długość | 275 mm |
---|---|
szerokość | 175 mm |
wysokość | 25 mm |
ilość pól | 10 szt. |
materiał: | tritan |
wymiary ciastka: | 120x20x15 mm |
Forma z tritanu do batoników z czekolady – fala, 10 szt. x 120×20×15 mm – Onda-B o wymiarach 275×175×25 mm produkcji włoskiej firmy SILIKOMART. Umożliwia wykonanie 10 szt. czekoladowych tabliczek 3D o kształcie fali o wymiarach 120×20×15 mm i pojemności 26 ml. Onda to wyjątkowa kolekcja stworzona przez Davida Vidala, specjalizującego się w sztuce kuchennej i cukiernictwie ze szczególnym uwzględnieniem czekolady, która jest zawsze obecna w jego deserach. Dzięki wpływom skandynawskim i śródziemnomorskim jest w stanie tworzyć niesamowite i wyrafinowane dania, które zawsze dostarczają niezwykłych wrażeń. Najwyższa jakość produktu forma do pralinek z tritanu 52.903.86.0065 zapewnia doskonałe efekty i jakość wykonywanych pralin. Produkt można myć w zmywarkach.
Forma z tritanu do pralin PC47FR to produkt włoskiej firmy Pavoni stworzony we współpracy z mistrzem cukiernictwa Antonio Bachour. Zaprojektowane wspólnie z Pavoni formy do pralin charakteryzują się wyrafinowanym, fantazyjnym kształtem, który nada Twoim wyrobom luksusowego i eleganckiego wyglądu. Produkt został wykonany z wysokogatunkowego tritanu, który zapobiega wylewaniu się płynnej masy oraz zapewnia idealnie wyraźne wykończenie każdej z pralin. Nadaje się również do czyszczenia w zmywarkach. Forma do czekoladek Pavoni PC47FR o rozmiarze 275×135 mm umożliwia stworzenie 21 sztuk pralinek o fantazyjnym kształcie, o wymiarach 27×27×15 mm każda. Wykonanie takich deserów monoporcyjny to idealny dodatek do ciast, tortów, deserów, jak również wspaniała pamiątka z przyjęć i imprez tematycznych. Gotowe czekoladowe wyroby warto dodatkowo ozdobić glazurą, masą cukrową czy barwnikami w sprayu, dodając im tym samym niepowtarzalnego charakteru. Produkt polecany jest zarówno dla klientów profesjonalnych, jak i indywidualnych.
Do przechowalni
Forma do semifreddo 30TC0016 to produkt innowacyjnej, włoskiej firmy Martellato wykonany z wysokiej jakości tworzywa sztucznego, który zapewnia ergonomiczność i długotrwałość produktu. Forma nada się do wyrobów takich jak semifreddo bądź rolada lodowa. Wysoka estetyka wyrobu i wyjątkowy sposób ekspozycji zachwyci nawet najbardziej wymagającego klienta. Forma do semifreddo 30TC0016 o średnicy 85 mm, wysokości 200 mm sprzedawana jest w zestawie sześciu sztuk. Produkt polecany jest do pracy w cukierniach, piekarniach, punktach gastronomicznych oraz domowych kuchniach amatorów słodkich wypieków.
Do przechowalni
Forma poliwęglanowa do pralin i czekoladek MA1046 to produkt włoskiej firmy Martellato zapewniającej najwyższą jakość artykułu. Najlepszej jakości tworzywo wykorzystane przy produkcji formy zapobiega rozlewaniu się płynnej masy oraz zapewnia eleganckie i dokładne wykończenie każdej praliny. Foremka do czekolady MA1046 o wymiarach 275×175 mm umożliwia wykonanie 28 czekoladek o wymiarach 37×31×16 mm. Słodki poczęstunek waży 14 g i przedstawia liść dębu. Forma może być czyszczona w zmywarkach. Produkt nadaje się do użytku zarówno przez profesjonalnych cukierników, jak również domowych amatorów wypieków.
Do przechowalni
Foremka do pralin i czekoladek MA1616 produkcji włoskiej firmy Martellato to niezbędnik zarówno profesjonalnych cukierników, jak również domowych amatorów słodkich wyrobów. Forma została wykonana z najlepszej jakości poliwęglanu, co zapobiega rozlewaniu i rozciąganiu formy. Zadbano o każdy szczegół artykułu, dzięki czemu wykończenie jest eleganckie i dokładne. Forma poliwęglanowa do pralin MA1616 o wymiarach 275×175 mm składa się z 28 czekoladek. Każda pralina posiada wymiary 27×27×13 mm oraz wagę 9 g. Nowoczesny wzór kwadratu z wklęsłą kulą nadaje wyrobowi niezwykłego charakteru. Forma może być czyszczona w zmywarkach.
Do przechowalni
Foremka do pralin i czekoladek MA1905 produkcji włoskiej firmy Martellato to niezbędnik zarówno profesjonalnych cukierników, jak również domowych amatorów słodkich wyrobów. Forma została wykonana z najlepszej jakości poliwęglanu, co zapobiega rozlewaniu i rozciąganiu formy. Zadbano o każdy szczegół artykułu, dzięki czemu wykończenie jest eleganckie i dokładne. Forma poliwęglanowa do pralin MA1905 o wymiarach 275×175 mm składa się z 28 czekoladek. Każda pralina posiada wymiary 30,5×19,5×18 mm oraz wagę 8 g. Nowoczesny wzór elipsy o nierównej powierzchni nadaje wyrobowi niezwykłego charakteru. Forma może być czyszczona w zmywarkach.
Do przechowalni
Zapisz się do naszego newslettera,
aby otrzymywać info o nowościach i promocjach.
33 5000 555
sklep@gastromania.pl
Godziny pracy:
poniedziałek-piątek: 8:00 – 16:00
© Gastromania.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Korzystając z witryny bez zmiany ustawień przeglądarki wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich zapisywaniu.
Kliknij, aby dowiedzieć się więcej o Polityce Cookies.