Naturalne masło kakaowe, 1 kg to masło całkowicie dezodoryzowane w procesie fizycznym, który umożliwia zachowanie najwyższej jakości fizykochemicznej. Jest to najczęściej używane masło kakaowe do produkcji wysokiej jakości czekolady, ponieważ gwarantuje bardzo dobre wrażenia organoleptyczne w ustach i zapewnia doskonałą krystalizację bez zmiany profilu aromatycznego mieszanki ziaren kakaowych, stosowanej w każdej odmianie czekolady. Szeroko stosowany również w przemyśle farmaceutycznym oraz kosmetycznym. Kolor kości słoniowej.
Do przechowalni
Hiszpańska biała czekolada Natra 29,7%, 1 kg – dropsy, torba powstaje ze starannie mieszanych, rafinowanych i konszowanych składników najwyższej jakości, które dają nam autentyczną, wykwintną białą czekoladę, która rozpływa się w ustach. Zawiera 36% masła kakaowego, 24% mleka. Idealne temperowanie zapewniające stabilną krystalizację masła kakaowego skutkuje błyszczącą czekoladą formowaną w malutkie dropsy (łatwe do topienia) zachowujące wszystkie typowe cechy smakowe i organoleptyczne (aksamit, gładkość oraz słodycz), dźwięk (pękanie) i teksturę (twardą, ale gładką podczas topienia). Jeden z najbardziej udanych przepisów producenta. 3 krople płynności – idealna do polew, tworzenia pralin, tabliczek czekolady, batoników itp.
Do przechowalni
Hiszpańska ciemna czekolada bez cukru Natra 61,1%, 1 kg – dropsy, torba powstaje ze starannie mieszanych, rafinowanych i konszowanych składników najwyższej jakości, które dają nam autentyczną, wykwintną ciemną czekoladę o intensywnym smaku. Ciemna czekolada bez dodatku cukrów jest wynikiem zastąpienia cukru przez maltitol. Posiada niższą kaloryczność oraz niższy indeks glikemiczny. Ta czekolada zawiera również więcej błonnika dietetycznego niż standardowa ciemna czekolada, dzięki czemu pobudza pracę jelit i nie jest próchnicogenna. Zawiera 37,9% masła kakaowego. Idealne temperowanie zapewniające stabilną krystalizację masła kakaowego skutkuje błyszczącą czekoladą formowaną w malutkie dropsy (łatwe do topienia) zachowujące wszystkie typowe cechy smakowe (kwaśny, gorzki i delikatnie słodki), dźwięk (pękanie) i teksturę (twardą, ale gładką podczas topienia). 3 krople płynności – idealna do polew i ciast.
Do przechowalni
Kakao 20-22% tłuszczu Natra, 1 kg torba to alkalizowany proszek kakaowy otrzymywany ze zmielenia masy kakaowej po tłoczeniu hydraulicznym w celu zmniejszenia zawartości tłuszczu. PH 8.0 ± 0.2. Kolor ciemnoczerwony. Idealne do lodów, drinków instant, deserów i ciasteczek. Na zamówienie dostępne także inne proszki kakaowe Natra o innej zawartości tłuszczu i pH oraz gramaturze opakowania (25 kg, 900 kg oraz w tankach po 25 ton).
Do przechowalni
Hiszpańska mleczna czekolada Natra 36%, 1 kg – dropsy, torba powstaje ze starannie mieszanych, rafinowanych i konszowanych składników najwyższej jakości, które dają nam autentyczną, wykwintną mleczną czekoladę o charakterystycznym aromacie, kremowości i aksamitnie słodkim smaku. Zawiera 35% masła kakaowego, 14% mleka. Idealne temperowanie zapewniające stabilną krystalizację masła kakaowego skutkuje błyszczącą czekoladą formowaną w malutkie dropsy (łatwe do topienia) zachowujące wszystkie typowe cechy smakowe (aksamit, gładkość oraz słodycz), dźwięk (pękanie) i teksturę (twardą, ale gładką podczas topienia). 3 krople płynności – idealna do polew, tworzenia pralin, tabliczek czekolady, batoników itp.
Do przechowalni
Hiszpańska ciemna czekolada Natra 62%, 1 kg – dropsy, torba powstaje ze starannie mieszanych, rafinowanych i konszowanych składników najwyższej jakości, które dają nam autentyczną, wykwintną ciemną czekoladę o intensywnym smaku. To klasyczna ciemna, hiszpańska czekolada o jasnym, bogatym smaku kakao z pikantną kwaskowatością. Zawiera 39% masła kakaowego. Idealne temperowanie zapewniające stabilną krystalizację masła kakaowego skutkuje błyszczącą czekoladą formowaną w malutkie dropsy (łatwe do topienia) zachowujące wszystkie typowe cechy smakowe (kwaśny, gorzki i słodki), dźwięk (pękanie) i teksturę (twardą, ale gładką podczas topienia). 3 krople płynności – idealna do polew, tworzenia pralin, tabliczek czekolady, batoników itp.
Do przechowalni
Hiszpańska ciemna czekolada Natra 70%, 1 kg – dropsy, torba powstaje ze starannie mieszanych, rafinowanych i konszowanych składników najwyższej jakości, które dają nam autentyczną, wykwintną ciemną czekoladę o intensywnym smaku. To klasyczna ciemna, hiszpańska czekolada o jasnym, bogatym smaku kakao z pikantną kwaskowatością. Zawiera 47% masła kakaowego. Idealne temperowanie zapewniające stabilną krystalizację masła kakaowego skutkuje błyszczącą czekoladą formowaną w malutkie dropsy (łatwe do topienia) zachowujące wszystkie typowe cechy smakowe (kwaśny, gorzki i słodki), dźwięk (pękanie) i teksturę (twardą, ale gładką podczas topienia). 4 krople płynności – idealna do tworzenia pralin, tabliczek czekolady, batoników itp.
Do przechowalni
Kakao 10-12% tłuszczu Natra, 1 kg torba to alkalizowany proszek kakaowy otrzymywany ze zmielenia masy kakaowej po tłoczeniu hydraulicznym w celu zmniejszenia zawartości tłuszczu. PH 8.0 ± 0.2. Kolor ciemnoczerwony. Idealne do lodów, drinków instant, deserów i ciasteczek. Na zamówienie dostępne także inne proszki kakaowe Natra o innej zawartości tłuszczu i pH oraz gramaturze opakowania (25 kg, 900 kg oraz w tankach po 25 ton).
Do przechowalni
Hiszpańska ciemna czekolada Natra 56%, 1 kg – dropsy, torba powstaje ze starannie mieszanych, rafinowanych i konszowanych składników najwyższej jakości, które dają nam autentyczną, wykwintną ciemną czekoladę o intensywnym smaku. To klasyczna ciemna, hiszpańska czekolada o jasnym, bogatym smaku kakao z pikantną kwaskowatością. Zawiera 31% masła kakaowego. Idealne temperowanie zapewniające stabilną krystalizację masła kakaowego skutkuje błyszczącą czekoladą formowaną w malutkie dropsy (łatwe do topienia) zachowujące wszystkie typowe cechy smakowe (kwaśny, gorzki i słodki), dźwięk (pękanie) i teksturę (twardą, ale gładką podczas topienia). 2 krople płynności – idealna do polew i ciast.
Do przechowalni
Naturalne masło kakaowe, 0,5 kg to masło całkowicie dezodoryzowane w procesie fizycznym, który umożliwia zachowanie najwyższej jakości fizykochemicznej. Jest to najczęściej używane masło kakaowe do produkcji wysokiej jakości czekolady, ponieważ gwarantuje bardzo dobre wrażenia organoleptyczne w ustach i zapewnia doskonałą krystalizację bez zmiany profilu aromatycznego mieszanki ziaren kakaowych, stosowanej w każdej odmianie czekolady. Szeroko stosowany również w przemyśle farmaceutycznym oraz kosmetycznym. Kolor kości słoniowej.
Do przechowalni
Hiszpańska biała czekolada Natra 29,7%, 20 kg – dropsy, duża torba powstaje ze starannie mieszanych, rafinowanych i konszowanych składników najwyższej jakości, które dają nam autentyczną, wykwintną białą czekoladę, która rozpływa się w ustach. Zawiera 36% masła kakaowego, 24% mleka. Idealne temperowanie zapewniające stabilną krystalizację masła kakaowego skutkuje błyszczącą czekoladą formowaną w malutkie dropsy (łatwe do topienia) zachowujące wszystkie typowe cechy smakowe i organoleptyczne (aksamit, gładkość oraz słodycz), dźwięk (pękanie) i teksturę (twardą, ale gładką podczas topienia). Jeden z najbardziej udanych przepisów producenta. 3 krople płynności – idealna do polew, tworzenia pralin, tabliczek czekolady, batoników itp.
Do przechowalni
Naturalne masło kakaowe, 25 kg to masło całkowicie dezodoryzowane w procesie fizycznym, który umożliwia zachowanie najwyższej jakości fizykochemicznej. Jest to najczęściej używane masło kakaowe do produkcji wysokiej jakości czekolady, ponieważ gwarantuje bardzo dobre wrażenia organoleptyczne w ustach i zapewnia doskonałą krystalizację bez zmiany profilu aromatycznego mieszanki ziaren kakaowych, stosowanej w każdej odmianie czekolady. Szeroko stosowany również w przemyśle farmaceutycznym oraz kosmetycznym. Kolor kości słoniowej.
Do przechowalni
Hiszpańska ciemna czekolada Natra 56%, 20 kg – dropsy, duża torba powstaje ze starannie mieszanych, rafinowanych i konszowanych składników najwyższej jakości, które dają nam autentyczną, wykwintną ciemną czekoladę o intensywnym smaku. To klasyczna ciemna hiszpańska, czekolada o jasnym, bogatym smaku kakao z pikantną kwaskowatością. Zawiera 31% masła kakaowego. Idealne temperowanie zapewniające stabilną krystalizację masła kakaowego skutkuje błyszczącą czekoladą formowaną w malutkie dropsy (łatwe do topienia) zachowujące wszystkie typowe cechy smakowe (kwaśny, gorzki i słodki), dźwięk (pękanie) i teksturę (twardą, ale gładką podczas topienia). 2 krople płynności – idealna do polew i ciast.
Do przechowalni
Hiszpańska ciemna czekolada Natra 62%, 20 kg – dropsy, duża torba powstaje ze starannie mieszanych, rafinowanych i konszowanych składników najwyższej jakości, które dają nam autentyczną, wykwintną ciemną czekoladę o intensywnym smaku. To klasyczna ciemna, hiszpańska czekolada o jasnym, bogatym smaku kakao z pikantną kwaskowatością. Zawiera 39% masła kakaowego. Idealne temperowanie zapewniające stabilną krystalizację masła kakaowego skutkuje błyszczącą czekoladą formowaną w malutkie dropsy (łatwe do topienia) zachowujące wszystkie typowe cechy smakowe (kwaśny, gorzki i słodki), dźwięk (pękanie) i teksturę (twardą, ale gładką podczas topienia). 3 krople płynności – idealna do polew, tworzenia pralin, tabliczek czekolady, batoników itp.
Do przechowalni
Hiszpańska ciemna czekolada Natra 70%, 20 kg – dropsy, duża torba powstaje ze starannie mieszanych, rafinowanych i konszowanych składników najwyższej jakości, które dają nam autentyczną, wykwintną ciemną czekoladę o intensywnym smaku. To klasyczna ciemna, hiszpańska czekolada o jasnym, bogatym smaku kakao z pikantną kwaskowatością. Zawiera 47% masła kakaowego. Idealne temperowanie zapewniające stabilną krystalizację masła kakaowego skutkuje błyszczącą czekoladą formowaną w malutkie dropsy (łatwe do topienia) zachowujące wszystkie typowe cechy smakowe (kwaśny, gorzki i słodki), dźwięk (pękanie) i teksturę (twardą, ale gładką podczas topienia). 4 krople płynności – idealna do tworzenia pralin, tabliczek czekolady, batoników itp.
Do przechowalni
Hiszpańska mleczna czekolada Natra 36%, 20 kg – dropsy, duża torba powstaje ze starannie mieszanych, rafinowanych i konszowanych składników najwyższej jakości, które dają nam autentyczną, wykwintną mleczną czekoladę o charakterystycznym aromacie, kremowości i aksamitnie słodkim smaku. Zawiera 35% masła kakaowego, 14% mleka. Idealne temperowanie zapewniające stabilną krystalizację masła kakaowego skutkuje błyszczącą czekoladą formowaną w malutkie dropsy (łatwe do topienia) zachowujące wszystkie typowe cechy smakowe (aksamit, gładkość oraz słodycz), dźwięk (pękanie) i teksturę (twardą, ale gładką podczas topienia). 3 krople płynności – idealna do polew, tworzenia pralin, tabliczek czekolady, batoników itp.
Do przechowalni
Hiszpańska ciemna czekolada bez cukru Natra 61,1%, 20 kg – dropsy, duża torba powstaje ze starannie mieszanych, rafinowanych i konszowanych składników najwyższej jakości, które dają nam autentyczną, wykwintną ciemną czekoladę o intensywnym smaku. Ciemna czekolada bez dodatku cukrów jest wynikiem zastąpienia cukru przez maltitol. Posiada niższą kaloryczność oraz niższy indeks glikemiczny. Ta czekolada zawiera również więcej błonnika dietetycznego niż standardowa ciemna czekolada, dzięki czemu pobudza pracę jelit i nie jest próchnicogenna. Zawiera 37,9% masła kakaowego. Idealne temperowanie zapewniające stabilną krystalizację masła kakaowego skutkuje błyszczącą czekoladą formowaną w malutkie dropsy (łatwe do topienia) zachowujące wszystkie typowe cechy smakowe (kwaśny, gorzki i delikatnie słodki), dźwięk (pękanie) i teksturę (twardą, ale gładką podczas topienia). 3 krople płynności – idealna do polew i ciast.
Do przechowalni
Hiszpańska biała czekolada Natra 29,7%, 0,4 kg – dropsy, torba powstaje ze starannie mieszanych, rafinowanych i konszowanych składników najwyższej jakości, które dają nam autentyczną, wykwintną białą czekoladę, która rozpływa się w ustach. Zawiera 36% masła kakaowego, 24% mleka. Idealne temperowanie zapewniające stabilną krystalizację masła kakaowego skutkuje błyszczącą czekoladą formowaną w malutkie dropsy (łatwe do topienia) zachowujące wszystkie typowe cechy smakowe i organoleptyczne (aksamit, gładkość oraz słodycz), dźwięk (pękanie) i teksturę (twardą, ale gładką podczas topienia). Jeden z najbardziej udanych przepisów producenta. 3 krople płynności – idealna do polew, tworzenia pralin, tabliczek czekolady, batoników itp.
Do przechowalni
Zapisz się do naszego newslettera,
aby otrzymywać info o nowościach i promocjach.
33 5000 555
sklep@gastromania.pl
Godziny pracy:
poniedziałek-piątek: 8:00 – 16:00
© Gastromania.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.