Cena netto:
86615,00 zł 101900,00 zł 101900,00 zł
Cena brutto:
106536,45 zł 125337,00 zł 125337,00 zł
Dostępność: 5 dni
Koszt dostawy: od 0,00 zł
W koszyku

Jeśli masz pytania, zadzwoń lub napisz do nas!

33 5000 555 sklep@gastromania.pl Biuro Obsługi Klienta jest do Państwa dyspozycji od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 - 16:00
Informacje:
długość 1105 mm
szerokość 997 mm
wysokość 1353 mm
moc całkowita: 37.1 kW
napięcie: 400 V
temperatura minimalna: 30 °C
temperatura maksymalna: 300 °C
waga: 210 kg
ilość prowadnic: 12 szt.
rozmiar GN: GN 2/1 (650x530 mm)
materiał: stal nierdzewna
zasilanie: elektryczne
sposób wytwarzania pary: natryskowy
wentylator: tak
programator: tak
prysznic: nie
panel dotykowy: tak
automatyczne mycie: tak
sonda temperaturowa: tak

Piec konwekcyjno-parowy 12xGN2/1, natryskowy | RETIGO, B 1221 i - Opis:

Piec Retigo Blue Vision 12x GN2/1, natryskowy o wymiarach: 110,5 cm x 99,7 cm x 135,3 cm stworzony został dla najbardziej wymagających użytkowników ze sterowaniem poprzez panel dotykowy z szybkim dostępem do wszystkich kluczowych funkcji. Urządzenie produkcji RETIGO o numerze katalogowym 00023828 przeznaczone do użytkowania w profesjonalnych punktach gastronomicznych: hotelach, restauracjach, jadłodajniach, szkołach ale także szpitalach oraz innych obiektach zbiorowego żywienia i przetwórstwa żywności np: zakładach masarskich i garmażeryjnych. Umożliwia obróbkę termiczną produktu za pomocą gotowania na parze (30-130 C), trybu kombi (gorące powietrze/para 30-300 C), pieczenia w gorącym powietrzu (30-300 C) oraz funkcji bio-gotowania (30-98 C). Doskonale nadaje się także do regeneracji wcześniej przygotowanych posiłków i utrzymywania potraw do momentu serwowania, pieczenia dużych sztuk mięs (funkcja Delta T), pieczenia niskotemperaturowego (przy zachowaniu minimalnej utraty wagi i doskonałej soczystości), zapiekania (funkcja Golden Touch zapewniająca perfekcyjną złotobrązową i chrupiącą skórkę), sous-vide, suszenie produktów, pasteryzacja, konfitowanie oraz wędzenie (przy zastosowani specjalistycznych programów dla gastronomii, garmażerii i branży masarskiej). Dzięki swej wysokiej niezawodności i trwałości piec konwekcyjno-parowy Retigo B 1221 i o wadze 210 kg zapewni komfortową pracę na zapleczu produkcyjnym przy zachowaniu maksymalnego bezpieczeństwa. Ponadto, wysoka gwarancja spełnienia standardów higienicznych dzięki dostosowaniu do współpracy z systemem HACCP oraz wyposażeniu urządzenia w system diagnostyki serwisowej (SDS System), zapewnia łatwą i błyskawiczną ocenę punktów krytycznych HACCP a także automatyczną ocenę błędów podczas pracy pieca. Urządzenie przystosowane do pracy z blachami i rusztami o rozmiarze GN 2/1 (650x530 mm), wyposażone w zasilanie elektryczne oraz injekcyjny (natryskowy) system produkcji pary w komorze (natrysk wody na łopatki wentylatora w temperaturze powyżej 100 C). Piec konwekcyjno-parowy o mocy znamionowej 37,1 kW/400 V to urządzenie grzewcze stanowiące "serce" każdego zaplecza gastronomicznego w którym dokonuje się obróbki cieplnej produktu.
Piec konwekcyjno-parowy 12xGN2/1, natryskowy | RETIGO, B 1221 i - Opinie:
Tylko osoby które kupiły dany produkt mogą dodawać opinie.
Piec konwekcyjno-parowy 12xGN2/1, natryskowy | RETIGO, B 1221 i - Zwroty i reklamacje:

W przypadku gdy dostarczony towar z jakiegokolwiek powodu Państwu nie odpowiada, a zakupiony został przez konsumenta (w rozumieniu przepisów prawa), możliwy jest jego zwrot w terminie do 14 dni. Zwrot towaru musi przebiegać zgodnie z §6 naszego regulaminu na adres podany przez pracownika sklepu. Zalecamy wypełnienie formularza odstąpienia od umowy, który można pobrać poniżej w podanym linku i wysłanie go wraz z wracanym towarem. Wymiana na inny towar możliwa po uzgodnieniu z pracownikiem sklepu. Przed zwrotem lub wymianą zalecamy skontaktowanie się z naszym działem handlowym.

Oświadczenie o odstąpieniu od umowy

W przypadku reklamacji prosimy o wypełnienie poniższego formularza elektronicznego lub wysłanie zgłoszenia na adres: serwis@gastromania.pl bądź pocztą tradycyjną na druku reklamacyjnym.

Elektroniczny formularz reklmacyjny

Druk reklamacyjny