długość | 275 mm |
---|---|
szerokość | 175 mm |
wysokość | 25 mm |
ilość pól | 24 szt. |
materiał: | tritan |
wymiary ciastka: | 48x15x16 mm |
Forma z tritanu do pralinek z tritanu – linie, 24 szt. x 8 ml – Riga-P o wymiarach 275×175×25 mm produkcji włoskiej firmy SILIKOMART. Umożliwia wykonanie 24 szt. czekoladowych pralinek 3D z fakturą w kształcie równoległych linii o wymiarach 47,8×15×16 mm i objętości 8 ml. Riga to wyjątkowa kolekcja stworzona we współpracy z francuskim cukiernikiem Vincentem Guerlaisem, właścicielem Vincent Guerlais Patisserie w Nantes. Najwyższa jakość produktu forma z tritanu do tabliczek czekoladowych 52.904.86.0065 zapewnia doskonałe efekty i jakość wykonywanych pralin. Produkt można myć w zmywarkach.
Plastikowy szablon łyżeczki SCSP03 produkcji włoskiej firmy Martellato został stworzony z najwyższej jakości tworzywa, które zapewnia długotrwałość i jakość produktu. Przy użyciu formy można stworzyć łyżeczki z ciasta, na których można umieścić przekąski, desery monoporcyjne czy owoce. To idealne rozwiązanie na wszelkiego rodzaju przyjęcia okolicznościowe oraz catering – zachwycą nawet najbardziej wymagającego klienta. Plastikowy szablon łyżeczki SCSP03 o wymiarach 310×510 mm pozwala na stworzenie 40 artykułów o wymiarach 75×35×2 mm każdy. Produkt jest prosty w czyszczeniu i wygodny w użytkowaniu.
Do przechowalni
Forma z tritanu do pralin PC55FR to produkt innowacyjnej, włoskiej firmy Pavoni, który został zaprojektowany przez mistrza cukiernictwa Fabrizio Fiorani. Seria wyjątkowych pralin cukiernika opiera się na połączeniu tradycyjnych geometrycznych kształtów z nowoczesnym designem oraz charakterystyczną dziurką wewnątrz, dzięki czemu gotowy wyrób jest unikatowy. Artykuł wykonany został z wysokiej jakości tritanu, który zapobiega rozlewaniu się płynnej masy oraz gwarantuje idealne wykończenie każdej czekoladki. Forma do czekoladek PC55FR o wymiarach 275×135 mm umożliwia stworzenie 21 sztuk pralinek w kształcie serca o wymiarach 29×30×16 mm każda. Produkt może być czyszczony w zmywarkach. Przy dodatkowym ozdobieniu czekoladek za pomocą barwników spożywczych, glazur i polew, uzyskamy wyrafinowane praliny o indywidualnym charakterze. Produkt polecany jest zarówno dla klientów profesjonalnych, jak i indywidualnych.
Do przechowalni
Termoformowana forma do ozdób czekoladowych 90-1000 produkcji włoskiej firmy Martellato została stworzona z myślą o urozmaiceniu wszelkiego rodzaju ciast, tortów, deserów lodowych, babeczek. Dzięki interesującym kształtom oraz precyzyjnemu wykończeniu ozdoba wykonana w formach Martellato zwróci uwagę każdego smakosza. Wykonana z wysokiej jakości plastiku, który został uformowany w procesie termoformowania, a dodatkowo nadaje się do czyszczenia w zmywarce. Foremka do ozdób czekoladowych 90-1000 składa się z buta na obcasie o wymiarach 210×64 mm. Produkt sprawdzi się zarówno w domowych kuchniach, cukierniach, jak i w punktach gastronomicznych.
Do przechowalni
Forma z tritanu do pralin PC110FR stworzona została przez włoską firmę Pavoni, której produkty opracowywane są pod okiem najlepszych specjalistów, a później produkowane w wysokogatunkowych materiałów gwarantujących trwałość artykułów. Do produkcji formy użyto tritanu – zapobiega on rozlewaniu się płynnego surowca, ale również, dzięki precyzyjnemu wykończeniu, zapewnia każdej czekoladce staranny i sprecyzowany kształt. Forma o wymiarach 275×135 mm posiada wnęki umożliwiające wytworzenie 21 owalnych pralin. Każda czekoladka, o wymiarach 37×21×14 mm oraz wadze 10 gramów, swoim wyglądem oraz smakiem zaskoczy nawet najbardziej wymagającego klienta. Tritanowa forma do czekoladek PC110FR dostępna jest również w wersji wolnej od BPA. Podczas produkcji warto ozdobić praliny barwnikami spożywczymi za pomocą aerografu cukierniczego, dodając im tym samym niepowtarzalnego charakteru. Pralina to idealna słodka przekąska a także pamiątka z przyjęć i imprez tematycznych. Produkt polecany jest do pracy w piekarniach, cukierniach, punktach gastronomicznych, jak również w kuchniach klientów indywidualnych.
Do przechowalni
Podłużna forma do ciast i deserów ST3 to produkt innowacyjnej, włoskiej firmy Martellato, który powstał przy użyciu najwyższej jakości tworzywa sztucznego, bezpiecznego do pracy z żywnością. Jest to cenne narzędzie do przyspieszania i standaryzacji pracy przy jednoczesnym zachowaniu walorów estetycznych. Formy idealnie sprawdzą się do deserów lodowych oraz deserów semifreddo. Podłużna forma do ciast i deserów ST3 o wymiarach 480×65×50 mm posiada elegancki, klasyczny kształt, który można ozdobić za pomocą mat silikonowych bądź arkuszami z taśmą octanową. Artykuł polecany jest do pracy w cukierniach, piekarniach, punktach gastronomicznych oraz domowych kuchniach amatorów słodkich wypieków.
Do przechowalni
Zapisz się do naszego newslettera,
aby otrzymywać info o nowościach i promocjach.
33 5000 555
sklep@gastromania.pl
Godziny pracy:
poniedziałek-piątek: 8:00 – 16:00
© Gastromania.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.