waga | 0.4 kg |
---|---|
cena za: | sztukę |
Belgijska czekolada mleczna 33,6% Callets™ 0,4 kg torba 823-E0-D94 to kultowa mleczna czekolada preferowana przez szefów kuchni na całym świecie. Pomyśl o głębokim, ciepłym kolorze, gładkim kakaowym body i słodkich, karmelowych nutach. Ta uwielbiana czekolada ma pełny smak i doskonałą urabialność. Połącz ją z szeroką gamą mocnych pikantnych, owocowych, mlecznych lub likierowych smaków. Jej wszechstronna płynność sprawia, że jest skuteczna w każdym zastosowaniu. Aby uzyskać idealnie zrównoważony i zrównoważony smak, mieszamy ziarna kakaowe z 3 różnych krajów pochodzenia: Wybrzeża Kości Słoniowej, Ghany i Ekwadoru.
Polecane łączenia:
Polecane aplikacje:
Białe nadzienie do pralin gotowe do użycia, Tintoretto Basic White, kuweta 5 kg to wspaniała baza umożliwiająca tworzenie własnego nadzienia o długiej przydatności do spożycia. Ma śmietankowy kolor, przyjemnie słodki smak i niewiarygodnie delikatną konsystencję, dzięki której natychmiast rozpuszcza się w ustach. Zmieszane z teksturami takimi jak mielona kawa, nibsy kakaowe, Pailleté Feuilletine, bresilienne lub liofilizowanymi owocami Tintoretto zamieni się w atrakcyjne nadzienie, które podkreśli smak pralin. Po wymieszaniu z nadzieniem Tintoretto, dzięki jego unikalnej recepturze, chrupiące tekstury pozostaną świeże i chrupkie. Czekolady i czekoladowe tabliczki wypełnione nadzieniem Tintoretto będą miały długą przydatność do spożycia. Białe nadzienie Tintoretto ma półmiękką konsystencję, dzięki czemu z łatwością można podzielić je na niewielkie części przeznaczone do maczania lub oblewania. Miksując, zmiękczając i napowietrzając je w malakserze, uzyskuje się lekkie nadzienie, które następnie można nałożyć za pomocą rękawa do form do pralin, batonów lub tabliczek czekoladowych.
Do przechowalni
Baza do lodów z prawdziwą ciemną czekoladą 10% Choco Base, 0,8 kg torba MXD-ICE10SF-V99 to baza do lodów na bazie czekolady deserowej nadająca intensywny smak. Do łączenia z ChocoGrattato lub wybraną ciemną czekoladą Finest Belgian Chocolate: POWER 80, 70-30, 60-40, 811, Sao Thomé, Madagascar, Brazil lub Ecuador. Stwórz gładkie, pełne smaku, spersonalizowane lody o kremowej konsystencji, które pokocha każdy.
Do przechowalni
Baza do lodów z prawdziwą mleczną czekoladą 20% Choco Base, 0,8 kg torba MXM-ICE25-V99* to baza do przygotowania lodów z mlecznej czekolady: wystarczy dodać ulubioną mleczną czekoladę, aby uzyskać niepowtarzalny smak lodów. ChocoBase al Latte to baza lodów z mlecznej czekolady dla prawdziwych rzemieślników, którzy uwielbiają rozpieszczać swoich klientów łagodnym smakiem mlecznej czekolady. Wymieszaj go z mlekiem i ulubioną czekoladą Finest Belgian Milk Chocolate lub Origin Milk Chocolate, aby uzyskać pełnowartościowe, gładkie lody czekoladowe o idealnie kremowej konsystencji. ChocoBase al Latte to idealna baza dla rzemieślnika, który uwielbia tworzyć niepowtarzalne smaki.
Do przechowalni
Szwajcarska biała czekoladowa kuwertura White Nuit Blanche 37%, 1,5 kg torba CHW-N153NUBLE6-Z71 to czysto biała kuwertura, która łączy szwajcarskie mleko i śmietankę z specjalnie wyselekcjonowanym masłem kakaowym nadającym jej wyjątkowa kremowość i słodycz, niska zawartość cukru i długotrwałe nuty waniliowe. Idealna do dekoracji i wizualnie ekscytujących wyrobów. Szczególnie polecana do zachwycających kreacji z najczarniejszą czekoladą na rynku: Black Zabuye. Zawartość masła kakaowego: 39,3%.
Do przechowalni
Kuwertura z ciemnej czekolady Mexique Origine 66%, 2,5 kg torba – CHD-N66MEX-E4-U70 o średniej płynności i lekko kwaskowatym początkowym smaku i wysoką zawartością kakao uwalnia pikantne i drzewne nuty z posmakiem lukrecji. Zawartość kakao 66% oraz 37% masła kakaowego. Pochodzenie: ziarna wenezuelskie, trochę Criollo, głównie Trinitario.
Polecane łączenia:
Polecane aplikacje:
Do przechowalni
Belgijska czekolada mleczna 33,6% Callets™ 2,5 kg torba 823-E4-U71 to kultowa mleczna czekolada preferowana przez szefów kuchni na całym świecie. Pomyśl o głębokim, ciepłym kolorze, gładkim kakaowym body i słodkich, karmelowych nutach. Ta uwielbiana czekolada ma pełny smak i doskonałą urabialność. Połącz ją z szeroką gamą mocnych pikantnych, owocowych, mlecznych lub likierowych smaków. Jej wszechstronna płynność sprawia, że jest skuteczna w każdym zastosowaniu. Aby uzyskać idealnie zrównoważony i zrównoważony smak, mieszamy ziarna kakaowe z 3 różnych krajów pochodzenia: Wybrzeża Kości Słoniowej, Ghany i Ekwadoru.
Polecane łączenia:
Polecane aplikacje:
Do przechowalni
Belgijska czekolada mleczna 33,6% Callets™ 10 kg torba 823NV-01B to kultowa mleczna czekolada preferowana przez szefów kuchni na całym świecie. Pomyśl o głębokim, ciepłym kolorze, gładkim kakaowym body i słodkich, karmelowych nutach. Ta uwielbiana czekolada ma pełny smak i doskonałą urabialność. Połącz ją z szeroką gamą mocnych pikantnych, owocowych, mlecznych lub likierowych smaków. Jej wszechstronna płynność sprawia, że jest skuteczna w każdym zastosowaniu. Aby uzyskać idealnie zrównoważony i zrównoważony smak, mieszamy ziarna kakaowe z 3 różnych krajów pochodzenia: Wybrzeża Kości Słoniowej, Ghany i Ekwadoru.
Polecane łączenia:
Polecane aplikacje:
Do przechowalni
Belgijska czekolada mleczna 33,6% Callets™ 1 kg torba 823-E1-U68 to kultowa mleczna czekolada preferowana przez szefów kuchni na całym świecie. Pomyśl o głębokim, ciepłym kolorze, gładkim kakaowym body i słodkich, karmelowych nutach. Ta uwielbiana czekolada ma pełny smak i doskonałą urabialność. Połącz ją z szeroką gamą mocnych pikantnych, owocowych, mlecznych lub likierowych smaków. Jej wszechstronna płynność sprawia, że jest skuteczna w każdym zastosowaniu. Aby uzyskać idealnie zrównoważony i zrównoważony smak, mieszamy ziarna kakaowe z 3 różnych krajów pochodzenia: Wybrzeża Kości Słoniowej, Ghany i Ekwadoru.
Polecane łączenia:
Polecane aplikacje:
Do przechowalni
Belgijska czekolada mleczna 40,7% Callets™ 2,5 kg torba 841-E4-U71 to mleczna czekolada o intensywnym smaku kakao i zawartości kakao minimum 40,7%. Czekolada ta posiada intensywność smaku charakterystyczną dla ciemnej czekolady, a przy tym mocno wyczuwalne nuty śmietanki i karmelu. Charakteryzuje się standardową płynnością i jest bardzo uniwersalna w zastosowaniu.
Do przechowalni
Belgijska ciemna czekolada 54,5% Callets™ 0,4 kg torba 811-E0-D94 to jedna z oryginalnych receptur Octaafa Callebaut, która została kultową recepturą Callebaut słynną na całym świecie. Jak wszystkie wyroby Finest Belgian Chocolate, została przygotowana z naszej flagowej mieszanki Wieze. Prażenie całych ziaren gwarantuje bogaty smak kakao i delikatne, owocowe nuty. Ten mistrz harmonii wśród czekolad doskonale komponuje się z szeroką gamą składników i sprawdza się we wszystkich zastosowaniach, począwszy od wyrobów konfekcyjnych po ciastka, sosy i napoje. Wspaniałe efekty za każdym razem! Nr 1 szefów kuchni sprawdzi się w każdej sytuacji. W celu uzyskania idealnie harmonijnego, bogatego smaku, mieszamy ziarna kakaowe z trzech różnych krajów pochodzenia: Wybrzeża Kości Słoniowej, Ghany i Ekwadoru.
Polecane łączenia:
Polecane aplikacje:
Do przechowalni
Belgijska czekolada biała 28% Callets™ 0,4 kg torba W2-E0-D94 to kolejny z oryginalnych przepisów Octaafa Callebaut, który stał się ulubioną czekoladą wielu szefów kuchni. Ta czekolada jest jak najbardziej belgijska, ponieważ jest wytwarzana głównie z mleka krów pasących się na belgijskich pastwiskach i cukru z lokalnych buraków cukrowych. Ma wspaniały smak z wyraźnymi mlecznymi, kremowymi, karmelowymi i waniliowymi nutami, które są w idealnej równowadze. W2 można łączyć z szeroką gamą składników i smaków: od kwaśnego do gorzkiego, przypraw po zioła i od owoców po piwa. Dzięki średniej płynności jest to doskonała, wszechstronna czekolada. Używana w tabliczkach czekolady lub pustych figurach, zaskakuje swoim pięknym satynowym połyskiem i zgrabną teksturą. Możesz w pełni na niej polegać przy aromatyzowaniu musów, kremów, lodów, napojów i sosów. W celu uzyskania idealnie harmonijnego, bogatego smaku, mieszamy ziarna kakaowe z trzech różnych krajów pochodzenia: Wybrzeża Kości Słoniowej, Ghany i Ekwadoru.
Polecane łączenia:
Polecane aplikacje:
Do przechowalni
Belgijska różowa czekolada Ruby 47,5% Callets™ 0,4 kg torba CHR-R36RB12-E0-D94 to czekolada o intensywnej owocowości i świeżych, kwaśnych nutach. Zrodzona z rubinowych ziaren kakaowych czekolada Ruby RB1 nie zawiera żadnych dodanych barwników ani aromatów owocowych. Jej niepowtarzalny smak i kolor zachęcają do tworzenia niepowtarzalnych zestawień i odkrywania nowych pomysłów na słodycze, ciasta i desery. Dzięki swojej wszechstronnej płynności, Ruby RB1 jest idealna do szerokiego zakresu zastosowań, od formowania i oblewania po musy i nie tylko. W celu uzyskania idealnie harmonijnego, bogatego smaku, mieszamy ziarna kakaowe z trzech różnych krajów pochodzenia: Wybrzeża Kości Słoniowej, Ghany i Ekwadoru.
Polecane łączenia:
Do przechowalni
Belgijska czekolada karmelowa Gold 30,4% Callets™ 2,5 kg torba CHK-R30GOLD-E0-D94 to czekolada wykonana i stworzona z doskonałego doboru składników, takich jak karmelizowany cukier i karmelizowane mleko. Czekolada ta posiada bogate nuty toffi, masła, śmietanki i ekscytującej szczypty soli. Ciesz się jego bladobursztynowym kolorem ze złotym odcieniem, który sprawdza się w prawie każdym zastosowaniu. W celu uzyskania idealnie harmonijnego, bogatego smaku, mieszamy ziarna kakaowe z trzech różnych krajów pochodzenia: Wybrzeża Kości Słoniowej, Ghany i Ekwadoru.
Polecane łączenia:
Polecane aplikacje:
Do przechowalni
Zapisz się do naszego newslettera,
aby otrzymywać info o nowościach i promocjach.
33 5000 555
sklep@gastromania.pl
Godziny pracy:
poniedziałek-piątek: 8:00 – 16:00
© Gastromania.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.