długość | 275 mm |
---|---|
szerokość | 175 mm |
wysokość | 25 mm |
ilość pól | 8 szt. |
materiał: | tritan |
wymiary ciastka: | 120x25x16 mm |
powłoka: | brak |
powierzchnia: | satynowa |
cena za: | komplet |
gatunek stali nierdzewnej: | 18/0 |
Forma z tritanu do batoników z czekolady – kropelki, 8 szt. x 120×25×16 mm – Goccia-B o wymiarach 275×175×25 mm produkcji włoskiej firmy SILIKOMART. Umożliwia wykonanie 8 szt. czekoladowych tabliczek 3D z fakturą w kształcie kropelek o wymiarach 120×25×16 mm i objętości 30 ml. Goccia to wyjątkowa kolekcja stworzona przez Kirsten Tibballs. Okrzyknięta przez MasterChef Australia „Królową Czekolady”, Kirsten Tibballs jest jedną z najbardziej lubianych, podziwianych i uznanych cukierniczek w swoim kraju. Jej pragnieniem jest przekazywanie wiedzy i kompetencji swoim studentom, zarówno pasjonatom-amatorom, jak i profesjonalistom. Jest autorką książek, programów telewizyjnych, projektantką wzornictwa cukierniczego i prowadzącą lekcje pracy z czekoladą. Najwyższa jakość produktu forma z tritanu do tabliczek i batoników 52.908.86.0065 zapewnia doskonałe efekty i jakość wykonywanych pralin. Produkt można myć w zmywarkach.
Forma z tritanu do pralin PC109FR stworzona została przez włoską firmę Pavoni, której produkty opracowywane są pod okiem najlepszych specjalistów, a później produkowane w wysokogatunkowych materiałów gwarantujących trwałość artykułów. Do produkcji formy użyto tritanu – zapobiega on rozlewaniu się płynnego surowca, ale również, dzięki precyzyjnemu wykończeniu, zapewnia każdej czekoladce staranny i sprecyzowany kształt. Forma o wymiarach 275×135 mm posiada wnęki umożliwiające wytworzenie 21 owalnych pralin. Każda czekoladka, o wymiarach 37×21×14 mm oraz wadze 10 gramów, swoim wyglądem oraz smakiem zaskoczy nawet najbardziej wymagającego klienta. Tritanowa forma do czekoladek PC109FR dostępna jest również w wersji wolnej od BPA. Podczas produkcji warto ozdobić praliny barwnikami spożywczymi za pomocą aerografu cukierniczego, dodając im tym samym niepowtarzalnego charakteru. Pralina to idealna słodka przekąska a także pamiątka z przyjęć i imprez tematycznych. Produkt polecany jest do pracy w piekarniach, cukierniach, punktach gastronomicznych, jak również w kuchniach klientów indywidualnych.
Do przechowalni
Foremka do pralin i czekoladek MA1904 produkcji włoskiej firmy Martellato to niezbędnik zarówno profesjonalnych cukierników, jak również domowych amatorów słodkich wyrobów. Forma została wykonana z najlepszej jakości poliwęglanu, co zapobiega rozlewaniu i rozciąganiu formy. Zadbano o każdy szczegół artykułu, dzięki czemu wykończenie jest eleganckie i dokładne. Forma poliwęglanowa do pralin MA1904 o wymiarach 275×175 mm składa się z 28 czekoladek. Każda pralina posiada wymiary 30×20×17,5 mm oraz wagę 8 g. Nowoczesny wzór elipsy o falistej powierzchni nadaje wyrobowi niezwykłego charakteru. Forma może być czyszczona w zmywarkach.
Do przechowalni
Foremka do pralin i czekoladek MA1527 produkcji włoskiej firmy Martellato to niezbędnik zarówno profesjonalnych cukierników, jak również domowych amatorów słodkich wyrobów. Ergonomiczność, wytrzymałość oraz elegancja to cechy szczególne tej formy – płynna masa nie ulega rozlaniu, forma może być czyszczona w zmywarce, a wszystkie szczegóły elementów formy zostały starannie wykonane. Forma poliwęglanowa do pralin MA1527 o wymiarach 275×175 mm składa się z 35 czekoladek. Starannie wykonany kształt motyla o wymiarach 31×24×13 mm oraz wadze 8 g dopełni dekorację każdego tortu, ciasta, deseru bądź sam w sobie będzie oryginalnym słodkim poczęstunkiem.
Do przechowalni
Foremka poliwęglanowa do pralin MA5000 to produkt włoskiej firmy Martellato stworzony z myślą o klientach indywidualnych oraz profesjonalnych. Do stworzenia formy użyto wysokiej jakości poliwęglanu, który nie ulega deformacji – artykuł nadaje się do użytku przez wiele lat i jest dostosowany do mycia w zmywarce. Forma do pralinek MA5000 składa się z 24 półkul, gdzie każda ma średnicę 30 mm i waży 4 gramy. Taki produkt może stanowić sam w sobie deser bądź uzupełnić dekorację wszelkich tortów, ciastek czy lodowych deserów.
Do przechowalni
Foremka do pralin i czekoladek MA1972 produkcji włoskiej firmy Martellato to niezbędnik zarówno profesjonalnych cukierników, jak również domowych amatorów słodkich wyrobów. Forma została wykonana z najlepszej jakości poliwęglanu, co zapobiega rozlewaniu i rozciąganiu formy. Zadbano o każdy szczegół artykułu, dzięki czemu wykończenie jest eleganckie i dokładne. Forma poliwęglanowa do pralin MA1972 o wymiarach 275×175 mm składa się z 30 czekoladek. Każda pralina posiada wymiary 26×26×20 mm oraz wagę 7 g. Nowoczesny wzór piramidy nadaje wyrobowi niezwykłego charakteru. Forma może być czyszczona w zmywarkach.
Do przechowalni
Forma do pralinek z tritanu – kropla, 24 szt. x 8 ml – Goccia-P o wymiarach 275×175×25 mm produkcji włoskiej firmy SILIKOMART. Umożliwia wykonanie 24 szt. czekoladowych pralin 3D o kształcie kropli o wymiarach 29×41×14 mm i pojemności 8 ml. Goccia to wyjątkowa kolekcja stworzona przez Kirsten Tibballs. Okrzyknięta przez MasterChef Australia „Królową Czekolady”, Kirsten Tibballs jest jedną z najbardziej lubianych, podziwianych i uznanych cukierniczek w swoim kraju. Jej pragnieniem jest przekazywanie wiedzy i kompetencji swoim studentom, zarówno pasjonatom-amatorom, jak i profesjonalistom. Jest autorką książek, programów telewizyjnych, projektantką wzornictwa cukierniczego i prowadzącą lekcje pracy z czekoladą. Najwyższa jakość produktu forma z tritanu do pralinek 52.907.86.0065 zapewnia doskonałe efekty i jakość wykonywanych pralin. Produkt można myć w zmywarkach.
Do przechowalni
Forma z tritanu do tabliczek z czekolady – kropelki, 3 szt. x 150×70×8,3 mm – Goccia-T o wymiarach 275×175×25 mm produkcji włoskiej firmy SILIKOMART. Umożliwia wykonanie 3 szt. czekoladowych tabliczek 3D z fakturą w kształcie kropelek o wymiarach 150×70×8,3 mm i objętości 80 ml. Goccia to wyjątkowa kolekcja stworzona przez Kirsten Tibballs. Okrzyknięta przez MasterChef Australia „Królową Czekolady”, Kirsten Tibballs jest jedną z najbardziej lubianych, podziwianych i uznanych cukierniczek w swoim kraju. Jej pragnieniem jest przekazywanie wiedzy i kompetencji swoim studentom, zarówno pasjonatom-amatorom, jak i profesjonalistom. Jest autorką książek, programów telewizyjnych, projektantką wzornictwa cukierniczego i prowadzącą lekcje pracy z czekoladą. Najwyższa jakość produktu forma z tritanu do tabliczek czekoladowych 52.909.86.0065 zapewnia doskonałe efekty i jakość wykonywanych pralin. Produkt można myć w zmywarkach.
Do przechowalni
Zapisz się do naszego newslettera,
aby otrzymywać info o nowościach i promocjach.
33 5000 555
sklep@gastromania.pl
Godziny pracy:
poniedziałek-piątek: 8:00 – 16:00
© Gastromania.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.