waga | 25 kg |
---|---|
cena za: | sztukę |
Proszek kakaowy Bensdorp 20/22 SR, worek 25 kg 100037-793 to wysoce ceglasty, ciemnoczerwony proszek kakaowy (kakao) z wysokiej jakości zachodnioafrykańskich ziaren kakaowych. Silnie alkalizowany: PH: 7,6-8,2.
Belgijska czekolada mleczna 33,6% Callets™ 10 kg torba 823NV-01B to kultowa mleczna czekolada preferowana przez szefów kuchni na całym świecie. Pomyśl o głębokim, ciepłym kolorze, gładkim kakaowym body i słodkich, karmelowych nutach. Ta uwielbiana czekolada ma pełny smak i doskonałą urabialność. Połącz ją z szeroką gamą mocnych pikantnych, owocowych, mlecznych lub likierowych smaków. Jej wszechstronna płynność sprawia, że jest skuteczna w każdym zastosowaniu. Aby uzyskać idealnie zrównoważony i zrównoważony smak, mieszamy ziarna kakaowe z 3 różnych krajów pochodzenia: Wybrzeża Kości Słoniowej, Ghany i Ekwadoru.
Polecane łączenia:
Polecane aplikacje:
Do przechowalni
Patyczki czekoladowe do zapiekania 8 cm 44% – ok. 165 szt., pudełko 1,6 kg CHD-BB-168BY-357 wykonane w 100% z ciemnej czekolady. Patyczki do zapiekania to połączenie intensywnego smaku czekolady z maksymalną wygodą. Wystarczy zawinąć je w ciasto. Jak smakują? Intensywną belgijską ciemną czekoladą – bogatą w kakao, o mocnym smaku. Jaką mają teksturę? W piekarniku topią się jak masło i odzyskują kruchość po ostygnięciu wyrobów. Tego właśnie możesz oczekiwać od patyczków do zapiekania Cacao Barry®. Ich specjalna receptura zawiera mniej masła kakaowego, dzięki czemu są odporne na temperaturę piekarnika do 200°C i się nie przypalają. Zawiń je i zapiecz, a Twoi klienci będą nimi zachwyceni. Opakowanie 1,6 kg zawiera około 165 szt. patyczków.
Do przechowalni
Dropsy czekoladowe do zapiekania rozmiar M – średnie 48%, torba 10 kg – VH-9410-554 to dropsy do zapiekania w 100% z ciemnej czekolady. Jeśli chcesz wzbogacić wypieki mniejszej i średniej wielkości, takie jak mufiny, małe ciasta czy brownie, o pyszny smak czekolady, możesz zdać się na średniej wielkości dropsy czekoladowe do zapiekania Callebaut®. Doskonale nadają się do wypieków wymagających od krótszego do średniego czasu pieczenia i nie topią się podczas wypiekania. Jak smakują? Wybornie intensywną belgijską ciemną czekoladą. Natomiast dzięki specjalnej recepturze o mniejszej zawartości masła kakaowego są odporne na temperaturę piekarnika do 200°C i się nie przypalają. Zawsze zalecamy dodawanie dropsów pod koniec ugniatania ciasta oraz krótki czas łączenia ich z ciastem. Dzięki temu ciasto się nie zabarwi, a dropsy nie zaczną się roztapiać. Ilość dropsów na 1 kg – ok. 10000-11000 szt.
Do przechowalni
Belgijska różowa czekolada Ruby 47,5% Callets™ 0,4 kg torba CHR-R36RB12-E0-D94 to czekolada o intensywnej owocowości i świeżych, kwaśnych nutach. Zrodzona z rubinowych ziaren kakaowych czekolada Ruby RB1 nie zawiera żadnych dodanych barwników ani aromatów owocowych. Jej niepowtarzalny smak i kolor zachęcają do tworzenia niepowtarzalnych zestawień i odkrywania nowych pomysłów na słodycze, ciasta i desery. Dzięki swojej wszechstronnej płynności, Ruby RB1 jest idealna do szerokiego zakresu zastosowań, od formowania i oblewania po musy i nie tylko. W celu uzyskania idealnie harmonijnego, bogatego smaku, mieszamy ziarna kakaowe z trzech różnych krajów pochodzenia: Wybrzeża Kości Słoniowej, Ghany i Ekwadoru.
Polecane łączenia:
Do przechowalni
Czekolada mleczna – kuwertura Ghana Origine 40%, 2,5 kg torba – CHM-P40GHA-E4-U70 – ta mleczna kuwertura pochodząca z Ghany posiada wspaniałe aromaty czerwonych owoców i kasztanów, otoczonych mocnymi nutami kakao i herbatników. Zawartość kakao 40%, mleka 21% oraz 37% tłuszczu. Pochodzenie: ziarna z Ghany, głównie odmiana Forastero.
Polecane łączenia:
Polecane aplikacje:
Do przechowalni
Proszek kakaowy Bensdorp 10/12 DDP, worek 25 kg 100001-793 to wysokogatunkowe kakao o obniżonej zawartości tłuszczu wytwarzane z wysokiej jakości ziaren kakaowych z Afryki Zachodniej. Silnie alkalizowane PH: 7,6-8,2.
Do przechowalni
Proszek kakaowy Bensdorp 20/22 DW, worek 25 kg 100334-793 to średnio ceglasty ciemnoczerwony proszek kakaowy (kakao) wytwarzany z wysokiej jakości ziaren kakaowych z Afryki Zachodniej. Średnio alkalizowany: PH: 7,2-7,7.
Do przechowalni
Zapisz się do naszego newslettera,
aby otrzymywać info o nowościach i promocjach.
33 5000 555
sklep@gastromania.pl
Godziny pracy:
poniedziałek-piątek: 8:00 – 16:00
© Gastromania.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Korzystając z witryny bez zmiany ustawień przeglądarki wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich zapisywaniu.
Kliknij, aby dowiedzieć się więcej o Polityce Cookies.