Forma poliwęglanowa do tabliczek czekolady MA2009 to innowacyjny produkt włoskiej firmy Martellato, który zadowoli nawet najbardziej wymagającego klienta. Do stworzenia formy użyto wysokiej jakości poliwęglanu, który zapobiega wszelkim deformacjom artykułu, a dodatkowo nadaje się do czyszczenia w zmywarce. Wygląd tabliczki został starannie przemyślany – geometryczne kształty i staranne wykonanie zapewniają wysoką elegancję i połysk uzyskanej tabliczki czekolady. Foremka do tabliczki czekolady MA2009 pozwala na wykonanie trzech tabliczek o wymiarach 138×72×11 mm i wadze 80 gramów. Profesjonalizm i styl formy zadowoli domowych amatorów słodkich wypieków oraz zaskoczy profesjonalnych cukierników w swoich pracowniach.
Do przechowalni
Foremka do pralin i czekoladek MA1982 produkcji włoskiej firmy Martellato to niezbędnik zarówno profesjonalnych cukierników, jak również domowych amatorów słodkich wyrobów. Forma została wykonana z najlepszej jakości poliwęglanu, co zapobiega rozlewaniu i rozciąganiu formy. Zadbano o każdy szczegół artykułu, dzięki czemu wykończenie jest eleganckie i dokładne. Forma poliwęglanowa do pralin MA1982 o wymiarach 275×175 mm składa się z 28 czekoladek. Każda pralina posiada wymiary 28×28×16 mm oraz wagę 11 g. Nowoczesny wzór wklęsłego kwadratu nadaje wyrobowi niezwykłego charakteru. Forma może być czyszczona w zmywarkach.
Do przechowalni
Forma z tritanu do tabliczki czekolady PC5004FR Fragment to dzieło włoskiej firmy Pavoni słynącej z innowacyjności produkcji, stworzonej we wspólpracy z Mistrzem Świata Wyrobów Czekoladowych Vincent Vallée. Ich artykuły opracowywane są pod okiem najlepszych specjalistów a do produkcji używa się wyłącznie wysokogatunkowego tritanu, który zapobiega rozlewaniu się płynnego surowca oraz zapewnia precyzyjne wykończenie każdej tabliczki. Forma może być czyszczona w zmywarce domowej jak i profesjonalnej zmywarce gastronomicznej z funkcją wyparzania. Tabliczka czekolady w nietypowym, geomatrycznym kształcie to idealny wyrób, który sprawdzi się jako prezent, słodki poczęstunek lub doskonały i niebanalny przysmak w Twojej cukierni lub kawiarni. Przy dodatkowym ozdobieniu czekoladki barwnikami spożywczymi, uzyskamy efekt, który zachwyci nawet najbardziej wymagającego klienta a wypełnienie nadzieniem umożliwi Ci autorską kreację smaku. Tritanowa forma do tabliczek czekolady PC5004FR o powierzchni 275×175 mm umożliwia wykonanie 3 sztuk tabliczek o fantazyjnym, wyjątkowym kształcie. Pojedyncza czekolada posiada wymiary 155×77×10 mm oraz wagę ok. 100 gr. Produkt polecany jest do pracy w piekarniach, cukierniach, punktach gastronomicznych, jak również w kuchniach klientów indywidualnych.
Do przechowalni
Forma z tritanu do tabliczki czekolady PC5002FR Crush to dzieło włoskiej firmy Pavoni słynącej z innowacyjności produkcji, stworzonej we wspólpracy ze znakomitym mistrzem Fabrizio Fiorani. Ich artykuły opracowywane są pod okiem najlepszych specjalistów a do produkcji używa się wyłącznie wysokogatunkowego tritanu, który zapobiega rozlewaniu się płynnego surowca oraz zapewnia precyzyjne wykończenie każdej tabliczki. Forma może być czyszczona w zmywarce domowej jak i profesjonalnej zmywarce gastronomicznej z funkcją wyparzania. Tabliczka czekolady w nietypowym kształcie połamanej, popękanej powierzchni to idealny wyrób, który sprawdzi się jako prezent, słodki poczęstunek lub doskonały i niebanalny przysmak w Twojej cukierni lub kawiarni. Przy dodatkowym ozdobieniu czekoladki barwnikami spożywczymi, uzyskamy efekt, który zachwyci nawet najbardziej wymagającego klienta a wypełnienie nadzieniem umożliwi Ci autorską kreację smaku. Tritanowa forma do tabliczek czekolady PC5002FR o powierzchni 275×175 mm umożliwia wykonanie 3 sztuk tabliczek o fantazyjnym, wyjątkowym kształcie. Pojedyncza czekolada posiada wymiary 155×77×10 mm oraz wagę ok. 100 gr. Produkt polecany jest do pracy w piekarniach, cukierniach, punktach gastronomicznych, jak również w kuchniach klientów indywidualnych.
Do przechowalni
Foremka do pralin i czekoladek MA1526 to produkt innowacyjnej, włoskiej firmy Martellato, który został wykonany z najlepszej jakości tworzywa. Ergonomiczność, wytrzymałość oraz elegancja to cechy szczególne tej formy – płynna masa nie ulega rozlaniu, forma może być czyszczona w zmywarce, a wszystkie szczegóły elementów formy zostały starannie wykonane. Forma poliwęglanowa do pralin MA1526 o wymiarach 275×175 mm składa się z 35 czekoladek. Elegancki kształt serca o wymiarach 34,7×22×16 mm oraz wadze 8 g dopełni dekorację każdego tortu, ciasta, deseru bądź sam w sobie będzie oryginalnym słodkim poczęstunkiem. Polecana dla profesjonalnych punktów cukierniczych, jak i domowych amatorów wypieków.
Do przechowalni
Forma z tritanu do tabliczki czekolady PC5006FR Pavé to dzieło włoskiej firmy Pavoni słynącej z innowacyjności produkcji, stworzonej we wspólpracy z Mistrzem Świata Wyrobów Czekoladowych Vincent Vallée. Ich artykuły opracowywane są pod okiem najlepszych specjalistów a do produkcji używa się wyłącznie wysokogatunkowego tritanu, który zapobiega rozlewaniu się płynnego surowca oraz zapewnia precyzyjne wykończenie każdej tabliczki. Forma może być czyszczona w zmywarce domowej jak i profesjonalnej zmywarce gastronomicznej z funkcją wyparzania. Tabliczka czekolady w nietypowym kształcie plastra miodu to idealny wyrób, który sprawdzi się jako prezent, słodki poczęstunek lub doskonały i niebanalny przysmak w Twojej cukierni lub kawiarni. Przy dodatkowym ozdobieniu czekoladki barwnikami spożywczymi, uzyskamy efekt, który zachwyci nawet najbardziej wymagającego klienta a wypełnienie nadzieniem umożliwi Ci autorską kreację smaku. Tritanowa forma do tabliczek czekolady PC5006FR o powierzchni 275×175 mm umożliwia wykonanie 3 sztuk tabliczek o fantazyjnym, wyjątkowym kształcie. Pojedyncza czekolada posiada wymiary 155×78×10 mm oraz wagę ok. 100 gr. Produkt polecany jest do pracy w piekarniach, cukierniach, punktach gastronomicznych, jak również w kuchniach klientów indywidualnych.
Do przechowalni
Foremka poliwęglanowa do pralin MA5003 to produkt włoskiej firmy Martellato stworzony z myślą o klientach indywidualnych oraz profesjonalnych. Do stworzenia formy użyto wysokiej jakości poliwęglanu, który nie ulega deformacji – artykuł nadaje się do użytku przez wiele lat i jest dostosowany do mycia w zmywarce. Forma do pralinek MA5003 składa się z 45 półkul, gdzie każda ma średnicę 20 mm i waży 3 gramy. Taki produkt może stanowić sam w sobie deser bądź uzupełnić dekorację wszelkich tortów, ciastek czy lodowych deserów.
Do przechowalni
Forma wytłaczana do tabliczek czekolady 20TC002 to innowacyjny produkt włoskiej firmy Martellato, który zadowoli nawet najbardziej wymagającego klienta. Do stworzenia formy użyto wysokiej jakości plastiku, który został uformowany w procesie termoformowania. Wygląd tabliczki został starannie przemyślany – geometryczne kształty i staranne wykonanie zapewniają wysoką elegancję i połysk uzyskanej tabliczki czekolady. Foremka do tabliczki czekolady 20TC002 pakowana jest w ilości pięciu sztuk, co pozwala uzyskać pięć tabliczek o wymiarach 150×70×10 mm. Profesjonalizm i styl formy zadowoli domowych amatorów słodkich wypieków oraz zaskoczy profesjonalnych cukierników w swoich pracowniach.
Do przechowalni
Forma z tritanu do pralin PC37FR to dzieło włoskiej firmy Pavoni słynącej z innowacyjności produkcji – ich artykuły opracowywane są pod okiem najlepszych specjalistów, a do produkcji używa się wysokogatunkowego tritanu, który zapobiega rozlewaniu się płynnego surowca oraz zapewnia precyzyjne wykończenie każdej praliny. Forma może być czyszczona w zmywarce. Praliny do idealny wyrób, który sprawdzi się jako prezent, słodki poczęstunek, ale również dopełnienie każdego przyjęcia okolicznościowego. Przy dodatkowym ozdobieniu czekoladki barwnikami spożywczymi, uzyskamy efekt, który zachwyci nawet najbardziej wymagającego klienta. Tritanowa forma do czekoladek PC37FR o powierzchni 275×135 mm umożliwia wykonanie 21 sztuk pralin o fantazyjnym, wyjątkowym kształcie. Pojedyncza czekoladka posiada średnicę 26 mm, wysokość 23,5 mm oraz wagę 10 gr. Formy dostępne są również w wersji wolnej od BPA. Produkt polecany jest do pracy w piekarniach, cukierniach, punktach gastronomicznych, jak również w kuchniach klientów indywidualnych.
Do przechowalni
Foremka do pralin i czekoladek MA1972 produkcji włoskiej firmy Martellato to niezbędnik zarówno profesjonalnych cukierników, jak również domowych amatorów słodkich wyrobów. Forma została wykonana z najlepszej jakości poliwęglanu, co zapobiega rozlewaniu i rozciąganiu formy. Zadbano o każdy szczegół artykułu, dzięki czemu wykończenie jest eleganckie i dokładne. Forma poliwęglanowa do pralin MA1972 o wymiarach 275×175 mm składa się z 30 czekoladek. Każda pralina posiada wymiary 26×26×20 mm oraz wagę 7 g. Nowoczesny wzór piramidy nadaje wyrobowi niezwykłego charakteru. Forma może być czyszczona w zmywarkach.
Do przechowalni
Forma poliwęglanowa do tabliczek czekolady MA2000 to innowacyjny produkt włoskiej firmy Martellato, który zadowoli nawet najbardziej wymagającego klienta. Do stworzenia formy użyto wysokiej jakości poliwęglanu, który zapobiega wszelkim deformacjom artykułu, a dodatkowo nadaje się do czyszczenia w zmywarce. Wygląd tabliczki został starannie przemyślany – geometryczne kształty i staranne wykonanie zapewniają wysoką elegancję i połysk uzyskanej tabliczki czekolady. Foremka do tabliczki czekolady MA2000 pozwala na wykonanie trzech tabliczek o wymiarach 150×70×11 mm i wadze 114 gramów. Profesjonalizm i styl formy zadowoli domowych amatorów słodkich wypieków oraz zaskoczy profesjonalnych cukierników w swoich pracowniach.
Do przechowalni
Foremka do pralin i czekoladek MA1985 produkcji włoskiej firmy Martellato to niezbędnik zarówno profesjonalnych cukierników, jak również domowych amatorów słodkich wyrobów. Forma została wykonana z najlepszej jakości poliwęglanu, co zapobiega rozlewaniu i rozciąganiu formy. Zadbano o każdy szczegół artykułu, dzięki czemu wykończenie jest eleganckie i dokładne. Forma poliwęglanowa do pralin MA1985 o wymiarach 275×175 mm składa się z 20 czekoladek. Każda pralina posiada wymiary 41×24×20 mm oraz wagę 10 g. Nowoczesny, nieregularny wzór nadaje wyrobowi niezwykłego charakteru. Forma może być czyszczona w zmywarkach.
Do przechowalni
Forma z tritanu do tabliczki czekolady PC5000FR Lovely to dzieło włoskiej firmy Pavoni słynącej z innowacyjności produkcji, stworzonej we wspólpracy ze znakomitym mistrzem Antonio Bachourem. Ich artykuły opracowywane są pod okiem najlepszych specjalistów a do produkcji używa się wyłącznie wysokogatunkowego tritanu, który zapobiega rozlewaniu się płynnego surowca oraz zapewnia precyzyjne wykończenie każdej tabliczki. Forma może być czyszczona w zmywarce domowej jak i profesjonalnej zmywarce gastronomicznej z funkcją wyparzania. Tabliczka czekolady w nietypowym kształcie napisu Love to idealny wyrób, który sprawdzi się jako prezent, słodki poczęstunek lub doskonały i niebanalny przysmak w Twojej cukierni lub kawiarni. Przy dodatkowym ozdobieniu czekoladki barwnikami spożywczymi, uzyskamy efekt, który zachwyci nawet najbardziej wymagającego klienta a wypełnienie nadzieniem umożliwi Ci autorską kreację smaku. Tritanowa forma do tabliczek czekolady PC5000FR o powierzchni 275×175 mm umożliwia wykonanie 3 sztuk tabliczek o fantazyjnym, wyjątkowym kształcie. Pojedyncza czekolada posiada wymiary 150×76×10 mm oraz wagę ok. 100 gr. Produkt polecany jest do pracy w piekarniach, cukierniach, punktach gastronomicznych, jak również w kuchniach klientów indywidualnych.
Do przechowalni
Forma z tritanu do tabliczki czekolady PC5005FR Edelweiss to dzieło włoskiej firmy Pavoni słynącej z innowacyjności produkcji, stworzonej we wspólpracy z Mistrzem Świata Wyrobów Czekoladowych Vincent Vallée. Ich artykuły opracowywane są pod okiem najlepszych specjalistów a do produkcji używa się wyłącznie wysokogatunkowego tritanu, który zapobiega rozlewaniu się płynnego surowca oraz zapewnia precyzyjne wykończenie każdej tabliczki. Forma może być czyszczona w zmywarce domowej jak i profesjonalnej zmywarce gastronomicznej z funkcją wyparzania. Tabliczka czekolady w nietypowym kształcie szarotki to idealny wyrób, który sprawdzi się jako prezent, słodki poczęstunek lub doskonały i niebanalny przysmak w Twojej cukierni lub kawiarni. Przy dodatkowym ozdobieniu czekoladki barwnikami spożywczymi, uzyskamy efekt, który zachwyci nawet najbardziej wymagającego klienta a wypełnienie nadzieniem umożliwi Ci autorską kreację smaku. Tritanowa forma do tabliczek czekolady PC5005FR o powierzchni 275×175 mm umożliwia wykonanie 3 sztuk tabliczek o fantazyjnym, wyjątkowym kształcie. Pojedyncza czekolada posiada wymiary 155×77×10 mm oraz wagę ok. 100 gr. Produkt polecany jest do pracy w piekarniach, cukierniach, punktach gastronomicznych, jak również w kuchniach klientów indywidualnych.
Do przechowalni
Poliwęglanowa forma do czekoladowych jajek 20U105N produkcji włoskiej firmy Martellato została stworzona z myślą o nawet najbardziej wymagających klientach. Użyty w produkcji materiał nie ulega zniekształceniom, co zapewnia długotrwałość formy i precyzyjny wygląd czekoladowej słodkości. Forma nadaje się również do czyszczenia w zmywarce. Foremka poliwęglanowa do jajek 20U105N posiada wymiary 175×275 mm. Na formie został umieszczony szablon połówki jaja o wymiarach 72×105 mm, wadze 70 g w ilości 4 sztuk. Taki wyrób można kreatywnie ozdobić posypkami, kremami czy żelami. Idealnie sprawdzi się jako oryginalna ozdoba wielkanocna.
Do przechowalni
Widelec z dwoma zębami do czekolady CHOCO101 to produkt włoskiej firmy Martellato, który powstał z myślą o ergonomiczności i eleganckim wyglądzie. Artykuł stworzony jest z stali nierdzewnej, co zapewnia długotrwałość produktu. Plastikowa rączka w produkcie to klucz do wygodnego użytkowania. Widelce Martellato mogą być czyszczone w zmywarkach. Widelec z dwoma zębami do czekolady CHOCO101 sprawdzi się zarówno w profesjonalnych cukierniach, punktach gastronomicznych, jak również domowych kuchniach.
Do przechowalni
Foremka poliwęglanowa do czekoladek MA6002 produkcji włoskiej firmy Martellato to świetny sposób na przygotowanie słodkiej przekąski zarówno w domu, cukierniach, jak również w punktach gastronomicznych. Foremka została wykonana z wysokiej jakości poliwęglanu, który nie ulega zniekształceniu i nadaje się do mycia w zmywarce. Forma do czekoladek MA6002 składa się z 20 sztuk poczęstunku o wymiarach 42×25×6 mm i wadze 4 gramów. W zestawie został wykorzystany wzór geometrycznej tabliczki czekolady. Małe poczęstunki z czekolady mogą posłużyć jako osobny deser bądź mały dodatek do deseru.
Do przechowalni
Forma z tritanu do pralin PC114FR stworzona została przez włoską firmę Pavoni, której produkty opracowywane są pod okiem najlepszych specjalistów, a później produkowane w wysokogatunkowych materiałów gwarantujących trwałość artykułów. Do produkcji formy użyto tritanu – zapobiega on rozlewaniu się płynnego surowca, ale również, dzięki precyzyjnemu wykończeniu, zapewnia każdej czekoladce staranny i sprecyzowany kształt. Forma o wymiarach 275×135 mm posiada wnęki umożliwiające wytworzenie 21 prostokątnych pralin. Każda czekoladka, o wymiarach 37×16×14 mm oraz wadze 10 gramów, swoim wyglądem oraz smakiem zaskoczy nawet najbardziej wymagającego klienta. Tritanowa forma do czekoladek PC114FR dostępna jest również w wersji wolnej od BPA. Podczas produkcji warto ozdobić praliny barwnikami spożywczymi za pomocą aerografu cukierniczego, dodając im tym samym niepowtarzalnego charakteru. Pralina to idealna słodka przekąska a także pamiątka z przyjęć i imprez tematycznych. Produkt polecany jest do pracy w piekarniach, cukierniach, punktach gastronomicznych, jak również w kuchniach klientów indywidualnych.
Do przechowalni
Aby spełnić oczekiwania wszystkich naszych klientów, przygotowaliśmy wyjątkowe produkty, które umożliwiają przygotowanie deserów monoporcyjnych. Te niewielkie, słodkie dekoracje będą stanowiły idealny dodatek do tortów, ciasteczek, deserów i innych słodkich wypieków.
W asortymencie Gastromania.pl są dostępne m.in.: foremki do czekolady, formy do pralin i trufli, formy do tabliczek czekolady i batonów, formy do figurek czekoladowych, formy do dekoracji czekoladowych, formy do czekoladowych lizaków oraz akcesoria – opakowania i ekspozytory do pralin i czekolady oraz widelce do trufli i pralin.
Serdecznie zapraszamy do zapoznania się z całą ofertą, gdyż formy do czekolady to nie wszystko, co możemy zaproponować naszym klientom! W naszym sklepie dostępne są również inne urządzenia, akcesoria i gadżety do produkcji czekolady, które zastosowanie znajdą w kawiarniach, cukierniach, restauracjach, hotelach oraz innych lokalach gastronomicznych.
Zachęcamy do bezpośredniego kontaktu. Z przyjemnością podpowiemy najlepsze rozwiązania i rozwiejemy wątpliwości. Pracujemy od poniedziałku do piątku w godzinach od 8:00 do 16:00 i w tym czasie pozostajemy do dyspozycji naszych klientów!
Zapisz się do naszego newslettera,
aby otrzymywać info o nowościach i promocjach.
33 5000 555
sklep@gastromania.pl
Godziny pracy:
poniedziałek-piątek: 8:00 – 16:00
© Gastromania.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.