długość | 583 mm |
---|---|
szerokość | 384 mm |
materiał: | silikon |
Silikonowa mata cukiernicza z perforacją Air Mat Choux 583×384 mm, produkcji włoskiej firmy Silikomart służy do pieczenia okrągłych produktów produktów wymagających doskonałego obiegu powietrza w komorze pieca – niezakłóconego przez powierzchnię maty. Obustronna mata silikonowa ze znacznikami to idealne rozwiązanie dla każdego cukiernika, piekarni, manufaktury cukierniczej ale także dla pracowników kuchni restauracyjnej lub hotelowej oraz dla firm cateringowych i kawiarni. Produkt silikonowa mata perforowana do wypieku okrągłych ciasteczek 40.112.99.0000 wykonany jest z najwyższej jakości certyfikowanych materiałów, co gwarantuje bezproblemowy efekt, krótki czas produkcji oraz łatwość przechowywania z gwarantowaną wytrzymałością od -60°C do +230°C.
Mata silikonowa w kolorze terakoty. Może być używana w piekarnikach, w perforowanej tacy na grillu, w kuchenkach mikrofalowych i wszelkiego rodzaju zamrażarkach. Odporna na temperaturę od -60 do +230°C. Nie absorbuje zapachów i smaków. Łatwa w utrzymaniu w czystości – wystarczy umyć w ciepłej wodzie za pomocą gąbki lub w zmywarce.
Do przechowalni
Mata o teksturze drewna do ciast, rolad oraz rolad lodowych o wymiarach 250×185×6 mm, produkcji włoskiej firmy SILIKOMART. Produkt idealnie nadaje się do tworzenia tekstur dla różnych form. Doskonałe dla domu, lokali gastronomicznych, cukierni, kawiarni lub firm cateringowych. Mata pozwala uzyskać oryginalny efekt w łatwy i przyjemny sposób. Produkt mata z teksturą drewna 250×185×6 mm wykonany jest z wysokiej jakości materiału. Można ją myć w zmywarkach, używać w zamrażarkach i lodówkach.
Do przechowalni
Silikonowa forma do koronek i elementów ozdobnych TRD13 Birds, produkcji włoskiej firmy SILIKOMART i o wymiarach 80×400×1,8 mm. Unikalny kształt daje możliwość stworzenia niepowtarzalnych elementów ozdobnych z mas cukierniczych oraz czekolady. Idealnie sprawdzi się do dekorowania tortów, deserów oraz ciast pokrytych lukrem plastycznym. Produkt można zastosować do wypieku ciast lub wyrobu deserów, puddingów czy galaretek z owocami. Doskonała dla lokali gastronomicznych, cukierni, kawiarni oraz manufaktur cukierniczych i gospodarstw domowych. Produkt foremka do tworzenia koronek 23.093.87.0069 wykonany jest z najwyższej jakości materiałów oraz doskonale nadaje się do współpracy z masami cukrowymi na bazie proszku lub żelu produkcji Silikomart.
Do przechowalni
Silikonowa mata cukiernicza z perforacją Air Mat 583×384 mm, produkcji włoskiej firmy Silikomart służy do pieczenia ciastek, muffinek oraz innych produktów wymagających doskonałego obiegu powietrza w komorze pieca. Mata silikonowa to idealne rozwiązanie dla każdego cukiernika, piekarni, manufaktury cukierniczej ale także dla pracowników kuchni restauracyjnej lub hotelowej oraz dla firm cateringowych i kawiarni. Produkt silikonowa mata perforowana do wypieków 40.107.99.0000 wykonany jest z wysokiej jakości materiałów, co gwarantuje bezproblemowy efekt, krótki czas produkcji oraz łatwość przechowywania z gwarantowaną wytrzymałością od -60°C do +230°C.
Do przechowalni
Silikonowa mata z podziałką i wymiarami bocznymi wyrażonymi w centymetrach i calach, idealna do rozciągania i wycinania precyzyjnie masy cukrowej, jak i dowolnych rodzajów mas modelarskich.
Do przechowalni
Silikonowa mata cukiernicza z perforacją Air Mat Éclair 583×384 mm, produkcji włoskiej firmy Silikomart służy do pieczenia eklerków oraz innych podłużnych produktów wymagających doskonałego obiegu powietrza w komorze pieca – niezakłóconego przez powierzchnię maty. Obustronna mata silikonowa ze znacznikami to idealne rozwiązanie dla każdego cukiernika, piekarni, manufaktury cukierniczej ale także dla pracowników kuchni restauracyjnej lub hotelowej oraz dla firm cateringowych i kawiarni. Produkt silikonowa mata perforowana do wypieku eklerków 40.111.99.0000 wykonany jest z najwyższej jakości certyfikowanych materiałów, co gwarantuje bezproblemowy efekt, krótki czas produkcji oraz łatwość przechowywania z gwarantowaną wytrzymałością od -60°C do +230°C.
Do przechowalni
Silikonowa mata cukiernicza z perforacją Air Mat Éclair & Choux 300×400 mm, produkcji włoskiej firmy Silikomart służy do pieczenia eklerków oraz okrągłych produktów produktów wymagających doskonałego obiegu powietrza w komorze pieca – niezakłóconego przez powierzchnię maty. Obustronna mata silikonowa ze znacznikami to idealne rozwiązanie dla każdego cukiernika, piekarni, manufaktury cukierniczej ale także dla pracowników kuchni restauracyjnej lub hotelowej oraz dla firm cateringowych i kawiarni. Produkt silikonowa mata perforowana do wypieku okrągłych ciasteczek 40.113.99.0000 wykonany jest z najwyższej jakości certyfikowanych materiałów, co gwarantuje bezproblemowy efekt, krótki czas produkcji oraz łatwość przechowywania z gwarantowaną wytrzymałością od -60°C do +230°C.
Do przechowalni
Zapisz się do naszego newslettera,
aby otrzymywać info o nowościach i promocjach.
33 5000 555
sklep@gastromania.pl
Godziny pracy:
poniedziałek-piątek: 8:00 – 16:00
© Gastromania.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.