długość | 275 mm |
---|---|
szerokość | 175 mm |
wysokość | 25 mm |
ilość pól | 10 szt. |
materiał: | tritan |
wymiary ciastka: | 120x20x15 mm |
Forma z tritanu do batoników z czekolady – fala, 10 szt. x 120×20×15 mm – Onda-B o wymiarach 275×175×25 mm produkcji włoskiej firmy SILIKOMART. Umożliwia wykonanie 10 szt. czekoladowych tabliczek 3D o kształcie fali o wymiarach 120×20×15 mm i pojemności 26 ml. Onda to wyjątkowa kolekcja stworzona przez Davida Vidala, specjalizującego się w sztuce kuchennej i cukiernictwie ze szczególnym uwzględnieniem czekolady, która jest zawsze obecna w jego deserach. Dzięki wpływom skandynawskim i śródziemnomorskim jest w stanie tworzyć niesamowite i wyrafinowane dania, które zawsze dostarczają niezwykłych wrażeń. Najwyższa jakość produktu forma do pralinek z tritanu 52.903.86.0065 zapewnia doskonałe efekty i jakość wykonywanych pralin. Produkt można myć w zmywarkach.
Forma poliwęglanowa do pralin MA1958 produkcji włoskiej firmy Martellato została wykonana z najwyższej jakości poliwęglanu – tworzywo to zapobiega rozciąganiu się formy i tym samym, wylewaniu się płynnej masy. Starannie wykonany artykuł może być czyszczony w zmywarce. Foremka do czekoladek i pralin MA1958 o wymiarach 275×175 mm składa się z 35 czekoladek. W zestawie znajduje się pięć różnych wzorów, gdzie każdy posiada inny, fantazyjny kształt o wymiarach 30×24×17 mm i wadze 7 gramów. Forma ta sprawdzi się zarówno w domowych kuchniach amatorów słodkich wypieków, jak i w profesjonalnych cukierniach oraz punktach gastronomicznych.
Do przechowalni
Foremka do pralin i czekoladek MA1613 to produkt innowacyjnej, włoskiej firmy Martellato, który został wykonany z najlepszej jakości tworzywa. Ergonomiczność, wytrzymałość oraz elegancja to cechy szczególne tej formy – płynna masa nie ulega rozlaniu, forma może być czyszczona w zmywarce, a wszystkie szczegóły elementów formy zostały starannie wykonane. Forma poliwęglanowa do pralin MA1613 o wymiarach 275×175 mm składa się z 15 czekoladek. Elegancki kształt serca o wymiarach 40×42×15 mm oraz wadze 9 g dopełni dekorację każdego tortu, ciasta, deseru bądź sam w sobie będzie oryginalnym słodkim poczęstunkiem. Polecana dla profesjonalnych punktów cukierniczych, jak i domowych amatorów wypieków.
Do przechowalni
Foremka do pralin i czekoladek MA1616 produkcji włoskiej firmy Martellato to niezbędnik zarówno profesjonalnych cukierników, jak również domowych amatorów słodkich wyrobów. Forma została wykonana z najlepszej jakości poliwęglanu, co zapobiega rozlewaniu i rozciąganiu formy. Zadbano o każdy szczegół artykułu, dzięki czemu wykończenie jest eleganckie i dokładne. Forma poliwęglanowa do pralin MA1616 o wymiarach 275×175 mm składa się z 28 czekoladek. Każda pralina posiada wymiary 27×27×13 mm oraz wagę 9 g. Nowoczesny wzór kwadratu z wklęsłą kulą nadaje wyrobowi niezwykłego charakteru. Forma może być czyszczona w zmywarkach.
Do przechowalni
Foremka do pralin i czekoladek MA1963 produkcji włoskiej firmy Martellato to niezbędnik zarówno profesjonalnych cukierników, jak również domowych amatorów słodkich wyrobów. Forma została wykonana z najlepszej jakości poliwęglanu, co zapobiega rozlewaniu i rozciąganiu formy. Zadbano o każdy szczegół artykułu, dzięki czemu wykończenie jest eleganckie i dokładne. Forma poliwęglanowa do pralin MA1963 o wymiarach 275×175 mm składa się z 30 czekoladek. Każda pralina posiada średnicę 27 mm, wysokość 20 mm oraz wagę 7 g. Nowoczesny wzór koła o nieregularnej powierzchni nadaje wyrobowi niezwykłego charakteru. Forma może być czyszczona w zmywarkach.
Do przechowalni
Forma z tritanu do pralin PC13FR to dzieło włoskiej firmy Pavoni słynącej z innowacyjności produkcji – ich artykuły opracowywane są pod okiem najlepszych specjalistów, a do produkcji używa się wysokogatunkowego tritanu, który zapobiega rozlewaniu się płynnego surowca oraz zapewnia precyzyjne wykończenie każdej praliny. Forma może być czyszczona w zmywarce. Praliny do idealny wyrób, który sprawdzi się jako prezent, słodki poczęstunek, ale również dopełnienie każdego przyjęcia okolicznościowego. Przy dodatkowym ozdobieniu czekoladki barwnikami spożywczymi, uzyskamy efekt, który zachwyci nawet najbardziej wymagającego klienta. Tritanowa forma do czekoladek PC13FR o powierzchni 275×135 mm umożliwia wykonanie 21 sztuk pralin o fantazyjnym, wyjątkowym kształcie. Pojedyncza czekoladka posiada wymiary 22×22×20 mm oraz wagę 10 gr. Formy dostępne są również w wersji wolnej od BPA. Produkt polecany jest do pracy w piekarniach, cukierniach, punktach gastronomicznych, jak również w kuchniach klientów indywidualnych.
Do przechowalni
Zapisz się do naszego newslettera,
aby otrzymywać info o nowościach i promocjach.
33 5000 555
sklep@gastromania.pl
Godziny pracy:
poniedziałek-piątek: 8:00 – 16:00
© Gastromania.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.