Łyżka Lotus o długości 20,5 cm wykonana ze stali nierdzewnej od 100%Chef z specjalnymi otworami odcedzającymi. Idealna do nabierania i przemieszczania kropel stworzonych podczas sferyfikacji. Niezbędne narzędzie w restauracjach i bistrach gdzie pracuje się z kuchnią fusion oraz kuchnią molekularną. Łyżka Lotus AB-1162 dystrybuowana jest na terenie Polski przez firmę TOM-GAST, której jesteśmy oficjalnym partnerem i przedstawicielem w segmencie profesjonalnego wyposażenia restauracyjnego i cateringowego. Cena prezentowana na stronie dotyczy jednej sztuki.
Do przechowalni
Zrębki zapachowe z drewna śliwy. Worek 250 g. Idealne do wędzarni lub pistoletów wędzarniczych. Zrębki zapewniają potrawom niepowtarzalny zapach oraz smak.
Do przechowalni
Szklana kopuła marki Hendi o indeksie 199978 idealna do użycia w połączeniu z pistoletem wędzarniczym. Umożliwia serwowanie potraw w nowoczesny i spektakularny sposób.
Do przechowalni
Trociny wędzarnicze drewno oliwne opakowanie 80 g z serii Wood Chips Aladin producenta 100%CHEF to najlepszej jakości wióry przygotowane do wędzenia i aromatyzowania zarówno potraw jak i drinków. Jest to najlepszej jakości produkt, do profesjonalnej pracy w branży barmańskiej oraz gastronomicznej. Zamknięte w szczelnym słoiku, nie tracą aromatu i mają ograniczony kontakt z powietrzem. Trociny wędzarnicze drewno oliwne, opakowanie 80 g C1-10052 dystrybuowane są na terenie Polski przez firmę TOM-GAST, której jesteśmy oficjalnym partnerem i przedstawicielem w segmencie wyposażenia restauracyjno – hotelowego. Cena prezentowana na stronie dotyczy jednego słoiczka.
Do przechowalni
Trociny wędzarnicze – drewno migdałowca opakowanie 80 g z serii Wood Chips Aladin producenta 100%CHEF, to najlepszej jakości wióry przygotowane do wędzenia i aromatyzowania zarówno potraw jak i drinków. Jest to najlepszej jakości produkt, do profesjonalnej pracy w branży barmańskiej oraz gastronomicznej. Zamknięte w szczelnym słoiku, nie tracą aromatu i mają ograniczony kontakt z powietrzem. Trociny wędzarnicze – drewno migdałowca opakowanie 80 g C1-10054 dystrybuowane są na terenie Polski przez firmę TOM-GAST, której jesteśmy oficjalnym partnerem i przedstawicielem w segmencie wyposażenia restauracyjno – hotelowego. Cena prezentowana na stronie dotyczy jednego słoiczka.
Do przechowalni
Talerz – butelka o pojemności 100 ml producenta 100% Chef to przedstawiciel kolekcji naczyń kuchni molekularnej. Przykuwający uwagę kształt przepołowionej, brązowej butelki pozwala na serwowanie potraw w nieszablonowy sposób, zachęcający do spróbowania, a wyprofilowany spód zapewni mu stabilność. Podkreśli wystrój każdego stołu stawiając na niestandardową aranżację. Talerz – butelka C1-1087-6 przeznaczony jest do hoteli i restauracji, które stawiają na oryginalność jak również do lokali gastronomicznych na wysokim poziomie. Idealny w formie prezentu okolicznościowego. Talerz – butelka 100 ml C1-1087-6 dystrybuowany jest na terenie Polski przez firmy Tomgast, której jesteśmy oficjalnym partnerem i przedstawicielem w segmencie wyposażenia restauracyjno-hotelowego, cateringowego oraz profesjonalnych akcesoriów stołowych. Naczynie pakowane po 6 sztuk. Cena prezentowana na stronie dotyczy jednej sztuki.
Do przechowalni
Seria Elixir zawiera butelki do bitterów i alkoholu wytworzone ze szkła z nalewakiem ze stali nierdzewnej. W kolekcji znajdziemy również karafkę z ciętego szkła ze szklanym korkiem. Design całej kolekcji jest inspirowany latami dwudziestymi XX wieku.
Do przechowalni
Zrębki zapachowe do palenia na gorąco w dymnicy lub w piecu do opalania Naturalne, bez sztucznego aromatu
Do przechowalni
Zrębki zapachowe do palenia na gorąco w dymnicy lub w piecu do opalania Naturalne, bez sztucznego aromatu
Do przechowalni
Kulki izolacyjne do Sous-Vide o numerze katalogowym 691190 ograniczają straty ciepła nawet do 90%, ograniczają parowanie i ubytki wody (szczególnie ważne w przypadku braku możliwości uzupełnienia wody, podnoszą stabilność termiczną, zmniejszają zużycie energii elektrycznej. Wykonane z tworzywa sztucznego w białym kolorze. Znajdą zastosowanie w kuchniach restauracyjnych, hotelowych czy podczas gotowań w plenerze metodą zanurzeniową.
Do przechowalni
Atomizer z pompką o pojemności 150 ml produkcji Aladin to produkt przygotowany dla profesjonalistów, ceniących sobie elegancję. Szklany flakon umożliwia obserwację płynów aromatyzujących drinki, podczas ich przygotowywania przez barmana. Pompka wyprowadza zawsze te samą ilość mieszaniny, co pozwala na precyzję przy pracy. Zestaw zawiera również lejek. Atomizer z pompką o pojemności 150 ml T-TBA005 dystrybuowany jest na terenie Polski przez firmę TOM-GAST, której jesteśmy oficjalnym i autoryzowanym partnerem i przedstawicielem w segmencie wyposażenia restauracyjno – hotelowego, cateringowego oraz akcesoriów barowych i baristycznych. Cena prezentowana na stronie dotyczy jednego zestawu.
Do przechowalni
Kociołek do serwowania o pojemności 475 ml to reprezentant linii dodatków o tradycyjnym designie z surowego żeliwa. Funkcjonalność i urok tych naczyń przeznaczony jest do wszystkich hoteli, restauracji, gościńców, zajazdów i punktów gastronomicznych ceniących zapiekane, domowe potrawy i dania. Świetnie sprawdzi się jako prezent czy na spotkania w gronie rodziny i znajomych, gdzie serwujemy jedzenie prosto na stół. *Kociołek do serwowania 475 ml 290031 * dystrybuowane jest na terenie Polski przez firmę Dajar, której jesteśmy oficjalnym przedstawicielem w segmencie HoReCa. Cena prezentowana na stronie dotyczy jednej sztuki.
Do przechowalni
Pokrywa niska o średnicy 9 cm to innowacyjne naczynie wykonane z odpornego na szok termiczny szkła borowego. Pokrywa pozwala umieszczać suchy lód, dym aromatyzujący i inne gazy wewnątrz tak, aby dania przeszły aromatem. Przeźroczyste szkło daje nam możliwość kontroli nad produktem w trakcie tworzenia. Specjalistyczna misa stworzona dla kucharzy pracujących w bistrach i wykorzystujących kuchnie fusion oraz molekularną. Zaleca się zachowanie szczególnej ostrożności przy pracy z ciekłym azotem. Pokrywa niska o średnicy 9 cm C1-1022-6 dystrybuowana jest na terenie Polski przez firmę TOM-GAST, której jesteśmy oficjalnym partnerem i przedstawicielem w segmencie profesjonalnego wyposażenia restauracyjnego i cateringowego. Cena prezentowana na stronie dotyczy jednej sztuki. Zestaw zawiera 6 sztuk.
Do przechowalni
Cyrkulator do gotowania metodą Sous-Vide o numerze katalogowym 691196 zapewnia stabilność temperatury do 0,1°C. Przeznaczony do mocowania w pojemnikach i garnkach o pojemności do 30 l, posiada regulację temperatury co 0,1°C, wmontowana pompka umożliwia równomierną cyrkulację wody, duży podświetlany wyświetlacz zapewnia łatwość odczytu, zabezpieczenie przed zbyt niskim poziomem wody. Znajdzie zastosowanie we wszystkich restauracjach serwujących dania przygotowane metodą zanurzeniową.
Do przechowalni
Pokrywa niska o średnicy 18,5 cm to innowacyjne naczynie wykonane z odpornego na szok termiczny szkła borowego. Pokrywa pozwala umieszczać suchy lód, dym aromatyzujący i inne gazy wewnątrz tak aby dania przeszły aromatem. Przeźroczyste szkło daje nam możliwość kontroli nad produktem w trakcie tworzenia. Specjalistyczna misa stworzona dla kucharzy pracujących w bistrach i wykorzystujących kuchnie fusion oraz molekularną. Zaleca się zachowanie szczególnej ostrożności przy pracy z ciekłym azotem. Pokrywa niska o średnicy 18,5 cm C1-1015-6 dystrybuowana jest na terenie Polski przez firmę TOM-GAST, której jesteśmy oficjalnym partnerem i przedstawicielem w segmencie profesjonalnego wyposażenia restauracyjnego i cateringowego. Cena prezentowana na stronie dotyczy jednej sztuki. Zestaw zawiera 6 sztuk.
Do przechowalni
Cyrkulator do gotowania Sous- Vide S V ST15L, Bartscher 115133 o wymiarach 68×135×317 mm. Kompaktowa alternatywa dla tradycyjnego urządzenia do gotowania Sous- Vide – w towarzystwie pasujących garnków poręczny cyrkulator sous- Vide może być z powodzeniem stosowany w wielu miejscach, dzięki czemu idealnie nadaje się do użytku mobilnego. Działa z mocą 1,3 kW/220-240 V. Posiada elektroniczne sterowanie, wyświetlacz oraz funkcje memory.
Do przechowalni
Caviar-Box o wymiarach 12 × 12 cm od 100%Chef wykonany jest z tworzywa sztucznego i daje możliwość uzyskania nawet 96 kropli w jednym momencie. Idealne narzędzie jeżeli restauracja myśli o kuchni molekularnej lub fusion. Sferyfikacja jest jedną z najbardziej rozpoznawalnych kategorii tego rodzaju sztuki kulinarnej. Szczególnie docenią ja młodzi szefowie kuchni stawiający na innowacyjne rozwiązania w tworzeniu dań. Caviar-Box o wymiarach 12 × 12 cm C1-2002 dystrybuowany jest na terenie Polski przez firmę TOM-GAST, której jesteśmy oficjalnym partnerem i przedstawicielem w segmencie profesjonalnego wyposażenia restauracyjnego i cateringowego. Cena prezentowana na stronie dotyczy jednej sztuki.
Do przechowalni
Do przechowalni
Zapisz się do naszego newslettera,
aby otrzymywać info o nowościach i promocjach.
33 5000 555
sklep@gastromania.pl
Godziny pracy:
poniedziałek-piątek: 8:00 – 16:00
© Gastromania.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.