Japoński kamień/ osełka dwustronna średnio ziarnista #240 z jednej i szorstka #1000 z drugiej znanej na całym świecie marki Kasumi, która została stworzona do ostrzenia noży. Zaleca się namoczyć kamień 10/15 minut w zimnej wodzie by nie grzał się znacznie przy pracy, sam zalecany czas ostrzenia to 10 minut bez przerwy. Każda szorstkość kamienia jest dostosowana do obróbki ostrza w inny sposób. #240-restaurowanie zniszczonych, wyszczerbionych noży , #1000- ostrzenie podstawowe. Japoński kamień dwustronny K-80001 dystrybuowany jest na terenie Polski przez firmę TOM-GAST, której jesteśmy oficjalnym partnerem i przedstawicielem w segmencie profesjonalnego wyposażenia restauracyjnego i cateringowego. Cena prezentowana na stronie dotyczy jednej sztuki.
Do przechowalni
Japoński kamień/ osełka dwustronna drobne ziarno #3000 z jednej i super drobne ziarno #8000 z drugiej znanej na całym świecie marki Kasumi, która została stworzona do ostrzenia noży. Zaleca się namoczyć kamień 10/15 minut w zimnej wodzie by nie grzał się znacznie przy pracy, sam zalecany czas ostrzenia to 10 minut bez przerwy. Każda szorstkość kamienia jest dostosowana do obróbki ostrza w inny sposób. #3000 i #8000 służy do uzyskania ekstremalnie ostrej krawędzi. Japoński kamień dwustronny K-80002 dystrybuowany jest na terenie Polski przez firmę TOM-GAST, której jesteśmy oficjalnym partnerem i przedstawicielem w segmencie profesjonalnego wyposażenia restauracyjnego i cateringowego. Cena prezentowana na stronie dotyczy jednej sztuki.
Do przechowalni
Nóż Chef – szefa kuchni o długości 24 cm od znanej na całym świecie marki Kasumi, która szczyci się tradycyjnym wykonaniem ostrzy od 25 pokoleń. Noże tej marki wykonane są z najlepszej jakości stali damasceńskiej, która zapewnia większą odporność na odkształcenia i pękanie. Rękojeść wykonana jest z drewna pekka, które jest niebywale twarde i lekkie, dzięki czemu jest niebywale wytrzymały oraz idealnie wyważony. Pewnie leży w dłoni i nie męczy jej przy pracy w kuchni restauracyjnej. Ten sprzęt docenią wymagający profesjonaliści, którzy cenią jakość i elegancję. Najlepsi szefowie kuchni wybierają noże Kasumi do swoich kuchni. Jest to sprzęt najlepszej jakości, który będzie służył przez lata dzięki staranności z jaką został wykonany pod czujnym okiem kowali z Japonii. Należy jednak pamięta, że jest on ostrzony tylko z jednej strony I nadaje się tylko dla praworęcznych kucharzy. Dodatkowo, każda sztuka ma swój unikalny wzór, który świadczy o oryginalności. Nóż japoński Chef – szefa kuchni o długości 24 cm K-88024 dystrybuowany jest na terenie Polski przez firmę TOM-GAST, której jesteśmy oficjalnym partnerem i przedstawicielem w segmencie profesjonalnego wyposażenia restauracyjnego i cateringowego. Cena prezentowana na stronie dotyczy jednej sztuki.
Do przechowalni
Nóż Chef – szefa kuchni o długości 20 cm od znanej na całym świecie marki Kasumi, która szczyci się tradycyjnym wykonaniem ostrzy od 25 pokoleń. Noże tej marki wykonane są z najlepszej jakości stali damasceńskiej, która zapewnia większą odporność na odkształcenia i pękanie. Rękojeść wykonana jest z drewna pekka, które jest niebywale twarde i lekkie, dzięki czemu jest niebywale wytrzymały oraz idealnie wyważony. Pewnie leży w dłoni i nie męczy jej przy pracy w kuchni restauracyjnej. Ten sprzęt docenią wymagający profesjonaliści, którzy cenią jakość i elegancję. Najlepsi szefowie kuchni wybierają noże Kasumi do swoich kuchni. Jest to sprzęt najlepszej jakości, który będzie służył przez lata dzięki staranności z jaką został wykonany pod czujnym okiem kowali z Japonii. Należy jednak pamięta, że jest on ostrzony tylko z jednej strony I nadaje się tylko dla praworęcznych kucharzy. Dodatkowo, każda sztuka ma swój unikalny wzór, który świadczy o oryginalności. Nóż japoński Chef – szefa kuchni o długości 20 cm K-88020 dystrybuowany jest na terenie Polski przez firmę TOM-GAST, której jesteśmy oficjalnym partnerem i przedstawicielem w segmencie profesjonalnego wyposażenia restauracyjnego i cateringowego. Cena prezentowana na stronie dotyczy jednej sztuki.
Do przechowalni
Nóż Nakiri o długości 17 cm od znanej na całym świecie marki Kasumi, która szczyci się tradycyjnym wykonaniem ostrzy od 25 pokoleń. Noże tej marki wykonane są z najlepszej jakości stali damasceńskiej, która zapewnia większą odporność na odkształcenia i pękanie. Rękojeść wykonana jest z drewna pekka, które jest niebywale twarde i lekkie, dzięki czemu jest niebywale wytrzymały oraz idealnie wyważony. Pewnie leży w dłoni i nie męczy jej przy pracy w kuchni restauracyjnej. Ten sprzęt docenią wymagający profesjonaliści, którzy cenią jakość i elegancję. Najlepsi szefowie kuchni wybierają noże Kasumi do swoich kuchni. Jest to sprzęt najlepszej jakości, który będzie służył przez lata dzięki staranności z jaką został wykonany pod czujnym okiem kowali z Japonii. Należy jednak pamięta, że jest on ostrzony tylko z jednej strony I nadaje się tylko dla praworęcznych kucharzy. Dodatkowo, każda sztuka ma swój unikalny wzór, który świadczy o oryginalności. Nóż japoński Nakiri o długości 17 cm K-84017 dystrybuowany jest na terenie Polski przez firmę TOM-GAST, której jesteśmy oficjalnym partnerem i przedstawicielem w segmencie profesjonalnego wyposażenia restauracyjnego i cateringowego. Cena prezentowana na stronie dotyczy jednej sztuki.
Do przechowalni
Nóż uniwersalny krótki o długości 12 cm od znanej na całym świecie marki Kasumi, która szczyci się tradycyjnym wykonaniem ostrzy od 25 pokoleń. Noże tej marki wykonane są z najlepszej jakości stali damasceńskiej, która zapewnia większą odporność na odkształcenia i pękanie. Rękojeść wykonana jest z drewna pekka, które jest niebywale twarde i lekkie, dzięki czemu jest niebywale wytrzymały oraz idealnie wyważony. Pewnie leży w dłoni i nie męczy jej przy pracy w kuchni restauracyjnej. Ten sprzęt docenią wymagający profesjonaliści, którzy cenią jakość i elegancję. Najlepsi szefowie kuchni wybierają noże Kasumi do swoich kuchni. Jest to sprzęt najlepszej jakości, który będzie służył przez lata dzięki staranności z jaką został wykonany pod czujnym okiem kowali z Japonii. Należy jednak pamięta, że jest on ostrzony tylko z jednej strony I nadaje się tylko dla praworęcznych kucharzy. Dodatkowo, każda sztuka ma swój unikalny wzór, który świadczy o oryginalności. Nóż japoński uniwersalny krótki o długości 12 cm K-82012 dystrybuowany jest na terenie Polski przez firmę TOM-GAST, której jesteśmy oficjalnym partnerem i przedstawicielem w segmencie profesjonalnego wyposażenia restauracyjnego i cateringowego. Cena prezentowana na stronie dotyczy jednej sztuki.
Do przechowalni
Nóż do chleba o długości 25 cm to przedstawiciel serii VG-10 PRO od znanej na całym świecie marki Kasumi, która szczyci się tradycyjnym wykonaniem ostrzy od 25 pokoleń. Noże tej marki wykonane są z najlepszej jakości stali monolitycznej, która zapewnia większą odporność na odkształcenia i pękanie. Rękojeść wykonana jest polimerów oraz stali dzięki czemu jest niebywale higieniczna i wytrzymała. Pewnie leży w dłoni i nie męczy jej przy pracy w kuchni restauracyjnej. Ten sprzęt docenią wymagający profesjonaliści, którzy cenią jakość i elegancję. Najlepsi szefowie kuchni wybierają noże Kasumi do swoich kuchni. Jest to nóż najlepszej jakości, który będzie służył przez lata dzięki staranności z jaką został wykonany pod czujnym okiem kowali z Japonii. Nóż japoński do chleba o długości 25 cm K-56025 dystrybuowany jest na terenie Polski przez firmę TOM-GAST, której jesteśmy oficjalnym partnerem i przedstawicielem w segmencie profesjonalnego wyposażenia restauracyjnego i cateringowego. Cena prezentowana na stronie dotyczy jednej sztuki.
Do przechowalni
Nóż kuchenny wąski o długości 20 cm od znanej na całym świecie marki Kasumi, która szczyci się tradycyjnym wykonaniem ostrzy od 25 pokoleń. Noże tej marki wykonane są z najlepszej jakości stali damasceńskiej, która zapewnia większą odporność na odkształcenia i pękanie. Rękojeść wykonana jest z drewna pekka, które jest niebywale twarde i lekkie, dzięki czemu jest niebywale wytrzymały oraz idealnie wyważony. Pewnie leży w dłoni i nie męczy jej przy pracy w kuchni restauracyjnej. Ten sprzęt docenią wymagający profesjonaliści, którzy cenią jakość i elegancję. Najlepsi szefowie kuchni wybierają noże Kasumi do swoich kuchni. Jest to sprzęt najlepszej jakości, który będzie służył przez lata dzięki staranności z jaką został wykonany pod czujnym okiem kowali z Japonii. Należy jednak pamięta, że jest on ostrzony tylko z jednej strony I nadaje się tylko dla praworęcznych kucharzy. Dodatkowo, każda sztuka ma swój unikalny wzór, który świadczy o oryginalności. Nóż japoński wąski o długości 20 cm K-84020 dystrybuowany jest na terenie Polski przez firmę TOM-GAST, której jesteśmy oficjalnym partnerem i przedstawicielem w segmencie profesjonalnego wyposażenia restauracyjnego i cateringowego. Cena prezentowana na stronie dotyczy jednej sztuki.
Do przechowalni
Nóż Santoku o długości 18 cm od znanej na całym świecie marki Kasumi, która szczyci się tradycyjnym wykonaniem ostrzy od 25 pokoleń. Noże tej marki wykonane są z najlepszej jakości stali damasceńskiej, która zapewnia większą odporność na odkształcenia i pękanie. Rękojeść wykonana jest z drewna pekka, które jest niebywale twarde i lekkie, dzięki czemu jest niebywale wytrzymały oraz idealnie wyważony. Pewnie leży w dłoni i nie męczy jej przy pracy w kuchni restauracyjnej. Ten sprzęt docenią wymagający profesjonaliści, którzy cenią jakość i elegancję. Najlepsi szefowie kuchni wybierają noże Kasumi do swoich kuchni. Jest to sprzęt najlepszej jakości, który będzie służył przez lata dzięki staranności z jaką został wykonany pod czujnym okiem kowali z Japonii. Należy jednak pamięta, że jest on ostrzony tylko z jednej strony I nadaje się tylko dla praworęcznych kucharzy. Dodatkowo, każda sztuka ma swój unikalny wzór, który świadczy o oryginalności. Nóż japoński Santoku o długości 18 cm K-84018 dystrybuowany jest na terenie Polski przez firmę TOM-GAST, której jesteśmy oficjalnym partnerem i przedstawicielem w segmencie profesjonalnego wyposażenia restauracyjnego i cateringowego. Cena prezentowana na stronie dotyczy jednej sztuki.
Do przechowalni
Nóż do trybowania o długości 16 cm od znanej na całym świecie marki Kasumi, która szczyci się tradycyjnym wykonaniem ostrzy od 25 pokoleń. Noże tej marki wykonane są z najlepszej jakości stali damasceńskiej, która zapewnia większą odporność na odkształcenia i pękanie. Rękojeść wykonana jest z drewna pekka, które jest niebywale twarde i lekkie, dzięki czemu jest niebywale wytrzymały oraz idealnie wyważony. Pewnie leży w dłoni i nie męczy jej przy pracy w kuchni restauracyjnej. Ten sprzęt docenią wymagający profesjonaliści, którzy cenią jakość i elegancję. Najlepsi szefowie kuchni wybierają noże Kasumi do swoich kuchni. Jest to sprzęt najlepszej jakości, który będzie służył przez lata dzięki staranności z jaką został wykonany pod czujnym okiem kowali z Japonii. Należy jednak pamięta, że jest on ostrzony tylko z jednej strony I nadaje się tylko dla praworęcznych kucharzy. Dodatkowo, każda sztuka ma swój unikalny wzór, który świadczy o oryginalności. Nóż japoński do trybowania o długości 16 cm K-84016 dystrybuowany jest na terenie Polski przez firmę TOM-GAST, której jesteśmy oficjalnym partnerem i przedstawicielem w segmencie profesjonalnego wyposażenia restauracyjnego i cateringowego. Cena prezentowana na stronie dotyczy jednej sztuki.
Do przechowalni
Nóż szefa kuchni w kolorze czarnym o długości 20 cm z serii Titanium od znanej na całym świecie marki Kasumi, która szczyci się tradycyjnym wykonaniem ostrzy od 25 pokoleń. Noże z tej serii wykonane są z powłoką tytanowa, która wzmacnia i chroni ostrze ze stali molibdenowo-wanadowej. Rękojeść wykonana jest z polipropylenu- tworzywa odpornego do temp. 90˚C, oraz niebywale wytrzymałego i idealnie wyważonego. Nóż pewnie leży w dłoni i nie męczy jej przy pracy w kuchni restauracyjnej. Dodatkowo tytan na nożu jest nietoksyczny, nie chłonie zapachów I nie reaguje z kwasami. Ten sprzęt docenią wymagający profesjonaliści, którzy cenią jakość i elegancję. Najlepsi szefowie kuchni wybierają noże Kasumi do swoich kuchni. Jest to nóż najlepszej jakości, który będzie służył przez lata dzięki staranności z jaką został wykonany pod czujnym okiem kowali z Japonii. Nóż japoński szefa kuchni o długości 20 cm K-22020 dystrybuowany jest na terenie Polski przez firmę TOM-GAST, której jesteśmy oficjalnym partnerem i przedstawicielem w segmencie profesjonalnego wyposażenia restauracyjnego i cateringowego. Cena prezentowana na stronie dotyczy jednej sztuki.
Do przechowalni
Nóż szefa kuchni w kolorze niebieskim o długości 13 cm z serii Titanium od znanej na całym świecie marki Kasumi, która szczyci się tradycyjnym wykonaniem ostrzy od 25 pokoleń. Noże z tej serii wykonane są z powłoką tytanowa, która wzmacnia i chroni ostrze ze stali molibdenowo- wanadowej. Rękojeść wykonana jest z polipropylenu- tworzywa odpornego do temp. 90˚C ,oraz niebywale wytrzymałego i idealnie wyważonego. Nóż pewnie leży w dłoni i nie męczy jej przy pracy w kuchni restauracyjnej. Dodatkowo tytan na nożu jest nietoksyczny, nie chłonie zapachów I nie reaguje z kwasami. Ten sprzęt docenią wymagający profesjonaliści, którzy cenią jakość i elegancję. Najlepsi szefowie kuchni wybierają noże Kasumi do swoich kuchni. Jest to nóż najlepszej jakości, który będzie służył przez lata dzięki staranności z jaką został wykonany pod czujnym okiem kowali z Japonii. Nóż japoński szefa kuchni o długości 13 cm K-22013-B dystrybuowany jest na terenie Polski przez firmę TOM-GAST, której jesteśmy oficjalnym partnerem i przedstawicielem w segmencie profesjonalnego wyposażenia restauracyjnego i cateringowego. Cena prezentowana na stronie dotyczy jednej sztuki.
Do przechowalni
Nóż szefa kuchni o długości 20 cm to przedstawiciel serii VG-10 PRO od znanej na całym świecie marki Kasumi, która szczyci się tradycyjnym wykonaniem ostrzy od 25 pokoleń. Noże tej marki wykonane są z najlepszej jakości stali monolitycznej, która zapewnia większą odporność na odkształcenia i pękanie. Rękojeść wykonana jest polimerów oraz stali dzięki czemu jest niebywale higieniczna i wytrzymała. Pewnie leży w dłoni i nie męczy jej przy pracy w kuchni restauracyjnej. Ten sprzęt docenią wymagający profesjonaliści, którzy cenią jakość i elegancję. Najlepsi szefowie kuchni wybierają noże Kasumi do swoich kuchni. Jest to nóż najlepszej jakości, który będzie służył przez lata dzięki staranności z jaką został wykonany pod czujnym okiem kowali z Japonii. Nóż japoński szefa kuchni o długości 20 cm K-58020 dystrybuowany jest na terenie Polski przez firmę TOM-GAST, której jesteśmy oficjalnym partnerem i przedstawicielem w segmencie profesjonalnego wyposażenia restauracyjnego i cateringowego. Cena prezentowana na stronie dotyczy jednej sztuki.
Do przechowalni
Nóż wąski o długości 20 cm to przedstawiciel serii VG-10 PRO od znanej na całym świecie marki Kasumi, która szczyci się tradycyjnym wykonaniem ostrzy od 25 pokoleń. Noże tej marki wykonane są z najlepszej jakości stali monolitycznej, która zapewnia większą odporność na odkształcenia i pękanie. Rękojeść wykonana jest polimerów oraz stali dzięki czemu jest niebywale higieniczna i wytrzymała. Pewnie leży w dłoni i nie męczy jej przy pracy w kuchni restauracyjnej. Ten sprzęt docenią wymagający profesjonaliści, którzy cenią jakość i elegancję. Najlepsi szefowie kuchni wybierają noże Kasumi do swoich kuchni. Jest to nóż najlepszej jakości, który będzie służył przez lata dzięki staranności z jaką został wykonany pod czujnym okiem kowali z Japonii. Nóż japoński wąski o długości 20 cm K-54020 dystrybuowany jest na terenie Polski przez firmę TOM-GAST, której jesteśmy oficjalnym partnerem i przedstawicielem w segmencie profesjonalnego wyposażenia restauracyjnego i cateringowego. Cena prezentowana na stronie dotyczy jednej sztuki.
Do przechowalni
Nóż Santoku o długości 18 cm to przedstawiciel serii VG-10 PRO od znanej na całym świecie marki Kasumi, która szczyci się tradycyjnym wykonaniem ostrzy od 25 pokoleń. Noże tej marki wykonane są z najlepszej jakości stali monolitycznej, która zapewnia większą odporność na odkształcenia i pękanie. Rękojeść wykonana jest polimerów oraz stali dzięki czemu jest niebywale higieniczna i wytrzymała. Pewnie leży w dłoni i nie męczy jej przy pracy w kuchni restauracyjnej. Ten sprzęt docenią wymagający profesjonaliści, którzy cenią jakość i elegancję. Najlepsi szefowie kuchni wybierają noże Kasumi do swoich kuchni. Jest to nóż najlepszej jakości, który będzie służył przez lata dzięki staranności z jaką został wykonany pod czujnym okiem kowali z Japonii. Nóż japoński Santoku o długości 18 cm K-54018 dystrybuowany jest na terenie Polski przez firmę TOM-GAST, której jesteśmy oficjalnym partnerem i przedstawicielem w segmencie profesjonalnego wyposażenia restauracyjnego i cateringowego. Cena prezentowana na stronie dotyczy jednej sztuki.
Do przechowalni
Nóż uniwersalny o długości 12 cm to przedstawiciel serii VG-10 PRO od znanej na całym świecie marki Kasumi, która szczyci się tradycyjnym wykonaniem ostrzy od 25 pokoleń. Noże tej marki wykonane są z najlepszej jakości stali monolitycznej, która zapewnia większą odporność na odkształcenia i pękanie. Rękojeść wykonana jest polimerów oraz stali dzięki czemu jest niebywale higieniczna i wytrzymała. Pewnie leży w dłoni i nie męczy jej przy pracy w kuchni restauracyjnej. Ten sprzęt docenią wymagający profesjonaliści, którzy cenią jakość i elegancję. Najlepsi szefowie kuchni wybierają noże Kasumi do swoich kuchni. Jest to nóż najlepszej jakości, który będzie służył przez lata dzięki staranności z jaką został wykonany pod czujnym okiem kowali z Japonii. Nóż japoński uniwersalny o długości 12 cm K-52012 dystrybuowany jest na terenie Polski przez firmę TOM-GAST, której jesteśmy oficjalnym partnerem i przedstawicielem w segmencie profesjonalnego wyposażenia restauracyjnego i cateringowego. Cena prezentowana na stronie dotyczy jednej sztuki.
Do przechowalni
Nóż do warzyw o długości 7 cm to przedstawiciel serii VG-10 PRO od znanej na całym świecie marki Kasumi, która szczyci się tradycyjnym wykonaniem ostrzy od 25 pokoleń. Noże tej marki wykonane są z najlepszej jakości stali monolitycznej, która zapewnia większą odporność na odkształcenia i pękanie. Rękojeść wykonana jest polimerów oraz stali dzięki czemu jest niebywale higieniczna i wytrzymała. Pewnie leży w dłoni i nie męczy jej przy pracy w kuchni restauracyjnej. Ten sprzęt docenią wymagający profesjonaliści, którzy cenią jakość i elegancję. Najlepsi szefowie kuchni wybierają noże Kasumi do swoich kuchni. Jest to nóż najlepszej jakości, który będzie służył przez lata dzięki staranności z jaką został wykonany pod czujnym okiem kowali z Japonii. Nóż japoński do warzyw o długości 7 cm K-52007 dystrybuowany jest na terenie Polski przez firmę TOM-GAST, której jesteśmy oficjalnym partnerem i przedstawicielem w segmencie profesjonalnego wyposażenia restauracyjnego i cateringowego. Cena prezentowana na stronie dotyczy jednej sztuki.
Do przechowalni
Nóż szefa kuchni o długości 20 cm to przedstawiciel serii HM od znanej na całym świecie marki Kasumi, która szczyci się tradycyjnym wykonaniem ostrzy od 25 pokoleń. Noże tej marki wykonane są z najlepszej jakości stali wysokowęglowej. Dodatkowo posiadają młotkowany wzór po obu stronach ostrza, który jest wynikiem kucia na gorąco pod naciskiem o sile 300 ton. Taki zabieg sprawia, że stal jest mocniejsza, a krojone produkty nie przyklejają się do boku ostrza. Rękojeść wykonana jest z żywicy poliacetalowej, dzięki czemu jest niebywale higieniczna i wytrzymała. Pewnie leży w dłoni i nie męczy jej, przy pracy w kuchni restauracyjnej. Ten sprzęt docenią wymagający profesjonaliści, którzy cenią jakości i elegancję. Najlepsi szefowie kuchni wybierają noże Kasumi do swoich kuchni. Jest to sprzęt najlepszej jakości, który będzie służył przez lata. Nóż japoński szefa kuchni o długości 20 cm K-78020 dystrybuowany jest na terenie Polski przez firmę TOM-GAST, której jesteśmy oficjalnym partnerem i przedstawicielem w segmencie profesjonalnego wyposażenia restauracyjnego i cateringowego. Cena prezentowana na stronie dotyczy jednej sztuki.
Do przechowalni
Zapisz się do naszego newslettera,
aby otrzymywać info o nowościach i promocjach.
33 5000 555
sklep@gastromania.pl
Godziny pracy:
poniedziałek-piątek: 8:00 – 16:00
© Gastromania.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.