długość | 275 mm |
---|---|
szerokość | 175 mm |
materiał: | poliwęglan |
wymiary ciastka: | 52x26x14 mm |
ilość w komplecie | 1 szt. |
Foremka do pralin i czekoladek MA1018 produkcji włoskiej firmy Martellato to niezbędnik zarówno profesjonalnych cukierników, jak również domowych amatorów słodkich wyrobów. Forma została wykonana z najlepszej jakości poliwęglanu, co zapobiega rozlewaniu i rozciąganiu formy. Zadbano o każdy szczegół artykułu, dzięki czemu wykończenie jest eleganckie i dokładne. Forma poliwęglanowa do pralin MA1018 o wymiarach 275×175 mm składa się z 21 czekoladek. Każda pralina posiada wymiary 52×26×14 mm oraz wagę 9 g. Nowoczesny, nieregularny wzór nadaje wyrobowi niezwykłego charakteru. Forma może być czyszczona w zmywarkach.
Rant cukierniczy ze stali nierdzewnej XF27 to został wyprodukowany przez włoską firmę Pavoni, która znana jest na rynku z innowacyjnego procesu produkcji oraz najwyższej jakości materiałów używanych do wytworzenia poszczególnych artykułów. Użyta do produkcji stal nierdzewna to klucz do ergonomiczności i długotrwałości produktu. Cechą charakterystyczną rantu są mikrootwory, które umożliwiają odparowanie wody podczas pieczenia oraz zapewniają równomierne pieczenie całej podstawy. Mikroperforowana obręcz cukiernicza XF27 w kształcie serca posiada wymiary 17×18×2 cm. Idealnie sprawdzi się do tworzenia słodkich tart, które zachwycą nawet najbardziej wymagającego klienta. Artykuł polecany jest do pracy w cukierniach, piekarniach, punktach gastronomicznych oraz domowych kuchniach amatorów słodkich wypieków.
Do przechowalni
Silikonowa forma na torty, ciasta, tarty i desery o okrągłym kształcie Flan Pan z serii Uni Flex, produkcji włoskiej firmy SILIKOMART o wymiarach: 280×30 mm i pojemności 1750 ml. Oryginalny ząbkowany kształt obwódki produktu daje możliwość stworzenia unikalnych ciast, tart, tortów i deserów o designerskim wyglądzie, wyposażona w specjalny, usuwalny pierscień Safe Ring gwarantujący utrzymanie ciasta lub masy w idealnym kształcie – od przygotowania do wyjęcia z formy. Doskonale sprawdzi się na wystawnych bankietach, kinderbalach, przyjęciach urodzinowych, a także w domu. Idealne dla lokali gastronomicznych, cukierni, kawiarni, firm cateringowych. Można stosować zarówno w zamrażarkach jak i w piekarnikach. Produkt forma na ciasta i desery wykonany jest z wysokiej jakości materiałów, co gwarantuje bezproblemowy efekt, krótki czas produkcji oraz łatwość przechowywania z gwarantowaną wytrzymałością od -60°C do +230°C.
Do przechowalni
Obręcz mikroperforowana do wypieku, okrąg Viennoiserie-Circle, XF53F stworzona została przez włoską firmę Pavoni. Linię Viennoiserie opracował francuski cukiernik Johan Martin – powstała nowa seria wysokiej jakości mikroperforowanych rantów w siedmiu kształtach.
Do produkcji mikroperforowanej obręczy użyto najwyższej jakości stali nierdzewnej, która gwarantuje jego długotrwałość oraz ergonomiczność. Obręcz posiada otwory, które ułatwiają obieg ciepła, dzięki czemu gotowe wyroby zachwycą swoim doprecyzowanym, eleganckim kształtem.
Obręcz cukiernicza ze stali nierdzewnej XF53F w kształcie okręgu, ma średnicę 9 cm oraz 4,5 cm wysokości.
Rant sprawdzi się idealnie do stworzenia nowoczesnych deserów (dostępne są przepisy opracowane przez mistrza Johana Martina z wykorzystaniem obręczy, by wykonać ciastka widoczne na zdjęciach). Produkt polecany jest do pracy zarówno dla klientów profesjonalnych, jak i indywidualnych.
Do przechowalni
Rant cukierniczo – piekarniczy, okrągły, marki Hendi o indeksie 512340 to produkt stworzony z doskonałej jakościowo stali nierdzewnej o grubości 1,5 mm, średnicy 14 cm oraz wysokości 6 cm. Rant cukierniczo – piekarniczy, okrągły 512340 może być zmywany zarówno w profesjonalnych zmywarkach gastronomicznych jak i ręcznie przy użyciu odpowiednich detergentów. Jest to uniwersalny produkt, niezbędny podczas pracy w każdej cukierni, piekarni, kawiarni oraz restauracji do przygotowywania wypieków czy deserów.
Do przechowalni
Forma kwadratowa o wymiarach 23 × 23 cm produkcji francuskiej firmy De Buyer wykonana jest ze stali pokrytej powłoką non-stick, dzięki której ciasto nie przywiera do formy. Forma do tarty z ruchomym dnem przeznaczona jest do pracy we wszelakich lokalach gastronomicznych a szczególnie w zakładach cukierniczych oraz profesjonalnych piekarniach. Bez przeszkód znajdzie zastosowanie również w gospodarstwie domowym. Forma 230 × 230 mm D-4709-23 dystrybuowana jest na terenie Polski przez firmę Tom-Gast, której jesteśmy oficjalnym partnerem i przedstawicielem w segmencie wyposażenia cukierniczo-piekarniczego. Pakowana pojedynczo. Cena prezentowana na stronie dotyczy jednej sztuki.
Do przechowalni
Zapisz się do naszego newslettera,
aby otrzymywać info o nowościach i promocjach.
33 5000 555
sklep@gastromania.pl
Godziny pracy:
poniedziałek-piątek: 8:00 – 16:00
© Gastromania.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Korzystając z witryny bez zmiany ustawień przeglądarki wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich zapisywaniu.
Kliknij, aby dowiedzieć się więcej o Polityce Cookies.