długość | 275 mm |
---|---|
szerokość | 175 mm |
wysokość | 25 mm |
ilość pól | 24 szt. |
materiał: | tritan |
wymiary ciastka: | 29x41x14 mm |
Forma do pralinek z tritanu – kropla, 24 szt. x 8 ml – Goccia-P o wymiarach 275×175×25 mm produkcji włoskiej firmy SILIKOMART. Umożliwia wykonanie 24 szt. czekoladowych pralin 3D o kształcie kropli o wymiarach 29×41×14 mm i pojemności 8 ml. Goccia to wyjątkowa kolekcja stworzona przez Kirsten Tibballs. Okrzyknięta przez MasterChef Australia „Królową Czekolady”, Kirsten Tibballs jest jedną z najbardziej lubianych, podziwianych i uznanych cukierniczek w swoim kraju. Jej pragnieniem jest przekazywanie wiedzy i kompetencji swoim studentom, zarówno pasjonatom-amatorom, jak i profesjonalistom. Jest autorką książek, programów telewizyjnych, projektantką wzornictwa cukierniczego i prowadzącą lekcje pracy z czekoladą. Najwyższa jakość produktu forma z tritanu do pralinek 52.907.86.0065 zapewnia doskonałe efekty i jakość wykonywanych pralin. Produkt można myć w zmywarkach.
Forma z tritanu do pralin PC53FR to produkt innowacyjnej, włoskiej firmy Pavoni, który został zaprojektowany przez mistrza cukiernictwa Fabrizio Fiorani. Seria wyjątkowych pralin cukiernika opiera się na połączeniu tradycyjnych geometrycznych kształtów z nowoczesnym designem oraz charakterystyczną dziurką wewnątrz, dzięki czemu gotowy wyrób jest unikatowy. Artykuł wykonany został z wysokiej jakości tritanu, który zapobiega rozlewaniu się płynnej masy oraz gwarantuje idealne wykończenie każdej czekoladki. Forma do czekoladek PC53FR o wymiarach 275×135 mm umożliwia stworzenie 21 sztuk pralinek w kształcie okręgu o średnicy 28 i wysokości 16 mm każda. Produkt może być czyszczony w zmywarkach. Przy dodatkowym ozdobieniu czekoladek za pomocą barwników spożywczych, glazur i polew, uzyskamy wyrafinowane praliny o indywidualnym charakterze. Produkt polecany jest zarówno dla klientów profesjonalnych, jak i indywidualnych.
Do przechowalni
Forma z tritanu do pralin PC14FR to dzieło włoskiej firmy Pavoni słynącej z innowacyjności produkcji – ich artykuły opracowywane są pod okiem najlepszych specjalistów, a do produkcji używa się wysokogatunkowego tritanu, który zapobiega rozlewaniu się płynnego surowca oraz zapewnia precyzyjne wykończenie każdej praliny. Forma może być czyszczona w zmywarce. Praliny do idealny wyrób, który sprawdzi się jako prezent, słodki poczęstunek, ale również dopełnienie każdego przyjęcia okolicznościowego. Przy dodatkowym ozdobieniu czekoladki barwnikami spożywczymi, uzyskamy efekt, który zachwyci nawet najbardziej wymagającego klienta. Tritanowa forma do czekoladek PC14FR o powierzchni 275×135 mm umożliwia wykonanie 21 sztuk pralin o fantazyjnym, wyjątkowym kształcie. Pojedyncza czekoladka posiada średnicę 26 mm, wysokość 16 mm oraz wagę 10 gr. Formy dostępne są również w wersji wolnej od BPA. Produkt polecany jest do pracy w piekarniach, cukierniach, punktach gastronomicznych, jak również w kuchniach klientów indywidualnych.
Do przechowalni
Magnetyczna forma do pralin z poliwęglanu MM13FR to produkt włoskiej firmy Pavoni, która, dzięki innowacyjnym rozwiązaniom zastosowanym w procesie produkcji oraz współpracy z najlepszymi specjalistami branży cukierniczej, została doceniona przez nawet najbardziej wymagających klientów. Produkt został wykonany z wysokogatunkowego poliwęglanu, który zapobiega wylewaniu się płynnej masy oraz zapewnia idealnie wyraźne wykończenie każdej z pralin. Forma umożliwia produkcję pralin z wykorzystaniem foli transferowej umożliwiającej ozdobienie podstawy pralinki unikalnym wzorem kolorystycznym. Na formę należy nałożyć folię transferową, a następnie przykryć ją magnetyczną płytką. Po odwróceniu formy, wlać płynny czekoladowy surowiec i kontynuować przygotowania. Magnetyczna forma do pralin z poliwęglanu MM13FR o wymiarze 275×135 mm zawiera 15 kwadratowych wnęk o wymiarach 30×30 mm i umożliwiających produkcję praliny o wadze 13 gramów. To idealne rozwiązanie dla każdego, kto chce zaoszczędzić czas i ułatwić proces tworzenia pralin, nadając im tym samym oryginalnego wyglądu zachwycającego najbardziej wymagającego klienta.
Do przechowalni
Foremka do pralin i czekoladek MA1802 produkcji włoskiej firmy Martellato to niezbędnik zarówno profesjonalnych cukierników, jak również domowych amatorów słodkich wyrobów. Forma została wykonana z najlepszej jakości poliwęglanu, co zapobiega rozlewaniu i rozciąganiu formy. Zadbano o każdy szczegół artykułu, dzięki czemu wykończenie jest eleganckie i dokładne. Forma poliwęglanowa do pralin MA1802 o wymiarach 275×175 mm składa się z 28 czekoladek. Każda pralina posiada średnicę 24 mm, wysokość 21 mm oraz wagę 7 g. Nowoczesny wzór koła nadaje wyrobowi niezwykłego charakteru. Forma może być czyszczona w zmywarkach.
Do przechowalni
Podłużna forma do ciast i deserów 30TT104S to produkt innowacyjnej, włoskiej firmy Martellato, który powstał przy użyciu najwyższej jakości tworzywa sztucznego, bezpiecznego do pracy z żywnością. Jest to cenne narzędzie do przyspieszania i standaryzacji pracy przy jednoczesnym zachowaniu walorów estetycznych. Formy idealnie sprawdzą się do deserów lodowych oraz deserów semifreddo. Podłużna forma do ciast i deserów 30TT104S o wymiarach 400×100×60 mm posiada elegancki, klasyczny kształt, który można ozdobić za pomocą mat silikonowych bądź arkuszami z taśmą octanową. Artykuł polecany jest do pracy w cukierniach, piekarniach, punktach gastronomicznych oraz domowych kuchniach amatorów słodkich wypieków.
Do przechowalni
Forma z tritanu do batoników z czekolady – kropelki, 8 szt. x 120×25×16 mm – Goccia-B o wymiarach 275×175×25 mm produkcji włoskiej firmy SILIKOMART. Umożliwia wykonanie 8 szt. czekoladowych tabliczek 3D z fakturą w kształcie kropelek o wymiarach 120×25×16 mm i objętości 30 ml. Goccia to wyjątkowa kolekcja stworzona przez Kirsten Tibballs. Okrzyknięta przez MasterChef Australia „Królową Czekolady”, Kirsten Tibballs jest jedną z najbardziej lubianych, podziwianych i uznanych cukierniczek w swoim kraju. Jej pragnieniem jest przekazywanie wiedzy i kompetencji swoim studentom, zarówno pasjonatom-amatorom, jak i profesjonalistom. Jest autorką książek, programów telewizyjnych, projektantką wzornictwa cukierniczego i prowadzącą lekcje pracy z czekoladą. Najwyższa jakość produktu forma z tritanu do tabliczek i batoników 52.908.86.0065 zapewnia doskonałe efekty i jakość wykonywanych pralin. Produkt można myć w zmywarkach.
Do przechowalni
Forma z tritanu do tabliczek z czekolady – kropelki, 3 szt. x 150×70×8,3 mm – Goccia-T o wymiarach 275×175×25 mm produkcji włoskiej firmy SILIKOMART. Umożliwia wykonanie 3 szt. czekoladowych tabliczek 3D z fakturą w kształcie kropelek o wymiarach 150×70×8,3 mm i objętości 80 ml. Goccia to wyjątkowa kolekcja stworzona przez Kirsten Tibballs. Okrzyknięta przez MasterChef Australia „Królową Czekolady”, Kirsten Tibballs jest jedną z najbardziej lubianych, podziwianych i uznanych cukierniczek w swoim kraju. Jej pragnieniem jest przekazywanie wiedzy i kompetencji swoim studentom, zarówno pasjonatom-amatorom, jak i profesjonalistom. Jest autorką książek, programów telewizyjnych, projektantką wzornictwa cukierniczego i prowadzącą lekcje pracy z czekoladą. Najwyższa jakość produktu forma z tritanu do tabliczek czekoladowych 52.909.86.0065 zapewnia doskonałe efekty i jakość wykonywanych pralin. Produkt można myć w zmywarkach.
Do przechowalni
Zapisz się do naszego newslettera,
aby otrzymywać info o nowościach i promocjach.
33 5000 555
sklep@gastromania.pl
Godziny pracy:
poniedziałek-piątek: 8:00 – 16:00
© Gastromania.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Korzystając z witryny bez zmiany ustawień przeglądarki wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich zapisywaniu.
Kliknij, aby dowiedzieć się więcej o Polityce Cookies.