długość | 275 mm |
---|---|
szerokość | 175 mm |
ilość pól | 24 szt. |
materiał: | poliwęglan |
wymiary ciastka: | 32x42x29 mm |
powłoka: | brak |
powierzchnia: | satynowa |
cena za: | komplet |
Poliwęglanowa forma do korpusów czekoladowych 20GU005 to produkt innowacyjnej, włoskiej firmy Martellato stworzony z wysokiej jakości tworzywa zapewniającego wytrzymałość i ergonomiczność produktu. Czekoladowe korpusy to wyjątkowe produkty, które zapewniają szeroką gamę możliwości stworzenia wyjątkowego deseru – można je wypełnić owocami, kremami, musami czy nawet lodami. Czekoladowe foremki do deserów 20GU005 o wyjątkowym kształcie łezki o wymiarach 32×42×29 mm zostały umieszczone na formie (275×175 mm) w ilości 24 sztuk. Taki produkt sprawdzi się zarówno u klientów indywidualnych, jak i profesjonalnych.
Termoformowana forma do figur 3D MAC604S to wyjątkowy produkt włoskiej firmy Martellato, który doda uroku i oryginalności wielkanocnym ozdobom. Forma została stworzona z wysokiej jakości plastiku uformowanego w procesie termoformowania. Zapewnia to trwałość i ergonomiczność produktu. Termoformowana forma do figurek 3D MAC604S przedstawia królika w ogrodniczkach o wymiarach 120×120×220 mm oraz wadze 480 g. Kształt został stworzony z precyzją i dokładnością, dzięki czemu czekoladowa ozdoba będzie stwarzała elegancki i interesujący wystrój. Produkt polecany jest dla klientów profesjonalnych, piekarni, punktów gastronomicznych oraz domowych amatorów słodkich wypieków.
Do przechowalni
Termoformowana forma do deserów czekoladowych KT136 produkcji innowacyjnej, włoskiej firmy Pavoni to oryginalny produkt, który umożliwia stworzenie wyjątkowych ozdób świątecznych. Nowoczesny design zachwyci nawet najbardziej wymagającego klienta. Forma składa się z dwóch elementów wyprodukowanych z najwyższej jakości materiału, który jest łatwy w użyciu oraz czyszczeniu. Forma do ozdób świątecznych KT136 Wave o średnicy 160 mm, wysokości 200 mm oraz wadze 260 g, to idealne narzędzie do urozmaicenia stołów wigilijnych czekoladowymi deserami, które można ozdobić masą cukrową, zamszem w sprayu czy ozdobnymi perełkami nadając tym samym indywidualnego charakteru. Forma polecana jest dla klientów profesjonalnych, jak również domowych amatorów słodkich wypieków. Produkt sprzedawany jest w zestawie dwóch sztuk.
Do przechowalni
Forma termoformowana do czekolady – jajko wielkanocne 3D KT157 to narzędzie cukiernicze włoskiej firmy Pavoni słynącej z innowacyjności produkcji – ich produkty opracowywane są pod okiem najlepszych specjalistów, a do produkcji używa się najwyżej jakości materiałów poddanych procesowi termoformowania. Forma składa się z trzech elementów, które po rozłączeniu są łatwe w czyszczeniu oraz przechowywaniu. Produkt jest ergonomiczny, a jakość wykonania zapewnia jego długotrwałość. Termoformowana forma do deserów czekoladowych Pavoni KT157 o średnicy 130 mm, wysokości 205 mm, wadze 400 g sprzedawana jest w zestawie dwóch sztuk. Produkt o kształcie jajka wielkanocnego, które zostało ozdobione w niesamowicie intrygujący, nowoczesny sposób, idealnie sprawdzi się do urozmaicenia świątecznych stołów i koszyczków. Wyrafinowany design zachwyci nawet najbardziej wymagającego klienta. Gotowy czekoladowy wyrób można dodatkowo ozdobić lukrem plastycznym, masą cukrową bądź barwnikami w sprayu, co dodatkowo podkreśli atuty wyrobu. Produkt polecany jest do pracy w piekarniach, cukierniach, punktach gastronomicznych, jak również w kuchniach klientów indywidualnych.
Do przechowalni
Termoformowana foremka do czekoladek 90-1001 to produkt innowacyjnej włoskiej firmy Martellato. Wyprodukowana została ze specjalnego plastiku uzyskanego w procesie termoformowania. Jest ergonomiczna i wytrzymała, a w jej wyglądzie zadbano nawet o najmniejsze szczegóły. Termoformowana forma do czekoladek 90-1001 składa się z 18 serc o średnicy 23 mm i wysokości 9 mm. Idealnie sprawdzi się jako osobny deser bądź dodatek do słodkiego poczęstunku. Jest łatwa w czyszczeniu. Polecamy do użycia profesjonalnego w cukierniach, jak również domowego.
Do przechowalni
Termoformowana forma do lizaków czekoladowych 20L006 firmy Martellato pozwala na stworzenie wyjątkowych słodkich poczęstunków o tematyce halloweenowej. Forma została wyprodukowana z użyciem plastiku uzyskanego z procesu termoformowania. Termoformowana forma do lizaków czekoladowych 20L006 składa się z 8 lizaków – 4 dyń o wymiarach 69×70×9 mm, wadze 33 gramów oraz 4 czaszek o wymiarach 53×70×9 mm, wadze 32 gramów. Zabawne i precyzyjne kształty tabliczki czekolady to idealny sposób na urozmaicenie czekoladowych deserów. Produkt polecany zarówno dla klientów profesjonalnych, jak i indywidualnych.
Do przechowalni
Poliwęglanowa forma do korpusów czekoladowych 20GU002 to produkt innowacyjnej, włoskiej firmy Martellato stworzony z wysokiej jakości tworzywa zapewniającego wytrzymałość i ergonomiczność produktu. Czekoladowe korpusy to wyjątkowe produkty, które zapewniają szeroką gamę możliwości stworzenia wyjątkowego deseru – można je wypełnić owocami, kremami, musami czy nawet lodami. Czekoladowe foremki do deserów 20GU002 o wyjątkowym kształcie gwiazdy o średnicy 40 mm i wysokości 17 mm zostały umieszczone na formie (275×175 mm) w ilości 15 sztuk. Taki produkt sprawdzi się zarówno u klientów indywidualnych, jak i profesjonalnych.
Do przechowalni
Poliwęglanowa forma do korpusów czekoladowych 20GU003 to produkt innowacyjnej, włoskiej firmy Martellato stworzony z wysokiej jakości tworzywa zapewniającego wytrzymałość i ergonomiczność produktu. Czekoladowe korpusy to wyjątkowe produkty, które zapewniają szeroką gamę możliwości stworzenia wyjątkowego deseru – można je wypełnić owocami, kremami, musami czy nawet lodami. Czekoladowe foremki do deserów 20GU003 o wyjątkowym kształcie prostokąta o wymiarach 33×31×20 mm zostały umieszczone na formie (275×175 mm) w ilości 24 sztuk. Taki produkt sprawdzi się zarówno u klientów indywidualnych, jak i profesjonalnych.
Do przechowalni
Poliwęglanowa forma do korpusów czekoladowych 20GU004 to produkt innowacyjnej, włoskiej firmy Martellato stworzony z wysokiej jakości tworzywa zapewniającego wytrzymałość i ergonomiczność produktu. Czekoladowe korpusy to wyjątkowe produkty, które zapewniają szeroką gamę możliwości stworzenia wyjątkowego deseru – można je wypełnić owocami, kremami, musami czy nawet lodami. Czekoladowe foremki do deserów 20GU004 o wyjątkowym kształcie ósemkowym o wymiarach 33×33×23 mm zostały umieszczone na formie (275×175 mm) w ilości 24 sztuk. Taki produkt sprawdzi się zarówno u klientów indywidualnych, jak i profesjonalnych.
Do przechowalni
Poliwęglanowa forma do korpusów czekoladowych 20GU006 to produkt innowacyjnej, włoskiej firmy Martellato stworzony z wysokiej jakości tworzywa zapewniającego wytrzymałość i ergonomiczność produktu. Czekoladowe korpusy to wyjątkowe produkty, które zapewniają szeroką gamę możliwości stworzenia wyjątkowego deseru – można je wypełnić owocami, kremami, musami czy nawet lodami. Czekoladowe foremki do deserów 20GU006 o wyjątkowym okrągłym kształcie o średnicy 27 mm i wysokości 31 mm zostały umieszczone na formie (275×175 mm) w ilości 28 sztuk. Taki produkt sprawdzi się zarówno u klientów indywidualnych, jak i profesjonalnych.
Do przechowalni
Poliwęglanowa forma do korpusów czekoladowych 20GU007 to produkt innowacyjnej, włoskiej firmy Martellato stworzony z wysokiej jakości tworzywa zapewniającego wytrzymałość i ergonomiczność produktu. Czekoladowe korpusy to wyjątkowe produkty, które zapewniają szeroką gamę możliwości stworzenia wyjątkowego deseru – można je wypełnić owocami, kremami, musami czy nawet lodami. Czekoladowe foremki do deserów 20GU007 o wyjątkowym kształcie okręgu o średnicy 37 mm i wysokości 14 mm zostały umieszczone na formie (275×175 mm) w ilości 15 sztuk. Taki produkt sprawdzi się zarówno u klientów indywidualnych, jak i profesjonalnych.
Do przechowalni
Poliwęglanowa forma do korpusów czekoladowych 20GU500 to produkt innowacyjnej, włoskiej firmy Martellato stworzony z wysokiej jakości tworzywa zapewniającego wytrzymałość i ergonomiczność produktu. Czekoladowe korpusy to wyjątkowe produkty, które zapewniają szeroką gamę możliwości stworzenia wyjątkowego deseru – można je wypełnić owocami, kremami, musami czy nawet lodami. Czekoladowe foremki do deserów 20GU500 o wyjątkowym kształcie łezki o wymiarach 44×56×39 mm zostały umieszczone na formie (275×175 mm) w ilości 12 sztuk. Taki produkt sprawdzi się zarówno u klientów indywidualnych, jak i profesjonalnych.
Do przechowalni
Poliwęglanowa forma do korpusów czekoladowych 20GU501 to produkt innowacyjnej, włoskiej firmy Martellato stworzony z wysokiej jakości tworzywa zapewniającego wytrzymałość i ergonomiczność produktu. Czekoladowe korpusy to wyjątkowe produkty, które zapewniają szeroką gamę możliwości stworzenia wyjątkowego deseru – można je wypełnić owocami, kremami, musami czy nawet lodami. Czekoladowe foremki do deserów 20GU501 o wyjątkowym kształcie miseczki o średnicy 40 mm i wysokości 18,5 mm zostały umieszczone na formie (275×175 mm) w ilości 15 sztuk. Taki produkt sprawdzi się zarówno u klientów indywidualnych, jak i profesjonalnych.
Do przechowalni
Poliwęglanowa forma do korpusów czekoladowych 20GU502 to produkt innowacyjnej, włoskiej firmy Martellato stworzony z wysokiej jakości tworzywa zapewniającego wytrzymałość i ergonomiczność produktu. Czekoladowe korpusy to wyjątkowe produkty, które zapewniają szeroką gamę możliwości stworzenia wyjątkowego deseru – można je wypełnić owocami, kremami, musami czy nawet lodami. Czekoladowe foremki do deserów 20GU502 o wyjątkowym kształcie filiżanki o wymiarach 44×55×23 mm zostały umieszczone na formie (275×175 mm) w ilości 12 sztuk. Taki produkt sprawdzi się zarówno u klientów indywidualnych, jak i profesjonalnych.
Do przechowalni
Zapisz się do naszego newslettera,
aby otrzymywać info o nowościach i promocjach.
33 5000 555
sklep@gastromania.pl
Godziny pracy:
poniedziałek-piątek: 8:00 – 16:00
© Gastromania.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Korzystając z witryny bez zmiany ustawień przeglądarki wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich zapisywaniu.
Kliknij, aby dowiedzieć się więcej o Polityce Cookies.