Mikser spiralny o indeksie: 786200. Przeznaczony do ciast ciężkich i drożdżowych, takich jak pizza czy pierogi. Parametry techniczne: wysokość: 73,5 cm, szerokość: 38 cm, głębokość: 67 cm, średnica dzieży: 36 cm. Pojemność urządzenia wynosi 20 litrów. Maksymalna pojemność dzieży wynosi do 7,5 kg ciasta. Części mające bezpośredni kontakt z żywnością wykonane zostały ze stali nierdzewnej. Dzieża jest zamontowana na stałe. Mikser posiada panel sterowania oraz osłonę bezpieczeństwa nad misą roboczą. Profesjonalny sprzęt gastronomiczny niezbędny w każdej pizzerii, pierogarni, cukierni czy barze mlecznym.
Do przechowalni
*Komplet 4 kółek 60×140×160 mm, Bartscher 101863*zestaw posiada 2 szt kółek skrętnych z blokadą.
Do przechowalni
Miesiarka Bartscher 101867 o wymiarach 480×800×730 mm i wadze 115 kg. Posiada powłokę odporną na zarysowania i pracuje z mocą 1,5 kW/230 V. Mieszarka spiralna służy do mieszania różnego rodzaju ciasta (o różnej konsystencji i składzie), w tym do jego wyrabiania, ugniatania oraz ucierania. Można za jej pomocą przygotować każdy rodzaj ciasta od pszennego, przez mieszane, do żytniego. Mikser z dzieżą wyjmowaną zapewnia kontrolę prędkości mieszania ciasta. Jest to niezwykle przydatne przy przygotowywaniu różnego rodzaju wypieków. Posiada również detekcję położenia misy. Sprzęt sprawdzi się w pizzeriach, restauracjach i cukierniach.
Do przechowalni
Miesiarka Bartscher 101868 o wymiarach 450×780×735 mm i wadze 107 kg. Posiada powłokę odporną na zarysowania i pracuje z mocą 1,5 kW/400 V. Mieszarka spiralna służy do mieszania różnego rodzaju ciasta (o różnej konsystencji i składzie), w tym do jego wyrabiania, ugniatania oraz ucierania. Można za jej pomocą przygotować każdy rodzaj ciasta od pszennego, przez mieszane, do żytniego. Miksera z dzieżą wyjmowaną zapewnia kontrolę prędkości mieszania ciasta. Jest to niezwykle przydatne przy przygotowywaniu różnego rodzaju wypieków. Posiada również detekcję położenia misy. Sprzęt sprawdzi się w pizzeriach, restauracjach i cukierniach.
Do przechowalni
Miesiarka Bartscher 101869 o wymiarach 480×800×730 mm i wadze 114,8 kg. Posiada powłokę odporną na zarysowania i pracuje z mocą 1,5 kW/400 V. Mieszarka spiralna służy do mieszania różnego rodzaju ciasta (o różnej konsystencji i składzie) w tym do jego wyrabiania, ugniatania oraz ucierania. Można za jej pomocą przygotować każdy rodzaj ciasta od pszennego, przez mieszane, do żytniego. Mikser z dzieżą wyjmowaną zapewnia kontrolę prędkości mieszania ciasta. Jest to niezwykle przydatne przy przygotowywaniu różnego rodzaju wypieków. Posiada również detekcję położenia misy. Sprzęt sprawdzi się w pizzeriach, restauracjach i cukierniach.
Do przechowalni
Miesiarka Bartscher 101923 o wymiarach 440×335×510 mm i wadze 20, 6 kg. Posiada lakierowaną powłokę odporną na zarysowania i pracuje z mocą 0,65 kW/230 V. Mieszarka spiralna służy do mieszania różnego rodzaju ciasta (o różnej konsystencji i składzie), w tym do jego wyrabiania, ugniatania oraz ucierania. Można za jej pomocą przygotować każdy rodzaj ciasta od pszennego, przez mieszane, do żytniego. Mikser z dzieżą wyjmowaną oraz 5 stopniowa regulacja zapewnia kontrolę prędkości mieszania ciasta, a łatwy w obsłudze wyświetlacz cyfrowy sprawia, że praca z tym urządzeniem jest niezwykle przyjemna. Mikser w swoim zestawie posiada trzepaczkę ze stali szlachetnej, hak do wyrabiania ciasta oraz mieszadło płaskie. Jest to niezwykle przydatny sprzęt przy przygotowywaniu różnego rodzaju wypieków. Posiada również detekcję położenia misy. Sprzęt sprawdzi się w pizzeriach, restauracjach i cukierniach.
Do przechowalni
Miesiarka Bartscher 101954 o wymiarach 350×650×600 mm i wadze 58 kg. Posiada powłokę odporną na zarysowania i pracuje z mocą 0,75 kW/230 V. Mieszarka spiralna służy do mieszania różnego rodzaju ciasta (o różnej konsystencji i składzie) w tym do jego wyrabiania, ugniatania oraz ucierania. Można za jej pomocą przygotować każdy rodzaj ciasta od pszennego, przez mieszane, do żytniego. Jest to urządzenie niezwykle przydatne przy przygotowywaniu różnego rodzaju wypieków. Mikser sprawdzi się w pizzeriach, restauracjach i cukierniach.
Do przechowalni
Miesiarka Bartscher 101955 o wymiarach 390×670×600 mm i wadze 59 kg. Posiada powłokę odporną na zarysowania i pracuje z mocą 0,75 kW/230 V. Mieszarka spiralna służy do mieszania różnego rodzaju ciasta (o różnej konsystencji i składzie) w tym do jego wyrabiania, ugniatania oraz ucierania. Można za jej pomocą przygotować każdy rodzaj ciasta od pszennego, przez mieszane, do żytniego. Jest to urządzenie niezwykle przydatne przy przygotowywaniu różnego rodzaju wypieków. Mikser sprawdzi się w pizzeriach, restauracjach i cukierniach.
Do przechowalni
Miesiarka Bartscher 101956 o wymiarach 430×780×710 mm i wadze 93 kg. Posiada powłokę odporną na zarysowania i pracuje z mocą 1,5 kW/230 V. Mieszarka spiralna służy do mieszania różnego rodzaju ciasta (o różnej konsystencji i składzie) w tym do jego wyrabiania, ugniatania oraz ucierania. Można za jej pomocą przygotować każdy rodzaj ciasta od pszennego, przez mieszane, do żytniego. Jest to urządzenie niezwykle przydatne przy przygotowywaniu różnego rodzaju wypieków. Mikser sprawdzi się w pizzeriach, restauracjach i cukierniach.
Do przechowalni
Miesiarka Bartscher 101957 o wymiarach 480×800×710 mm i wadze 105 kg. Posiada powłokę odporną na zarysowania i pracuje z mocą 1,5 kW/230 V. Mieszarka spiralna służy do mieszania różnego rodzaju ciasta (o różnej konsystencji i składzie) w tym do jego wyrabiania, ugniatania oraz ucierania. Można za jej pomocą przygotować każdy rodzaj ciasta od pszennego, przez mieszane, do żytniego. Jest to urządzenie niezwykle przydatne przy przygotowywaniu różnego rodzaju wypieków. Mikser sprawdzi się w pizzeriach, restauracjach i cukierniach.
Do przechowalni
Miesiarka Bartscher 101864 o wymiarach 350×650×620 mm i wadze 65 kg. Posiada powłokę odporną na zarysowania i pracuje z mocą 0,75 kW/230 V. Mieszarka spiralna służy do mieszania różnego rodzaju ciasta (o różnej konsystencji i składzie), w tym do jego wyrabiania, ugniatania oraz ucierania. Można za jej pomocą przygotować każdy rodzaj ciasta od pszennego, przez mieszane, do żytniego. Mikser z dzieżą wyjmowaną zapewnia kontrolę prędkości mieszania ciasta. Jest to niezwykle przydatne przy przygotowywaniu różnego rodzaju wypieków. Posiada również detekcję położenia misy. Sprzęt sprawdzi się w pizzeriach, restauracjach i cukierniach.
Do przechowalni
Miesiarka Bartscher 101865 o wymiarach 390×670×620 mm i wadze 66 kg. Posiada powłokę odporną na zarysowania i pracuje z mocą 0,75 kW/230 V. Mieszarka spiralna służy do mieszania różnego rodzaju ciasta (o różnej konsystencji i składzie), w tym do jego wyrabiania, ugniatania oraz ucierania. Można za jej pomocą przygotować każdy rodzaj ciasta od pszennego, przez mieszane, do żytniego. Mikser z dzieżą wyjmowaną zapewnia kontrolę prędkości mieszania ciasta. Jest to niezwykle przydatne przy przygotowywaniu różnego rodzaju wypieków. Posiada również detekcję położenia misy. Sprzęt sprawdzi się w pizzeriach, restauracjach i cukierniach.
Do przechowalni
Miesiarka, Bartscher 101866 o wymiarach 450×780×735 mm i wadze 107,2 kg. Posiada powłokę odporną na zarysowania i pracuje z mocą 1,5 kW/230 V. Mieszarka spiralna służy do mieszania różnego rodzaju ciasta (o różnej konsystencji i składzie), w tym do jego wyrabiania, ugniatania oraz ucierania. Można za jej pomocą przygotować każdy rodzaj ciasta – od pszennego, przez mieszane, do żytniego. Mikser z dzieżą wyjmowaną zapewnia kontrolę prędkości mieszania ciasta. Jest to niezwykle przydatne przy przygotowywaniu różnego rodzaju wypieków. Posiada również detekcję położenia misy. Sprzęt sprawdzi się w pizzeriach, restauracjach i cukierniach.
Do przechowalni
Mikser spiralny o pojemności 10 litrów produkcji firmy Stalgast o indeksie 786102 przeznaczony jest do wyrabiania ciast ciężkich np: pizza, pierogi. Dzieża nie jest wyjmowana. Idealny do pierogarni, pizzerni i restauracji. Części mające bezpośredni kontakt z żywnością wykonane są ze stali nierdzewnej. Jednorazowo w mikserze można wyrabiać do 8 kilogramów ciasta. Moc urządzenia to 370 W a napięcie znamionowe to 230V. Producent deklaruje, że urządzenie spełnia wszelkie wymagania dotyczące bezpieczeństwa i zdrowia w sprawie materiałów i wyrobów przeznaczonych do kontaktu z żywnością zgodnie z rozporządzeniem 1935/2004 PE.
Do przechowalni
Mikser spiralny o pojemności 20 litrów produkcji firmy Stalgast o indeksie 786202 przeznaczony jest do wyrabiania ciast ciężkich np: pizza, pierogi. Dzieża nie jest wyjmowana. Części mające bezpośredni kontakt z żywnością wykonane są ze stali nierdzewnej. Idealny do pierogarni, pizzerni i restauracji. Jednorazowo w mikserze można wyrabiać do 18 kilogramów ciasta. Moc urządzenia to 900 W a napięcie znamionowe to 230V. Producent deklaruje, że urządzenie spełnia wszelkie wymagania dotyczące bezpieczeństwa i zdrowia w sprawie materiałów i wyrobów przeznaczonych do kontaktu z żywnością zgodnie z rozporządzeniem 1935/2004 PE.
Do przechowalni
Mikser spiralny o pojemności 30 litrów produkcji firmy Stalgast o indeksie 786302 przeznaczony jest do wyrabiania ciast ciężkich np: pizza, pierogi. Idealny do pierogarni, pizzerni i restauracji. Dzieża nie jest wyjmowana. Części mające bezpośredni kontakt z żywnością wykonane są ze stali nierdzewnej. Jednorazowo w mikserze można wyrabiać do 25 kilogramów ciasta. Moc urządzenia to 1300 W a napięcie znamionowe to 230V. Producent deklaruje, że urządzenie spełnia wszelkie wymagania dotyczące bezpieczeństwa i zdrowia w sprawie materiałów i wyrobów przeznaczonych do kontaktu z żywnością zgodnie z rozporządzeniem 1935/2004 PE.
Do przechowalni
Miesiarka spiralna z 2 prędkościami i stałą dzieżą marki Hendi, o indeksie: 222867. Parametry techniczne produktu: długość: 67 cm, szerokość: 38,5 cm, wysokość: 72,5 cm, pojemność: 22 l. Obudowa urządzenia została wykonana z wysokiej jakości stali lakierowanej na biało. Dzieża, pokrywa bezpieczeństwa oraz spirala wykonane ze stali nierdzewnej 18/10. Miesiarka została wyposażona w stałą dzieżę. Wymiary dzieży: średnica: 36 cm. Maksymalna masa ciasta: 17 kg. Wydajność: 56kg/h. Posiada mikrowyłącznik pokrywy bezpieczeństwa oraz wbudowany timer. Cicha praca przekładni olejowej. Wyposażona w 4 kółka, w tym 2 z hamulcami. Wbudowany timer. Waga urządzenia wynosi 62 kg. Urządzenie świetnie sprawdzi się w dużej i małej gastronomii. Idealne do pizzerii, cukierni czy piekarni.
Do przechowalni
Miesiarka spiralna z 2 prędkościami i stałą dzieżą marki Hendi, o indeksie: 222874. Parametry techniczne produktu: długość: 73,5 cm, szerokość: 42,4 cm, wysokość: 81 cm, pojemność: 32 l. Obudowa urządzenia została wykonana z wysokiej jakości stali lakierowanej na biało. Dzieża, pokrywa bezpieczeństwa oraz spirala wykonane ze stali nierdzewnej 18/10. Miesiarka została wyposażona w stałą dzieżę. Wymiary dzieży: średnica: 40 cm. Maksymalna masa ciasta: 25 kg. Wydajność: 88kg/h. Posiada mikrowyłącznik pokrywy bezpieczeństwa oraz wbudowany timer. Cicha praca przekładni olejowej. Wyposażona w 4 kółka, w tym 2 z hamulcami. Wbudowany timer. Waga urządzenia wynosi 82 kg. Urządzenie świetnie sprawdzi się w dużej i małej gastronomii. Idealne do pizzerii, cukierni czy piekarni.
Do przechowalni
Jeżeli są Państwo zainteresowani zakupem konkretnego urządzenia do pizzy i chcą dowiedzieć się więcej na temat produktów z naszej oferty – serdecznie zapraszamy do bezpośredniego kontaktu z naszym sklepem. Miksery do pizzy znajdujące się w naszej ofercie to profesjonalne maszyny do pizzerii.
Zapisz się do naszego newslettera,
aby otrzymywać info o nowościach i promocjach.
33 5000 555
sklep@gastromania.pl
Godziny pracy:
poniedziałek-piątek: 8:00 – 16:00
© Gastromania.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.