waga | 25 kg |
---|---|
cena za: | sztukę |
Proszek kakaowy Bensdorp 20/22 SR, worek 25 kg 100037-793 to wysoce ceglasty, ciemnoczerwony proszek kakaowy (kakao) z wysokiej jakości zachodnioafrykańskich ziaren kakaowych. Silnie alkalizowany: PH: 7,6-8,2.
Kakao 20-22% tłuszczu Natra, 25 kg torba to alkalizowany proszek kakaowy otrzymywany ze zmielenia masy kakaowej po tłoczeniu hydraulicznym w celu zmniejszenia zawartości tłuszczu. PH 8.0 ± 0.2. Kolor ciemnoczerwony. Idealne do lodów, drinków instant, deserów i ciasteczek. Na zamówienie dostępne także inne proszki kakaowe Natra o innej zawartości tłuszczu i pH oraz gramaturze opakowania.
Do przechowalni
Hiszpańska ciemna czekolada Natra 56%, 20 kg – dropsy, duża torba powstaje ze starannie mieszanych, rafinowanych i konszowanych składników najwyższej jakości, które dają nam autentyczną, wykwintną ciemną czekoladę o intensywnym smaku. To klasyczna ciemna hiszpańska, czekolada o jasnym, bogatym smaku kakao z pikantną kwaskowatością. Zawiera 31% masła kakaowego. Idealne temperowanie zapewniające stabilną krystalizację masła kakaowego skutkuje błyszczącą czekoladą formowaną w malutkie dropsy (łatwe do topienia) zachowujące wszystkie typowe cechy smakowe (kwaśny, gorzki i słodki), dźwięk (pękanie) i teksturę (twardą, ale gładką podczas topienia). 2 krople płynności – idealna do polew i ciast.
Do przechowalni
Ciemna polewa o czekoladowym smaku P250, worek 20 kg ILD-N13P250-U61 to w 100% uwodorniona mieszanka ciemnej czekolady, która zapewnia kreacje o czekoladowym smaku. Idealna do codziennych wyrobów.
Do przechowalni
Naturalne masło kakaowe, 0,5 kg to masło całkowicie dezodoryzowane w procesie fizycznym, który umożliwia zachowanie najwyższej jakości fizykochemicznej. Jest to najczęściej używane masło kakaowe do produkcji wysokiej jakości czekolady, ponieważ gwarantuje bardzo dobre wrażenia organoleptyczne w ustach i zapewnia doskonałą krystalizację bez zmiany profilu aromatycznego mieszanki ziaren kakaowych, stosowanej w każdej odmianie czekolady. Szeroko stosowany również w przemyśle farmaceutycznym oraz kosmetycznym. Kolor kości słoniowej.
Do przechowalni
Belgijska ciemna czekolada 54,5% Callets™ 2,5 kg torba 811-E4-U71 to jedna z oryginalnych receptur Octaafa Callebaut, która została kultową recepturą Callebaut słynną na całym świecie. Jak wszystkie wyroby Finest Belgian Chocolate, została przygotowana z naszej flagowej mieszanki Wieze. Prażenie całych ziaren gwarantuje bogaty smak kakao i delikatne, owocowe nuty. Ten mistrz harmonii wśród czekolad doskonale komponuje się z szeroką gamą składników i sprawdza się we wszystkich zastosowaniach, począwszy od wyrobów konfekcyjnych po ciastka, sosy i napoje. Wspaniałe efekty za każdym razem! Nr 1 szefów kuchni sprawdzi się w każdej sytuacji. W celu uzyskania idealnie harmonijnego, bogatego smaku, mieszamy ziarna kakaowe z trzech różnych krajów pochodzenia: Wybrzeża Kości Słoniowej, Ghany i Ekwadoru.
Polecane łączenia:
Polecane aplikacje:
Do przechowalni
Proszek kakaowy Bensdorp 10/12 DDP, worek 25 kg 100001-793 to wysokogatunkowe kakao o obniżonej zawartości tłuszczu wytwarzane z wysokiej jakości ziaren kakaowych z Afryki Zachodniej. Silnie alkalizowane PH: 7,6-8,2.
Do przechowalni
Proszek kakaowy Bensdorp 20/22 DW, worek 25 kg 100334-793 to średnio ceglasty ciemnoczerwony proszek kakaowy (kakao) wytwarzany z wysokiej jakości ziaren kakaowych z Afryki Zachodniej. Średnio alkalizowany: PH: 7,2-7,7.
Do przechowalni
Zapisz się do naszego newslettera,
aby otrzymywać info o nowościach i promocjach.
33 5000 555
sklep@gastromania.pl
Godziny pracy:
poniedziałek-piątek: 8:00 – 16:00
© Gastromania.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Korzystając z witryny bez zmiany ustawień przeglądarki wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich zapisywaniu.
Kliknij, aby dowiedzieć się więcej o Polityce Cookies.