i crémeux, krem angielski i twarogowy, ganache, glazury, czekoladowa lawa / fondant, mus, sosy, biszkopty i ciasta.

* Wypieki piekarskie: do oblewania i lukru. Idealne do takich produktów jak chleb i brioszki, herbatniki, muffinki, kremy do zapiekania (do tart, ciasta duńskiego i placków).

* Lody i sorbety: do nadawania smaku. Idealne do takich produktów jak lody amerykańskie, tradycyjne lody włoskie, lody włoskie i sorbety.
Czekolada ciemna 80,5% Callets™ 2,5 kg torba | CALLEBAUT, 80-20-44-E4-U71 - Opinie:
Tylko osoby które kupiły dany produkt mogą dodawać opinie.
Czekolada ciemna 80,5% Callets™ 2,5 kg torba | CALLEBAUT, 80-20-44-E4-U71 - Zwroty i reklamacje:

W przypadku gdy dostarczony towar z jakiegokolwiek powodu Państwu nie odpowiada, a zakupiony został przez konsumenta (w rozumieniu przepisów prawa), możliwy jest jego zwrot w terminie do 14 dni. Zwrot towaru musi przebiegać zgodnie z §6 naszego regulaminu na adres podany przez pracownika sklepu. Zalecamy wypełnienie formularza odstąpienia od umowy, który można pobrać poniżej w podanym linku i wysłanie go wraz z wracanym towarem. Wymiana na inny towar możliwa po uzgodnieniu z pracownikiem sklepu. Przed zwrotem lub wymianą zalecamy skontaktowanie się z naszym działem handlowym.

Oświadczenie o odstąpieniu od umowy

W przypadku reklamacji prosimy o wypełnienie poniższego formularza elektronicznego lub wysłanie zgłoszenia na adres: serwis@gastromania.pl bądź pocztą tradycyjną na druku reklamacyjnym.

Elektroniczny formularz reklmacyjny

Druk reklamacyjny