długość | 275 mm |
---|---|
szerokość | 175 mm |
wysokość | 25 mm |
ilość pól | 4 szt. |
materiał: | tritan |
wymiary ciastka: | 150x55x9 mm |
powłoka: | brak |
powierzchnia: | satynowa |
cena za: | komplet |
gatunek stali nierdzewnej: | 18/0 |
Forma z tritanu do tabliczek z czekolady – linie, 4 szt. x 150×55×9 mm – Riga-T o wymiarach 275×175×25 mm produkcji włoskiej firmy SILIKOMART. Umożliwia wykonanie 4 szt. czekoladowych tabliczek 3D z fakturą w kształcie przeplatanych linii o wymiarach 150×55×9 mm i objętości 68 ml. Riga to wyjątkowa kolekcja stworzona we współpracy z francuskim cukiernikiem Vincentem Guerlaisem, właścicielem Vincent Guerlais Patisserie w Nantes. Najwyższa jakość produktu forma z tritanu do tabliczek czekoladowych 52.905.86.0065 zapewnia doskonałe efekty i jakość wykonywanych tabliczek. Produkt można myć w zmywarkach.
Termoformowana forma do ozdób czekoladowych 20-1011 produkcji włoskiej firmy Martellato została stworzona z myślą o urozmaiceniu wszelkiego rodzaju ciast, tortów, deserów lodowych, babeczek. Dzięki interesującym kształtom oraz precyzyjnemu wykończeniu ozdoba wykonana w formach Martellato zwróci uwagę każdego smakosza. Wykonana z wysokiej jakości plastiku, który został uformowany w procesie termoformowania, a dodatkowo nadaje się do czyszczenia w zmywarce. Foremka do ozdób czekoladowych 20-1011 składa się z 8 płatków kwiatka o wymiarach 80×35×18 mm. Produkt sprawdzi się zarówno w domowych kuchniach, cukierniach, jak i w punktach gastronomicznych.
Do przechowalni
Forma z tritanu do pralin PC113FR stworzona została przez włoską firmę Pavoni, której produkty opracowywane są pod okiem najlepszych specjalistów, a później produkowane w wysokogatunkowych materiałów gwarantujących trwałość artykułów. Do produkcji formy użyto tritanu – zapobiega on rozlewaniu się płynnego surowca, ale również, dzięki precyzyjnemu wykończeniu, zapewnia każdej czekoladce staranny i sprecyzowany kształt. Forma o wymiarach 275×135 mm posiada wnęki umożliwiające wytworzenie 21 okrągłych pralin. Każda czekoladka, o średnicy 28 mm, wysokości 14 mm oraz wadze 10 gramów, swoim wyglądem oraz smakiem zaskoczy nawet najbardziej wymagającego klienta. Tritanowa forma do czekoladek PC113FR dostępna jest również w wersji wolnej od BPA. Podczas produkcji warto ozdobić praliny barwnikami spożywczymi za pomocą aerografu cukierniczego, dodając im tym samym niepowtarzalnego charakteru. Pralina to idealna słodka przekąska a także pamiątka z przyjęć i imprez tematycznych. Produkt polecany jest do pracy w piekarniach, cukierniach, punktach gastronomicznych, jak również w kuchniach klientów indywidualnych.
Do przechowalni
Forma poliwęglanowa do pralin i czekoladek MA1335 to produkt włoskiej firmy Martellato zapewniającej najwyższą jakość artykułu. Najlepszej jakości tworzywo wykorzystane przy produkcji formy zapobiega rozlewaniu się płynnej masy oraz zapewnia eleganckie i dokładne wykończenie każdej praliny. Foremka do czekolady MA1335 o wymiarach 275×175 mm umożliwia wykonanie 30 czekoladek o wymiarach 35×22×15 mm. Słodki poczęstunek waży 7 g i przedstawia ozdobną elipsę. Forma może być czyszczona w zmywarkach. Produkt nadaje się do użytku zarówno przez profesjonalnych cukierników, jak również domowych amatorów wypieków.
Do przechowalni
Foremka do pralin i czekoladek MA1904 produkcji włoskiej firmy Martellato to niezbędnik zarówno profesjonalnych cukierników, jak również domowych amatorów słodkich wyrobów. Forma została wykonana z najlepszej jakości poliwęglanu, co zapobiega rozlewaniu i rozciąganiu formy. Zadbano o każdy szczegół artykułu, dzięki czemu wykończenie jest eleganckie i dokładne. Forma poliwęglanowa do pralin MA1904 o wymiarach 275×175 mm składa się z 28 czekoladek. Każda pralina posiada wymiary 30×20×17,5 mm oraz wagę 8 g. Nowoczesny wzór elipsy o falistej powierzchni nadaje wyrobowi niezwykłego charakteru. Forma może być czyszczona w zmywarkach.
Do przechowalni
Forma poliwęglanowa do pralin i czekoladek MA1025 to produkt włoskiej firmy Martellato zapewniającej najwyższą jakość artykułu. Najlepszej jakości tworzywo wykorzystane przy produkcji formy zapobiega rozlewaniu się płynnej masy oraz zapewnia eleganckie i dokładne wykończenie każdej praliny. Foremka do czekolady MA1025 o wymiarach 275×175 mm umożliwia wykonanie 30 czekoladek o wymiarach 33×22×20 mm. Słodki poczęstunek waży 15 g i przedstawia prostopadłościan z umieszczonym wzorem koperty na jednej ze ścian. Forma może być czyszczona w zmywarkach. Produkt nadaje się do użytku zarówno przez profesjonalnych cukierników, jak również domowych amatorów wypieków.
Do przechowalni
Zapisz się do naszego newslettera,
aby otrzymywać info o nowościach i promocjach.
33 5000 555
sklep@gastromania.pl
Godziny pracy:
poniedziałek-piątek: 8:00 – 16:00
© Gastromania.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.