Najwyższej jakości czekolada Callebaut

Callebaut to oryginalna pyszna czekolada, która zachwyciła cukierników na całym świecie. Została wyprodukowana przez szwajcarskie przedsiębiorstwo Barry Callebaut, które powstało w 1996 roku. Na całym świecie firma ma ponad 50 zakładów produkcyjnych, w których zatrudnia około 10 000 pracowników. Zajmuje się głównie produkcją wyrobów, które powstały z czekolady oraz kakao i charakteryzują się intensywnym, głębokim i aksamitnym smakiem. Czekolada Callebaut to produkt, który ma wiele zastosowań, dlatego jest uwielbiany przez szefów kuchni na całym świecie. Dzięki temu, że Barry Callebaut korzysta z nowoczesnych technologii i używa produktów najwyższej jakości, czekolada Callebaut jest artykułem premium.

Czytaj więcej >

Czekolada Callebaut -– co w niej wyjątkowego?

Przede wszystkim niezwykły wspaniały smak, którego nie można porównywać z żadnym innym! Produkt może być używany do oblewania wypieków, nadawania im smaku, produkcji kremów, formowania figurek, przygotowywania lukru, natryskiwania, szprycowania dekoracji i nie tylko! W naszym asortymencie czekolada Callebaut dostępna jest w ciekawych smakach, dlatego jesteśmy przekonani, że każdy będzie nią zachwycony! Oferujemy czekolady Callebaut: różowe, karmelowe, ciemne, białe, mleczne, aromatyzowane, wegańskie i wiele innych! Produkty pakowane są w opakowania o różnej gramaturze, największe z nich to aż 25 kilogramów!

Czekolady Callebaut w Gastromania.pl!

Zachęcamy Państwa do przyjrzenia się bliżej naszej ofercie, w której znajdują się nie tylko czekolady Callebaut, ale i inne wysokiej jakości artykuły spożywcze, akcesoria, meble, urządzenia i gadżety gastronomiczne. Dla naszych klientów przygotowaliśmy atrakcyjne ceny, dlatego zakupy u nas robią zarówno profesjonaliści, jak i amatorzy gotowania. Jeżeli mają Państwo jakiekolwiek pytania dotyczące naszego asortymentu, zapraszamy do bezpośredniego kontaktu z zespołem Gastromania.pl: z przyjemnością rozwiejemy wszystkie wątpliwości! Życzymy owocnych zakupów!