długość | 275 mm |
---|---|
szerokość | 175 mm |
materiał: | poliwęglan |
wymiary ciastka: | 27x59x17 mm |
ilość w komplecie | 1 szt. |
Forma do pralin i czekoladek MA1004 to produkt włoskiej firmy Martellato zapewniającej najwyższą jakość artykułu. Najlepszej jakości tworzywo wykorzystane przy produkcji formy zapobiega rozlewaniu się płynnej masy oraz zapewnia eleganckie i dokładne wykończenie każdej praliny. Foremka do czekolady MA1004 o wymiarach 275×175 mm umożliwia wykonanie 16 czekoladek z których każda posiada wymiary 27×59 mm i wysokość 17 mm. Słodki poczęstunek waży 7,9 g. Forma może być czyszczona w zmywarkach. Produkt nadaje się do użytku zarówno przez profesjonalnych cukierników, jak również domowych amatorów wypieków.
Silikonowa forma na ciastka i desery SF050 produkcji włoskiej firmy Martellato. Za pomocą formy można wyprodukować 8 szt. produktów o kształcie kwiatka i wymiarach: 55×50 mm oraz pojemności 92 ml. Cała forma ma wysokość 11 mm oraz pojemność 736 ml. Oryginalny kształt daje możliwość stworzenia niepowtarzalnych deserów, ciast o designerskim wyglądzie. Produkt doskonale sprawdzi się na wystawnych bankietach, kinderbalach, przyjęciach urodzinowych, a także w domu. Doskonałe dla lokali gastronomicznych, cukierni, kawiarni, firm cateringowych. Można stosować zarówno w zamrażarkach jak i piekarnikach. Produkt forma na ciastka i desery SF050 wykonany jest z wysokiej jakości materiałów, co gwarantuje bezproblemowy efekt, krótki czas produkcji oraz łatwość przechowywania z gwarantowaną wytrzymałością od -60°C do +230°C. Produkt sprzedawany w nylonowym opakowaniu.
Do przechowalni
Silikonowa forma SLK 073 – rozgwiazda, 50×50 mm produkcji włoskiej firmy Silikomart z serii Sugarflex, wyróżnia się wszechstronnością w zastosowaniu w branży cukierniczej i piekarskiej – nadaje się do pracy w piekarniku, lodówce oraz zamrażarkach w temeraturach od -60° C do + 230° C. Idealna do przygotowywania dekoracji z mas cukrowych, lukrów plastycznych oraz marcepanu. Forma nadaje się do wykonania elementów dekoracyjnych na ciasta, torty lub desery w kształcie rozgwiazdy o wymiarze 50×50 mm. Foremkę można myć w profesjonalnych zmywarkach gastronomicznych z wyparzaniem.
Do przechowalni
Mata perforowana do deserów eklerek ECL20 to produkt innowacyjnej, włoskiej firmy Pavoni, który powstał we współpracy ze światowej klasy mistrzem cukiernictwa Joakim Prat. Do stworzenia maty użyto najwyższej jakości silikonu, który zapewnia ergonomiczność i długotrwałość produktu. Mikrootwory umożliwiają równomierne i optymalne rozprowadzanie ciepła, dzięki czemu gotowe wyroby będą idealnie upieczone na całej powierzchni. Na macie zostały umieszczone kontury deserów typu eklerek, dzięki czemu nakładanie ciasta stało się łatwiejsze, a czas pracy skrócony. Mata perforowana do deserów eklerek ECL20, o wymiarach ogólnych 600×400 mm, posiada 20 wytłoczone wzory eklerków o wymiarach 125×25 mm. Mata jest bardzo łatwa w czyszczeniu – może zostać umieszczona w zmywarce. Dzięki swojej elastyczności jej przechowywanie nie stanowi problemu. Mata idealnie sprawdzi się do pracy w cukierniach, piekarniach, punktach gastronomicznych oraz domowych kuchniach amatorów słodkich wypieków.
Do przechowalni
Zestaw silikonowych form do ciastek i monoporcji Multiflex Oval 125/7 o wymiarach 76×47 mm i pojemności 125 ml (wymiary oraz pojemność są podane dla jednej sztuki wyrobu końcowego), produkcji włoskiej firmy SILIKOMART. Forma sprzedawana jest w zestawie 7 sztuk umożliwiających stworzenie 35 szt. ciastek i pralin w owalnym kształcie dając designerski efekt. Do zestawu załączona jest taca o wymiarach 600×400 mm. Idealne dla cukierni, kawiarni, lokali gastronomicznych, firm cateringowych oraz dla domu. Doskonale sprawdzi się na wystawnych przyjęciach, bankietach i kinderbalach. Produkt forma do ciastek i pralin 25.103.87.4698 wykonany jest z wysokiej jakości materiałów i świetnie nadaje się do użycia w piekarniku, mikrofalówkach, lodówkach, zamrażarkach czy zmywarkach. Wykonanie z silikonu gwarantuje bezproblemowy efekt, krótki czas produkcji oraz łatwość przechowywania z gwarantowaną wytrzymałością od -60°C do +230°C.
Do przechowalni
Silikonowa mata cukiernicza z mikroperforacją MICROMAT60, produkcji włoskiej firmy Martellato służy do pieczenia ciastek, muffinek oraz innych produktów wymagających doskonałego obiegu powietrza w komorze pieca – niezakłóconego przez powierzchnię maty. Mata silikonowa to idealne rozwiązanie dla każdego cukiernika, piekarni, manufaktury cukierniczej ale także dla pracowników kuchni restauracyjnej lub hotelowej oraz dla firm cateringowych i kawiarni. Produkt silikonowa mata perforowana MICROMAT60 o wymiarach 385×585 mm do wykonana jest z wysokiej jakości materiałów, co gwarantuje bezproblemowy efekt, krótki czas produkcji oraz łatwość przechowywania z gwarantowaną wytrzymałością od +2300°C do +446°C.
Do przechowalni
Zapisz się do naszego newslettera,
aby otrzymywać info o nowościach i promocjach.
33 5000 555
sklep@gastromania.pl
Godziny pracy:
poniedziałek-piątek: 8:00 – 16:00
© Gastromania.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.