długość | 230 mm |
---|---|
szerokość | 50 mm |
wysokość | 50 mm |
materiał: | tworzywo sztuczne |
Nowoczesna forma non-stick do wypieków – Paris 550 o wymiarach 230×50×50 mm i pojemności 550 ml produkcji włoskiej firmy Silikomart stworzona została dzięki innowacyjnej technologi TPLUS+ umożliwiającej idealny wypiek nowoczesnej reinterpretacji kultowych ciast w trójwymiarowym kształcie. Paris 550 składa się z dwóch gotowych do użycia w piekarniku elementów umożliwiających formowanie produktów z miejscem na późniejszą dekorację z kremu, ganaszu lub dżemu. Elementy są łatwe do wyjęcia dzięki konstrukcji formy i nieprzywierającym właściwościom materiału. Forma do ciastek Paris 550 53.002.20.0165 świetnie nadaje się do wyrobu ciasta francuskiego, pieczywa na zakwasie i chleba kanapkowego (zaleca się spryskanie formy olejem przed użyciem). Rozmiar ciasta umożliwia podział na 4-6 standardowych porcji. Można używać w temperaturze do +180C.
Ramka trójkątna do musów wykonana ze stali nierdzewnej, bez spawów.
Do przechowalni
Forma mikroperforowana do ciast i deserów FF01 to innowacyjny produkt włoskiej firmy Pavoni, który powstał z myślą o klientach indywidualnych oraz profesjonalnych. Forma została zaprojektowana we współpracy z mistrzami cukiernictwa, dzięki czemu spełnia potrzeby elastyczności oraz wszechstronności. Oryginalna budowa zapewnia szeroki wachlarz możliwości – idealnie sprawdzi się do słodkich i słonych wyrobów, od tart po bułeczki, od klasycznych po nowoczesne ciasta, od tradycyjnych do współczesnych przepisów. Produkt jest łatwy w użyciu, zapewnia wysoką wydajność produkcji, jednorodne wypiekanie, doskonałe wyrastanie i idealne kształty gotowych wyrobów, unikając przy tym pęcherzyków, klejenia i zapadania się granic. Forma mikroperforowana do ciast i deserów FF01 o wymiarach ogólnych 600×400 mm składa się z 40 wnęk o średnicy 36/48 mm oraz wysokości 16 mm. Pojemność każdej wnęki wynosi 22 ml. Forma jest łatwa w czyszczeniu oraz przechowywaniu.
Do przechowalni
Zestaw forma do lodów na patyku + patyczki PX3212S to produkt innowacyjnej, włoskiej firmy Pavoni, który powstał przy użyciu najwyższej jakości tworzywa bezpiecznego do pracy z żywnością. Zestaw ten to idealne rozwiązanie dla każdego, kto ceni sobie wysoką jakość i oryginalny design otrzymywanych wyrobów. Solidne wykonanie formy zapewnia jej wytrzymałość, a uformowany kształt i wyraźne krawędzie zapewniają miły dla oka efekt. Zestaw forma do lodów na patyku + patyczki PX3212S składa się z formy posiadającej 20 gniazd o wymiarach 46×35×12 mm oraz objętości 12 ml. Do zestawu dołączono 50 drewnianych patyczków oraz 50 zapięć. Za pomocą formy można stworzyć wyjątkowe lody, jak również inne słodkie desery. Wszechstronne zastosowanie do produkcji lodów oraz wyrobów cukierniczych sprawia, iż produkt polecany jest zarówno dla cukierni, piekarni, jak również domowych amatorów słodkich wypieków.
Do przechowalni
Zestaw taca + 35 form do deserów monoporcyjnych TGS to produkt włoskiej firmy Pavoni, która, dzięki innowacyjnym rozwiązaniom zastosowanym w procesie produkcji oraz współpracy z najlepszymi specjalistami branży cukierniczej, została doceniona przez nawet najbardziej wymagających klientów. Taca została wykonana z najwyższej jakości stali nierdzewnej, która zapewnia długotrwałość i ergonomiczność produktu, natomiast materiał użyty do produkcji form na monoporcje gwarantuje elegancki, precyzyjnie wykończony kształt gotowych deserów. Zestaw do deserów monoporcyjnych TGS składa się z tacy o wymiarze 600×400 mm oraz 35 form. Każda forma posiada kształt łzy o wymiarach 90×58×40 mm oraz wadze 75 gramów gotowego wyrobu. Do zestawu proponowanym zakupem jest wykrojnik EGS oraz urządzenie do wyciągania z formy CGS. Taki zestaw znacznie ułatwi i przyśpieszy proces produkcji deserów monoporcyjnych. Produkt polecany jest dla klientów profesjonalnych oraz indywidualnych.
Do przechowalni
Forma do czekoladek i pralin Rose produkcji włoskiej firmy Silikomart została stworzona z najlepszej jakości tworzywa sztucznego, aby zapewnić komfort używania i szeroką gamę możliwości – nadaje się do użytku w temperaturach od -60 do +230 C. Foremka 22.113.77.0065 składa się z 15 różyczek, o średnicy 28 mm, wysokości 18 mm oraz pojemności 10 ml, w których stworzyć można czekoladki oraz praliny – również z nadzieniem. Forma charakteryzuje się wysokim poziomem elastyczności, przez co nie zajmuje dużo miejsca i jest bardzo praktyczna. Możliwe czyszczenie w zmywarkach. Produkt polecany jest dla profesjonalnych cukierników oraz domowych użytkowników.
Do przechowalni
Zapisz się do naszego newslettera,
aby otrzymywać info o nowościach i promocjach.
33 5000 555
sklep@gastromania.pl
Godziny pracy:
poniedziałek-piątek: 8:00 – 16:00
© Gastromania.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Korzystając z witryny bez zmiany ustawień przeglądarki wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich zapisywaniu.
Kliknij, aby dowiedzieć się więcej o Polityce Cookies.