długość | 275 mm |
---|---|
szerokość | 175 mm |
wysokość | 25 mm |
ilość pól | 3 szt. |
materiał: | tritan |
wymiary ciastka: | 150x70x8 mm |
powłoka: | brak |
powierzchnia: | satynowa |
cena za: | komplet |
gatunek stali nierdzewnej: | 18/0 |
Forma z tritanu do tabliczek z czekolady – kropelki, 3 szt. x 150×70×8,3 mm – Goccia-T o wymiarach 275×175×25 mm produkcji włoskiej firmy SILIKOMART. Umożliwia wykonanie 3 szt. czekoladowych tabliczek 3D z fakturą w kształcie kropelek o wymiarach 150×70×8,3 mm i objętości 80 ml. Goccia to wyjątkowa kolekcja stworzona przez Kirsten Tibballs. Okrzyknięta przez MasterChef Australia „Królową Czekolady”, Kirsten Tibballs jest jedną z najbardziej lubianych, podziwianych i uznanych cukierniczek w swoim kraju. Jej pragnieniem jest przekazywanie wiedzy i kompetencji swoim studentom, zarówno pasjonatom-amatorom, jak i profesjonalistom. Jest autorką książek, programów telewizyjnych, projektantką wzornictwa cukierniczego i prowadzącą lekcje pracy z czekoladą. Najwyższa jakość produktu forma z tritanu do tabliczek czekoladowych 52.909.86.0065 zapewnia doskonałe efekty i jakość wykonywanych pralin. Produkt można myć w zmywarkach.
Foremka poliwęglanowa do pralin 3D 20SF001 to produkt włoskiej firmy Martellato stworzony z myślą o klientach indywidualnych oraz profesjonalnych. Do stworzenia formy użyto wysokiej jakości poliwęglanu, który nie ulega deformacji – artykuł nadaje się do użytku przez wiele lat i jest dostosowany do mycia w zmywarce. Forma do pralinek 20SF001 składa się z 2 części, które pozwalają na stworzenie idealnej kuli. W zestawie znajduje się 6 kul o średnicach: 100 mm, 130 mm, 140 mm, 150 mm, 175 mm, 200 mm. Taki produkt może stanowić sam w sobie deser bądź uzupełnić dekorację wszelkich tortów, ciastek czy lodowych deserów.
Do przechowalni
Forma z tritanu do pralin PC10FR to dzieło włoskiej firmy Pavoni słynącej z innowacyjności produkcji – ich artykuły opracowywane są pod okiem najlepszych specjalistów, a do produkcji używa się wysokogatunkowego tritanu, który zapobiega rozlewaniu się płynnego surowca oraz zapewnia precyzyjne wykończenie każdej praliny. Forma może być czyszczona w zmywarce. Praliny do idealny wyrób, który sprawdzi się jako prezent, słodki poczęstunek, ale również dopełnienie każdego przyjęcia okolicznościowego. Przy dodatkowym ozdobieniu czekoladki barwnikami spożywczymi, uzyskamy efekt, który zachwyci nawet najbardziej wymagającego klienta. Tritanowa forma do czekoladek PC10FR o powierzchni 275×135 mm umożliwia wykonanie 21 sztuk pralin o fantazyjnym, wyjątkowym kształcie. Pojedyncza czekoladka posiada wymiary 32×23×19 mm oraz wagę 10 gr. Formy dostępne są również w wersji wolnej od BPA. Produkt polecany jest do pracy w piekarniach, cukierniach, punktach gastronomicznych, jak również w kuchniach klientów indywidualnych.
Do przechowalni
Poliwęglanowa forma do pralin 3D 20-3D4001 produkcji włoskiej firmy Martellato to innowacyjny artykuł umożliwiający stworzenie oryginalnych ozdób i deserów z czekolady. Forma powstała z wysokiej jakości poliwęglanu i składa się z trzech części – podstawy i pokrywy wyposażonych w magnesy, które kształtują kształt 3D oraz perforowanej płyty służącej do praktycznego i szybkiego wygładzania masy po odsączeniu nadmiaru czekolady. Foremka do pralin 3D 20-3D4001 w kształcie sfery z obręczą posiada wymiary ogólne 275×175 mm, a każda pralinka (28 sztuk na formie) występuje w rozmiarze 28×24×24 mm i wadze 8 gramów. Forma może być czyszczona w zmywarce.
Do przechowalni
Foremka do pralin i czekoladek MA1606 produkcji włoskiej firmy Martellato to niezbędnik zarówno profesjonalnych cukierników, jak również domowych amatorów słodkich wyrobów. Forma została wykonana z najlepszej jakości poliwęglanu, co zapobiega rozlewaniu i rozciąganiu formy. Zadbano o każdy szczegół artykułu, dzięki czemu wykończenie jest eleganckie i dokładne. Forma poliwęglanowa do pralin MA1606 o wymiarach 275×175 mm składa się z 24 czekoladek. Każda pralina posiada wymiary 30×30×12 mm oraz wagę 9 g. Nowoczesny wzór kwadratu nadaje wyrobowi niezwykłego charakteru. Forma może być czyszczona w zmywarkach.
Do przechowalni
Foremka do pralin i czekoladek MA1987 produkcji włoskiej firmy Martellato to niezbędnik zarówno profesjonalnych cukierników, jak również domowych amatorów słodkich wyrobów. Forma została wykonana z najlepszej jakości poliwęglanu, co zapobiega rozlewaniu i rozciąganiu formy. Zadbano o każdy szczegół artykułu, dzięki czemu wykończenie jest eleganckie i dokładne. Forma poliwęglanowa do pralin MA1987 o wymiarach 275×175 mm składa się z 24 czekoladek. Każda pralina posiada wymiary 35×23×17 mm oraz wagę 10 g. Nowoczesny, nieregularny wzór nadaje wyrobowi niezwykłego charakteru. Forma może być czyszczona w zmywarkach.
Do przechowalni
Forma do pralinek z tritanu – kropla, 24 szt. x 8 ml – Goccia-P o wymiarach 275×175×25 mm produkcji włoskiej firmy SILIKOMART. Umożliwia wykonanie 24 szt. czekoladowych pralin 3D o kształcie kropli o wymiarach 29×41×14 mm i pojemności 8 ml. Goccia to wyjątkowa kolekcja stworzona przez Kirsten Tibballs. Okrzyknięta przez MasterChef Australia „Królową Czekolady”, Kirsten Tibballs jest jedną z najbardziej lubianych, podziwianych i uznanych cukierniczek w swoim kraju. Jej pragnieniem jest przekazywanie wiedzy i kompetencji swoim studentom, zarówno pasjonatom-amatorom, jak i profesjonalistom. Jest autorką książek, programów telewizyjnych, projektantką wzornictwa cukierniczego i prowadzącą lekcje pracy z czekoladą. Najwyższa jakość produktu forma z tritanu do pralinek 52.907.86.0065 zapewnia doskonałe efekty i jakość wykonywanych pralin. Produkt można myć w zmywarkach.
Do przechowalni
Forma z tritanu do batoników z czekolady – kropelki, 8 szt. x 120×25×16 mm – Goccia-B o wymiarach 275×175×25 mm produkcji włoskiej firmy SILIKOMART. Umożliwia wykonanie 8 szt. czekoladowych tabliczek 3D z fakturą w kształcie kropelek o wymiarach 120×25×16 mm i objętości 30 ml. Goccia to wyjątkowa kolekcja stworzona przez Kirsten Tibballs. Okrzyknięta przez MasterChef Australia „Królową Czekolady”, Kirsten Tibballs jest jedną z najbardziej lubianych, podziwianych i uznanych cukierniczek w swoim kraju. Jej pragnieniem jest przekazywanie wiedzy i kompetencji swoim studentom, zarówno pasjonatom-amatorom, jak i profesjonalistom. Jest autorką książek, programów telewizyjnych, projektantką wzornictwa cukierniczego i prowadzącą lekcje pracy z czekoladą. Najwyższa jakość produktu forma z tritanu do tabliczek i batoników 52.908.86.0065 zapewnia doskonałe efekty i jakość wykonywanych pralin. Produkt można myć w zmywarkach.
Do przechowalni
Zapisz się do naszego newslettera,
aby otrzymywać info o nowościach i promocjach.
33 5000 555
sklep@gastromania.pl
Godziny pracy:
poniedziałek-piątek: 8:00 – 16:00
© Gastromania.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.