długość | 275 mm |
---|---|
szerokość | 175 mm |
wysokość | 25 mm |
ilość pól | 3 szt. |
materiał: | tritan |
wymiary ciastka: | 150x70x8 mm |
powłoka: | brak |
powierzchnia: | satynowa |
cena za: | komplet |
gatunek stali nierdzewnej: | 18/0 |
Forma z tritanu do tabliczek z czekolady – kropelki, 3 szt. x 150×70×8,3 mm – Goccia-T o wymiarach 275×175×25 mm produkcji włoskiej firmy SILIKOMART. Umożliwia wykonanie 3 szt. czekoladowych tabliczek 3D z fakturą w kształcie kropelek o wymiarach 150×70×8,3 mm i objętości 80 ml. Goccia to wyjątkowa kolekcja stworzona przez Kirsten Tibballs. Okrzyknięta przez MasterChef Australia „Królową Czekolady”, Kirsten Tibballs jest jedną z najbardziej lubianych, podziwianych i uznanych cukierniczek w swoim kraju. Jej pragnieniem jest przekazywanie wiedzy i kompetencji swoim studentom, zarówno pasjonatom-amatorom, jak i profesjonalistom. Jest autorką książek, programów telewizyjnych, projektantką wzornictwa cukierniczego i prowadzącą lekcje pracy z czekoladą. Najwyższa jakość produktu forma z tritanu do tabliczek czekoladowych 52.909.86.0065 zapewnia doskonałe efekty i jakość wykonywanych pralin. Produkt można myć w zmywarkach.
Forma z tritanu do pralin PC51FR to produkt innowacyjnej, włoskiej firmy Pavoni, który został zaprojektowany przez mistrza cukiernictwa Fabrizio Fiorani. Seria wyjątkowych pralin cukiernika opiera się na połączeniu tradycyjnych geometrycznych kształtów z nowoczesnym designem oraz charakterystyczną dziurką wewnątrz, dzięki czemu gotowy wyrób jest unikatowy. Artykuł wykonany został z wysokiej jakości tritanu, który zapobiega rozlewaniu się płynnej masy oraz gwarantuje idealne wykończenie każdej czekoladki. Forma do czekoladek PC51FR o wymiarach 275×135 mm umożliwia stworzenie 21 sztuk pralinek w kształcie kwadratu o wymiarach 26×26×16 mm każda. Produkt może być czyszczony w zmywarkach. Przy dodatkowym ozdobieniu czekoladek za pomocą barwników spożywczych, glazur i polew, uzyskamy wyrafinowane praliny o indywidualnym charakterze. Produkt polecany jest zarówno dla klientów profesjonalnych, jak i indywidualnych.
Do przechowalni
Forma do deserów monoporcyjnych MONOP.C101 została stworzona przez innowacyjną, włoską firmę Martellato. Desery monoporcyjne to idealnie rozwiązanie na przyjęcia okolicznościowe czy domowe imprezy. Możemy stworzyć wiele oryginalnych deserów, które dzięki swoim rozmiarom będą łatwo dostępne i wygodne w spożywaniu. Forma sprawdzi się do pracy z ciastem, masami cukrowymi, marcepanem czy nawet czekoladą. Foremka do deserów monoporcyjnych MONOP.C101 zawiera tacę 60×40 cm oraz 5 form, z których powstaje 15 okrągłych deserów o średnicy 100 mm i wysokości 45 mm. Artykuł polecany jest do pracy w cukierniach, piekarniach, punktach gastronomicznych oraz domowych kuchniach amatorów słodkich wypieków.
Do przechowalni
Forma poliwęglanowa do pralin i czekoladek MA1612 to produkt włoskiej firmy Martellato zapewniającej najwyższą jakość artykułu. Najlepszej jakości tworzywo wykorzystane przy produkcji formy zapobiega rozlewaniu się płynnej masy oraz zapewnia eleganckie i dokładne wykończenie każdej praliny. Foremka do czekolady MA1612 o wymiarach 275×175 mm składa się z 20 czekoladek, gdzie każda posiada wymiary 38×30×15 mm. Słodki poczęstunek waży 9 g i przedstawia elipsę o nierównej powierzchni. Forma może być czyszczona w zmywarkach. Produkt nadaje się do użytku zarówno przez profesjonalnych cukierników, jak również domowych amatorów wypieków.
Do przechowalni
Termoformowana forma do ozdób czekoladowych 90-13019 produkcji włoskiej firmy Martellato została stworzona z myślą o urozmaiceniu wszelkiego rodzaju ciast, tortów, deserów lodowych, babeczek. Dzięki interesującym kształtom oraz precyzyjnemu wykończeniu ozdoba wykonana w formach Martellato zwróci uwagę każdego smakosza. Wykonana z wysokiej jakości plastiku, który został uformowany w procesie termoformowania, a dodatkowo nadaje się do czyszczenia w zmywarce. Foremka do ozdób czekoladowych 90-13019 składa się z 11 słoneczników o średnicy 42 mm i wysokości 9 mm. Produkt sprawdzi się zarówno w domowych kuchniach, cukierniach, jak i w punktach gastronomicznych.
Do przechowalni
Forma do deserów monoporcyjnych EXTRAC została stworzona przez innowacyjną, włoską firmę Martellato. Desery monoporcyjne to idealnie rozwiązanie na przyjęcia okolicznościowe czy domowe imprezy. Możemy stworzyć wiele oryginalnych deserów, które dzięki swoim rozmiarom będą łatwo dostępne i wygodne w spożywaniu. Forma sprawdzi się do pracy z ciastem, masami cukrowymi, marcepanem czy nawet czekoladą. Foremka do deserów monoporcyjnych EXTRAC zawiera tacę 60×40 cm oraz 7 form, z których powstaje 28 okrągłych deserów o średnicy 80 mm i wysokości 40 mm. Artykuł polecany jest do pracy w cukierniach, piekarniach, punktach gastronomicznych oraz domowych kuchniach amatorów słodkich wypieków.
Do przechowalni
Forma do pralinek z tritanu – kropla, 24 szt. x 8 ml – Goccia-P o wymiarach 275×175×25 mm produkcji włoskiej firmy SILIKOMART. Umożliwia wykonanie 24 szt. czekoladowych pralin 3D o kształcie kropli o wymiarach 29×41×14 mm i pojemności 8 ml. Goccia to wyjątkowa kolekcja stworzona przez Kirsten Tibballs. Okrzyknięta przez MasterChef Australia „Królową Czekolady”, Kirsten Tibballs jest jedną z najbardziej lubianych, podziwianych i uznanych cukierniczek w swoim kraju. Jej pragnieniem jest przekazywanie wiedzy i kompetencji swoim studentom, zarówno pasjonatom-amatorom, jak i profesjonalistom. Jest autorką książek, programów telewizyjnych, projektantką wzornictwa cukierniczego i prowadzącą lekcje pracy z czekoladą. Najwyższa jakość produktu forma z tritanu do pralinek 52.907.86.0065 zapewnia doskonałe efekty i jakość wykonywanych pralin. Produkt można myć w zmywarkach.
Do przechowalni
Forma z tritanu do batoników z czekolady – kropelki, 8 szt. x 120×25×16 mm – Goccia-B o wymiarach 275×175×25 mm produkcji włoskiej firmy SILIKOMART. Umożliwia wykonanie 8 szt. czekoladowych tabliczek 3D z fakturą w kształcie kropelek o wymiarach 120×25×16 mm i objętości 30 ml. Goccia to wyjątkowa kolekcja stworzona przez Kirsten Tibballs. Okrzyknięta przez MasterChef Australia „Królową Czekolady”, Kirsten Tibballs jest jedną z najbardziej lubianych, podziwianych i uznanych cukierniczek w swoim kraju. Jej pragnieniem jest przekazywanie wiedzy i kompetencji swoim studentom, zarówno pasjonatom-amatorom, jak i profesjonalistom. Jest autorką książek, programów telewizyjnych, projektantką wzornictwa cukierniczego i prowadzącą lekcje pracy z czekoladą. Najwyższa jakość produktu forma z tritanu do tabliczek i batoników 52.908.86.0065 zapewnia doskonałe efekty i jakość wykonywanych pralin. Produkt można myć w zmywarkach.
Do przechowalni
Zapisz się do naszego newslettera,
aby otrzymywać info o nowościach i promocjach.
33 5000 555
sklep@gastromania.pl
Godziny pracy:
poniedziałek-piątek: 8:00 – 16:00
© Gastromania.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Korzystając z witryny bez zmiany ustawień przeglądarki wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich zapisywaniu.
Kliknij, aby dowiedzieć się więcej o Polityce Cookies.