długość | 275 mm |
---|---|
szerokość | 175 mm |
ilość pól | 28 szt. |
materiał: | poliwęglan |
wymiary ciastka: | 23x32x23 mm |
powłoka: | brak |
powierzchnia: | satynowa |
cena za: | komplet |
Poliwęglanowa forma do pralin 3D 20-3D1002 produkcji włoskiej firmy Martellato to innowacyjny artykuł umożliwiający stworzenie oryginalnych ozdób i deserów z czekolady. Forma powstała z wysokiej jakości poliwęglanu i składa się z trzech części – podstawy i pokrywy wyposażonych w magnesy, które kształtują kształt 3D oraz perforowanej płyty służącej do praktycznego i szybkiego wygładzania masy po odsączeniu nadmiaru czekolady. Foremka do pralin 3D 20-3D1002 w kształcie jajka posiada wymiary ogólne 275×175 mm, a każda pralinka (28 sztuk na formie) występuje w rozmiarze 23×32×23 mm i wadze 8 gramów. Forma może być czyszczona w zmywarce.
Forma z tritanu do pralin PC15FR to dzieło włoskiej firmy Pavoni słynącej z innowacyjności produkcji – ich artykuły opracowywane są pod okiem najlepszych specjalistów, a do produkcji używa się wysokogatunkowego tritanu, który zapobiega rozlewaniu się płynnego surowca oraz zapewnia precyzyjne wykończenie każdej praliny. Forma może być czyszczona w zmywarce. Praliny do idealny wyrób, który sprawdzi się jako prezent, słodki poczęstunek, ale również dopełnienie każdego przyjęcia okolicznościowego. Przy dodatkowym ozdobieniu czekoladki barwnikami spożywczymi, uzyskamy efekt, który zachwyci nawet najbardziej wymagającego klienta. Tritanowa forma do czekoladek PC15FR o powierzchni 275×135 mm umożliwia wykonanie 21 sztuk pralin o fantazyjnym, wyjątkowym kształcie. Pojedyncza czekoladka posiada wymiary 26×23×21 mm oraz wagę 10 gr. Formy dostępne są również w wersji wolnej od BPA. Produkt polecany jest do pracy w piekarniach, cukierniach, punktach gastronomicznych, jak również w kuchniach klientów indywidualnych.
Do przechowalni
Foremka poliwęglanowa do pralin MA5002 to produkt włoskiej firmy Martellato stworzony z myślą o klientach indywidualnych oraz profesjonalnych. Do stworzenia formy użyto wysokiej jakości poliwęglanu, który nie ulega deformacji – artykuł nadaje się do użytku przez wiele lat i jest dostosowany do mycia w zmywarce. Forma do pralinek MA5002 składa się z 2 półkul, gdzie każda ma średnicę 100 mm i waży 90 gramy. Taki produkt może stanowić sam w sobie deser bądź uzupełnić dekorację wszelkich tortów, ciastek czy lodowych deserów.
Do przechowalni
Wytłaczane arkusze do czekolady T827 to produkt innowacyjnej, włoskiej firmy Pavoni, który kierowany jest zarówno do klientów profesjonalnych, jak i indywidualnych. Jeśli jesteś zainteresowany mniejszą ilością arkuszy transferowych prosimy o kontakt telefoniczny. W przypadku hurtowych ilości istnieje możliwość negocjacji ceny oraz produkcja unikalnego wzoru pod zamówienie klienta. Po użyciu, formy transferowe nadają się do ponownego wykorzystania – bez barwnika lub z ponownie naniesionym barwnikiem przez użytkownika. Do stworzenia arkusza użyto najwyższej jakości tworzywa, który został poddany procesowi termoformowania. Formy do czekolady z wytłaczanym nadrukiem to prawdziwa rewolucja – na każdym arkuszu znajdują się gotowe wzory do czekolady, które zostały dodatkowo ozdobione barwnikami spożywczymi dopełniającymi obraz całej czekoladki. Zastosowanie folii transferowych znacznie przyśpiesza proces produkcji wyrobów. Termoformowane arkusze do czekolady T827 sprzedawane są w zestawie 10 sztuk arkuszy o wymiarze ogólnym 340×265 mm. Na każdym z nich umieszczono 4 wzory świątecznych ozdób – bałwanków, o wysokości 60 mm każdy. Taki zestaw pozwala na stworzenie 240 sztuk czekoladowych przekąsek łącznie. Kreatywne rozwiązania zastosowane przy produkcji arkuszy zachwycą nawet najbardziej wymagającego klienta.
Do przechowalni
Foremka do pralin i czekoladek MA1637 produkcji włoskiej firmy Martellato to niezbędnik zarówno profesjonalnych cukierników, jak również domowych amatorów słodkich wyrobów. Ergonomiczność, wytrzymałość oraz elegancja to cechy szczególne tej formy – płynna masa nie ulega rozlaniu, forma może być czyszczona w zmywarce, a wszystkie szczegóły elementów formy zostały starannie wykonane. Forma poliwęglanowa do pralin MA1637 o wymiarach 275×175 mm składa się z 30 czekoladek. Starannie wykonany kształt elipsy o wymiarach 32×24×15 mm oraz wadze 8 g dopełni dekorację każdego tortu, ciasta, deseru bądź sam w sobie będzie oryginalnym słodkim poczęstunkiem.
Do przechowalni
Wykrawacz do bankietówek TPM9 to produkt włoskiej firmy Martellato, która słynie z innowacyjności w produkcji i wysokiej jakości wykonania. Do stworzenia wykrawaczki użyto najlepszych materiałów bezpiecznych do pracy z żywnością. Wykrawacz pozwala na wycięcie odpowiedniego kształtu ciasta, które następnie należy ułożyć na dnie formy do bankietówek w kształcie przecinka o średnicy 25 mm. Wykrawacz do bankietówek TPM9 to produkt niezbędny, który znacznie ułatwia pracę przy wykonywaniu bankietówek. Polecany jest do pracy w cukierniach, punktach gastronomicznych oraz domowych kuchniach amatorów słodkich wypieków.
Do przechowalni
Poliwęglanowa forma do pralin 3D 20-3D1001 produkcji włoskiej firmy Martellato to innowacyjny artykuł umożliwiający stworzenie oryginalnych ozdób i deserów z czekolady. Forma powstała z wysokiej jakości poliwęglanu i składa się z trzech części – podstawy i pokrywy wyposażonych w magnesy, które kształtują kształt 3D oraz perforowanej płyty służącej do praktycznego i szybkiego wygładzania masy po odsączeniu nadmiaru czekolady. Foremka do pralin 3D 20-3D1001 w kształcie jajka z lekko zbitą skorupką posiada wymiary ogólne 275×175 mm, a każda pralinka (28 sztuk na formie) występuje w rozmiarze 23×30×23 mm i wadze 8 gramów. Forma może być czyszczona w zmywarce.
Do przechowalni
Poliwęglanowa forma do pralin 3D 20-3D1003 produkcji włoskiej firmy Martellato to innowacyjny artykuł umożliwiający stworzenie oryginalnych ozdób i deserów z czekolady. Forma powstała z wysokiej jakości poliwęglanu i składa się z trzech części – podstawy i pokrywy wyposażonych w magnesy, które kształtują kształt 3D oraz perforowanej płyty służącej do praktycznego i szybkiego wygładzania masy po odsączeniu nadmiaru czekolady. Foremka do pralin 3D 20-3D1003 w kształcie jajka posiada wymiary ogólne 275×175 mm, a każda pralinka (28 sztuk na formie) występuje w rozmiarze 23×30×23 mm i wadze 8 gramów. Forma może być czyszczona w zmywarce.
Do przechowalni
Poliwęglanowa forma do pralin 3D 20-3D2001 produkcji włoskiej firmy Martellato to innowacyjny artykuł umożliwiający stworzenie oryginalnych ozdób i deserów z czekolady. Forma powstała z wysokiej jakości poliwęglanu i składa się z trzech części – podstawy i pokrywy wyposażonych w magnesy, które kształtują kształt 3D oraz perforowanej płyty służącej do praktycznego i szybkiego wygładzania masy po odsączeniu nadmiaru czekolady. Foremka do pralin 3D 20-3D2001 w kształcie piłki posiada wymiary ogólne 275×175 mm, a każda pralinka (28 sztuk na formie) występuje w rozmiarze 26×26×26 mm i wadze 8 gramów. Forma może być czyszczona w zmywarce.
Do przechowalni
Poliwęglanowa forma do pralin 3D 20-3D2002 produkcji włoskiej firmy Martellato to innowacyjny artykuł umożliwiający stworzenie oryginalnych ozdób i deserów z czekolady. Forma powstała z wysokiej jakości poliwęglanu i składa się z trzech części – podstawy i pokrywy wyposażonych w magnesy, które kształtują kształt 3D oraz perforowanej płyty służącej do praktycznego i szybkiego wygładzania masy po odsączeniu nadmiaru czekolady. Foremka do pralin 3D 20-3D2002 w kształcie piłki o nieregularnej powierzchni posiada wymiary ogólne 275×175 mm, a każda pralinka (28 sztuk na formie) występuje w rozmiarze 26×26×26 mm i wadze 8 gramów. Forma może być czyszczona w zmywarce.
Do przechowalni
Poliwęglanowa forma do pralin 3D 20-3D2003 produkcji włoskiej firmy Martellato to innowacyjny artykuł umożliwiający stworzenie oryginalnych ozdób i deserów z czekolady. Forma powstała z wysokiej jakości poliwęglanu i składa się z trzech części – podstawy i pokrywy wyposażonych w magnesy, które kształtują kształt 3D oraz perforowanej płyty służącej do praktycznego i szybkiego wygładzania masy po odsączeniu nadmiaru czekolady. Foremka do pralin 3D 20-3D2003 w kształcie piłki o nieregularnej powierzchni posiada wymiary ogólne 275×175 mm, a każda pralinka (28 sztuk na formie) występuje w rozmiarze 26×26×26 mm i wadze 8 gramów. Forma może być czyszczona w zmywarce.
Do przechowalni
Poliwęglanowa forma do pralin 3D 20-3D3001 produkcji włoskiej firmy Martellato to innowacyjny artykuł umożliwiający stworzenie oryginalnych ozdób i deserów z czekolady. Forma powstała z wysokiej jakości poliwęglanu i składa się z trzech części – podstawy i pokrywy wyposażonych w magnesy, które kształtują kształt 3D oraz perforowanej płyty służącej do praktycznego i szybkiego wygładzania masy po odsączeniu nadmiaru czekolady. Foremka do pralin 3D 20-3D3001 w kształcie sfery o nieregularnej powierzchni posiada wymiary ogólne 275×175 mm, a każda pralinka (28 sztuk na formie) występuje w rozmiarze 26×26×26 mm i wadze 8 gramów. Forma może być czyszczona w zmywarce.
Do przechowalni
Poliwęglanowa forma do pralin 3D 20-3D4001 produkcji włoskiej firmy Martellato to innowacyjny artykuł umożliwiający stworzenie oryginalnych ozdób i deserów z czekolady. Forma powstała z wysokiej jakości poliwęglanu i składa się z trzech części – podstawy i pokrywy wyposażonych w magnesy, które kształtują kształt 3D oraz perforowanej płyty służącej do praktycznego i szybkiego wygładzania masy po odsączeniu nadmiaru czekolady. Foremka do pralin 3D 20-3D4001 w kształcie sfery z obręczą posiada wymiary ogólne 275×175 mm, a każda pralinka (28 sztuk na formie) występuje w rozmiarze 28×24×24 mm i wadze 8 gramów. Forma może być czyszczona w zmywarce.
Do przechowalni
Poliwęglanowa forma do pralin 3D 20-3D5001 produkcji włoskiej firmy Martellato to innowacyjny artykuł umożliwiający stworzenie oryginalnych ozdób i deserów z czekolady. Forma powstała z wysokiej jakości poliwęglanu i składa się z trzech części – podstawy i pokrywy wyposażonych w magnesy, które kształtują kształt 3D oraz perforowanej płyty służącej do praktycznego i szybkiego wygładzania masy po odsączeniu nadmiaru czekolady. Foremka do pralin 3D 20-3D5001 w kształcie serca posiada wymiary ogólne 275×175 mm, a każda pralinka (28 sztuk na formie) występuje w rozmiarze 31×27×21 mm i wadze 8 gramów. Forma może być czyszczona w zmywarce.
Do przechowalni
Poliwęglanowa forma do pralin 3D 20-3D6001 produkcji włoskiej firmy Martellato to innowacyjny artykuł umożliwiający stworzenie oryginalnych ozdób i deserów z czekolady. Forma powstała z wysokiej jakości poliwęglanu i składa się z trzech części – podstawy i pokrywy wyposażonych w magnesy, które kształtują kształt 3D oraz perforowanej płyty służącej do praktycznego i szybkiego wygładzania masy po odsączeniu nadmiaru czekolady. Foremka do pralin 3D 20-3D6001 w kształcie serca posiada wymiary ogólne 275×175 mm, a każda pralinka (28 sztuk na formie) występuje w rozmiarze 32×18×28 mm i wadze 8 gramów. Forma może być czyszczona w zmywarce.
Do przechowalni
Zapisz się do naszego newslettera,
aby otrzymywać info o nowościach i promocjach.
33 5000 555
sklep@gastromania.pl
Godziny pracy:
poniedziałek-piątek: 8:00 – 16:00
© Gastromania.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Korzystając z witryny bez zmiany ustawień przeglądarki wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich zapisywaniu.
Kliknij, aby dowiedzieć się więcej o Polityce Cookies.