długość | 275 mm |
---|---|
szerokość | 175 mm |
wysokość | 25 mm |
ilość pól | 24 szt. |
materiał: | tritan |
wymiary ciastka: | 29x41x14 mm |
Forma do pralinek z tritanu – kropla, 24 szt. x 8 ml – Goccia-P o wymiarach 275×175×25 mm produkcji włoskiej firmy SILIKOMART. Umożliwia wykonanie 24 szt. czekoladowych pralin 3D o kształcie kropli o wymiarach 29×41×14 mm i pojemności 8 ml. Goccia to wyjątkowa kolekcja stworzona przez Kirsten Tibballs. Okrzyknięta przez MasterChef Australia „Królową Czekolady”, Kirsten Tibballs jest jedną z najbardziej lubianych, podziwianych i uznanych cukierniczek w swoim kraju. Jej pragnieniem jest przekazywanie wiedzy i kompetencji swoim studentom, zarówno pasjonatom-amatorom, jak i profesjonalistom. Jest autorką książek, programów telewizyjnych, projektantką wzornictwa cukierniczego i prowadzącą lekcje pracy z czekoladą. Najwyższa jakość produktu forma z tritanu do pralinek 52.907.86.0065 zapewnia doskonałe efekty i jakość wykonywanych pralin. Produkt można myć w zmywarkach.
Forma z tritanu do pralin PC115FR stworzona została przez włoską firmę Pavoni, której produkty opracowywane są pod okiem najlepszych specjalistów, a później produkowane w wysokogatunkowych materiałów gwarantujących trwałość artykułów. Do produkcji formy użyto tritanu – zapobiega on rozlewaniu się płynnego surowca, ale również, dzięki precyzyjnemu wykończeniu, zapewnia każdej czekoladce staranny i sprecyzowany kształt. Forma o wymiarach 275×135 mm posiada wnęki umożliwiające wytworzenie 21 owalnych pralin. Każda czekoladka, o wymiarach 37×21×14 mm oraz wadze 10 gramów, swoim wyglądem oraz smakiem zaskoczy nawet najbardziej wymagającego klienta. Tritanowa forma do czekoladek PC115FR dostępna jest również w wersji wolnej od BPA. Podczas produkcji warto ozdobić praliny barwnikami spożywczymi za pomocą aerografu cukierniczego, dodając im tym samym niepowtarzalnego charakteru. Pralina to idealna słodka przekąska a także pamiątka z przyjęć i imprez tematycznych. Produkt polecany jest do pracy w piekarniach, cukierniach, punktach gastronomicznych, jak również w kuchniach klientów indywidualnych.
Do przechowalni
Foremka poliwęglanowa do czekoladek MA1984 produkcji włoskiej firmy Martellato to świetny sposób na przygotowanie słodkiej przekąski zarówno w domu, cukierniach, jak również w punktach gastronomicznych. Foremka została wykonana z wysokiej jakości poliwęglanu, który nie ulega zniekształceniu i nadaje się do mycia w zmywarce. Forma do czekoladek MA1984 składa się z 15 sztuk poczęstunku o wymiarach 40×42×16 mm i wadze 10 gramów. W zestawie został wykorzystany wzór świątecznej gwiazdy. Małe poczęstunki z czekolady mogą posłużyć jako osobny deser bądź mały dodatek do deseru.
Do przechowalni
Jednorazowe formy do przygotowania semifreddo ONE16 to innowacyjne rozwiązanie w branży cukierniczej od firmy Martellato. Formy pozwalają na równoczesne przygotowanie dużej liczby podstawowych półproduktów z ciastek musowych, które będą przechowywane w szafce zamrażarki, w zapieczętowanych opakowaniach, aż do ich sprzedaży. Produkt wykonany z wysokiej jakości tworzywa został wyprodukowany we Włoszech. Jednorazowe formy do przygotowania semifreddo ONE16 o średnicy 160 mm, wysokości 40 mm jest sprzedawany w zestawie 100 sztuk. Produkt polecany jest klientom profesjonalnym, jak i indywidualnym.
Do przechowalni
Foremka poliwęglanowa do pralin MA5003 to produkt włoskiej firmy Martellato stworzony z myślą o klientach indywidualnych oraz profesjonalnych. Do stworzenia formy użyto wysokiej jakości poliwęglanu, który nie ulega deformacji – artykuł nadaje się do użytku przez wiele lat i jest dostosowany do mycia w zmywarce. Forma do pralinek MA5003 składa się z 45 półkul, gdzie każda ma średnicę 20 mm i waży 3 gramy. Taki produkt może stanowić sam w sobie deser bądź uzupełnić dekorację wszelkich tortów, ciastek czy lodowych deserów.
Do przechowalni
Forma poliwęglanowa do pralin 3D 20FRUIT02 to produkt innowacyjnej firmy Martellato, który powstał w współpracy z włoskim mistrzem czekolady – Massimo Carnio. Forma została stworzona z wysokiej jakości poliwęglanu, który zapobiega rozlewaniu się masy poza artykuł i nadaje się do mycia w zmywarce. Innowacyjne formy 3D umożliwiają stworzenie eleganckich pralin w kształcie owoców. Praliny te można również napełnić dowolnych nadzieniem, dzięki stworzonej dziurce na dole. Foremka do pralin 20FRUIT02 w kształcie gruszki, o średnicy 26 mm, wysokości 36 mm i wadze 12 gramów umożliwia optymalną krystalizację czekolady i łatwe uwolnienie deseru z formy. Forma składa się z 28 pralinek.
Do przechowalni
Forma z tritanu do batoników z czekolady – kropelki, 8 szt. x 120×25×16 mm – Goccia-B o wymiarach 275×175×25 mm produkcji włoskiej firmy SILIKOMART. Umożliwia wykonanie 8 szt. czekoladowych tabliczek 3D z fakturą w kształcie kropelek o wymiarach 120×25×16 mm i objętości 30 ml. Goccia to wyjątkowa kolekcja stworzona przez Kirsten Tibballs. Okrzyknięta przez MasterChef Australia „Królową Czekolady”, Kirsten Tibballs jest jedną z najbardziej lubianych, podziwianych i uznanych cukierniczek w swoim kraju. Jej pragnieniem jest przekazywanie wiedzy i kompetencji swoim studentom, zarówno pasjonatom-amatorom, jak i profesjonalistom. Jest autorką książek, programów telewizyjnych, projektantką wzornictwa cukierniczego i prowadzącą lekcje pracy z czekoladą. Najwyższa jakość produktu forma z tritanu do tabliczek i batoników 52.908.86.0065 zapewnia doskonałe efekty i jakość wykonywanych pralin. Produkt można myć w zmywarkach.
Do przechowalni
Forma z tritanu do tabliczek z czekolady – kropelki, 3 szt. x 150×70×8,3 mm – Goccia-T o wymiarach 275×175×25 mm produkcji włoskiej firmy SILIKOMART. Umożliwia wykonanie 3 szt. czekoladowych tabliczek 3D z fakturą w kształcie kropelek o wymiarach 150×70×8,3 mm i objętości 80 ml. Goccia to wyjątkowa kolekcja stworzona przez Kirsten Tibballs. Okrzyknięta przez MasterChef Australia „Królową Czekolady”, Kirsten Tibballs jest jedną z najbardziej lubianych, podziwianych i uznanych cukierniczek w swoim kraju. Jej pragnieniem jest przekazywanie wiedzy i kompetencji swoim studentom, zarówno pasjonatom-amatorom, jak i profesjonalistom. Jest autorką książek, programów telewizyjnych, projektantką wzornictwa cukierniczego i prowadzącą lekcje pracy z czekoladą. Najwyższa jakość produktu forma z tritanu do tabliczek czekoladowych 52.909.86.0065 zapewnia doskonałe efekty i jakość wykonywanych pralin. Produkt można myć w zmywarkach.
Do przechowalni
Zapisz się do naszego newslettera,
aby otrzymywać info o nowościach i promocjach.
33 5000 555
sklep@gastromania.pl
Godziny pracy:
poniedziałek-piątek: 8:00 – 16:00
© Gastromania.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.