Belgijska różowa czekolada Ruby 47,5% Callets™ 0,4 kg torba CHR-R36RB12-E0-D94 to czekolada o intensywnej owocowości i świeżych, kwaśnych nutach. Zrodzona z rubinowych ziaren kakaowych czekolada Ruby RB1 nie zawiera żadnych dodanych barwników ani aromatów owocowych. Jej niepowtarzalny smak i kolor zachęcają do tworzenia niepowtarzalnych zestawień i odkrywania nowych pomysłów na słodycze, ciasta i desery. Dzięki swojej wszechstronnej płynności, Ruby RB1 jest idealna do szerokiego zakresu zastosowań, od formowania i oblewania po musy i nie tylko. W celu uzyskania idealnie harmonijnego, bogatego smaku, mieszamy ziarna kakaowe z trzech różnych krajów pochodzenia: Wybrzeża Kości Słoniowej, Ghany i Ekwadoru.
Polecane łączenia:
Do przechowalni
Belgijska czekolada karmelowa Gold 30,4% Callets™ 2,5 kg torba CHK-R30GOLD-E0-D94 to czekolada wykonana i stworzona z doskonałego doboru składników, takich jak karmelizowany cukier i karmelizowane mleko. Czekolada ta posiada bogate nuty toffi, masła, śmietanki i ekscytującej szczypty soli. Ciesz się jego bladobursztynowym kolorem ze złotym odcieniem, który sprawdza się w prawie każdym zastosowaniu. W celu uzyskania idealnie harmonijnego, bogatego smaku, mieszamy ziarna kakaowe z trzech różnych krajów pochodzenia: Wybrzeża Kości Słoniowej, Ghany i Ekwadoru.
Polecane łączenia:
Polecane aplikacje:
Do przechowalni
Belgijska czekolada biała 28% Callets™ 0,4 kg torba W2-E0-D94 to kolejny z oryginalnych przepisów Octaafa Callebaut, który stał się ulubioną czekoladą wielu szefów kuchni. Ta czekolada jest jak najbardziej belgijska, ponieważ jest wytwarzana głównie z mleka krów pasących się na belgijskich pastwiskach i cukru z lokalnych buraków cukrowych. Ma wspaniały smak z wyraźnymi mlecznymi, kremowymi, karmelowymi i waniliowymi nutami, które są w idealnej równowadze. W2 można łączyć z szeroką gamą składników i smaków: od kwaśnego do gorzkiego, przypraw po zioła i od owoców po piwa. Dzięki średniej płynności jest to doskonała, wszechstronna czekolada. Używana w tabliczkach czekolady lub pustych figurach, zaskakuje swoim pięknym satynowym połyskiem i zgrabną teksturą. Możesz w pełni na niej polegać przy aromatyzowaniu musów, kremów, lodów, napojów i sosów. W celu uzyskania idealnie harmonijnego, bogatego smaku, mieszamy ziarna kakaowe z trzech różnych krajów pochodzenia: Wybrzeża Kości Słoniowej, Ghany i Ekwadoru.
Polecane łączenia:
Polecane aplikacje:
Do przechowalni
Belgijska ciemna czekolada 54,5% Callets™ 0,4 kg torba 811-E0-D94 to jedna z oryginalnych receptur Octaafa Callebaut, która została kultową recepturą Callebaut słynną na całym świecie. Jak wszystkie wyroby Finest Belgian Chocolate, została przygotowana z naszej flagowej mieszanki Wieze. Prażenie całych ziaren gwarantuje bogaty smak kakao i delikatne, owocowe nuty. Ten mistrz harmonii wśród czekolad doskonale komponuje się z szeroką gamą składników i sprawdza się we wszystkich zastosowaniach, począwszy od wyrobów konfekcyjnych po ciastka, sosy i napoje. Wspaniałe efekty za każdym razem! Nr 1 szefów kuchni sprawdzi się w każdej sytuacji. W celu uzyskania idealnie harmonijnego, bogatego smaku, mieszamy ziarna kakaowe z trzech różnych krajów pochodzenia: Wybrzeża Kości Słoniowej, Ghany i Ekwadoru.
Polecane łączenia:
Polecane aplikacje:
Do przechowalni
Belgijska czekolada mleczna 33,6% Callets™ 0,4 kg torba 823-E0-D94 to kultowa mleczna czekolada preferowana przez szefów kuchni na całym świecie. Pomyśl o głębokim, ciepłym kolorze, gładkim kakaowym body i słodkich, karmelowych nutach. Ta uwielbiana czekolada ma pełny smak i doskonałą urabialność. Połącz ją z szeroką gamą mocnych pikantnych, owocowych, mlecznych lub likierowych smaków. Jej wszechstronna płynność sprawia, że jest skuteczna w każdym zastosowaniu. Aby uzyskać idealnie zrównoważony i zrównoważony smak, mieszamy ziarna kakaowe z 3 różnych krajów pochodzenia: Wybrzeża Kości Słoniowej, Ghany i Ekwadoru.
Polecane łączenia:
Polecane aplikacje:
Do przechowalni
Gorąca czekolada w proszku 13% Dream Choco Drink VH10, 1 kg VM-75965-V17 to baza dla łagodnego gorącego napoju czekoladowego z zachwycającą pianką. Napój z mlecznej czekolady Van Houten VH10 zawiera 13% kakao, a także bogaty i kremowy posmak oraz domowy wygląd, który przemawia do wszystkich konsumentów. Produkt wykonany w 100% z kakao z certyfikatem UTZ! Dawkowanie: 150 ml: 19 – 22 g / 180 ml: 22 – 25 g / 200 ml: 24 – 27 g.
Do przechowalni
Opakowanie ozdobne na makaroniki w kolorze różowym, produkcji SILIKOMART z serii Fuxia Macado 6. Pudełko idealne do transportu, przechowywania i ekspozycji 6 sztuk makaroników lub pralin o średnicy 5 cm. Każde ciasteczko jest oddzielone specjalną przegródką z tworzywa. Opakowanie wykonane z wysokiej jakości tworzywa sztucznego – podstawa w kolorze różowym nakrywana przeźroczystą hermetyczną pokrywką, którą można mocować także za pomocą kleju, taśmy lub dowolnego materiału dekoracyjnego zwykle stosowanego w cukiernictwie. Pudełko na makaroniki 72.351.19.0000 zaprojektowane pod normę piekarniczą – w standardowym rozmiarze 60×40 cm mieści się 20 opakowań Macado 6. Cena za 1 szt. pudełka. Dostępne także w ekonomicznych opakowaniach zbiorczych po 90 szt.
Do przechowalni
Gorąca, biała czekolada w proszku 34% White Choco Drink, 1 kg VM-75970-V46 to satysfakcjonująca przyjemność w postaci prawdziwej białej gorącej czekolady. Dzięki zawartości 8% masła kakaowego, napój Van Houten White Chocolate ma gładki, bogaty i prawdziwy smak białej czekolady z aksamitnym posmakiem i doskonałą rozpuszczalnością. Dawkowanie: 150 ml: 20 – 22 g / 180 ml: 24 – 26 g / 200 ml: 28 – 30 g.
Do przechowalni
Silikonowa forma do przystawek, pomidor Pomodoro 24 o wymiarach 43×28 mm i pojemności 24 ml (wymiary oraz pojemność są podane dla jednej sztuki gotowego elementu), z serii Naturae produkcji włoskiej firmy SILIKOMART. Forma opracowana we współpracy z włoskim pastry chefem restauracji wielokrotnie wyróżnionych przez Michelin – Andrea Valentinetti, umożliwia stworzenie 12 szt. elementów z których można wykonać przystawki o kształcie pomidorków. Pozwala uzyskać eleganckie, oryginalne produkty – idealne lokali gastronomicznych, firm cateringowych oraz dla domu. Doskonale sprawdzi się na wystawnych przyjęciach, bankietach. Forma do przystawek 36.330.36.0065 wykonana jest z wysokiej jakości materiałów i świetnie nadaje się do użycia w piekarniku, mikrofalówkach, lodówkach, zamrażarkach czy zmywarkach. Wykonanie z najwyższej jakości silikonu gwarantuje bezproblemowy efekt, krótki czas produkcji oraz łatwość przechowywania z gwarantowaną wytrzymałością od -60°C do +230°C.
Do przechowalni
Silikonowa mata cukiernicza z perforacją Air Mat Choux 583×384 mm, produkcji włoskiej firmy Silikomart służy do pieczenia okrągłych produktów produktów wymagających doskonałego obiegu powietrza w komorze pieca – niezakłóconego przez powierzchnię maty. Obustronna mata silikonowa ze znacznikami to idealne rozwiązanie dla każdego cukiernika, piekarni, manufaktury cukierniczej ale także dla pracowników kuchni restauracyjnej lub hotelowej oraz dla firm cateringowych i kawiarni. Produkt silikonowa mata perforowana do wypieku okrągłych ciasteczek 40.112.99.0000 wykonany jest z najwyższej jakości certyfikowanych materiałów, co gwarantuje bezproblemowy efekt, krótki czas produkcji oraz łatwość przechowywania z gwarantowaną wytrzymałością od -60°C do +230°C.
Do przechowalni
Gorąca czekolada w proszku 32% Special Bar, 1 kg VM-72144-V61 zapewnia klientom autentyczny smak prawdziwej czekolady. Ten dwuskładnikowy produkt kakaowo-cukrowy należy mieszać z mlekiem, aby uzyskać optymalny smak. Łatwy do przechowywania i łatwy w użyciu, Van Houten Spécial Bar jest dostępny w 1 kg pudełku z wygodną zamykaną pokrywką, idealną do przechowywania obok ekspresu do kawy.
Do przechowalni
Opakowanie ozdobne na makaroniki w kolorze różowym, produkcji SILIKOMART z serii Fuxia Macado 12. Pudełko idealne do transportu, przechowywania i ekspozycji 12 sztuk makaroników lub pralin o średnicy 5 cm. Każde ciasteczko jest oddzielone specjalną przegródką z tworzywa. Opakowanie wykonane z wysokiej jakości tworzywa sztucznego – podstawa w kolorze różowym nakrywana przeźroczystą hermetyczną pokrywką, którą można mocować także za pomocą kleju, taśmy lub dowolnego materiału dekoracyjnego zwykle stosowanego w cukiernictwie. Pudełko na makaroniki 72.352.19.0000 zaprojektowane jest pod normę piekarniczą – w standardowym rozmiarze 60×40 cm mieści się 10 opakowań Macado 12. Cena za 1 szt. pudełka. Dostępne także w ekonomicznych opakowaniach zbiorczych po 48 szt.
Do przechowalni
Silikonowa mata cukiernicza z perforacją Air Mat Éclair 583×384 mm, produkcji włoskiej firmy Silikomart służy do pieczenia eklerków oraz innych podłużnych produktów wymagających doskonałego obiegu powietrza w komorze pieca – niezakłóconego przez powierzchnię maty. Obustronna mata silikonowa ze znacznikami to idealne rozwiązanie dla każdego cukiernika, piekarni, manufaktury cukierniczej ale także dla pracowników kuchni restauracyjnej lub hotelowej oraz dla firm cateringowych i kawiarni. Produkt silikonowa mata perforowana do wypieku eklerków 40.111.99.0000 wykonany jest z najwyższej jakości certyfikowanych materiałów, co gwarantuje bezproblemowy efekt, krótki czas produkcji oraz łatwość przechowywania z gwarantowaną wytrzymałością od -60°C do +230°C.
Do przechowalni
Opakowanie ozdobne na makaroniki w kolorze czarnym, produkcji SILIKOMART z serii Black Macado 12. Pudełko idealne do transportu, przechowywania i ekspozycji 12 sztuk makaroników lub pralin o średnicy 5 cm. Każde ciasteczko jest oddzielone specjalną przegródką z tworzywa. Opakowanie wykonane z wysokiej jakości tworzywa sztucznego – podstawa w kolorze czarnym nakrywana przeźroczystą hermetyczną pokrywką, którą można mocować także za pomocą kleju, taśmy lub dowolnego materiału dekoracyjnego zwykle stosowanego w cukiernictwie. Pudełko na makaroniki 72.352.20.0000 zaprojektowane jest pod normę piekarniczą – w standardowym rozmiarze 60×40 cm mieści się 10 opakowań Macado 12. Cena za 1 szt. pudełka. Dostępne także w ekonomicznych opakowaniach zbiorczych po 48 szt.
Do przechowalni
Opakowanie ozdobne na makaroniki w kolorze białym, produkcji SILIKOMART z serii White Macado 6. Pudełko idealne do transportu, przechowywania i ekspozycji 6 sztuk makaroników lub pralin o średnicy 5 cm. Każde ciasteczko jest oddzielone specjalną przegródką z tworzywa. Opakowanie wykonane z wysokiej jakości tworzywa sztucznego – podstawa w kolorze białym nakrywana przeźroczystą hermetyczną pokrywką, którą można mocować także za pomocą kleju, taśmy lub dowolnego materiału dekoracyjnego zwykle stosowanego w cukiernictwie. Pudełko na makaroniki 72.351.83.0000 zaprojektowane jest pod normę piekarniczą – w standardowym rozmiarze 60×40 cm mieści się 20 opakowań Macado 6. Cena za 1 szt. pudełka. Dostępne także w ekonomicznych opakowaniach zbiorczych po 90 szt.
Do przechowalni
Gorąca czekolada w proszku z obniżoną zawartością cukru 24% Dream Choco Drink, 0,75 kg VM-75972-V46 to 50% mniej cukru i 24% kakao. Van Houten Less Sugar to prawdziwa uczta. Czysty, mocny smak kakao sprawia, że jest idealny dla wymagających, dbających o zdrowie konsumentów. A ponieważ wymaga niższej dawki na filiżankę (14 g na 130-140 ml), ten gorący napój czekoladowy jest wyjątkowo ekonomiczny w użyciu! Produkt posiada certyfikat UTZ.
Do przechowalni
Silikonowa szpatułka SPS o długości 410 mm produkcji włoskiej firmy Silikomart to artykuł, który znajdzie swoje zastosowanie w każdej kuchni – zarówno domowej, pełnej słodkiej wypieków, jak również w pracowniach profesjonalnych punktów cukierniczych. Szpatułka posiada elastyczną, gładką część roboczą, która idealnie sprawdzi się przy rozprowadzaniu czekolady oraz wyrównywaniu lukrów, polew, kremów na tortach, ciastach i deserach. Szpatułka cukiernicza 70.103.87.0002 wykonana jest z najwyższej jakości certyfikowanych materiałów dopuszczonych do kontaktu z żywnością. Cena prezentowana na stronie dotyczy jednej sztuki.
Do przechowalni
Silikonowa szpatułka SPS o długości 250 mm produkcji włoskiej firmy Silikomart to artykuł, który znajdzie swoje zastosowanie w każdej kuchni – zarówno domowej, pełnej słodkiej wypieków, jak również w pracowniach profesjonalnych punktów cukierniczych. Szpatułka posiada elastyczną, gładką część roboczą, która idealnie sprawdzi się przy rozprowadzaniu czekolady oraz wyrównywaniu lukrów, polew, kremów na tortach, ciastach i deserach. Szpatułka cukiernicza 70.101.87.0002 wykonana jest z najwyższej jakości certyfikowanych materiałów dopuszczonych do kontaktu z żywnością. Cena prezentowana na stronie dotyczy jednej sztuki.
Do przechowalni
Zapisz się do naszego newslettera,
aby otrzymywać info o nowościach i promocjach.
33 5000 555
sklep@gastromania.pl
Godziny pracy:
poniedziałek-piątek: 8:00 – 16:00
© Gastromania.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.