Forma z poliwęglanu do tabliczki czekolady PC5002 Crush to dzieło włoskiej firmy Pavoni słynącej z innowacyjności produkcji, stworzonej we wspólpracy ze znakomitym mistrzem Fabrizio Fiorani. Ich artykuły opracowywane są pod okiem najlepszych specjalistów a do produkcji używa się wyłącznie wysokogatunkowego poliwęglanu, który zapobiega rozlewaniu się płynnego surowca oraz zapewnia precyzyjne wykończenie każdej tabliczki. Forma może być czyszczona w zmywarce domowej jak i profesjonalnej zmywarce gastronomicznej z funkcją wyparzania. Tabliczka czekolady w nietypowym kształcie połamanej, popękanej powierzchni to idealny wyrób, który sprawdzi się jako prezent, słodki poczęstunek lub doskonały i niebanalny przysmak w Twojej cukierni lub kawiarni. Przy dodatkowym ozdobieniu czekoladki barwnikami spożywczymi, uzyskamy efekt, który zachwyci nawet najbardziej wymagającego klienta a wypełnienie nadzieniem umożliwi Ci autorską kreację smaku. Poliwęglanowa forma do tabliczek czekolady PC5002 o powierzchni 275×175 mm umożliwia wykonanie 3 sztuk tabliczek o fantazyjnym, wyjątkowym kształcie. Pojedyncza czekolada posiada wymiary 155×77×10 mm oraz wagę ok. 100 gr. Produkt polecany jest do pracy w piekarniach, cukierniach, punktach gastronomicznych, jak również w kuchniach klientów indywidualnych.
Do przechowalni
Forma z poliwęglanu do tabliczki czekolady PC5004 Fragment to dzieło włoskiej firmy Pavoni słynącej z innowacyjności produkcji, stworzonej we wspólpracy z Mistrzem Świata Wyrobów Czekoladowych Vincent Vallée. Ich artykuły opracowywane są pod okiem najlepszych specjalistów a do produkcji używa się wyłącznie wysokogatunkowego poliwęglanu, który zapobiega rozlewaniu się płynnego surowca oraz zapewnia precyzyjne wykończenie każdej tabliczki. Forma może być czyszczona w zmywarce domowej jak i profesjonalnej zmywarce gastronomicznej z funkcją wyparzania. Tabliczka czekolady w nietypowym, geomatrycznym kształcie to idealny wyrób, który sprawdzi się jako prezent, słodki poczęstunek lub doskonały i niebanalny przysmak w Twojej cukierni lub kawiarni. Przy dodatkowym ozdobieniu czekoladki barwnikami spożywczymi, uzyskamy efekt, który zachwyci nawet najbardziej wymagającego klienta a wypełnienie nadzieniem umożliwi Ci autorską kreację smaku. Poliwęglanowa forma do tabliczek czekolady PC5004 o powierzchni 275×175 mm umożliwia wykonanie 3 sztuk tabliczek o fantazyjnym, wyjątkowym kształcie. Pojedyncza czekolada posiada wymiary 155×77×10 mm oraz wagę ok. 100 gr. Produkt polecany jest do pracy w piekarniach, cukierniach, punktach gastronomicznych, jak również w kuchniach klientów indywidualnych.
Do przechowalni
Forma z poliwęglanu do tabliczki czekolady PC5006 Pavé to dzieło włoskiej firmy Pavoni słynącej z innowacyjności produkcji, stworzonej we wspólpracy z Mistrzem Świata Wyrobów Czekoladowych Vincent Vallée. Ich artykuły opracowywane są pod okiem najlepszych specjalistów a do produkcji używa się wyłącznie wysokogatunkowego poliwęglanu, który zapobiega rozlewaniu się płynnego surowca oraz zapewnia precyzyjne wykończenie każdej tabliczki. Forma może być czyszczona w zmywarce domowej jak i profesjonalnej zmywarce gastronomicznej z funkcją wyparzania. Tabliczka czekolady w nietypowym kształcie plastra miodu to idealny wyrób, który sprawdzi się jako prezent, słodki poczęstunek lub doskonały i niebanalny przysmak w Twojej cukierni lub kawiarni. Przy dodatkowym ozdobieniu czekoladki barwnikami spożywczymi, uzyskamy efekt, który zachwyci nawet najbardziej wymagającego klienta a wypełnienie nadzieniem umożliwi Ci autorską kreację smaku. Poliwęglanowa forma do tabliczek czekolady PC5006 o powierzchni 275×175 mm umożliwia wykonanie 3 sztuk tabliczek o fantazyjnym, wyjątkowym kształcie. Pojedyncza czekolada posiada wymiary 155×78×10 mm oraz wagę ok. 100 gr. Produkt polecany jest do pracy w piekarniach, cukierniach, punktach gastronomicznych, jak również w kuchniach klientów indywidualnych.
Do przechowalni
Forma z poliwęglanu do tabliczki czekolady PC5001 Sparkling to dzieło włoskiej firmy Pavoni słynącej z innowacyjności produkcji, stworzonej we wspólpracy ze znakomitym mistrzem Fabrizio Fiorani. Ich artykuły opracowywane są pod okiem najlepszych specjalistów a do produkcji używa się wyłącznie wysokogatunkowego poliwęglanu, który zapobiega rozlewaniu się płynnego surowca oraz zapewnia precyzyjne wykończenie każdej tabliczki. Forma może być czyszczona w zmywarce domowej jak i profesjonalnej zmywarce gastronomicznej z funkcją wyparzania. Tabliczka czekolady w nietypowym kształcie bąbelków to idealny wyrób, który sprawdzi się jako prezent, słodki poczęstunek lub doskonały i niebanalny przysmak w Twojej cukierni lub kawiarni. Przy dodatkowym ozdobieniu czekoladki barwnikami spożywczymi, uzyskamy efekt, który zachwyci nawet najbardziej wymagającego klienta a wypełnienie nadzieniem umożliwi Ci autorską kreację smaku. Poliwęglanowa forma do tabliczek czekolady PC5001 o powierzchni 275×175 mm umożliwia wykonanie 3 sztuk tabliczek o fantazyjnym, wyjątkowym kształcie. Pojedyncza czekolada posiada wymiary 150×77×12 mm oraz wagę ok. 100 gr. Produkt polecany jest do pracy w piekarniach, cukierniach, punktach gastronomicznych, jak również w kuchniach klientów indywidualnych.
Do przechowalni
Forma z poliwęglanu do tabliczki czekolady PC5005 Edelweiss to dzieło włoskiej firmy Pavoni słynącej z innowacyjności produkcji, stworzonej we wspólpracy z Mistrzem Świata Wyrobów Czekoladowych Vincent Vallée. Ich artykuły opracowywane są pod okiem najlepszych specjalistów a do produkcji używa się wyłącznie wysokogatunkowego poliwęglanu, który zapobiega rozlewaniu się płynnego surowca oraz zapewnia precyzyjne wykończenie każdej tabliczki. Forma może być czyszczona w zmywarce domowej jak i profesjonalnej zmywarce gastronomicznej z funkcją wyparzania. Tabliczka czekolady w nietypowym kształcie szarotki to idealny wyrób, który sprawdzi się jako prezent, słodki poczęstunek lub doskonały i niebanalny przysmak w Twojej cukierni lub kawiarni. Przy dodatkowym ozdobieniu czekoladki barwnikami spożywczymi, uzyskamy efekt, który zachwyci nawet najbardziej wymagającego klienta a wypełnienie nadzieniem umożliwi Ci autorską kreację smaku. Poliwęglanowa forma do tabliczek czekolady PC5005 o powierzchni 275×175 mm umożliwia wykonanie 3 sztuk tabliczek o fantazyjnym, wyjątkowym kształcie. Pojedyncza czekolada posiada wymiary 155×77×10 mm oraz wagę ok. 100 gr. Produkt polecany jest do pracy w piekarniach, cukierniach, punktach gastronomicznych, jak również w kuchniach klientów indywidualnych.
Do przechowalni
Forma z poliwęglanu do tabliczki czekolady PC5000 Lovely to dzieło włoskiej firmy Pavoni słynącej z innowacyjności produkcji, stworzonej we wspólpracy ze znakomitym mistrzem Antonio Bachourem. Ich artykuły opracowywane są pod okiem najlepszych specjalistów a do produkcji używa się wyłącznie wysokogatunkowego poliwęglanu, który zapobiega rozlewaniu się płynnego surowca oraz zapewnia precyzyjne wykończenie każdej tabliczki. Forma może być czyszczona w zmywarce domowej jak i profesjonalnej zmywarce gastronomicznej z funkcją wyparzania. Tabliczka czekolady w nietypowym kształcie napisu Love to idealny wyrób, który sprawdzi się jako prezent, słodki poczęstunek lub doskonały i niebanalny przysmak w Twojej cukierni lub kawiarni. Przy dodatkowym ozdobieniu czekoladki barwnikami spożywczymi, uzyskamy efekt, który zachwyci nawet najbardziej wymagającego klienta a wypełnienie nadzieniem umożliwi Ci autorską kreację smaku. Poliwęglanowa forma do tabliczek czekolady PC5000 o powierzchni 275×175 mm umożliwia wykonanie 3 sztuk tabliczek o fantazyjnym, wyjątkowym kształcie. Pojedyncza czekolada posiada wymiary 150×76×10 mm oraz wagę ok. 100 gr. Produkt polecany jest do pracy w piekarniach, cukierniach, punktach gastronomicznych, jak również w kuchniach klientów indywidualnych.
Do przechowalni
Forma z poliwęglanu do tabliczki czekolady PC5003 Ola to dzieło włoskiej firmy Pavoni słynącej z innowacyjności produkcji, stworzonej we wspólpracy ze znakomitym mistrzem Fabrizio Fiorani. Ich artykuły opracowywane są pod okiem najlepszych specjalistów a do produkcji używa się wyłącznie wysokogatunkowego poliwęglanu, który zapobiega rozlewaniu się płynnego surowca oraz zapewnia precyzyjne wykończenie każdej tabliczki. Forma może być czyszczona w zmywarce domowej jak i profesjonalnej zmywarce gastronomicznej z funkcją wyparzania. Tabliczka czekolady w nietypowym kształcie to idealny wyrób, który sprawdzi się jako prezent, słodki poczęstunek lub doskonały i niebanalny przysmak w Twojej cukierni lub kawiarni. Przy dodatkowym ozdobieniu czekoladki barwnikami spożywczymi, uzyskamy efekt, który zachwyci nawet najbardziej wymagającego klienta a wypełnienie nadzieniem umożliwi Ci autorską kreację smaku. Poliwęglanowa forma do tabliczek czekolady PC5003 o powierzchni 275×175 mm umożliwia wykonanie 3 sztuk tabliczek o fantazyjnym, wyjątkowym kształcie. Pojedyncza czekolada posiada wymiary 155×77×10 mm oraz wagę ok. 100 gr. Produkt polecany jest do pracy w piekarniach, cukierniach, punktach gastronomicznych, jak również w kuchniach klientów indywidualnych.
Do przechowalni
Termoformowana forma do ozdób czekoladowych KT162 Ring to produkt innowacyjnej, włoskiej firmy Pavoni słynącej z niestandardowych idei oraz wysokiej jakości tworzonych przyborów cukierniczych. Do stworzenia formy użyto najwyższej jakości materiału, który jest ergonomiczny oraz łatwy w czyszczeniu, a także pozwala na uzyskanie niezwykle precyzyjnych kształtów wyrobu. Produkt składa się z trzech elementów – podstawy, nakładek o oryginalnym kształcie przypominającym warstwy choinki oraz gwiazdy do umieszczenia na szczycie wyrobu. Każdy z elementów może zostać dodatkowo ozdobiony różnego rodzaju masą cukrową, pisakami cukierniczymi czy perełkami. Forma świąteczna do deserów czekoladowych KT162 o średnicy 160 mm, wysokości 200 mm oraz wadze 500 g, umożliwia stworzenie wyjątkowych i niestandardowych ozdób świątecznych, które zachwycą nawet najbardziej wymagających klientów. Wyroby te idealnie sprawdzą się na każdym stole wigilijnym. Produkt polecany jest do pracy w piekarniach, cukierniach, punktach gastronomicznych oraz w domowych kuchniach amatorów słodkich wypieków.
Do przechowalni
Termoformowana forma do ozdób czekoladowych KT164 to produkt innowacyjnej, włoskiej firmy Pavoni, który umożliwia stworzenie wyjątkowych ozdób świątecznych, które zachwycą nawet najbardziej wymagających klientów i gości. Nowoczesny kształt formy nadaje wyrobowi niezwykłego charakteru, który urozmaici każdy wigilijny stół. Forma składa się z dwóch elementów, które połączone tworzą kształt choinki. Wykonany deser czekoladowy może zostać dodatkowo ozdobiony zamszem w sprayu, pisakami dekoracyjnymi bądź masą cukrową. Forma świąteczna do deserów świątecznych KT164, o średnicy 170 mm, wysokości 200 mm oraz wadze 320 g, jest łatwa do przechowywania oraz czyszczenia. Produkt polecany jest do pracy w piekarniach, cukierniach, punktach gastronomicznych oraz w domowych kuchniach amatorów słodkich wypieków. Produkt sprzedawany jest w zestawie dwóch sztuk.
Do przechowalni
Termoformowana forma do ozdób czekoladowych KT152 to produkt innowacyjnej, włoskiej firmy Pavoni, który umożliwia stworzenie wyjątkowych ozdób świątecznych, które zachwycą nawet najbardziej wymagających klientów i gości. Nowoczesny kształt formy nadaje wyrobowi niezwykłego charakteru, który urozmaici każdy wigilijny stół. Forma składa się z dwóch elementów, które połączone tworzą kształt choinki. Wykonany deser czekoladowy może zostać dodatkowo ozdobiony zamszem w sprayu, pisakami dekoracyjnymi bądź masą cukrową. Forma świąteczna do deserów świątecznych KT152, o wymiarach 160×65×200 mm oraz wadze 250 g, jest łatwa do przechowywania oraz czyszczenia. Produkt polecany jest do pracy w piekarniach, cukierniach, punktach gastronomicznych oraz w domowych kuchniach amatorów słodkich wypieków. Produkt sprzedawany jest w zestawie dwóch sztuk.
Do przechowalni
Termoformowana forma do deserów czekoladowych KT122 to produkt innowacyjnej, włoskiej firmy Pavoni słynącej z wysokiej jakości wytwarzanych produktów. Do stworzenia formy zostało użyte najwyższej jakości tworzywo, które zapewnia ergonomiczność i długotrwałość produktu. Dzięki rozdzieleniu formy na trzy części jest możliwe sprawne i dokładne wyczyszczenie formy, a jej przechowywanie jest łatwiejsze. Forma do ozdób czekoladowych KT122 Babbo w kształcie Św.Mikołaja o średnicy 105 mm, wysokości 170 mm oraz wadze 200 g sprzedawana jest w zestawie dwóch sztuk. Produkt idealnie sprawdzi się do rozszerzenia katalogu świątecznych deserów, a przy dodatkowym ozdobieniu nadamy każdemu wyrobowi indywidualnego charakteru. Produkt polecany jest do pracy w piekarniach, cukierniach, punktach gastronomicznych oraz w domowych kuchniach amatorów słodkich wypieków.
Do przechowalni
Forma do wyrobów czekoladowych KT94 to produkt włoskiej firmy Pavoni słynącej z innowacyjności produkcji oraz wysokiej jakości wykonania narzędzi cukierniczych. Termoformowana forma została stworzona z najwyższej jakości materiału, który zapewnia ergonomiczność i długotrwałość produktu. Forma jest bardzo złożona – składa się z 6 elementów, które rozmontowane są łatwe w czyszczeniu oraz przechowywaniu. Termoformowana forma do deserów czekoladowych KT94 przedstawia wywróconego Świętego Mikołaja z nartą na nodze o średnicy 150 mm, wysokości 170 mm oraz wadze 400 g. Stworzenie deserów czekoladowych z użyciem formy to świetny sposób na urozmaicenie przyjęć tematycznych czy wystaw sklepowych, szczególnie w okresie świątecznym. Gotowy czekoladowy wyrób można dodatkowo ozdobić zamszem w sprayu, pisakami dekoracyjnymi czy masą cukrową, co nada indywidualnego charakteru wyrobowi. Forma sprzedawana jest w zestawie dwóch sztuk. Forma polecana jest zarówno klientom profesjonalnym, jak i indywidualnym.
Do przechowalni
Forma do wyrobów czekoladowych KT22 to produkt włoskiej firmy Pavoni słynącej z innowacyjności produkcji oraz wysokiej jakości wykonania narzędzi cukierniczych. Termoformowana forma została stworzona z najwyższej jakości materiału, który zapewnia ergonomiczność i długotrwałość produktu. Forma jest bardzo złożona – składa się z 6 elementów, które rozmontowane są łatwe w czyszczeniu oraz przechowywaniu. Termoformowana forma do deserów czekoladowych KT22 przedstawia bałwanka o średnicy 130 mm, wysokości 200 mm oraz wadze 300 g. Stworzenie deserów czekoladowych z użyciem formy to świetny sposób na urozmaicenie przyjęć tematycznych czy wystaw sklepowych, szczególnie w okresie świątecznym. Gotowy czekoladowy wyrób można dodatkowo ozdobić zamszem w sprayu, pisakami dekoracyjnymi czy masą cukrową, co nada indywidualnego charakteru wyrobowi. Forma sprzedawana jest w zestawie dwóch sztuk. Forma polecana jest zarówno klientom profesjonalnym, jak i indywidualnym.
Do przechowalni
Zestaw trzech form do deserów czekoladowych KT61 to produkt innowacyjnej, włoskiej firmy Pavoni słynącej z wysokiej jakości wytwarzanych produktów. Termoformowane formy zostały stworzone z najwyższej jakości materiału, który zapewnia ergonomiczność i długotrwałość produktu. Formy składają się z dwóch części każda, co znacznie ułatwia ich czyszczenie i przechowywanie. Po połączeniu części uzyskamy spektakularny kształt bombki, której czekoladową powierzchnię można ozdobić za pomocą masy cukrowej, lukru, barwników w sprayu. Zestaw trzech termoformowanych form do ozdób czekoladowych KT61 składa się z trzech bombek o wymiarach: 90×85 mm. Produkt idealnie sprawdzi się do pracy w cukierniach, piekarniach, punktach gastronomicznych oraz domowych kuchniach amatorów słodkich wypieków.
Do przechowalni
Termoformowana forma do ozdób świątecznych KT177 produkcji innowacyjnej, włoskiej firmy Pavoni to oryginalny produkt, który umożliwia stworzenie wyjątkowych ozdób świątecznych. Nowoczesny design zachwyci nawet najbardziej wymagającego klienta. Forma składa się z dwóch elementów wyprodukowanych z najwyższej jakości materiału, który jest łatwy w użyciu oraz czyszczeniu. Forma do ozdób czekoladowych KT177 Fringe o średnicy 135 mm, wysokości 150 mm oraz wadze 350, to idealne narzędzie do urozmaicenia stołów wigilijnych czekoladowymi deserami, które można ozdobić masą cukrową, zamszem w sprayu czy ozdobnymi perełkami nadając tym samym indywidualnego charakteru. Forma polecana jest dla klientów profesjonalnych, jak również domowych amatorów słodkich wypieków.
Do przechowalni
Termoformowana forma do ozdób czekoladowych KT16 to produkt innowacyjnej, włoskiej firmy Pavoni, który umożliwia stworzenie wyjątkowych ozdób świątecznych, które zachwycą nawet najbardziej wymagających klientów i gości. Nowoczesny kształt formy nadaje wyrobowi niezwykłego charakteru, który urozmaici każdy wigilijny stół. Forma składa się z trzech elementów, które połączone tworzą kształt choinki. Wykonany deser czekoladowy może zostać dodatkowo ozdobiony zamszem w sprayu, pisakami dekoracyjnymi bądź masą cukrową. Forma świąteczna do deserów świątecznych KT16, o średnicy 110 mm, wysokości 160 mm oraz wadze 250 g, jest łatwa do przechowywania oraz czyszczenia. Produkt polecany jest do pracy w piekarniach, cukierniach, punktach gastronomicznych oraz w domowych kuchniach amatorów słodkich wypieków. Produkt sprzedawany jest w zestawie czterech sztuk.
Do przechowalni
Termoformowana forma do ozdób czekoladowych KT163 to produkt innowacyjnej, włoskiej firmy Pavoni, który umożliwia stworzenie wyjątkowych ozdób świątecznych, które zachwycą nawet najbardziej wymagających klientów i gości. Nowoczesny kształt formy nadaje wyrobowi niezwykłego charakteru, który urozmaici każdy wigilijny stół. Forma składa się z dwóch elementów, które połączone tworzą kształt choinki. Wykonany deser czekoladowy może zostać dodatkowo ozdobiony zamszem w sprayu, pisakami dekoracyjnymi bądź masą cukrową. Forma świąteczna do deserów świątecznych KT163, o średnicy 140 mm, wysokości 150 mm oraz wadze 200 g, jest łatwa do przechowywania oraz czyszczenia. Produkt polecany jest do pracy w piekarniach, cukierniach, punktach gastronomicznych oraz w domowych kuchniach amatorów słodkich wypieków. Produkt sprzedawany jest w zestawie dwóch sztuk.
Do przechowalni
Termoformowana forma do ozdób świątecznych KT151 produkcji innowacyjnej, włoskiej firmy Pavoni to oryginalny produkt, który umożliwia stworzenie wyjątkowych ozdób świątecznych. Nowoczesny design zachwyci nawet najbardziej wymagającego klienta. Forma składa się z dwóch elementów wyprodukowanych z najwyższej jakości materiału, który jest łatwy w użyciu oraz czyszczeniu. Forma do ozdób czekoladowych KT151 Crystal o średnicy 145 mm, wysokości 200 mm oraz wadze 180 g, to idealne narzędzie do urozmaicenia stołów wigilijnych czekoladowymi deserami, które można ozdobić masą cukrową, zamszem w sprayu czy ozdobnymi perełkami nadając tym samym indywidualnego charakteru. Forma polecana jest dla klientów profesjonalnych, jak również domowych amatorów słodkich wypieków. Produkt sprzedawany jest w zestawie dwóch sztuk.
Do przechowalni
Zapisz się do naszego newslettera,
aby otrzymywać info o nowościach i promocjach.
33 5000 555
sklep@gastromania.pl
Godziny pracy:
poniedziałek-piątek: 8:00 – 16:00
© Gastromania.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Korzystając z witryny bez zmiany ustawień przeglądarki wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich zapisywaniu.
Kliknij, aby dowiedzieć się więcej o Polityce Cookies.