długość | 275 mm |
---|---|
szerokość | 175 mm |
ilość pól | 20 szt. |
materiał: | poliwęglan |
wymiary ciastka: | 32x37 mm |
powłoka: | brak |
powierzchnia: | satynowa |
cena za: | komplet |
Poliwęglanowa forma do korpusów czekoladowych 20GU001 to produkt innowacyjnej, włoskiej firmy Martellato stworzony z wysokiej jakości tworzywa zapewniającego wytrzymałość i ergonomiczność produktu. Czekoladowe korpusy to wyjątkowe produkty, które zapewniają szeroką gamę możliwości stworzenia wyjątkowego deseru – można je wypełnić owocami, kremami, musami czy nawet lodami. Czekoladowe foremki do deserów 20GU001 o wyjątkowym kształcie stożka o średnicy 32 mm i wysokości 37 mm zostały umieszczone na formie (275×175 mm) w ilości 20 sztuk. Taki produkt sprawdzi się zarówno u klientów indywidualnych, jak i profesjonalnych.
Forma transferowa do czekolady T407 to produkt innowacyjnej, włoskiej firmy Pavoni, który powstał we współpracy z najlepszymi mistrzami cukiernictwa na świecie. Forma transferowa to prawdziwa rewolucja na rynku – umożliwia ona stworzenie wyjątkowo precyzyjnych i barwnych ozdób przy małym nakładzie pracy. Wystarczy umieścić surowiec czekoladowy w formie transferowej, pozostawić do zastygnięcia, a następnie delikatnie usunąć z formy. Dzięki takiemu rozwiązaniu, nie musi martwić się o wielogodzinne malowanie czekolady – efekt uzyskany przy użyciu formy zachwyci nawet najbardziej wymagającego klienta. Arkusze wytłaczane do czekolady T407 sprzedawane są w zestawie 10 arkuszy (każdy z nich umożliwia produkcję 96 szt. zdobionych czekoladek o wymiarach 31×47 mm). Oryginalny, trójkątny kształt i kolorowy wzór idealnie sprawdzi się do urozmaicenia wachlarzu deserów na różnego rodzaju przyjęciach okolicznościowych. Produkt polecany jest do pracy w piekarniach, cukierniach, punktach gastronomicznych, jak również w kuchniach domowych amatorów słodkich wypieków. Jeśli jesteś zainteresowany mniejszą ilością arkuszy transferowych prosimy o kontakt telefoniczny. W przypadku hurtowych ilości istnieje możliwość negocjacji ceny oraz produkcja unikalnego wzoru pod zamówienie klienta. Po użyciu, formy transferowe nadają się do ponownego wykorzystania – bez barwnika lub z ponownie naniesionym barwnikiem przez użytkownika.
Do przechowalni
Termoformowana forma do czekoladowych bombek 20SF004 została stworzona przez włoską firmę Martellato, która zadbała o każdy jej szczegół. To właśnie staranne wykończenie pozwala na uzyskanie oryginalnych, ciekawych czekoladowych przysmaków o charakterze świątecznym. Do produkcji formy użyto plastiku uformowanego w procesie termoformowania – jest on odporny na mycie w zmywarce. Foremka do czekoladowych bombek 20SF004 pozwala na uzyskanie 6 bombek z ozdobnym płatkiem śniegu o średnicy 60 mm i wadze 40 g. Produkt polecany jest zarówno dla klientów indywidualnych, jak i profesjonalnych.
Do przechowalni
Termoformowana forma do ozdób czekoladowych KT184 Rocky Roger to produkt innowacyjnej, włoskiej firmy Pavoni słynącej z niestandardowych idei oraz wysokiej jakości tworzonych przyborów cukierniczych. Do stworzenia formy użyto najwyższej jakości materiału, który jest ergonomiczny oraz łatwy w czyszczeniu, a także pozwala na uzyskanie niezwykle precyzyjnych kształtów wyrobu. Produkt składa się z dwóch elementów, tworzących po złożeniu kształt abstrakcyjnego wielkanocnego któliczka. Każdy z elementów może zostać dodatkowo ozdobiony różnego rodzaju masą cukrową, pisakami cukierniczymi czy perełkami. Forma świąteczna do deserów czekoladowych KT185 o średnicy 145 mm, wysokości 180 mm oraz wadze 170 g, umożliwia stworzenie wyjątkowych i niestandardowych ozdób świątecznych, które zachwycą nawet najbardziej wymagających klientów. Wyroby te idealnie sprawdzą się na każdym stole wielkanocnym. Produkt polecany jest do pracy w piekarniach, cukierniach, punktach gastronomicznych oraz w domowych kuchniach amatorów słodkości.
Do przechowalni
Zestaw form do czekoladowych ozdób 20SC01 produkcji włoskiej firmy Martellato został stworzony z najwyższej jakości tworzywa, które zapewnia długotrwałość i jakość produktu. Produkt nada się do stworzenia wyjątkowych wielkanocnych ozdób, które zachwycą nawet najbardziej wymagającego klienta. Zestaw form do czekoladowych ozdób 20SC01 składa się z trzech form o wymiarach: 184×112×143 mm, 137×124×173 mm, 100×94×177 mm. Produkt polecany jest do pracy w cukierniach, punktach gastronomicznych oraz domowych kuchniach amatorów słodkich wypieków.
Do przechowalni
Termoformowana forma 3D do przekąsek czekoladowych 20OB01 to produkt włoskiej firmy Martellato, który umożliwia stworzenie oryginalnych słodkich deserów. Mogą one posłużyć jako dekoracja ciastek i tortów, ale sprawdzą się również jako słodka pamiątka z okolicznościowych przyjęć czy spotkań. Do stworzenia formy użyto wysokiej jakości plastiku, który został uformowany w procesie termoformowania, a dodatkowo nadaje się do czyszczenia w zmywarce. Foremka 3D do czekoladowych akcesorii 20OB01 z serii Fashion&Style zawiera osiem gniazd, w tym dwa wzory – 4 x okulary o wymiarach 140×50×10 mm oraz 4 x wąsy o wymiarach 117×30×15 mm. Waga każdej czekoladki to 22 gramy. Produkt sprawdzi się zarówno w domowych kuchniach, cukierniach, jak i punktach gastronomicznych.
Do przechowalni
Zapisz się do naszego newslettera,
aby otrzymywać info o nowościach i promocjach.
33 5000 555
sklep@gastromania.pl
Godziny pracy:
poniedziałek-piątek: 8:00 – 16:00
© Gastromania.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Korzystając z witryny bez zmiany ustawień przeglądarki wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich zapisywaniu.
Kliknij, aby dowiedzieć się więcej o Polityce Cookies.