długość | 890 mm |
---|---|
szerokość | 860 mm |
wysokość | 430 mm |
moc całkowita | 4.2 kW |
napięcie: | 230 V |
długość komory | 610 mm |
szerokość komory | 610 mm |
wysokość komory | 140 mm |
ilość komór | 1 szt. |
ilość pizz | 4 szt. |
zasilanie: | elektryczne |
waga | 68 kg |
temperatura minimalna | 50 °C |
temperatura maksymalna | 400 °C |
materiał: | aluminium, stal malowana |
Jednokomorowy piec do pizzy CT 100, Bartscher 2002010 to niezbędny element wyposażenia każdej pizzerii. Piec jednokomorowy jest najlepszym rozwiązaniem do małych lokali, które nie posiadają dużych przestrzeni i nie produkują wielkich ilości pizzy. Można w nich upiec jednocześnie nawet 4 pizze o średnicy 30 centymetrów. Wykonany został ze stali, jest łatwy w obsłudze i utrzymaniu czystości. Posiada regulację górnej oraz dolnej grzałki, co pozwala na dopasowanie temperatury od wypiekanego ciasta. Sama komora pieca została wykonana z ognioodpornej płyty szamotowej.
Parametry techniczne:
Wyposażenie dodatkowe (dopłata):
Dlaczego warto wybrać piec do pizzy Resto Quality TOP 4 XL?
Do przechowalni
Piec jednokomorowy do pizzy, elektryczny marki GGF należący do linii E-Line, numerze katalogowym 781531 o pojemności: 9 x pizza 30 cm. Piec jest wyposażony w panel frontowy wykonany ze stali nierdzewnej, obudowę ze stali malowanej na czarno, płyty szamotowe na dnie komory, zakres pracy do 500°C, oświetlenie komory, kominek odprowadzający parę, możliwość niezależnego sterowania grzałką górną i dolną. Piec należy do linii wydajnych urządzeń przeznaczonych do wypieku wszelkich rodzajów pizzy. Jest to model który znajdzie zastosowanie w średniej wielkości obiektów gastronomicznych.
Do przechowalni
Jednokomorowy piec do pizzy Modular® o wymiarach 1810×1125×480 mm jest najlepszym rozwiązaniem dla restauracji, barów, hoteli, kawiarni, stacji benzynowych, sklepów ogólnospożywczych oraz innych punktów wydawania żywności a także dla klientów indywidualnych. Dzięki optymalnemu rozkładowi ciepła oraz całkowicie elektronicznemu, niezależnemu sterowaniu temperatury w strefie górnej, jak i dolnej umożliwia szybszy oraz bardziej równomierny proces pieczenia nie tylko pizzy, ale również każdego rodzaju żywności. Funkcja Turbo-start powoduje natychmiastowe nagrzanie pieca, a podwójny timer z alarmem (w wersji cyfrowej) umożliwia ustawienie czasu pieczenia ręcznie albo automatycznie dla wszystkich zapiekań poprzez naciśnięcie jednego przycisku. Piec wyposażono w 1 komorę. Płyta szamotowa wykonana jest ze specjalnej, naturalnej gliny z drobną teksturą (generującą niewielki strumień powietrza pod pizzą), dokładnie wypalanej po to aby otrzymać optymalną wytrzymałość oraz porowatość. Piece posiada wyjątkowo wytrzymałe, łatwe do otworzenia drzwi z wysokiej jakości łożyskami i przestronną szybą oraz dwie antyodblaskowe lampy halogenowe w każdej komorze co daje doskonałą widoczność w celu kontroli pieczenia oraz w trakcie wkładania i wyciągania pizz. Wydajna izolacja również powoduje niską temperaturę otoczenia w pobliżu pieca, a w rezultacie przyjemniejsze środowisko pracy. Powierzchnia wykonana ze stali nierdzewnej jest lśniąca i wypolerowana. Łączenia, tak jak śruby i nitowania są wręcz niewidoczne co nadaje piecom efektowny wygląd. Ponadto piec Modular® wyposażono w cyfrowy lub klasyczny panel sterowania z wyświetlaczem, wskaźniki termostatu i funkcji Turbo-start, funkcję Serwis, wysuwaną półkę ze stali nierdzewnej, podstawę z solidnymi kółkami, wyciąg do podłączenia z lokalnym systemem wentylacji oraz kontrolki umożliwiające regulowanie i dostosowywanie wentylacji.
Wyposażenie opcjonalne (za dopłatą):
- Kolorystyka Royal Gold lub Phantom Black z polerowanej stali nierdzewnej
- Możliwość wykonania w wersji umożliwiającej zasilanie napięciem na statkach lub jachtach. Możemy również dostarczyć każdy piec z serii Modular® w wersji na napięcie określone przez klienta.
- Specjalna wersja 500°C/932°F umożliwiająca wypiek specjalnego typu pizz takich jak Napoli, pieczywa lub innych produktów wymagających bardzo wysokiej temperatury pieczenia.
- Wersja dla piekarni (opcja pary wodnej)
- Stojak dla podstawowych, ale przydatnych narzędzi.
- Półka na przyprawy i olej.
- Wyższa komora dla „rosnących” wypieków.
- Bezdotykowo otwierane drzwi.
- Dodatkowa wysuwana półka, która w zależności od umiejscowienia pierwszej półki może zostać zamontowana tuż pod piecem w celu stworzenia dużego blatu wielofunkcyjnego lub w podstawie, aby stworzyć poręczną wysuwaną powierzchnię, na której przechowywane mogą być pudełka po pizzy.
Do przechowalni
Parametry techniczne:
Wyposażenie opcjonalne (dopłata):
Do przechowalni
Wyrafinowany design, zaawansowana ergonomia, włoska tradycja
Nowy piec kopułowy do pizzy neapolitańskiej Zanolli AUGUSTO® o estetycznym, tradycyjnym włoskim wyglądzie. Piec dostępny jest w wersji na 6 i 9 pizz, z maksymalną temperaturą 500°C i komorą pieczenia w całości wyłożoną ogniotrwałą ceramiką.
Parametry techniczne:
Wyposażenie opcjonalne:
Do przechowalni
Dwukomorowy piec do pizzy CT 200, Bartscher 2002020 to niezbędny element wyposażenia każdej pizzerii. Piec dwukomorowy jest najlepszym rozwiązaniem do średnich lokali, które nie posiadają zbyt dużych przestrzeni i nie produkują wielkich ilości pizzy. Można w nim upiec jednocześnie nawet 8 pizz o średnicy 30 centymetrów. Wykonany został ze stali, jest łatwy w obsłudze i utrzymaniu czystości. Posiada regulację górnej oraz dolnej grzałki, co pozwala na dopasowanie temperatury od wypiekanego ciasta. Sama komora pieca została wykonana z ognioodpornej płyty szamotowej.
Do przechowalni
Blacha do pieczenia pizzy 325×325×10 mm, Bartscher 100925 wykonana ze stali nierdzewnej pokrytej xynflonem – powłoką przeciw przywieraniu. Posiada perforowany spód i wzmocnione krawędzie. Nadaje się do mycia w zmywarce.
Do przechowalni
Łopatka do pizzy 280×50×1333 mm, Bartscher 100927 z aluminium. Bardzo wszechstronna, trwała i poręczna z dużą rączką. Dzięki takiej budowie można przewracać i wyjmować pizzę bez obawy, że kawałek ciasta zsunie się z łopatki.
Do przechowalni
Nóż do pizzy 100×22×230 mm, Bartscher 100928. Radełko zostało wykonane ze stali niklowo-chromowej. Jest to profesjonalny nóż, który ułatwi dzielenie pizzy na równe, estetycznie wyglądające kawałki. Ostrze ze stali jest niezawodne, precyzyjne i trwałe. idealnie nadaje się do zastosowań kuchennych i gwarantuje długą żywotność produktu.
Do przechowalni
Jednokomorowy piec do pizzy NT 501, Bartscher 2002018 to niezbędny element wyposażenia każdej pizzerii. Piec jednokomorowy jest najlepszym rozwiązaniem do małych lokali, które nie posiadają dużych przestrzeni i nie produkują wielkich ilości pizzy. Można w nich upiec jednocześnie nawet 4 pizze o średnicy 25 centymetrów. Wykonany został ze stali, jest łatwy w obsłudze i utrzymaniu czystości. Posiada regulację górnej oraz dolnej grzałki, co pozwala na dopasowanie temperatury od wypiekanego ciasta. Sama komora pieca została wykonana z ognioodpornej płyty szamotowej.
Do przechowalni
Zapisz się do naszego newslettera,
aby otrzymywać info o nowościach i promocjach.
33 5000 555
sklep@gastromania.pl
Godziny pracy:
poniedziałek-piątek: 8:00 – 16:00
© Gastromania.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Korzystając z witryny bez zmiany ustawień przeglądarki wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich zapisywaniu.
Kliknij, aby dowiedzieć się więcej o Polityce Cookies.