Łopata do pizzy o wymiarach 26 × 30 cm marki Stalgast i numerze katalogowym 564022 posiada część roboczą wykonaną z doskonałej jakości aluminium oraz uchwyt z drewna o długości 20 cm. Produkt znajdzie zastosowanie w każdej pizzerii. Dzięki swojej trwałej oraz niezwykle solidnej budowie łopata z pewnością długo posłuży w rękach każdego pracownika punktu gastronomicznego. Łopata pozwala wkładać oraz wyciągać pizzę z piekarnika w sprawny oraz bezpieczny sposób.
Do przechowalni
Łopata do pizzy o wymiarach powierzchni roboczej 30×30 centymetrów i długości 100 cm firmy Stalgast o indeksie 564102 została wykonana z aluminum z drewniana rączką. Łopata Stalgast 564102 będzie nieodzowna w każdej pizzeri i piekarni ułatwiając wkładanie i wyjmowanie z pieca pizzy lub innych wypieków. Po pracy łopatę należy każdorazowo umyć ręcznie przy użyciu ogólnodostępnych detergentów przeznaczonych do mycia stali nierdzewnej. Producent zapewnia zgodność produktu z rozporządzeniem PE 1935/2004 dotyczącym kontaktu wyrobów z żywnością.
Do przechowalni
Łopata do pizzy o wymiarach 30 × 30 cm marki Stalgast i numerze katalogowym 564052 posiada część roboczą wykonaną z doskonałej jakości aluminium oraz uchwyt z drewna o długości 50 cm. Produkt znajdzie zastosowanie w każdej pizzerii. Dzięki swojej trwałej oraz niezwykle solidnej budowie łopata z pewnością długo posłuży w rękach każdego pracownika punktu gastronomicznego. Łopata pozwala wkładać oraz wyciągać pizzę z piekarnika w sprawny oraz bezpieczny sposób.
Do przechowalni
Łopata do pizzy, marki Hendi, o indeksie: 617861. Parametry techniczne produktu: długość trzonka: 86 cm, długość łopaty: 45,7 cm, szerokość łopaty: 40,5 cm. Profesjonalna łopata do pizzy wykonana z aluminium wyposażona drewniany uchwyt. Grubość blachy wynosi 0,17 cm. Idealnie sprawdzi się w każdej pizzerii do wyciągania pizzy z pieca.
Do przechowalni
Łopata do pizzy, cenionego producenta APS, wykonana jest z wysokiej jakości aluminium. Gładki drewniany uchwyt zapewnia bezpieczną pracę, izolując ciepło z pieca. Produkt idealnie sprawdzi się podczas wypieku pizzy, chlebów, bułeczek. Łopata do pizzy o numerze katalogowym 88080 ma szerokość 35 cm x 30,5 cm oraz 90 cm długości. Łopata do pizzy znajdzie zastosowania w każdej pizzerii, piekarni, restauracji podczas codziennego serwowania posiłków. Ze względu na swoją trwałość i wytrzymałość doskonale nadaje się do użytku przez firmy cateringowe. Aluminiowa łopata do pizzy jest doskonałą alternatywą do łopaty wykonanej z drewna, ponieważ nie wchłania zapachów, ani pozostałości po wypiekanych produktach.
Do przechowalni
Łopata do pizzy o wymiarach 35 × 30 cm marki Stalgast i numerze katalogowym 564030 w całości wykonana z naturalnego drewna bukowego. Produkt o długości 1100 mm znajdzie zastosowanie w każdej pizzerii. Dzięki swojej trwałej oraz niezwykle solidnej budowie łopata z pewnością długo posłuży w rękach każdego pracownika punktu gastronomicznego. Łopata pozwala wkładać oraz wyciągać pizzę z piekarnika w sprawny oraz bezpieczny sposób.
Do przechowalni
Drewniana łopata do pizzy, marki Janpol o numerze katalogowym 140-3530110 to produkt stworzony z wysokiej jakości drewna, pozbawionego drzazg, skaz czy pęknięć. Drewniana łopata do pizzy, to produkt o długości 35 centymetrów, szerokości 30 centymetrów oraz wysokości 110 centymetrów. Rozmiar GN produktu to GN 1/1 (530na325 mm). Drewniana łopata do pizzy, ma kolor naturalny. Ponadto producent, firma Janpol, zapewnia że artykuł jest zgodny z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego numer 1935/2004 o kontakcie z żywnością oraz posiada atest PZH nr HŻ/05187/01. Produkt jest niezwykle solidny i trwały, przetrwa w doskonałym stanie wieloletnie użytkowanie. Stanowi świetne rozwiązanie dla zakładów przetwórstwa mięsnego, rzeźni czy masarni. Idealnie sprawdzi się również w każdej kuchni restauracyjnej. Wykonujemy także kloce masarskie w innym wymiarze, na podstawach i bez, z podstawami nierdzewnymi a także stoły nierdzewne z blatem drewnianym dla cukierni i pekarni – wedle specyfikacji podanej przez klienta.
Do przechowalni
Łopata do pizzy prostokątna perforowana – Gi Metal Azzurra o wymiarach 33×33 cm i długości 180 cm wykonana z anodowanego aluminium, chronionego przed utlenianiem z solidnym nitowanym połączeniem łopaty i uchwytu zapobiegających przenoszeniu wibracji. Perforacja umożliwia odprowadzanie nadmiaru mąki. Łopata posiada ściętą krawędź aluminiowej części roboczej dla łatwego nabierania pizzy. Trwała i lekka konstrukcja. Sprawdzi się w każdej włoskiej restauracji oraz pizzerii. Ułatwi pracę każdemu pizzermanowi. Profesjonalna, włoska łopata do pizzy prostokątna perforowana 33×33 cm MG-A32180RF dystrybuowana jest na terenie Polski przez firmę TOM-GAST, której jesteśmy oficjalnym partnerem i przedstawicielem w segmencie wyposażenia cukierniczego, cateringowego oraz restauracyjno – hotelowego. Cena prezentowana na stronie dotyczy jednej sztuki.
Do przechowalni
Wieszak do łopat o wymiarach 18×9×9 cm wykonany z aluminium. Wieszak może pomieścić 2 łopaty. Sprawdzi się w każdej kuchni gdzie przygotowuje się pizzę oraz w restauracjach typu włoskiego. Wieszak do łopat MG-APM dystrybuowany jest na terenie Polski przez firmę TOM-GAST, której jesteśmy oficjalnym partnerem i przedstawicielem w segmencie wyposażenia cukierniczego, cateringowego oraz restauracyjno – hotelowego. Cena prezentowana na stronie dotyczy jednej sztuki.
Do przechowalni
Aluminiowa łopata do pizzy o wymiarach 350×305 mm z drewnianym uchwytem o długości 430 mm.
Do przechowalni
Okrągła łopata z satynowanej stali nierdzewnej z uchwytem o długości 1200 mm.
Do przechowalni
Łopata do pizzy okrągła o średnicy 34 cm, długość: 89 cm wykonana z aluminium z drewnianą rączką. Łopata przeznaczona do wkładania oraz wyjmowania pizzy z profesjonalnego pieca. Jest ekonomicznym rozwiązaniem dla każdej włoskiej restauracji oraz pizzerii. Ułatwi pracę każdemu pizzermanowi. Łopata do pizzy okrągła LO-17135 dystrybuowana jest na terenie Polski przez firmę TOM-GAST, której jesteśmy oficjalnym partnerem i przedstawicielem w segmencie wyposażenia cukierniczego, cateringowego oraz restauracyjno – hotelowego. Cena prezentowana na stronie dotyczy jednej sztuki.
Do przechowalni
Łopata do pizzy średnia 30,5×35,6 cm, długość: 66 cm wykonana z aluminium z drewnianą rączką. Łopata przeznaczona do wkładania oraz wyjmowania pizzy z profesjonalnego pieca. Jest ekonomicznym rozwiązaniem dla każdej włoskiej restauracji oraz pizzerii. Ułatwi pracę każdemu pizzermanowi. Łopata do pizzy średnia o długości 66 cm LO-2512 dystrybuowana jest na terenie Polski przez firmę TOM-GAST, której jesteśmy oficjalnym partnerem i przedstawicielem w segmencie wyposażenia cukierniczego, cateringowego oraz restauracyjno – hotelowego. Cena prezentowana na stronie dotyczy jednej sztuki.
Do przechowalni
Okrągła łopata z satynowanej stali nierdzewnej z uchwytem o długości 1300 mm.
Do przechowalni
Łopata do pizzy okrągła o średnicy 40,6 cm, długość: 95 cm wykonana z aluminium z drewnianą rączką. Łopata przeznaczona do wkładania oraz wyjmowania pizzy z profesjonalnego pieca. Jest ekonomicznym rozwiązaniem dla każdej włoskiej restauracji oraz pizzerii. Ułatwi pracę każdemu pizzermanowi. Łopata do pizzy okrągła LO-17160 dystrybuowana jest na terenie Polski przez firmę TOM-GAST, której jesteśmy oficjalnym partnerem i przedstawicielem w segmencie wyposażenia cukierniczego, cateringowego oraz restauracyjno – hotelowego. Cena prezentowana na stronie dotyczy jednej sztuki.
Do przechowalni
Łopata do pizzy, cenionego producenta APS, wykonana jest z wysokiej jakości aluminium. Gładki drewniany uchwyt zapewnia bezpieczną pracę, izolując ciepło z pieca. Produkt idealnie sprawdzi się podczas wypieku pizzy, chlebów, bułeczek. Łopata do pizzy o numerze katalogowym 88080 ma szerokość 35 cm x 30,5 cm oraz 130 cm długości. Łopata do pizzy znajdzie zastosowania w każdej pizzerii, piekarni, restauracji podczas codziennego serwowania posiłków. Ze względu na swoją trwałość i wytrzymałość doskonale nadaje się do użytku przez firmy cateringowe. Aluminiowa łopata do pizzy jest doskonałą alternatywą do łopaty wykonanej z drewna, ponieważ nie wchłania zapachów, ani pozostałości po wypiekanych produktach.
Do przechowalni
Zestaw przyborów do pieca do pizzy, produkcji najbardziej znanej na świecie, włoskiej firmy Lilly Codroipo wykonującej profesjonalne akcesoria do pizzy. Szczególnie dedykowane do średniej wielkości pieców. W skład zestawu wchodzi: łopata aluminiowa, łopata do obracania pizzy, zaokrąglona szczotka do pieca do pizzy z mosiężnym włosiem. Każdy z elementów ma długość 1350 milimetrów. Z pewnością znajdzie zastosowanie w pizzeriach czy piekarniach. Stanowi również ciekawą propozycję na prezent dla pizzermana.
Do przechowalni
Super lekka i wytrzymała łopata do pizzy, wykonana z anodowanego aluminium w czarnym kolorze, o wymiarach 330×1700 milimetrów, indeksie 617809, produkcji najbardziej znanej na świecie, włoskiej firmy Lilly Codroipo wykonującej profesjonalne akcesoria do pizzy. Łopata posiada zaostrzony brzeg i mikroperforację powierzchni dla łatwego podważania i nabierania pizzy oraz otwory do usuwania nadmiaru mąki. Znajdzie zastosowanie w każdej pizzerii i piekarni ułatwiając wkładanie i wyjmowanie z pieca pizzy lub innych wypieków. Po pracy łopatę należy każdorazowo umyć ręcznie przy użyciu ogólnodostępnych detergentów przeznaczonych do mycia aluminium.
Do przechowalni
W naszym sklepie Chefstore znajdą Państwo profesjonalny sprzęt do gastronomii. Oferujemy niezawodne łopaty do pizzy, ułatwiające wkładanie oraz wyjmowanie pizzy z pieca. Akcesoria wykonane są z wysokiej jakości materiałów od sprawdzonych producentów, takich jak, między innymi: Stalgast, Hendi, Tom-Gast czy Janpol. Szeroki wybór naszych produktów zawiera: aluminiowe łopaty z drewnianą rączką, drewniane łopaty, perforowane, które umożliwiają pozbycie się nadmiaru mąki, prostokątne, kwadratowe, okrągłe, wykonane ze stali nierdzewnej, stalowe z ruchomym uchwytem do pizzy o różnej średnicy oraz długości.
Wszystkie dostępne produkty nadają się do kontaktu z żywnością. Ponadto sprzęt cechuje lekka i trwała konstrukcja, która zapewnia wygodne użytkowanie. Rączki wykonane są z materiałów, które izolują ciepło, zapewniając bezpieczeństwo podczas pracy. Ergonomiczna budowa łopat umożliwia szybkie czyszczenie akcesoriów, dzięki czemu sprzęt błyskawicznie nadaje się do ponownego użytku.
Zapisz się do naszego newslettera,
aby otrzymywać info o nowościach i promocjach.
33 5000 555
sklep@gastromania.pl
Godziny pracy:
poniedziałek-piątek: 8:00 – 16:00
© Gastromania.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.