-
Nóż Santoku 17cm | SATAKE, Tomoko
Netto: Brutto: -
Nóż Szefa kuchni 18cm | SATAKE, Tomoko
Netto: Brutto: -
Nóż Santoku polerowany 16,5 cm | TOJIRO, Shirogami
Netto: Brutto: -
Nóż szefa kuchni 20cm | GLOBAL, G-2
Netto: Brutto: -
Zestaw Santoku + Nakiri | SATAKE, Tomoko
Netto: Brutto: -
Nóż kuchenny Kiritsuke 24 cm | TOJIRO, Shirogami
Netto: Brutto: -
Nóż szefa kuchni 40 cm | HENDI, Green Line
Netto: Brutto: -
Nóż giętki do filetowania ryb, 33 cm | HENDI, Green Line
Netto: Brutto: -
Okulary do krojenia cebuli | HENDI, 570906
Netto: Brutto: -
Nóż do krojenia, 40 cm | HENDI, Green Line
Netto: Brutto: -
Nóż do ostryg prosty | HENDI, 781920
Netto: Brutto: -
Nóż do warzyw 21,5 cm | HENDI, Green Line
Netto: Brutto: -
Nóż kucharski 230 mm, GASTRO | HENDI, 840443
Netto: Brutto: -
Nóż szefa kuchni, 36 cm | HENDI, Green Line
Netto: Brutto: -
Nóż do krojenia mięsa 165 mm, GASTRO | HENDI, 840351
Netto: Brutto: -
Nóż do oddzielania kości, 38 cm | HENDI, Green Line
Netto: Brutto:
Noże ze stali walcowanej
(1260)Wszystkie kategorie w dziale Noże ze stali walcowanej
- Noże walcowane dla szefa kuchni
- Noże walcowane dla masarni
- Noże walcowane do szynki
- Noże walcowane do mięsa i wędlin
- Noże walcowane do pieczywa
- Noże walcowane do trybowania
- Nożyki walcowane do obierania
- Noże walcowane do ciast
- Noże walcowane do oczkowania
- Noże walcowane do krojenia warzyw
- Noże walcowane do filetowania
- Noże walcowane do ryb
- Noże walcowane do masła
- Noże walcowane do serów
- Noże walcowane do pomidorów
- Noże walcowane do ziół
- Noże walcowane do ostryg
- Noże walcowane - japońskie
- Widelce ze stali walcowanej do mięs
- Tasaki kuchenne ze stali walcowanej
- Noże walcowane do krojenia
- Noże walcowane do kebaba
- Zestawy noży ze stali walcowanej
- Noże walcowane do kiełbas
- Akcesoria i futerały do noży