długość | 275 mm |
---|---|
szerokość | 175 mm |
materiał: | poliwęglan |
wymiary ciastka: | 26,9x59x16 mm |
ilość w komplecie | 1 szt. |
waga | 0.0104 kg |
Forma do pralin i czekoladek MA1003 to produkt włoskiej firmy Martellato zapewniającej najwyższą jakość artykułu. Najlepszej jakości tworzywo wykorzystane przy produkcji formy zapobiega rozlewaniu się płynnej masy oraz zapewnia eleganckie i dokładne wykończenie każdej praliny. Foremka do czekolady MA1003 o wymiarach 275×175 mm umożliwia wykonanie 14 czekoladek z których każda posiada wymiary 26,9×59 mm i wysokość 16 mm. Słodki poczęstunek waży 10,4 g. Forma może być czyszczona w zmywarkach. Produkt nadaje się do użytku zarówno przez profesjonalnych cukierników, jak również domowych amatorów wypieków.
Silikonowa mata cukiernicza z perforacją Air Mat 300×400 mm, produkcji włoskiej firmy Silikomart służy do pieczenia ciastek, muffinek oraz innych produktów wymagających doskonałego obiegu powietrza w komorze pieca – niezakłóconego przez powierzchnię maty. Mata silikonowa to idealne rozwiązanie dla każdego cukiernika, piekarni, manufaktury cukierniczej ale także dla pracowników kuchni restauracyjnej lub hotelowej oraz dla firm cateringowych i kawiarni. Produkt silikonowa mata perforowana do wypieków wykonany jest z wysokiej jakości materiałów, co gwarantuje bezproblemowy efekt, krótki czas produkcji oraz łatwość przechowywania z gwarantowaną wytrzymałością od -60°C do +230°C.
Do przechowalni
Silikonowa forma na ciastka i desery SF014N produkcji włoskiej firmy Martellato. Za pomocą formy można wyprodukować 15 szt. produktów w kształcie ściętego stożka i wymiarach: 50×15 mm oraz pojemności 25 ml. Cała forma ma wysokość 11 mm oraz pojemność 375 ml. Oryginalny kształt ściętego stożka daje możliwość stworzenia niepowtarzalnych deserów, ciast o designerskim wyglądzie. Produkt doskonale sprawdzi się na wystawnych bankietach, kinderbalach, przyjęciach urodzinowych, a także w domu. Doskonałe dla lokali gastronomicznych, cukierni, kawiarni, firm cateringowych. Można stosować zarówno w zamrażarkach jak i piekarnikach. Produkt forma na ciastka i desery SF014N wykonany jest z wysokiej jakości materiałów, co gwarantuje bezproblemowy efekt, krótki czas produkcji oraz łatwość przechowywania z gwarantowaną wytrzymałością od -60°C do +230°C.
Do przechowalni
Pergaminowe torebki na lody i przystawki o wymiarach 60×130×30 mm idealnie pasujące do lodów i przystawek włoskiej firmy SILIKOMART typu Classic, Tango i ChocoStick oraz klasycznych lodów własnej produkcji. Wysoka jakość produktu i doskonałe wykończenie sprawia, że torebki są wytrzymałe i bardzo dobrze sprawdzają się przy transporcie deserów „na wynos*, a także do przechowania w lodówce. Idelane dla domu, lokalu gastronomicznego, cukierni, kawiarni, cateringu, bufetów szwedzkich oraz wszelkich manufaktur produkujacych lody rzemieślicze lub nietypowe przystawki. Produkt torebki na lody 99.405.99.0002 pakowany jest po 200 sztuk. Grubość pergaminu 45g.
Do przechowalni
Silikonowa forma SLK 1012 produkcji włoskiej firmy Silikomart, która dzięki innowacyjnym technologiom stworzyła produkt nadający się do pracy w piekarnikach, lodówkach oraz zamrażarkach, przy użyciu masy cukrowej, marcepanu, lukru plastycznego, bądź czekolady. Silikonowa foremka 71.012.87.0096 składa się z siedmiu elementów o tematyce budowlanej – koparki, piły, śrubokrętu, kombinerek, młotka, piły brzeszczotowej oraz budowlańca o wymiarach 150×90×20 mm. Foremka sprawdzi się do tworzenia ozdób dekoracyjnych na ciasta i torty w profesjonalnych punktach cukiernicych oraz w wytwórstwie domowym.
Do przechowalni
Silikonowa forma SLK 379 – 2 lody na patyku, 41×50 mm produkcji włoskiej firmy Silikomart z serii Sugarflex, wyróżnia się wszechstronnością w zastosowaniu w branży cukierniczej i piekarskiej – nadaje się do pracy w piekarniku, lodówce oraz zamrażarkach w temeraturach od -60° C do + 230° C. Idealna do przygotowywania dekoracji z mas cukrowych, lukrów plastycznych oraz marcepanu. Forma nadaje się do wykonania elementów dekoracyjnych na ciasta, torty lub desery w kształcie o wymiarze 41×50 mm, nawiązującym do lodów na patyku. Foremkę można myć w profesjonalnych zmywarkach gastronomicznych z wyparzaniem.
Do przechowalni
Zapisz się do naszego newslettera,
aby otrzymywać info o nowościach i promocjach.
33 5000 555
sklep@gastromania.pl
Godziny pracy:
poniedziałek-piątek: 8:00 – 16:00
© Gastromania.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Korzystając z witryny bez zmiany ustawień przeglądarki wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich zapisywaniu.
Kliknij, aby dowiedzieć się więcej o Polityce Cookies.