Mcusta Zanmai Classic Pakka Nóż uniwersalny 11cm
Wszechstronny nóż przeznaczony do krojenia i obierania warzyw lub owoców, a także do usuwania z nich pestek czy gniazd. Krótkie, cienkie ostrze zostało w tym modelu delikatnie poszerzone, aby zwiększyć komfort pracy.
Dane techniczne:
Ostrze - stal AUS-8
Rękojeść - pakka wood
Twardość - 58 HRC +/- 1
Długość całkowita - 22,5 cm
Długość ostrza - 11,0 cm
Szerokość klingi - 2,6 cm
Grubość klingi - 1,7 mm
Sposób ostrzenia - szlif dwustronny symetryczny
Waga - ok. 90 g
Do przechowalni
Mcusta Zanmai Classic Pakka Nóż szefa 27cm
Najbardziej wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do cięcia, krojenia, szatkowania i plastrowania rozmaitych produktów. Nóż szefa kuchni jest wystarczająco długi, aby można było nim kroić naprawdę duże płaszczyzny, i odpowiednio wyprofilowany, aby zagwarantować użytkownikowi komfort i swobodę ruchów.
Dane techniczne:
Ostrze - stal AUS-8
Rękojeść - pakka wood
Twardość - 58 HRC +/- 1
Długość całkowita - 42,2 cm
Długość ostrza - 27,0 cm
Szerokość klingi - 5,2 cm
Grubość klingi - 1,8 mm
Sposób ostrzenia - szlif dwustronny symetryczny
Waga - ok. 253 g
Do przechowalni
Mcusta Zanmai Classic Pakka Nóż szefa 24cm
Najbardziej wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do cięcia, krojenia, szatkowania i plastrowania rozmaitych produktów. Nóż szefa kuchni jest wystarczająco długi, aby można było nim kroić naprawdę duże płaszczyzny, i odpowiednio wyprofilowany, aby zagwarantować użytkownikowi komfort i swobodę ruchów.
Dane techniczne:
Ostrze - stal AUS-8
Rękojeść - pakka wood
Twardość - 58 HRC +/- 1
Długość całkowita - 38,3 cm
Długość ostrza - 24,0 cm
Szerokość klingi - 5,0 cm
Grubość klingi - 2,1 mm
Sposób ostrzenia - szlif dwustronny symetryczny
Waga - ok. 236 g
Do przechowalni
Mcusta Zanmai Classic Pakka Nóż szefa 21cm
Najbardziej wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do cięcia, krojenia, szatkowania i plastrowania rozmaitych produktów. Nóż szefa kuchni jest wystarczająco długi, aby można było nim kroić naprawdę duże płaszczyzny, i odpowiednio wyprofilowany, aby zagwarantować użytkownikowi komfort i swobodę ruchów.
Dane techniczne:
Ostrze - stal AUS-8
Rękojeść - pakka wood
Twardość - 58 HRC +/- 1
Długość całkowita - 34,8 cm
Długość ostrza - 21,0 cm
Szerokość klingi - 4,5 cm
Grubość klingi - 1,9 mm
Sposób ostrzenia - szlif dwustronny symetryczny
Waga - ok. 213 g
Do przechowalni
Mcusta Zanmai Classic Pakka Nóż Sujihiki 27cm
Nóż kuchenny przeznaczony do porcjowania i plastrowania mięs, np. drobiu, pieczeni, szynki – po ugotowaniu lub upieczeniu produktu. Specjalistyczne, wydłużone ostrze, które jest znacznie węższe i cieńsze niż w zwykłych nożach, pozwala ciąć przez całą płaszczyznę dokładnie i płynnie, podczas gdy grubszy nóż często się klinuje i szarpie mięso.
Dane techniczne:
Ostrze - stal AUS-8
Rękojeść - pakka wood
Twardość - 58 HRC +/- 1
Długość całkowita - 40,4 cm
Długość ostrza - 27,0 cm
Szerokość klingi - 4,0 cm
Grubość klingi - 1,5 mm
Sposób ostrzenia - szlif dwustronny symetryczny
Waga - ok. 182 g
Do przechowalni
Mcusta Zanmai Classic Corian Nóż uniwersalny 15cm
Wszechstronny nóż przeznaczony do krojenia i obierania warzyw lub owoców, a także do usuwania z nich pestek czy gniazd. Krótkie, cienkie ostrze zostało w tym modelu delikatnie poszerzone, aby zwiększyć komfort pracy.
Dane techniczne:
Ostrze - stal AUS-8
Rękojeść - kompozyt corian
Twardość - 58 HRC +/- 1
Długość całkowita - 26,6 cm
Długość ostrza - 15,0 cm
Szerokość klingi - 2,9 cm
Grubość klingi - 1,8 mm
Sposób ostrzenia - szlif dwustronny symetryczny
Waga - ok. 109 g
Do przechowalni
Mcusta Zanmai Classic Corian Nóż szefa 24cm
Najbardziej wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do cięcia, krojenia, szatkowania i plastrowania rozmaitych produktów. Nóż szefa kuchni jest wystarczająco długi, aby można było nim kroić naprawdę duże płaszczyzny, i odpowiednio wyprofilowany, aby zagwarantować użytkownikowi komfort i swobodę ruchów.
Dane techniczne:
Ostrze - stal AUS-8
Rękojeść - kompozyt corian
Twardość - 58 HRC +/- 1
Długość całkowita - 38,5 cm
Długość ostrza - 24,0 cm
Szerokość klingi - 4,9 cm
Grubość klingi - 2,1 mm
Sposób ostrzenia - szlif dwustronny symetryczny
Waga - ok. 249 g
Do przechowalni
Mcusta Zanmai Classic Corian Nóż szefa 21cm
Najbardziej wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do cięcia, krojenia, szatkowania i plastrowania rozmaitych produktów. Nóż szefa kuchni jest wystarczająco długi, aby można było nim kroić naprawdę duże płaszczyzny, i odpowiednio wyprofilowany, aby zagwarantować użytkownikowi komfort i swobodę ruchów.
Dane techniczne:
Ostrze - stal AUS-8
Rękojeść - kompozyt corian
Twardość - 58 HRC +/- 1
Długość całkowita - 35,1 cm
Długość ostrza - 21,0 cm
Szerokość klingi - 4,5 cm
Grubość klingi - 2,1 mm
Sposób ostrzenia - szlif dwustronny symetryczny
Waga - ok. 235 g
Do przechowalni
Mcusta Zanmai Classic Corian Nóż Sujihiki 27cm
Nóż kuchenny przeznaczony do porcjowania i plastrowania mięs, np. drobiu, pieczeni, szynki – po ugotowaniu lub upieczeniu produktu. Specjalistyczne, wydłużone ostrze, które jest znacznie węższe i cieńsze niż w zwykłych nożach, pozwala ciąć przez całą płaszczyznę dokładnie i płynnie, podczas gdy grubszy nóż często się klinuje i szarpie mięso.
Dane techniczne:
Ostrze - stal AUS-8
Rękojeść - kompozyt corian
Twardość - 58 HRC +/- 1
Długość całkowita - 40,5 cm
Długość ostrza - 27,0 cm
Szerokość klingi - 4,0 cm
Grubość klingi - 1,7 mm
Sposób ostrzenia - szlif dwustronny symetryczny
Waga - ok. 200 g
Do przechowalni
Mcusta Zanmai Classic Corian Nóż Sujihiki 24cm
Nóż kuchenny przeznaczony do porcjowania i plastrowania mięs, np. drobiu, pieczeni, szynki – po ugotowaniu lub upieczeniu produktu. Specjalistyczne, wydłużone ostrze, które jest znacznie węższe i cieńsze niż w zwykłych nożach, pozwala ciąć przez całą płaszczyznę dokładnie i płynnie, podczas gdy grubszy nóż często się klinuje i szarpie mięso.
Dane techniczne:
Ostrze - stal AUS-8
Rękojeść - kompozyt corian
Twardość - 58 HRC +/- 1
Długość całkowita - 37,0 cm
Długość ostrza - 24,0 cm
Szerokość klingi - 3,7 cm
Grubość klingi - 1,8 mm
Sposób ostrzenia - szlif dwustronny symetryczny
Waga - ok. 186 g
Do przechowalni
Mcusta Zanmai Classic Corian Nóż Santoku 18cm
Japoński nóż o wszechstronnym zastosowaniu, przeznaczony głównie do mięsa, warzyw i ryb. Ponieważ posiada cienkie ostrze,znakomicie się też sprawdzi przy krojeniu chleba, plastrowaniu owoców czy siekaniu ziół. Duża klinga ułatwia przenoszenie pokrojonych produktów do salaterki lub na patelnię.
Dane techniczne:
Ostrze - stal AUS-8
Rękojeść - kompozyt corian
Twardość - 58 HRC +/- 1
Długość całkowita - 31,7 cm
Długość ostrza - 18,0 cm
Szerokość klingi - 4,5 cm
Grubość klingi - 1,8 mm
Sposób ostrzenia - szlif dwustronny symetryczny
Waga - ok. 196 g
Do przechowalni
Mcusta Zanmai Classic Damascus Pakka Nóż Sujihiki 24cm
Nóż kuchenny przeznaczony do porcjowania i plastrowania mięs, np. drobiu, pieczeni, szynki – po ugotowaniu lub upieczeniu produktu. Specjalistyczne, wydłużone ostrze, które jest znacznie węższe i cieńsze niż w zwykłych nożach, pozwala ciąć przez całą płaszczyznę dokładnie i płynnie, podczas gdy grubszy nóż często się klinuje i szarpie mięso.
Dane techniczne:
Ostrze - 33 warstwowa stal Rdzeń VG-10
Rękojeść - pakka wood
Twardość - 61 HRC +/- 1
Długość całkowita - 37,4 cm
Długość ostrza - 24,0 cm
Szerokość klingi - 3,7 cm
Grubość klingi - 2,0 mm
Sposób ostrzenia - szlif dwustronny symetryczny
Waga - ok. 172 g
Do przechowalni
Mcusta Zanmai Hybrid VG-10 Nóż szefa 24cm
Najbardziej wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do cięcia, krojenia, szatkowania i plastrowania rozmaitych produktów. Nóż szefa kuchni jest wystarczająco długi, aby można było nim kroić naprawdę duże płaszczyzny, i odpowiednio wyprofilowany, aby zagwarantować użytkownikowi komfort i swobodę ruchów.
Dane techniczne:
Ostrze - stal VG-10
Rękojeść - pakka wood
Twardość - 61 HRC +/- 1
Długość całkowita - 39,0 cm
Długość ostrza - 24,0 cm
Szerokość klingi - 5,0 cm
Grubość klingi - 2,3 mm
Sposób ostrzenia - szlif dwustronny symetryczny
Waga - ok. 209 g
Do przechowalni
Mcusta Zanmai Hybrid VG-10 Nóż szefa 21cm
Najbardziej wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do cięcia, krojenia, szatkowania i plastrowania rozmaitych produktów. Nóż szefa kuchni jest wystarczająco długi, aby można było nim kroić naprawdę duże płaszczyzny, i odpowiednio wyprofilowany, aby zagwarantować użytkownikowi komfort i swobodę ruchów.
Dane techniczne:
Ostrze - stal VG-10
Rękojeść - pakka wood
Twardość - 61 HRC +/- 1
Długość całkowita - 35,3 cm
Długość ostrza - 21,0 cm
Szerokość klingi - 4,5 cm
Grubość klingi - 2,2 mm
Sposób ostrzenia - szlif dwustronny symetryczny
Waga - ok. 176 g
Do przechowalni
Mcusta Zanmai Hybrid VG-10 Nóż Sujihiki 30cm
Nóż kuchenny przeznaczony do porcjowania i plastrowania mięs, np. drobiu, pieczeni, szynki – po ugotowaniu lub upieczeniu produktu. Specjalistyczne, wydłużone ostrze, które jest znacznie węższe i cieńsze niż w zwykłych nożach, pozwala ciąć przez całą płaszczyznę dokładnie i płynnie, podczas gdy grubszy nóż często się klinuje i szarpie mięso.
Dane techniczne:
Ostrze - stal VG-10
Rękojeść - pakka wood
Twardość - 61 HRC +/- 1
Długość całkowita - 44,8 cm
Długość ostrza - 30,0 cm
Szerokość klingi - 4,2 cm
Grubość klingi - 2,1 mm
Sposób ostrzenia - szlif dwustronny symetryczny
Waga - ok. 201 g
Do przechowalni
Mcusta Zanmai Hybrid VG-10 Nóż Sujihiki 27cm
Nóż kuchenny przeznaczony do porcjowania i plastrowania mięs, np. drobiu, pieczeni, szynki – po ugotowaniu lub upieczeniu produktu. Specjalistyczne, wydłużone ostrze, które jest znacznie węższe i cieńsze niż w zwykłych nożach, pozwala ciąć przez całą płaszczyznę dokładnie i płynnie, podczas gdy grubszy nóż często się klinuje i szarpie mięso.
Dane techniczne:
Ostrze - stal VG-10
Rękojeść - pakka wood
Twardość - 61 HRC +/- 1
Długość całkowita - 41,9 cm
Długość ostrza - 27,0 cm
Szerokość klingi - 4,0 cm
Grubość klingi - 1,8 mm
Sposób ostrzenia - szlif dwustronny symetryczny
Waga - ok. 172 g
Do przechowalni
Mcusta Zanmai Hybrid VG-10 Nóż Sujihiki 24cm
Nóż kuchenny przeznaczony do porcjowania i plastrowania mięs, np. drobiu, pieczeni, szynki – po ugotowaniu lub upieczeniu produktu. Specjalistyczne, wydłużone ostrze, które jest znacznie węższe i cieńsze niż w zwykłych nożach, pozwala ciąć przez całą płaszczyznę dokładnie i płynnie, podczas gdy grubszy nóż często się klinuje i szarpie mięso.
Dane techniczne:
Ostrze - stal VG-10
Rękojeść - pakka wood
Twardość - 61 HRC +/- 1
Długość całkowita - 42,9 cm
Długość ostrza - 24,0 cm
Szerokość klingi - 3,7 cm
Grubość klingi - 1,7 mm
Sposób ostrzenia - szlif dwustronny symetryczny
Waga - ok. 141 g
Do przechowalni
Mcusta Zanmai Forest Nóż uniwersalny 15cm
Wszechstronny nóż przeznaczony do krojenia i obierania warzyw lub owoców, a także do usuwania z nich pestek czy gniazd. Krótkie, cienkie ostrze zostało w tym modelu delikatnie poszerzone, aby zwiększyć komfort pracy.
Dane techniczne:
Ostrze - stal AUS-8
Rękojeść - micarta
Twardość - 58 HRC +/- 1
Długość całkowita - 25,4 cm
Długość ostrza - 15,0 cm
Szerokość klingi - 3,1 cm
Grubość klingi - 1,9 mm
Sposób ostrzenia - szlif dwustronny symetryczny
Waga - ok. 92 g
Do przechowalni
Zapisz się do naszego newslettera,
aby otrzymywać info o nowościach i promocjach.
33 5000 555
sklep@gastromania.pl
Godziny pracy:
poniedziałek-piątek: 8:00 – 16:00
© Gastromania.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Korzystając z witryny bez zmiany ustawień przeglądarki wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich zapisywaniu.
Kliknij, aby dowiedzieć się więcej o Polityce Cookies.