długość | 275 mm |
---|---|
szerokość | 175 mm |
wysokość | 25 mm |
ilość pól | 4 szt. |
materiał: | tritan |
wymiary ciastka: | 150x55x9 mm |
powłoka: | brak |
powierzchnia: | satynowa |
cena za: | komplet |
gatunek stali nierdzewnej: | 18/0 |
Forma z tritanu do tabliczek z czekolady – linie, 4 szt. x 150×55×9 mm – Riga-T o wymiarach 275×175×25 mm produkcji włoskiej firmy SILIKOMART. Umożliwia wykonanie 4 szt. czekoladowych tabliczek 3D z fakturą w kształcie przeplatanych linii o wymiarach 150×55×9 mm i objętości 68 ml. Riga to wyjątkowa kolekcja stworzona we współpracy z francuskim cukiernikiem Vincentem Guerlaisem, właścicielem Vincent Guerlais Patisserie w Nantes. Najwyższa jakość produktu forma z tritanu do tabliczek czekoladowych 52.905.86.0065 zapewnia doskonałe efekty i jakość wykonywanych tabliczek. Produkt można myć w zmywarkach.
Forma z tritanu do pralin PC05FR to dzieło włoskiej firmy Pavoni słynącej z innowacyjności produkcji – ich artykuły opracowywane są pod okiem najlepszych specjalistów, a do produkcji używa się wysokogatunkowego tritanu, który zapobiega rozlewaniu się płynnego surowca oraz zapewnia precyzyjne wykończenie każdej praliny. Forma może być czyszczona w zmywarce. Praliny do idealny wyrób, który sprawdzi się jako prezent, słodki poczęstunek, ale również dopełnienie każdego przyjęcia okolicznościowego. Przy dodatkowym ozdobieniu czekoladki barwnikami spożywczymi, uzyskamy efekt, który zachwyci nawet najbardziej wymagającego klienta. Tritanowa forma do czekoladek PC05FR o powierzchni 275×135 mm umożliwia wykonanie 21 sztuk pralin o fantazyjnym, wyjątkowym kształcie. Pojedyncza czekoladka posiada wymiary 17×37×17 mm oraz wagę 10 gr. Formy dostępne są również w wersji wolnej od BPA. Produkt polecany jest do pracy w piekarniach, cukierniach, punktach gastronomicznych, jak również w kuchniach klientów indywidualnych.
Do przechowalni
Forma z tritanu do pralin PC38FR to produkt włoskiej firmy Pavoni stworzony we współpracy z mistrzem cukiernictwa Antonio Bachour. Zaprojektowane wspólnie z Pavoni formy do pralin charakteryzują się wyrafinowanym, fantazyjnym kształtem, który nada Twoim wyrobom luksusowego i eleganckiego wyglądu. Produkt został wykonany z wysokogatunkowego tritanu, który zapobiega wylewaniu się płynnej masy oraz zapewnia idealnie wyraźne wykończenie każdej z pralin. Nadaje się również do czyszczenia w zmywarkach. Forma do czekoladek Pavoni PC38FR o rozmiarze 275×135 mm umożliwia stworzenie 21 sztuk pralinek o fantazyjnym kształcie, o wymiarach 44×24×20 mm każda. Wykonanie takich deserów monoporcyjny to idealny dodatek do ciast, tortów, deserów, jak również wspaniała pamiątka z przyjęć i imprez tematycznych. Gotowe czekoladowe wyroby warto dodatkowo ozdobić glazurą, masą cukrową czy barwnikami w sprayu, dodając im tym samym niepowtarzalnego charakteru. Produkt polecany jest zarówno dla klientów profesjonalnych, jak i indywidualnych.
Do przechowalni
Forma do deserów monoporcyjnych MONOP.A0016 została stworzona przez innowacyjną, włoską firmę Martellato. Desery monoporcyjne to idealnie rozwiązanie na przyjęcia okolicznościowe czy domowe imprezy. Możemy stworzyć wiele oryginalnych deserów, które dzięki swoim rozmiarom będą łatwo dostępne i wygodne w spożywaniu. Forma sprawdzi się do pracy z ciastem, masami cukrowymi, marcepanem czy nawet czekoladą. Foremka do deserów monoporcyjnych MONOP.A0016 sprzedawana jest w zestawie dwóch tabliczek, które umożliwiają stworzenie 12 trójkątnych deserów o wymiarach 117×62×40 mm oraz pojemności 150 ml. Artykuł polecany jest do pracy w cukierniach, piekarniach, punktach gastronomicznych oraz domowych kuchniach amatorów słodkich wypieków.
Do przechowalni
Forma z tritanu do pralin PC16FR to dzieło włoskiej firmy Pavoni słynącej z innowacyjności produkcji – ich artykuły opracowywane są pod okiem najlepszych specjalistów, a do produkcji używa się wysokogatunkowego tritanu, który zapobiega rozlewaniu się płynnego surowca oraz zapewnia precyzyjne wykończenie każdej praliny. Forma może być czyszczona w zmywarce. Praliny do idealny wyrób, który sprawdzi się jako prezent, słodki poczęstunek, ale również dopełnienie każdego przyjęcia okolicznościowego. Przy dodatkowym ozdobieniu czekoladki barwnikami spożywczymi, uzyskamy efekt, który zachwyci nawet najbardziej wymagającego klienta. Tritanowa forma do czekoladek PC16FR o powierzchni 275×135 mm umożliwia wykonanie 21 sztuk pralin o fantazyjnym, wyjątkowym kształcie. Pojedyncza czekoladka posiada średnicę 31 mm, wysokość 20 mm oraz wagę 10 gr. Formy dostępne są również w wersji wolnej od BPA. Produkt polecany jest do pracy w piekarniach, cukierniach, punktach gastronomicznych, jak również w kuchniach klientów indywidualnych.
Do przechowalni
Forma z tritanu do pralin PC50FR to produkt innowacyjnej, włoskiej firmy Pavoni, który został zaprojektowany przez mistrza cukiernictwa Fabrizio Fiorani. Seria wyjątkowych pralin cukiernika opiera się na połączeniu tradycyjnych geometrycznych kształtów z nowoczesnym designem dzięki czemu gotowy wyrób jest unikatowy. Artykuł wykonany został z wysokiej jakości poliwęglanu, który zapobiega rozlewaniu się płynnej masy oraz gwarantuje idealne wykończenie każdej czekoladki.* Forma do czekoladek PC50FR* o wymiarach 275×135 mm umożliwia stworzenie 15 sztuk pralinek w kształcie serca w 3 różnych kształtach o wadze 8,2/3,5/3,1 g każda. Produkt może być czyszczony w zmywarkach. Przy dodatkowym ozdobieniu czekoladek za pomocą barwników spożywczych, glazur i polew, uzyskamy wyrafinowane praliny o indywidualnym charakterze. Produkt polecany jest zarówno dla klientów profesjonalnych, jak i indywidualnych.
Do przechowalni
Zapisz się do naszego newslettera,
aby otrzymywać info o nowościach i promocjach.
33 5000 555
sklep@gastromania.pl
Godziny pracy:
poniedziałek-piątek: 8:00 – 16:00
© Gastromania.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Korzystając z witryny bez zmiany ustawień przeglądarki wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich zapisywaniu.
Kliknij, aby dowiedzieć się więcej o Polityce Cookies.