materiał: | silikon |
---|---|
wymiary ciastka: | 31x29x15 mm |
Forma do czekoladek i pralin Choco Pigs produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Silikonowa foremka 22.135.77.0065 składa się z 15 elementów w kształcie świnek o wymiarach 31×29×15 mm i pojemności 6 ml w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Silkonowa foremka SLK 133 o tematyce świątecznej, to produkt włoskiej firmy Silikomart słynącej z innowacyjności i wysokiej jakości. Forma ta wyróżnia się wszechstronnością, dzięki której nada się do użytku profesjonalnego, jak i domowego. Wysokiej jakości tworzywo sztuczne, które użyte zostało do stworzenia tego produktu, umożliwia dekorowanie ciast i tortów z użyciem mas cukrowych, marcepanu i lukru plastycznego, zarówno w lodówkach, zamrażalnikach, jak i piekarnikach. Silikonowa forma 71.233.00.0096 w kształcie Świętego Mikołaja o wymiarach 35×30 mm, charakteryzuje się praktycznością i eleganckim wykończeniem szczegółów na formie.
Do przechowalni
Silikonowa forma do ciast i deserów – Luna 3D o wymiarach 220×60 mm i pojemności 1670 ml z serii 3D Design produkcji włoskiej firmy SILIKOMART. Forma umożliwia wykonanie trójwymiarowych, okrągłych ciast i deserów o futurystycznym kształcie. Pozwala uzyskać eleganckie, oryginalne produkty – idealne dla cukierni, kawiarni, lokali gastronomicznych, firm cateringowych oraz dla domu. Doskonale sprawdzi się na wystawnych przyjęciach, bankietach i kinderbalach. Forma do ciast i deserów 20.361.13.0065 wykonana jest z wysokiej jakości materiałów i świetnie nadaje się do użycia w piekarniku, mikrofalówkach, lodówkach, zamrażarkach czy zmywarkach. Wykonanie z najwyższej jakości silikonu gwarantuje bezproblemowy efekt, krótki czas produkcji oraz łatwość przechowywania z gwarantowaną wytrzymałością od -60°C do +230°C.
Do przechowalni
Zestaw do ręcznej produkcji lodów, deserów i przystawek na patyczku w kształcie serca o wymiarze 55×68×18 mm i objętości 45 ml z serii SteccoFlex produkcji włoskiej firmy SILIKOMART. Opatentowane rozwiązanie umożliwiające łatwe i przyjemne wykonanie 6 szt. deserów lodowych, sorbetów czy przystawek na patyczku o klasycznym kształcie – idealne dla domu, lokalu gastronomicznego, cukierni, kawiarni, cateringu, bufetów szwedzkich oraz wszelkich manufaktur produkujących lody rzemieślnicze lub nietypowe przystawki. Jedynym ograniczeniem w stosowaniu foremki na lody i przystawki na patyku 25.333.87.0060 jest wyobraźnia – produktu można użyć np. do przygotowania przystawki z surowej szynki i grzybów truflowych. Można myć w zmywarkach a elementy silikonowe można stosować w piekarniku. Zestaw wykonany z tworzywa sztucznego i silikonu gwarantuje bezproblemowy efekt, krótki czas produkcji oraz łatwość przechowywania z gwarantowaną wytrzymałością nawet do -60°C. Zestaw obejmuje także 100 drewnianych patyczków.
Do przechowalni
Zestaw forma do lodów na patyku + patyczki KITPL10 to produkt innowacyjnej, włoskiej firmy Pavoni, który powstał przy użyciu najwyższej jakości tworzywa bezpiecznego do pracy z żywnością. Zestaw ten to idealne rozwiązanie dla każdego, kto ceni sobie wysoką jakość i oryginalny design otrzymywanych wyrobów. Solidne wykonanie formy zapewnia jej wytrzymałość, a uformowany kształt i wyraźne krawędzie zapewniają miły dla oka efekt. Zestaw forma do lodów na patyku + patyczki KITPL10 składa się z 2 form, gdzie każda z nich posiada pięć gniazd o wymiarach 20×60 mm oraz objętości 25 ml. Do zestawu dołączono 50 drewnianych patyczków. Za pomocą formy można stworzyć wyjątkowe lody, jak również inne słodkie desery. Wszechstronne zastosowanie do produkcji lodów oraz wyrobów cukierniczych sprawia, iż produkt polecany jest zarówno dla cukierni, piekarni, jak również domowych amatorów słodkich wypieków.
Do przechowalni
Silikownowa foremka SLK 056 to dzieło włoskiej firmy Silikomart, które dzięki zastosowanej innowacyjności w produkcji, umożliwia eksploatację produktu w szerokiej gamie temperatur (od -60oC do +230oC). Forma sprawdzi się w profesjonalnych cukierniach, ale również w pracy w domowej kuchni – cechuje ją praktyczność i wielofunkcyjność. Silikonowa forma 71.156.00.0096, w kształcie ananasa o wymiarach 70×40 mm, nadaje się do lukrów, mas cukrowych i marcepanu – wszystkiego, co pozwoli uzyskać niezwykle dokładne ozdobienia ciast czy tortów.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Vertigo produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Foremka 22.104.77.0065 składa się z 15 wirów wodnych o średnicy 28 mm, wysokości 20 mm oraz pojemności 10 ml, w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Możliwe czyszczenie w zmywarkach. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Easter produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Foremka 22.105.77.0065 składa się z 14 elementów o tematyce Wielkanocy, o wymiarach 30×43×16 mm oraz pojemności 6 ml, w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Możliwe czyszczenie w zmywarkach. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Christmas produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Foremka 22.106.77.0065 składa się z 12 elementów o tematyce świątecznej, o wymiarach 34×34×18,5 mm oraz pojemności 4 ml, w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Możliwe czyszczenie w zmywarkach. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Praline produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Foremka 22.107.77.0065 składa się z 15 pralin o średnicy 30 mm, wysokości 18,5 mm oraz pojemności 10 ml, w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Możliwe czyszczenie w zmywarkach. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Fleury produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Foremka 22.108.77.0065 składa się z 15 kwiatów, o wymiarach 30×30×15,5 mm oraz pojemności 9 ml, w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Możliwe czyszczenie w zmywarkach. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Jack produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Foremka 22.106.77.0065 składa się z 12 elementów w kształcie ozdobnych prostokątów, o wymiarach 37×20×20 mm oraz pojemności 8 ml, w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Możliwe czyszczenie w zmywarkach. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Nature produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Foremka 22.110.77.0065 składa się z 8 elementów o tematyce liści, o wymiarach 51×23×14,5 mm oraz pojemności 10 ml, w których stworzyć można na oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Możliwe czyszczenie w zmywarkach. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Tablette produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Foremka 22.111.77.0065 składa się z 8 elementów w kształcie mini tabliczek czekolady, o wymiarach 38×28×4,5 mm oraz pojemności 3,5 ml, w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Możliwe czyszczenie w zmywarkach. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Mr.Ginger produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Foremka 22.112.77.0065 składa się z 12 elementów o tematyce pierników świątecznych, o wymiarach 43×35×12 mm oraz pojemności 4 ml, w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Możliwe czyszczenie w zmywarkach. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Rose produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Foremka 22.113.77.0065 składa się z 15 różyczek, o średnicy 28 mm, wysokości 18 mm oraz pojemności 10 ml, w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Możliwe czyszczenie w zmywarkach. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Fashion produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Foremka 22.114.77.0065 składa się z 14 elementów o tematyce mody, o wymiarach 41×30×12 mm oraz pojemności 8 ml, w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Możliwe czyszczenie w zmywarkach. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Mood produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Foremka 22.115.77.0065 składa się z 12 elementów o tematyce humorów, o wymiarach 33×34×17 mm oraz pojemności 8 ml, w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Możliwe czyszczenie w zmywarkach. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Dino produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Foremka 22.116.77.0065 składa się z 12 elementów o tematyce dinozaurów, o wymiarach 40×33×16 mm oraz pojemności 8 ml, w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Możliwe czyszczenie w zmywarkach. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Tea Time produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Foremka 22.117.77.0065 składa się z 12 elementów o tematyce herbacianej, o wymiarach 43,6×29×15 mm oraz pojemności 10 ml, w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Możliwe czyszczenie w zmywarkach. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Robochoc produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Foremka 22.118.77.0065 składa się z 12 elementów o tematyce robotów, o wymiarach 39,5×26,7×16 mm oraz pojemności 10 ml, w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Możliwe czyszczenie w zmywarkach. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Fantasia produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Foremka 22.119.77.0065 składa się z 15 ciast, o średnicy 28,5 mm, wysokości 15 mm oraz pojemności 6,5 ml, w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Możliwe czyszczenie w zmywarkach. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Kono produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Foremka 22.120.77.0065 składa się z 15 stożków, o średnicy 26 mm, wysokości 28 mm oraz pojemności 7,5 ml, w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Możliwe czyszczenie w zmywarkach. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Macaron produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Foremka 22.121.77.0065 składa się z 15 makaroników, o średnicy 26 mm, wysokości 28 mm oraz pojemności 7,5 ml, w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Możliwe czyszczenie w zmywarkach. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Good Morning produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Foremka 22.122.77.0065 składa się z 12 elementów o tematyce śniadaniowej, o wymiarach 39×24,5×13 mm oraz pojemności 6,9 ml, w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Możliwe czyszczenie w zmywarkach. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Choco Winter produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Foremka 22.123.77.0065 składa się z 15 elementów o tematyce zimowej, o wymiarach 33×27×15 mm oraz pojemności całkowitej 116 ml, w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Możliwe czyszczenie w zmywarkach. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Choco SpRinglife produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Foremka 22.124.77.0065 składa się z 15 elementów o tematyce wiosennej, o wymiarach 36×26×15 mm oraz pojemności całkowitej 111 ml, w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Możliwe czyszczenie w zmywarkach. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Choco Biscuit produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Foremka 22.125.77.0065 składa się z 8 elementów o tematyce ciasteczek, o wymiarach 49×29×6,8 mm oraz pojemności całkowitej 129 ml, w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Możliwe czyszczenie w zmywarkach. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Choco Gufi produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Foremka 22.126.77.0065 składa się z 15 sów, o wymiarach 34×30×15 mm oraz pojemności całkowitej 112,5 ml, w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Możliwe czyszczenie w zmywarkach. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Choco Angels produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Foremka 22.127.77.0065 składa się z 12 aniołków, o wymiarach 35×30×16 mm oraz pojemności całkowitej 111,4 ml, w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Możliwe czyszczenie w zmywarkach. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Choco Spoon produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Foremka 22.128.77.0065 składa się z 7 łyżeczek, o wymiarach 96×26×6 mm oraz pojemności 43 ml, w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Możliwe czyszczenie w zmywarkach. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Choco Botton produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Foremka 22.129.77.0065 składa się z 15 guzików, o wymiarach 30×30×6 mm oraz pojemności całkowitej 50 ml, w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Możliwe czyszczenie w zmywarkach. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Choco Easter produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Foremka 22.130.77.0065 składa się z 12 elementów o tematyce Wielkanocy, o wymiarach 34×34×18 mm oraz pojemności całkowitej 104 ml, w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Możliwe czyszczenie w zmywarkach. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek Choco keys to produkt włoskiej firmy Silikomart słynącej z innowacyjności w produkcji oraz wysoką jakością wykonania. Forma sprawdzi się zarówno u klientów profesjonalnych, jak i indywidualnych, którzy chcą rozkoszować się słodkimi deserami o precyzyjnym kształcie i doskonałym smaku. Foremka do czekoladek 22.133.77.0065 o wymiarach 34×84×14 mm umożliwia wykonanie 8 czekoladek w kształcie klucza o pojemności 8 ml każda. Forma jest łatwa w czyszczeniu oraz przechowywaniu, a jej ergonomiczność zapewni długotrwałe użytkowanie.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Choco Fruits produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Silikonowa foremka 22.132.77.0065 składa się z 15 elementów w kształcie owoców: 3x ananas 38×22 wys. 15 mm, 3x truskawka 35×25 h 15 mm, 3x winogrona 35×23 h 15 mm, 3x wiśnia 36×31 wys. 15 mm, 3x banan 40×27 mm wys. 15 mm o pojemności 10 ml w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Love Choco Bar produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Silikonowa foremka 22.138.77.0065 składa się z 1 elementu w kształcie tabliczki z serduszkami o wymiarach 155×77×9 mm i pojemności 85 ml z której można stworzyć można tabliczkę czekolady – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Coffee Choco Bar produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Silikonowa foremka 22.139.77.0065 składa się z 1 elementu w kształcie tabliczek z ziarenkami kawy o wymiarach 155×77×9 mm i pojemności 85 ml z której można stworzyć można tabliczkę czekolady – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Starfish produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Silikonowa foremka 22.142.77.0065 składa się z 14 elementów w kształcie gwiazdek o wymiarach 34×34×15 mm i pojemności 5,6 ml w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Choco Melody produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Silikonowa foremka 22.143.77.0065 składa się z 12 elementów w kształcie gitary, skrzypiec, saksofonu i fortepianu o wymiarach 36×24 mm i pojemności 5 ml w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Choco Pine produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Silikonowa foremka 22.146.77.0065 składa się z 4 elementów w kształcie choinek o wymiarach 36×24 mm i pojemności 13 ml w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Choco Flame produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Silikonowa foremka 22.147.77.0065 składa się z 15 elementów w kształcie płomieni 3D o wymiarach 15×8 mm i pojemności 8 ml w których stworzyć można trójwymiarowe czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin My Love produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Silikonowa foremka 22.148.77.0065 składa się z 12 elementów w kształcie serduszek 3D o wymiarach 12×8 mm i pojemności 8 ml w których stworzyć można trójwymiarowe czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Tartufino produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Silikonowa foremka 22.150.77.0065 składa się z 15 elementów w kształcie kulek 3D o wymiarach 15×8 mm i pojemności 8 ml w których stworzyć można trójwymiarowe czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Choco Drop produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Silikonowa foremka 22.153.77.0065 składa się z 15 elementów w kształcie jajek, kropelek 3D o wymiarach 23×30 mm i pojemności 8 ml w których stworzyć można trójwymiarowe czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Zapisz się do naszego newslettera,
aby otrzymywać info o nowościach i promocjach.
33 5000 555
sklep@gastromania.pl
Godziny pracy:
poniedziałek-piątek: 8:00 – 16:00
© Gastromania.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Korzystając z witryny bez zmiany ustawień przeglądarki wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich zapisywaniu.
Kliknij, aby dowiedzieć się więcej o Polityce Cookies.