długość | 275 mm |
---|---|
szerokość | 175 mm |
wysokość | 25 mm |
ilość pól | 24 szt. |
materiał: | tritan |
wymiary ciastka: | 48x15x16 mm |
Forma z tritanu do pralinek z tritanu – linie, 24 szt. x 8 ml – Riga-P o wymiarach 275×175×25 mm produkcji włoskiej firmy SILIKOMART. Umożliwia wykonanie 24 szt. czekoladowych pralinek 3D z fakturą w kształcie równoległych linii o wymiarach 47,8×15×16 mm i objętości 8 ml. Riga to wyjątkowa kolekcja stworzona we współpracy z francuskim cukiernikiem Vincentem Guerlaisem, właścicielem Vincent Guerlais Patisserie w Nantes. Najwyższa jakość produktu forma z tritanu do tabliczek czekoladowych 52.904.86.0065 zapewnia doskonałe efekty i jakość wykonywanych pralin. Produkt można myć w zmywarkach.
Forma poliwęglanowa do pralin i czekoladek MA1609 to produkt włoskiej firmy Martellato zapewniającej najwyższą jakość artykułu. Najlepszej jakości tworzywo wykorzystane przy produkcji formy zapobiega rozlewaniu się płynnej masy oraz zapewnia eleganckie i dokładne wykończenie każdej praliny. Foremka do czekolady MA1609 o wymiarach 275×175 mm składa się z 24 czekoladek, gdzie każda posiada wymiary 30×23×18 mm. Słodki poczęstunek waży 9 g i przedstawia półksiężyc. Forma może być czyszczona w zmywarkach. Produkt nadaje się do użytku zarówno przez profesjonalnych cukierników, jak również domowych amatorów wypieków.
Do przechowalni
Forma z tritanu do pralin PC44FR to produkt włoskiej firmy Pavoni stworzony we współpracy z mistrzem cukiernictwa Antonio Bachour. Zaprojektowane wspólnie z Pavoni formy do pralin charakteryzują się wyrafinowanym, fantazyjnym kształtem, który nada Twoim wyrobom luksusowego i eleganckiego wyglądu. Produkt został wykonany z wysokogatunkowego tritanu, który zapobiega wylewaniu się płynnej masy oraz zapewnia idealnie wyraźne wykończenie każdej z pralin. Nadaje się również do czyszczenia w zmywarkach. Forma do czekoladek Pavoni PC44FR o rozmiarze 275×135 mm umożliwia stworzenie 21 sztuk pralinek o fantazyjnym kształcie, o wymiarach 35×24×17 mm każda. Wykonanie takich deserów monoporcyjny to idealny dodatek do ciast, tortów, deserów, jak również wspaniała pamiątka z przyjęć i imprez tematycznych. Gotowe czekoladowe wyroby warto dodatkowo ozdobić glazurą, masą cukrową czy barwnikami w sprayu, dodając im tym samym niepowtarzalnego charakteru. Produkt polecany jest zarówno dla klientów profesjonalnych, jak i indywidualnych.
Do przechowalni
Poliwęglanowa forma do pralin 3D 20-3D1002 produkcji włoskiej firmy Martellato to innowacyjny artykuł umożliwiający stworzenie oryginalnych ozdób i deserów z czekolady. Forma powstała z wysokiej jakości poliwęglanu i składa się z trzech części – podstawy i pokrywy wyposażonych w magnesy, które kształtują kształt 3D oraz perforowanej płyty służącej do praktycznego i szybkiego wygładzania masy po odsączeniu nadmiaru czekolady. Foremka do pralin 3D 20-3D1002 w kształcie jajka posiada wymiary ogólne 275×175 mm, a każda pralinka (28 sztuk na formie) występuje w rozmiarze 23×32×23 mm i wadze 8 gramów. Forma może być czyszczona w zmywarce.
Do przechowalni
Forma z tritanu do pralin PC107FR stworzona została przez włoską firmę Pavoni, której produkty opracowywane są pod okiem najlepszych specjalistów, a później produkowane w wysokogatunkowych materiałów gwarantujących trwałość artykułów. Do produkcji formy użyto tritanu – zapobiega on rozlewaniu się płynnego surowca, ale również, dzięki precyzyjnemu wykończeniu, zapewnia każdej czekoladce staranny i sprecyzowany kształt. Forma o wymiarach 275×135 mm posiada wnęki umożliwiające wytworzenie 21 prostokątnych pralin. Każda czekoladka, o wymiarach 37×16×14 mm oraz wadze 10 gramów, swoim wyglądem oraz smakiem zaskoczy nawet najbardziej wymagającego klienta. Tritanowa forma do czekoladek PC107FR dostępna jest również w wersji wolnej od BPA. Podczas produkcji warto ozdobić praliny barwnikami spożywczymi za pomocą aerografu cukierniczego, dodając im tym samym niepowtarzalnego charakteru. Pralina to idealna słodka przekąska a także pamiątka z przyjęć i imprez tematycznych. Produkt polecany jest do pracy w piekarniach, cukierniach, punktach gastronomicznych, jak również w kuchniach klientów indywidualnych.
Do przechowalni
Forma z tritanu do pralin PC5023FR to produkt innowacyjnej, włoskiej firmy Pavoni. Seria wyjątkowych pralin cukiernika opiera się na połączeniu tradycyjnych geometrycznych kształtów z nowoczesnym designem dzięki czemu gotowy wyrób jest unikatowy. Artykuł wykonany został z wysokiej jakości tritanu, który zapobiega rozlewaniu się płynnej masy oraz gwarantuje idealne wykończenie każdej czekoladki. Forma do czekoladek PC5023FR o wymiarach 275×175 mm umożliwia stworzenie 8 sztuk pralinek w kształcie półkuli o średnicy 60 mm i wysokości 30 mm oraz wadze 56,5 g każda. Produkt może być czyszczony w zmywarkach. Przy dodatkowym ozdobieniu czekoladek za pomocą barwników spożywczych, glazur i polew, uzyskamy wyrafinowane praliny o indywidualnym charakterze. Produkt polecany jest zarówno dla klientów profesjonalnych, jak i indywidualnych. Produkt nie zawiera BPA.
Do przechowalni
Zapisz się do naszego newslettera,
aby otrzymywać info o nowościach i promocjach.
33 5000 555
sklep@gastromania.pl
Godziny pracy:
poniedziałek-piątek: 8:00 – 16:00
© Gastromania.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Korzystając z witryny bez zmiany ustawień przeglądarki wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich zapisywaniu.
Kliknij, aby dowiedzieć się więcej o Polityce Cookies.