długość | 275 mm |
---|---|
szerokość | 175 mm |
wysokość | 25 mm |
ilość pól | 24 szt. |
materiał: | tritan |
wymiary ciastka: | 25x40x14 mm |
Forma do pralinek z tritanu – bąbelki, 24 szt. x 8 ml – Bolla-P o wymiarach 275×175×25 mm produkcji włoskiej firmy SILIKOMART. Umożliwia wykonanie 24 szt. czekoladowych pralin 3D o kształcie podwójnego bąbelka o wymiarach 25×40×14 mm i pojemności 8 ml. Bolla to wyjątkowa kolekcja stworzona przez Andreya Dubovika. Czekolada może zmienić Twoje życie! Z ciekawego świata miłośnika czekolady, samouka, kierowanego niekończącą się pasją, miłością, zaangażowaniem i energią, Andrey dołączył do światowej czołówki czekoladników z firmy Gotha. Dzieli się i przekazuje na całym świecie swoją wiedzę i sztukę, które wyrażają się poprzez oszałamiający projekt i innowacyjną technikę. Najwyższa jakość produktu forma z tritanu do pralinek 52.910.86.0065 zapewnia doskonałe efekty i jakość wykonywanych pralin. Produkt można myć w zmywarkach.
Narzędzie do przygotowywania ciastek w kształcie kulek o średnicy 19 mm, PALL2 produkcji innowacyjnej marki Martellato to niezwykłe narzędzie znacząco ułatwiające pracę każdego cukiernika, zajmującego się tworzeniem małych, okrągłych słodkości. Akcesorium to przyda się przy produkcji między innymi pralin lub też słynnych włoskich ciastek Baci di dama. Narzędzie do produkcji pralin i innych okrągłych wyrobów cukierniczych znacząco ułatwi pracę nawet najbardziej profesjonalnym cukiernikom, pozwalając na jej znaczące przyspieszenie. Łatwe do utrzymania w czystości, nie budzi żadnych zastrzeżeń pod względem sanitarnym. Gwarancja najwyższej jakości.
Do przechowalni
Forma z tritanu do pralin PC68FR to dzieło włoskiej firmy Pavoni słynącej z innowacyjności produkcji, stworzone we współpracy z mistrzem Davidem Comaschi. Ich artykuły opracowywane są pod okiem najlepszych specjalistów a do produkcji używa się wyłącznie wysokogatunkowego tritanu, który zapobiega rozlewaniu się płynnego surowca oraz zapewnia precyzyjne wykończenie każdej praliny. Forma może być czyszczona w zmywarce domowej jak i profesjonalnej zmywarce gastronomicznej z funkcją wyparzania. Praliny do idealny wyrób, który sprawdzi się jako prezent, słodki poczęstunek ale również dopełnienie każdego przyjęcia okolicznościowego. Przy dodatkowym ozdobieniu czekoladki barwnikami spożywczymi, uzyskamy efekt, który zachwyci nawet najbardziej wymagającego klienta. Tritanowa forma do czekoladek PC68FR o powierzchni 275×135 mm umożliwia wykonanie 18 sztuk pralin o fantazyjnym, wyjątkowym kształcie. Pojedyncza czekoladka posiada wymiary 41×24×12,5 mm oraz wagę ok. 10 gr. Produkt polecany jest do pracy w piekarniach, cukierniach, punktach gastronomicznych jak również w kuchniach klientów indywidualnych.
Do przechowalni
Termoformowana forma do ozdób czekoladowych 90-5104 produkcji włoskiej firmy Martellato została stworzona z myślą o urozmaiceniu wszelkiego rodzaju ciast, tortów, deserów lodowych, babeczek. Dzięki interesującym kształtom oraz precyzyjnemu wykończeniu ozdoba wykonana w formach Martellato zwróci uwagę każdego smakosza. Wykonana z wysokiej jakości plastiku, który został uformowany w procesie termoformowania, a dodatkowo nadaje się do czyszczenia w zmywarce. Foremka do ozdób czekoladowych 90-5104 składa się z 11 różnych czekoladek o wymiarach: 30×30×18 mm, 27×27×18 mm, 28×21×18 mm, Ø26 h18. Produkt sprawdzi się zarówno w domowych kuchniach, cukierniach, jak i w punktach gastronomicznych.
Do przechowalni
Forma z tritanu do pralin PC16FR to dzieło włoskiej firmy Pavoni słynącej z innowacyjności produkcji – ich artykuły opracowywane są pod okiem najlepszych specjalistów, a do produkcji używa się wysokogatunkowego tritanu, który zapobiega rozlewaniu się płynnego surowca oraz zapewnia precyzyjne wykończenie każdej praliny. Forma może być czyszczona w zmywarce. Praliny do idealny wyrób, który sprawdzi się jako prezent, słodki poczęstunek, ale również dopełnienie każdego przyjęcia okolicznościowego. Przy dodatkowym ozdobieniu czekoladki barwnikami spożywczymi, uzyskamy efekt, który zachwyci nawet najbardziej wymagającego klienta. Tritanowa forma do czekoladek PC16FR o powierzchni 275×135 mm umożliwia wykonanie 21 sztuk pralin o fantazyjnym, wyjątkowym kształcie. Pojedyncza czekoladka posiada średnicę 31 mm, wysokość 20 mm oraz wagę 10 gr. Formy dostępne są również w wersji wolnej od BPA. Produkt polecany jest do pracy w piekarniach, cukierniach, punktach gastronomicznych, jak również w kuchniach klientów indywidualnych.
Do przechowalni
Forma z poliwęglanu do pralinek SP1156S stworzona została przez włoską firmę Pavoni, której produkty opracowywane są pod okiem najlepszych specjalistów, a później produkowane z wysokogatunkowych materiałów gwarantujących trwałość artykułów. Do produkcji formy użyto poliwęglanu – zapobiega on rozlewaniu się płynnego surowca, ale również, dzięki precyzyjnemu wykończeniu, zapewnia każdej czekoladce staranny i sprecyzowany kształt. Artykuł może być czyszczony w zmywarce. Poliwęglanowa forma do czekoladek SP1156S o wymiarach ogólnych 275×135 mm umożliwia stworzenie aż 30 pralinek o wyrafinowanym, tradycyjnym kształcie. Każda pojedyncza pralinka posiada wymiary 30×15×12 mm oraz wagę 6 gramów. Wykonanie takich deserów monoporcyjny to idealny dodatek do ciast, tortów, deserów, jak również wspaniała pamiątka z przyjęć i imprez tematycznych. Gotowe czekoladowe wyroby warto dodatkowo ozdobić glazurą, masą cukrową czy barwnikami w sprayu, dodając im tym samym niepowtarzalnego charakteru. Formy dostępne są również w wersji wolnej od BPA. Produkt polecany jest zarówno dla klientów profesjonalnych, jak i indywidualnych.
Do przechowalni
Forma z tritanu do batoników z czekolady – bąbelki, 10 szt. x 115×25×15 mm – Bolla-B o wymiarach 275×175×25 mm produkcji włoskiej firmy SILIKOMART. Umożliwia wykonanie 10 szt. czekoladowych batoników 3D z fakturą w kształcie bąbelków o wymiarach 115×25×15 mm i objętości 25 ml. Bolla to wyjątkowa kolekcja stworzona przez Andreya Dubovika. Czekolada może zmienić Twoje życie! Z ciekawego świata miłośnika czekolady, samouka, kierowanego niekończącą się pasją, miłością, zaangażowaniem i energią, Andrey dołączył do światowej czołówki czekoladników z firmy Gotha. Dzieli się i przekazuje na całym świecie swoją wiedzę i sztukę, które wyrażają się poprzez oszałamiający projekt i innowacyjną technikę. Najwyższa jakość produktu forma z tritanu do tabliczek czekoladowych 52.911.86.0065 zapewnia doskonałe efekty i jakość wykonywanych batoników. Produkt można myć w zmywarkach.
Do przechowalni
Forma z tritanu do tabliczek z czekolady – bąbelki, 4 szt. x 156×61×14 mm – Bolla-T o wymiarach 275×175×25 mm produkcji włoskiej firmy SILIKOMART. Umożliwia wykonanie 4 szt. czekoladowych tabliczek 3D z fakturą w kształcie bąbelków o wymiarach 156×61×14 mm i objętości 80 ml. Bolla to wyjątkowa kolekcja stworzona przez Andreya Dubovika. Czekolada może zmienić Twoje życie! Z ciekawego świata miłośnika czekolady, samouka, kierowanego niekończącą się pasją, miłością, zaangażowaniem i energią, Andrey dołączył do światowej czołówki czekoladników z firmy Gotha. Dzieli się i przekazuje na całym świecie swoją wiedzę i sztukę, które wyrażają się poprzez oszałamiający projekt i innowacyjną technikę. Najwyższa jakość produktu forma z tritanu do tabliczek czekoladowych 52.912.86.0065 zapewnia doskonałe efekty i jakość wykonywanych tabliczek. Produkt można myć w zmywarkach.
Do przechowalni
Zapisz się do naszego newslettera,
aby otrzymywać info o nowościach i promocjach.
33 5000 555
sklep@gastromania.pl
Godziny pracy:
poniedziałek-piątek: 8:00 – 16:00
© Gastromania.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Korzystając z witryny bez zmiany ustawień przeglądarki wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich zapisywaniu.
Kliknij, aby dowiedzieć się więcej o Polityce Cookies.