długość | 275 mm |
---|---|
szerokość | 175 mm |
wysokość | 25 mm |
ilość pól | 8 szt. |
materiał: | tritan |
wymiary ciastka: | 120x25x16 mm |
powłoka: | brak |
powierzchnia: | satynowa |
cena za: | komplet |
gatunek stali nierdzewnej: | 18/0 |
Forma z tritanu do batoników z czekolady – kropelki, 8 szt. x 120×25×16 mm – Goccia-B o wymiarach 275×175×25 mm produkcji włoskiej firmy SILIKOMART. Umożliwia wykonanie 8 szt. czekoladowych tabliczek 3D z fakturą w kształcie kropelek o wymiarach 120×25×16 mm i objętości 30 ml. Goccia to wyjątkowa kolekcja stworzona przez Kirsten Tibballs. Okrzyknięta przez MasterChef Australia „Królową Czekolady”, Kirsten Tibballs jest jedną z najbardziej lubianych, podziwianych i uznanych cukierniczek w swoim kraju. Jej pragnieniem jest przekazywanie wiedzy i kompetencji swoim studentom, zarówno pasjonatom-amatorom, jak i profesjonalistom. Jest autorką książek, programów telewizyjnych, projektantką wzornictwa cukierniczego i prowadzącą lekcje pracy z czekoladą. Najwyższa jakość produktu forma z tritanu do tabliczek i batoników 52.908.86.0065 zapewnia doskonałe efekty i jakość wykonywanych pralin. Produkt można myć w zmywarkach.
Foremka do pralin i czekoladek MA1963 produkcji włoskiej firmy Martellato to niezbędnik zarówno profesjonalnych cukierników, jak również domowych amatorów słodkich wyrobów. Forma została wykonana z najlepszej jakości poliwęglanu, co zapobiega rozlewaniu i rozciąganiu formy. Zadbano o każdy szczegół artykułu, dzięki czemu wykończenie jest eleganckie i dokładne. Forma poliwęglanowa do pralin MA1963 o wymiarach 275×175 mm składa się z 30 czekoladek. Każda pralina posiada średnicę 27 mm, wysokość 20 mm oraz wagę 7 g. Nowoczesny wzór koła o nieregularnej powierzchni nadaje wyrobowi niezwykłego charakteru. Forma może być czyszczona w zmywarkach.
Do przechowalni
Foremka do pralin i czekoladek MA1901 produkcji włoskiej firmy Martellato to niezbędnik zarówno profesjonalnych cukierników, jak również domowych amatorów słodkich wyrobów. Forma została wykonana z najlepszej jakości poliwęglanu, co zapobiega rozlewaniu i rozciąganiu formy. Zadbano o każdy szczegół artykułu, dzięki czemu wykończenie jest eleganckie i dokładne. Forma poliwęglanowa do pralin MA1901 o wymiarach 275×175 mm składa się z 28 czekoladek. Każda pralina posiada wymiary 27×23×14 mm oraz wagę 8 g. Nowoczesny wzór prostokąta z wklęsłym elementem nadaje wyrobowi niezwykłego charakteru. Forma może być czyszczona w zmywarkach.
Do przechowalni
Wytłaczane arkusze do czekolady T827 to produkt innowacyjnej, włoskiej firmy Pavoni, który kierowany jest zarówno do klientów profesjonalnych, jak i indywidualnych. Jeśli jesteś zainteresowany mniejszą ilością arkuszy transferowych prosimy o kontakt telefoniczny. W przypadku hurtowych ilości istnieje możliwość negocjacji ceny oraz produkcja unikalnego wzoru pod zamówienie klienta. Po użyciu, formy transferowe nadają się do ponownego wykorzystania – bez barwnika lub z ponownie naniesionym barwnikiem przez użytkownika. Do stworzenia arkusza użyto najwyższej jakości tworzywa, który został poddany procesowi termoformowania. Formy do czekolady z wytłaczanym nadrukiem to prawdziwa rewolucja – na każdym arkuszu znajdują się gotowe wzory do czekolady, które zostały dodatkowo ozdobione barwnikami spożywczymi dopełniającymi obraz całej czekoladki. Zastosowanie folii transferowych znacznie przyśpiesza proces produkcji wyrobów. Termoformowane arkusze do czekolady T827 sprzedawane są w zestawie 10 sztuk arkuszy o wymiarze ogólnym 340×265 mm. Na każdym z nich umieszczono 4 wzory świątecznych ozdób – bałwanków, o wysokości 60 mm każdy. Taki zestaw pozwala na stworzenie 240 sztuk czekoladowych przekąsek łącznie. Kreatywne rozwiązania zastosowane przy produkcji arkuszy zachwycą nawet najbardziej wymagającego klienta.
Do przechowalni
Termoformowana forma do ozdób czekoladowych 90-11568 produkcji włoskiej firmy Martellato została stworzona z myślą o urozmaiceniu wszelkiego rodzaju ciast, tortów, deserów lodowych, babeczek. Dzięki interesującym kształtom oraz precyzyjnemu wykończeniu ozdoba wykonana w formach Martellato zwróci uwagę każdego smakosza. Wykonana z wysokiej jakości plastiku, który został uformowany w procesie termoformowania, a dodatkowo nadaje się do czyszczenia w zmywarce. Foremka do ozdób czekoladowych 90-11568 sprawdzi się zarówno w domowych kuchniach, cukierniach, jak i w punktach gastronomicznych.
Do przechowalni
Forma z tritanu do pralin PC68FR to dzieło włoskiej firmy Pavoni słynącej z innowacyjności produkcji, stworzone we współpracy z mistrzem Davidem Comaschi. Ich artykuły opracowywane są pod okiem najlepszych specjalistów a do produkcji używa się wyłącznie wysokogatunkowego tritanu, który zapobiega rozlewaniu się płynnego surowca oraz zapewnia precyzyjne wykończenie każdej praliny. Forma może być czyszczona w zmywarce domowej jak i profesjonalnej zmywarce gastronomicznej z funkcją wyparzania. Praliny do idealny wyrób, który sprawdzi się jako prezent, słodki poczęstunek ale również dopełnienie każdego przyjęcia okolicznościowego. Przy dodatkowym ozdobieniu czekoladki barwnikami spożywczymi, uzyskamy efekt, który zachwyci nawet najbardziej wymagającego klienta. Tritanowa forma do czekoladek PC68FR o powierzchni 275×135 mm umożliwia wykonanie 18 sztuk pralin o fantazyjnym, wyjątkowym kształcie. Pojedyncza czekoladka posiada wymiary 41×24×12,5 mm oraz wagę ok. 10 gr. Produkt polecany jest do pracy w piekarniach, cukierniach, punktach gastronomicznych jak również w kuchniach klientów indywidualnych.
Do przechowalni
Forma do pralinek z tritanu – kropla, 24 szt. x 8 ml – Goccia-P o wymiarach 275×175×25 mm produkcji włoskiej firmy SILIKOMART. Umożliwia wykonanie 24 szt. czekoladowych pralin 3D o kształcie kropli o wymiarach 29×41×14 mm i pojemności 8 ml. Goccia to wyjątkowa kolekcja stworzona przez Kirsten Tibballs. Okrzyknięta przez MasterChef Australia „Królową Czekolady”, Kirsten Tibballs jest jedną z najbardziej lubianych, podziwianych i uznanych cukierniczek w swoim kraju. Jej pragnieniem jest przekazywanie wiedzy i kompetencji swoim studentom, zarówno pasjonatom-amatorom, jak i profesjonalistom. Jest autorką książek, programów telewizyjnych, projektantką wzornictwa cukierniczego i prowadzącą lekcje pracy z czekoladą. Najwyższa jakość produktu forma z tritanu do pralinek 52.907.86.0065 zapewnia doskonałe efekty i jakość wykonywanych pralin. Produkt można myć w zmywarkach.
Do przechowalni
Forma z tritanu do tabliczek z czekolady – kropelki, 3 szt. x 150×70×8,3 mm – Goccia-T o wymiarach 275×175×25 mm produkcji włoskiej firmy SILIKOMART. Umożliwia wykonanie 3 szt. czekoladowych tabliczek 3D z fakturą w kształcie kropelek o wymiarach 150×70×8,3 mm i objętości 80 ml. Goccia to wyjątkowa kolekcja stworzona przez Kirsten Tibballs. Okrzyknięta przez MasterChef Australia „Królową Czekolady”, Kirsten Tibballs jest jedną z najbardziej lubianych, podziwianych i uznanych cukierniczek w swoim kraju. Jej pragnieniem jest przekazywanie wiedzy i kompetencji swoim studentom, zarówno pasjonatom-amatorom, jak i profesjonalistom. Jest autorką książek, programów telewizyjnych, projektantką wzornictwa cukierniczego i prowadzącą lekcje pracy z czekoladą. Najwyższa jakość produktu forma z tritanu do tabliczek czekoladowych 52.909.86.0065 zapewnia doskonałe efekty i jakość wykonywanych pralin. Produkt można myć w zmywarkach.
Do przechowalni
Zapisz się do naszego newslettera,
aby otrzymywać info o nowościach i promocjach.
33 5000 555
sklep@gastromania.pl
Godziny pracy:
poniedziałek-piątek: 8:00 – 16:00
© Gastromania.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Korzystając z witryny bez zmiany ustawień przeglądarki wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich zapisywaniu.
Kliknij, aby dowiedzieć się więcej o Polityce Cookies.