Maszyna do produkcji lodów tradycyjnych, sorbetów i granit z ręczną ekstrakcją i elektro-mechanicznym sterowaniem POKER produkcji włoskiej firmy TELME to urządzenie wysokiej jakości. Urządzenie posiada kompaktowe wymiary, dzięki czemu jest łatwe w użyciu nawet w małych laboratoriach – 50×56×40 cm o wadze 60 kg. Urządzenie wyposażono w cylinder pionowy, prosty w obsłudze, zapewniający skuteczne mieszanie, frezowanie i napowietrzanie wprowadzonej mieszanki: ramię mieszadła unosi mieszankę lodową ku górze i a siła ciężkości sprowadza ją ponownie na dół. Ścianki i dno cylindra przewodzą moc chłodzącą. W wyniku obróbki cieplno-mechanicznej powstają kremowe lody. Frezer nastolny Telme Poker jest w stanie zmrozić 1 do 2 litra mieszanki o wadze od 1,2 do 2,3 kg podczas cyklu trwającego od 10 do 15 minut. Wydajność do 10 l lodów na godzinę. Urządzenie zasilane jest prądem jednofazowym. Wymaga minimalnej konserwacji. Do urządzenia można dokupić wózek. Idealna do produkcji niewielkiej ilości lodów rzemieślniczych w restauracjach, cukierniach oraz hotelach. Producent zapewnia zgodność produktu z rozporządzeniem PE numer 1935/2004 dotyczącym materiałów i wyrobów dopuszczonych do kontaktu z żywnością.
Do przechowalni
Maszyna do produkcji lodów tradycyjnych i sorbetów Profigel 70-100 to wytrzymały i niezawodny frezer poziomy produkcji włoskiej firmy Telme przeznaczony dla lodziarni oraz cukierni. Urządzenie zasilane napięciem 400 V. Dzięki poziomemu cylindrowi o średnicy 310 mm może wyprodukować większe ilości wysokiej jakości kremistych lodów o napowietrzeniu ponad 40% (w porównaniu do innych pionowych frezerów). Frezer posiada elektro-polerowane mieszadło ze stali nierdzewnej wyposażone w wymienne skrobaki umożliwiające pełne wykorzystanie mocy chłodniczej wysokowydajnego kompresora. Oprócz tego urządzenie wyposażono w otwór spustowy wyposażony w kratkę ochronną. Umożliwia on szybkie opróżnianie cylindra po zakończeniu cyklu i gwarantuje optymalne dozowanie lodów gotowych do natychmiastowej sprzedaży. Urządzenie zostało także wyposażone w kółka umożliwiające łatwy transport. Frezer posiada 11 modyfikowalnych programów oraz 3 do samodzielnego zaprogramowania (we wszystkich można regulować prędkość mieszadła). Cykl sterowany poprzez czas jest doskonały dla uzyskania perfekcyjnej struktury i konsystencji, z kolei cykl sterowany poprzez temperaturę służy do najlepszej możliwej konserwacji lodów. Frezer pionowy HBF Telme Profigel 70-100 jest w stanie zmrozić 4 do 15 litrów mieszanki o wadze od 4,5 do 16 kg podczas cyklu trwającego od 5 do 12 minut. Wydajność do 100 l lodów na godzinę. Frezer jest prosty w obsłudze, czyszczeniu i konserwacji. Producent zapewnia zgodność produktu z rozporządzeniem PE numer 1935/2004 dotyczącym materiałów i wyrobów dopuszczonych do kontaktu z żywnością.
Do przechowalni
Frezer z wbudowanym, niezależnym pasteryzatorem Profigel Combi 10+10 produkcji włoskiej firmy TELME to urządzenie wysokiej jakości przeznaczone dla cukierni, lodziarni oraz profesjonalnej gastronomii. Maszyna posiada wbudowany cylinder pasteryzatora z bezpośrednim spustem do niezależnie sterowanego poziomego cylindra frezującego – zatem łączy w sobie cechy frezera poziomego oraz pasteryzatora. Pozwala wymieszać i spasteryzować takie składniki jak: mleko, śmietanę, mleko w proszku, owoce, cukier, dekstrozę, jaja, emulgatory, stabilizatory itp. wymagane do przygotowania lodów, sorbetto i granity oraz składniki różnych produktów cukierniczych i gastronomicznych. Podczas podgrzewania topi tłuszcze i czekoladę, eliminując większość patogennej flory bakteryjnej. Wszechstronne i szybkie dla każdego produktu wymagającego obróbki termicznej na gorąco lub na zimno. Urządzenie do frezowania z wbudowanym pasteryzatorem Telme HBF Profigel Combi 10+10 jest idealne do wytwarzania lodów o specyficznej recepturze smakowej np. z dodatkiem czekolady we wszystkich jej rodzajach: białym, mlecznym, słodkim, ciemnym, gorzkim itp. Ponadto jest w stanie zmrozić lub spasteryzować 3 do 10 litrów mieszanki o wadze od 3,5 do 11 kg podczas cyklu trwającego od 10 do 15 minut. Wydajność od 50 l produktu na godzinę. Urządzenia można także używać do pasteryzacji, mrożenia i chłodzenia innych produktów spożywczych do zastosowań w profesjonalnej gastronomii np: granity. Producent zapewnia zgodność produktu z rozporządzeniem PE numer 1935/2004 dotyczącym materiałów i wyrobów dopuszczonych do kontaktu z żywnością. Przy zakupie każdego urządzenia Profigel HBF Combi 10+10 – w cenie profesjonalne szkolenie przeprowadzone przez naszego technologa. Istnieje także możliwość wypożyczenia urządzenia na testy.
Do przechowalni
Maszyna do lodów włoskich SOFTGEL 320 produkcji włoskiej firmy TELME to urządzenie wysokiej jakości. Urządzenie posiada kompaktowe wymiary, dzięki czemu zajmuje niewiele miejsca. Maszyna napowietrza mieszankę lodową i umożliwia produkcję lodów o wyjątkowej kremistości. Gotowe lody przechowywane są w temperaturze 4ºC w wytrzymałych cylindrach o pojemności 2×6 l. W razie potrzeby maszyna jest gotowa od razu do dozowania lodów. Codzienna konserwacja urządzenia zajmuje bardzo mało czasu gwarantując najlepszą higienę. Do urządzenia można dokupić wózek. Producent zapewnia zgodność produktu z rozporządzeniem PE numer 1935/2004 dotyczącym materiałów i wyrobów dopuszczonych do kontaktu z żywnością.
Do przechowalni
Maszyna do lodów włoskich SOFTGEL 400P TWIN produkcji włoskiej firmy TELME to urządzenie wysokiej jakości. Urządzenie zasilane jest przez 2 niezależne pompy rotacyjne, które są płukane jedynie przez przejście dla lodów i nie trzeba ich codziennie demontować. Maszynę wyposażono w sygnał akustyczny, wskaźnik minimalnego poziomu mieszanki, zbiorniki na mieszanki o pojemności 2×14 l oraz mieszadło zapobiegające rozwarstwieniu lub zbytniemu zagęszczeniu mieszanki. Niezależne dla każdego zbiornika sterowanie umożliwia użycie różnych mieszanek lodowych. Możliwe jest również uruchomienie maszyny tylko z jednym cylindrem pracującym podczas gdy drugi zbiornik jest wyłączony. Producent zapewnia zgodność produktu z rozporządzeniem PE numer 1935/2004 dotyczącym materiałów i wyrobów dopuszczonych do kontaktu z żywnością.
Do przechowalni
Maszyna do produkcji lodów tradycyjnych, sorbetów i granit z ręczną ekstrakcją i elektro-mechanicznym sterowaniem GEL 5 produkcji włoskiej firmy TELME to urządzenie wysokiej jakości. Urządzenie posiada kompaktowe wymiary, dzięki czemu jest łatwe w użyciu nawet w małych laboratoriach – 41×46×32 cm o wadze 38 kg. Urządzenie wyposażono w cylinder pionowy, prosty w obsłudze, zapewniający skuteczne mieszanie, frezowanie i napowietrzanie wprowadzonej mieszanki: ramię mieszadła unosi mieszankę lodową ku górze i a siła ciężkości sprowadza ją ponownie na dół. Ścianki i dno cylindra przewodzą moc chłodzącą. W wyniku obróbki cieplno-mechanicznej powstają kremowe lody. Frezer Telme Gel 5 jest w stanie zmrozić 0,5 do 1 litra mieszanki o wadze od 0,6 do 1,2 kg podczas cyklu trwającego od 15 do 20 minut. Wydajność do 5 l lodów na godzinę. Urządzenie zasilane jest prądem jednofazowym. Wymaga minimalnej konserwacji. Idealna do produkcji niewielkiej ilości lodów rzemieślniczych w restauracjach, cukierniach oraz hotelach. Producent zapewnia zgodność produktu z rozporządzeniem PE numer 1935/2004 dotyczącym materiałów i wyrobów dopuszczonych do kontaktu z żywnością.
Do przechowalni
Maszyna do produkcji lodów tradycyjnych z ręczną ekstrakcją i elektro-mechanicznym sterowaniem GEL 10 produkcji włoskiej firmy TELME to urządzenie wysokiej jakości. Urządzenie wyposażono w cylinder pionowy, prosty w obsłudze, zapewniający skuteczne mieszanie, frezowanie i napowietrzanie wprowadzonej mieszanki: ramię mieszadła sprawia, że mieszanka lodowa unosi się ku górze i opada pod wpływem siły ciężkości. Ścianki i dno cylindra przewodzą moc chłodzącą. W wyniku obróbki cieplno-mechanicznej powstają kremowe lody. Frezer Telme Gel 10 jest w stanie zmrozić 1 do 2 litra mieszanki o wadze od 1,2 do 2,3 kg podczas cyklu trwającego od 10 do 20 minut. Wydajność do 10 l lodów na godzinę. Urządzenie zasilane jest prądem jednofazowym. Wymaga minimalnej konserwacji. Idealna do produkcji niewielkiej ilości lodów rzemieślniczych w restauracjach, cukierniach oraz hotelach. Producent zapewnia zgodność produktu z rozporządzeniem PE numer 1935/2004 dotyczącym materiałów i wyrobów dopuszczonych do kontaktu z żywnością.
Do przechowalni
Maszyna do produkcji lodów tradycyjnych i sorbetów GEL 20 produkcji włoskiej firmy TELME to średniej wielkości urządzenie o wysokiej jakości, przeznaczone do produkcji niewielkiej ilości lodów rzemieślniczych w restauracjach, cukierniach oraz hotelach. Urządzenie posiada zasilanie trójfazowe, regulowane skrobaki w celu wykorzystania całej mocy chłodniczej oraz automatyczną ekstrakcję – po zakończeniu cyklu lody są wydobywane bardzo szybko i są gotowe do sprzedaży. Frezer Telme Gel 20 jest w stanie zmrozić 2 do 4 litrów mieszanki o wadze od 2,3 do 4,5 kg podczas cyklu trwającego od 10 do 15 minut. Wydajność do 20 l lodów na godzinę. Urządzenia można także używać do mrożenia i chłodzenia innych produktów spożywczych do zastosowań w profesjonalnej gastronomii. Producent zapewnia zgodność produktu z rozporządzeniem PE numer 1935/2004 dotyczącym materiałów i wyrobów dopuszczonych do kontaktu z żywnością.
Do przechowalni
Pasteryzator + frezer Combigel 3 A produkcji włoskiej firmy TELME to urządzenie wysokiej jakości, które w jednym cylindrze miesza i ogrzewa pasteryzowaną mieszankę, a w drugim cylindrze równocześnie frezuje i zamraża mieszankę lodową. Urządzenie umożliwia produkcję wysokiej jakości lodów przy użyciu gorących mieszanek ale umożliwia też produkcję sorbetów i granit. Ogrzewanie pośrednie, gwarantujące zachowanie właściwości organoleptycznych produktów odbywa się za pomocą ciekłego nośnika cieplnego. Urządzenie do pasteryzacji i frezowania Telme Combigel 3 A jest w stanie zmrozić 2 do 4 litrów mieszanki o wadze od 2,3 do 4,5 kg podczas cyklu trwającego od 10 do 20 minut. Wydajność od 15 do 23 l na godzinę. Urządzenia można także używać do mrożenia i chłodzenia innych produktów spożywczych do zastosowań w profesjonalnej gastronomii np: granity. Wyposażone w chłodzenie układu za pomocą powietrza. Producent zapewnia zgodność produktu z rozporządzeniem PE numer 1935/2004 dotyczącym materiałów i wyrobów dopuszczonych do kontaktu z żywnością.
Do przechowalni
Pasteryzator + frezer Combigel 8 produkcji włoskiej firmy TELME to urządzenie wysokiej jakości, które w jednym cylindrze miesza i ogrzewa pasteryzowaną mieszankę, a w drugim cylindrze równocześnie frezuje i zamraża mieszankę lodową. Urządzenie umożliwia produkcję wysokiej jakości lodów przy użyciu gorących mieszanek ale umożliwia też produkcję sorbetów i granit. Ogrzewanie pośrednie, gwarantujące zachowanie właściwości organoleptycznych produktów odbywa się za pomocą ciekłego nośnika cieplnego. Urządzenie do pasteryzacji i frezowania Telme Combigel 8 jest w stanie zmrozić 4 do 8 litrów mieszanki o wadze od 4,5 do 9 kg podczas cyklu trwającego od 8 do 20 minut. Wydajność od 35 do 60 l na godzinę. Urządzenia można także używać do mrożenia i chłodzenia innych produktów spożywczych do zastosowań w profesjonalnej gastronomii np: granity. Wyposażone w chłodzenie układu za pomocą wody. Producent zapewnia zgodność produktu z rozporządzeniem PE numer 1935/2004 dotyczącym materiałów i wyrobów dopuszczonych do kontaktu z żywnością.
Do przechowalni
Pasteryzator + frezer Combigel 8 A produkcji włoskiej firmy TELME to urządzenie wysokiej jakości, które w jednym cylindrze miesza i ogrzewa pasteryzowaną mieszankę, a w drugim cylindrze równocześnie frezuje i zamraża mieszankę lodową. Urządzenie umożliwia produkcję wysokiej jakości lodów przy użyciu gorących mieszanek ale umożliwia też produkcję sorbetów i granit. Ogrzewanie pośrednie, gwarantujące zachowanie właściwości organoleptycznych produktów odbywa się za pomocą ciekłego nośnika cieplnego. Urządzenie do pasteryzacji i frezowania Telme Combigel 8 A jest w stanie zmrozić 4 do 8 litrów mieszanki o wadze od 4,5 do 9 kg podczas cyklu trwającego od 8 do 20 minut. Wydajność od 35 do 60 l na godzinę. Urządzenia można także używać do mrożenia i chłodzenia innych produktów spożywczych do zastosowań w profesjonalnej gastronomii np: granity. Wyposażone w chłodzenie układu za pomocą powietrza. Producent zapewnia zgodność produktu z rozporządzeniem PE numer 1935/2004 dotyczącym materiałów i wyrobów dopuszczonych do kontaktu z żywnością.
Do przechowalni
Maszyna do lodów soft lub mrożonego jogurtu SOFTGEL 336 produkcji włoskiej firmy TELME to urządzenie wysokiej jakości. Służy do dozowania rożków i kubków lodowych; przygotowywania i przyrządzania deserów i pucharków lodowych. Maszynę wyposażono w sygnał akustyczny, wskaźnik minimalnego poziomu mieszanki, zbiornik magazynowy oraz licznik porcji. Elektroniczne sterowanie umożliwia regulację funkcji temperatury mieszania, konsystencji produktu oraz konserwacji co gwarantuje optymalną pracę, dużą wydajność i lepszą ochronę konsystencji lodów podczas długiego czasu konserwacji. Materiały mające styczność z mieszanką i lodami wykonano ze stali nierdzewnej lub materiałów dopuszczonych do stosowania w produkcji żywności, zapewniających najlepszą higienę i zgodnych ze standardami zdrowotnymi. Producent zapewnia zgodność produktu z rozporządzeniem PE numer 1935/2004 dotyczącym materiałów i wyrobów dopuszczonych do kontaktu z żywnością.
Do przechowalni
Profesjonalny frezer gastronomiczny GELSHOW produkcji włoskiej firmy TELME to urządzenie wysokiej jakości. Stanowi idealne rozwiązanie do jednoczesnego przygotowywania i sprzedaży lodów w hotelach, centrach handlowych i innych punktach gastronomicznych. Wyjątkową świeżość lodów gwarantuje ciągły proces produkcji i frezowania. Frezer posiada obudowę wykonaną ze stali nierdzewnej, system chłodzenia wodą lub powietrzem oraz 3 niezależne 4-litrowe cylindry frezujące. Urządzenie posiada również przeźroczystą pokrywę wyposażoną w magnes bezpieczeństwa umożliwiającą wgląd w proces produkcji oraz dodawanie składników w dowolnym momencie cyklu. Ponadto frezer posiada dwa programy o różnych temperaturach frezowania (produkcja lodów mlecznych i sorbetowych) oraz tryb nocny służący do konserwacji. Lody porcjowane są bezpośrednio z cylindrów, które – podobnie jak i całę urządzenie – są łatwe do czyszczenia i dezynfekcji. Oprócz tego frezer cechuje łatwość użytkowania – do jego obsługi nie jest wymagany szczególnie wykwalifikowany personel. Producent zapewnia zgodność produktu z rozporządzeniem PE numer 1935/2004 dotyczącym materiałów i wyrobów dopuszczonych do kontaktu z żywnością.
Do przechowalni
Maszyna do produkcji lodów tradycyjnych i sorbetów Pratica 42-60 A, 400V to wytrzymały i niezawodny frezer pionowy produkcji włoskiej firmy Telme przeznaczony dla lodziarni oraz cukierni. Urządzenie zasilane napięciem 400 V z układem chłodzącym chłodzonym powietrzem. Posiada przeźroczystą pokrywę wykonaną z poliwęglanu umożliwiającą wgląd w proces produkcji oraz dodawanie składników w dowolnym momencie cyklu. Urządzenie wyposażono ponadto w pionowy cylinder frezujący: ramię mieszadła unosi mieszankę lodową ku górze i a siła ciężkości sprowadza ją ponownie na dół. Ścianki i dno cylindra przewodzą moc chłodzącą. Temperatura podczas cyklu frezowania gwarantuje taki sam efekt niezależnie od przygotowanej mieszanki lodowej. Kontrola czasu cyklu pozwala uzyskać wysoką jakość lodów oraz ich pożądaną strukturę i konsystencję. Lody mogą być dozowane już po kilku minutach od zakończenia cyklu ponieważ urządzenie utrzymuje w cylindrze wyfrezowane lody w doskonałym stanie. Optymalną ekstrakcję uzyskuje się poprzez odwrócenie kierunku obrotów mieszadeł i podwójne zwiększenie ich prędkości. Frezer pionowy VBF Telme Pratica 42-60 A jest w stanie zmrozić 4 do 8 litrów mieszanki o wadze od 4,5 do 9 kg podczas cyklu trwającego od 10 do 12 minut. Wydajność do 60 l lodów na godzinę. Producent zapewnia zgodność produktu z rozporządzeniem PE numer 1935/2004 dotyczącym materiałów i wyrobów dopuszczonych do kontaktu z żywnością.
Do przechowalni
Maszyna do produkcji lodów tradycyjnych i sorbetów Pratica 54-84, 400V to wytrzymały i niezawodny frezer pionowy produkcji włoskiej firmy Telme przeznaczony dla lodziarni oraz cukierni. Urządzenie zasilane napięciem 400 V. Posiada przeźroczystą pokrywę wykonaną z poliwęglanu umożliwiającą wgląd w proces produkcji oraz dodawanie składników w dowolnym momencie cyklu. Urządzenie wyposażono ponadto w pionowy cylinder frezujący: ramię mieszadła unosi mieszankę lodową ku górze i a siła ciężkości sprowadza ją ponownie na dół. Ścianki i dno cylindra przewodzą moc chłodzącą. Temperatura podczas cyklu frezowania gwarantuje taki sam efekt niezależnie od przygotowanej mieszanki lodowej. Kontrola czasu cyklu pozwala uzyskać wysoką jakość lodów oraz ich pożądaną strukturę i konsystencję. Lody mogą być dozowane już po kilku minutach od zakończenia cyklu ponieważ urządzenie utrzymuje w cylindrze wyfrezowane lody w doskonałym stanie. Optymalną ekstrakcję uzyskuje się poprzez odwrócenie kierunku obrotów mieszadeł i podwójne zwiększenie ich prędkości. Frezer pionowy VBF Telme Pratica 54-84 jest w stanie zmrozić 7 do 11 litrów mieszanki o wadze od 8 do 13 kg podczas cyklu trwającego od 8 do 12 minut. Wydajność do 60 l lodów na godzinę. Producent zapewnia zgodność produktu z rozporządzeniem PE numer 1935/2004 dotyczącym materiałów i wyrobów dopuszczonych do kontaktu z żywnością.
Do przechowalni
Maszyna do produkcji lodów tradycyjnych i sorbetów Ecogel T 40-120 to wytrzymały i niezawodny frezer pionowy produkcji włoskiej firmy Telme przeznaczony dla lodziarni oraz cukierni. To urządzenie dla najbardziej wymagających klientów. W standardowym wyposażeniu znajdują się:
Urządzenie Ecogel T 40-120 posiada przeźroczystą pokrywę wykonaną z poliwęglanu umożliwiającą wgląd w proces produkcji oraz dodawanie składników w dowolnym momencie cyklu. Urządzenie wyposażono ponadto w pionowy cylinder frezujący: ramię mieszadła unosi mieszankę lodową ku górze i a siła ciężkości sprowadza ją ponownie na dół. Ścianki i dno cylindra przewodzą moc chłodzącą. Temperatura podczas cyklu frezowania gwarantuje taki sam efekt niezależnie od przygotowanej mieszanki lodowej. Kontrola czasu cyklu pozwala uzyskać wysoką jakość lodów oraz ich pożądaną strukturę i konsystencję. Lody mogą być dozowane już po kilku minutach od zakończenia cyklu ponieważ urządzenie utrzymuje w cylindrze wyfrezowane lody w doskonałym stanie. Optymalną ekstrakcję uzyskuje się poprzez odwrócenie kierunku obrotów mieszadeł i podwójne zwiększenie ich prędkości. Frezer pionowy VBF Telme Ecogel T 40-120 jest w stanie zmrozić 5 do 18 litrów mieszanki o wadze od 6 do 20 kg podczas cyklu trwającego od 6 do 12 minut. Wydajność do 120 l lodów na godzinę. Producent zapewnia zgodność produktu z rozporządzeniem PE numer 1935/2004 dotyczącym materiałów i wyrobów dopuszczonych do kontaktu z żywnością. Przy zakupie każdego urządzenia Ecogel T 40-120 – w cenie profesjonalne szkolenie przeprowadzone przez naszego technologa. Istnieje także możliwość wypożyczenia urządzenia na testy.
Do przechowalni
Maszyna do produkcji lodów tradycyjnych i sorbetów Ecogel T 50-160 to wytrzymały i niezawodny frezer pionowy produkcji włoskiej firmy Telme przeznaczony dla lodziarni oraz cukierni. To urządzenie dla najbardziej wymagających klientów. W standardowym wyposażeniu znajdują się:
Urządzenie Ecogel T 50-160 posiada przeźroczystą pokrywę wykonaną z poliwęglanu umożliwiającą wgląd w proces produkcji oraz dodawanie składników w dowolnym momencie cyklu. Urządzenie wyposażono ponadto w pionowy cylinder frezujący: ramię mieszadła unosi mieszankę lodową ku górze i a siła ciężkości sprowadza ją ponownie na dół. Ścianki i dno cylindra przewodzą moc chłodzącą. Temperatura podczas cyklu frezowania gwarantuje taki sam efekt niezależnie od przygotowanej mieszanki lodowej. Kontrola czasu cyklu pozwala uzyskać wysoką jakość lodów oraz ich pożądaną strukturę i konsystencję. Lody mogą być dozowane już po kilku minutach od zakończenia cyklu ponieważ urządzenie utrzymuje w cylindrze wyfrezowane lody w doskonałym stanie. Optymalną ekstrakcję uzyskuje się poprzez odwrócenie kierunku obrotów mieszadeł i podwójne zwiększenie ich prędkości. Frezer pionowy VBF Telme Ecogel T 50-160 jest w stanie zmrozić 8 do 24 litrów mieszanki o wadze od 9 do 27 kg podczas cyklu trwającego od 6 do 12 minut. Wydajność do 160 l lodów na godzinę. Producent zapewnia zgodność produktu z rozporządzeniem PE numer 1935/2004 dotyczącym materiałów i wyrobów dopuszczonych do kontaktu z żywnością. Przy zakupie każdego urządzenia Ecogel T 50-160 – w cenie profesjonalne szkolenie przeprowadzone przez naszego technologa. Istnieje także możliwość wypożyczenia urządzenia na testy.
Do przechowalni
Maszyna do dozowania lodów i produktów żywnościowych Veriofill produkcji włoskiej firmy TELME to urządzenie do dozowania pucharków i kubków lodowych. Posiada sterowanie ręczne lub za pomocą pedału. Szybkość wydawania oraz ciśnienie można regulować w zależności od rodzaju produktu. Możliwe jest użycie produktów o różnej konsystencji. Waga porcji do 1000 g. Urządzenie do dozowania produktów żywnościowych Telme Variofill* wyposażono w cylinder o pojemności 13 l. Automatyczne mycie i prostota obsługi dają gwarancję maksymalnej higieny. Może pracować z lodami, dżemem, rzemieślniczym żelem zawierającym kawałki świeżych i suchych owoców lub inne stałe składniki (maks. 8 mm). Wydajność w przybliżeniu:
Maszynę wyposażono w kółka umożliwiające łatwy transport urządzenia. Producent zapewnia zgodność produktu z rozporządzeniem PE numer 1935/2004 dotyczącym materiałów i wyrobów dopuszczonych do kontaktu z żywnością.
Do przechowalni
Zapisz się do naszego newslettera,
aby otrzymywać info o nowościach i promocjach.
33 5000 555
sklep@gastromania.pl
Godziny pracy:
poniedziałek-piątek: 8:00 – 16:00
© Gastromania.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Korzystając z witryny bez zmiany ustawień przeglądarki wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich zapisywaniu.
Kliknij, aby dowiedzieć się więcej o Polityce Cookies.