Okap centralny skrzyniowy 2900×1500×450 mm o indeksie 9820915290 produkcji firmy Stalgast wykonany jest z wysokiej jakości stali nierdzewnej – ferretycznej AISI 445 w formie spawanej oraz nitowanej. Okap wyposażony jest w rynienkę ociekową na tłuszcz i skropliny ściekające z labiryntowych filtrów tłuszczu oraz w kranik do opróżniania zawartości rynienki. Wyciągi centralne przy szerokości lub długości powyżej 2900 mm produkowane są i dostarczane w kliku elementach – do złożenia na miejscu montażu. Na etapie zamawiania centralnego okapu kuchennego o przekroju prostokątnym (skrzyniowym) 9820915290 należy podać rozmiary, liczbę oraz rozmieszczenie otworów przyłączeniowych do wentylacji tzw. króćców. Łapacze tłuszczu, oświetlenie oraz zawiesia nie wchodzą w skład standardowego wyposażenia okapu i podlegają dopłacie.
Wyspowy okap gastronomiczny jest idealny dla wszelkich zakładów gastronomicznych, profesjonalnych kuchni restauracyjnych, hotelowych, stołówek zakładowych i szkolnych, pracowni gastronomicznych, wielkich zmywalni oraz dla punktów wykorzystujących centralne/wyspowe ułożenie sprzętu grzewczego, bloków termicznych, ciągów technologicznych oraz kotłów warzelnych, pieców konwekcyjno-parowych, zmywarek przemysłowych. Skrzyniowy okap gastronomiczny 290×150×45 za dopłatą i na życzenie klienta możemy wykonać w dodatkowych opcjach:
W przypadku nietypowych oczekiwań odnośnie centralnych, skrzyniowych okapów i wyciągów nierdzewnych, okapów z systemami gaszenia pożarów oraz filtrami wykorzystującymi zaawansowane technologie lub kompleksowych realizacji obejmujących wiele mebli lub wyposażenie całych pomieszczeń w meble technologiczne zapytaj naszego pracownika. Okapu ze stali szlachetnej (nierdzewki) AISI 445 o symbolu 9820915290 w żadnym wypadku nie należy myć środkami zawierającymi chlor.
Do przechowalni
Okap centralny skrzyniowy 2200×2000×450 mm o indeksie 9820920220 produkcji firmy Stalgast wykonany jest z wysokiej jakości stali nierdzewnej – ferretycznej AISI 445 w formie spawanej oraz nitowanej. Okap wyposażony jest w rynienkę ociekową na tłuszcz i skropliny ściekające z labiryntowych filtrów tłuszczu oraz w kranik do opróżniania zawartości rynienki. Wyciągi centralne przy szerokości lub długości powyżej 2900 mm produkowane są i dostarczane w kliku elementach – do złożenia na miejscu montażu. Na etapie zamawiania centralnego okapu kuchennego o przekroju prostokątnym (skrzyniowym) 9820920220 należy podać rozmiary, liczbę oraz rozmieszczenie otworów przyłączeniowych do wentylacji tzw. króćców. Łapacze tłuszczu, oświetlenie oraz zawiesia nie wchodzą w skład standardowego wyposażenia okapu i podlegają dopłacie.
Wyspowy okap gastronomiczny jest idealny dla wszelkich zakładów gastronomicznych, profesjonalnych kuchni restauracyjnych, hotelowych, stołówek zakładowych i szkolnych, pracowni gastronomicznych, wielkich zmywalni oraz dla punktów wykorzystujących centralne/wyspowe ułożenie sprzętu grzewczego, bloków termicznych, ciągów technologicznych oraz kotłów warzelnych, pieców konwekcyjno-parowych, zmywarek przemysłowych. Skrzyniowy okap gastronomiczny 220×200×45 za dopłatą i na życzenie klienta możemy wykonać w dodatkowych opcjach:
W przypadku nietypowych oczekiwań odnośnie centralnych, skrzyniowych okapów i wyciągów nierdzewnych, okapów z systemami gaszenia pożarów oraz filtrami wykorzystującymi zaawansowane technologie lub kompleksowych realizacji obejmujących wiele mebli lub wyposażenie całych pomieszczeń w meble technologiczne zapytaj naszego pracownika. Okapu ze stali szlachetnej (nierdzewki) AISI 445 o symbolu 9820920220 w żadnym wypadku nie należy myć środkami zawierającymi chlor.
Do przechowalni
Okap centralny skośny 1000×1600×450 mm o indeksie 9821116100 produkcji firmy Stalgast wykonany jest z wysokiej jakości stali nierdzewnej – ferretycznej AISI 445 w formie spawanej oraz nitowanej. Okap wyposażony jest w rynienkę ociekową na tłuszcz i skropliny ściekające z labiryntowych filtrów tłuszczu oraz w kranik do opróżniania zawartości rynienki. Wyciągi centralne przy szerokości lub długości powyżej 2900 mm produkowane są i dostarczane w kliku elementach – do złożenia na miejscu montażu. Na etapie zamawiania centralnego okapu kuchennego o przekroju skośnym 9821116100 należy podać rozmiary, liczbę oraz rozmieszczenie otworów przyłączeniowych do wentylacji tzw. króćców. Łapacze tłuszczu, oświetlenie oraz zawiesia nie wchodzą w skład standardowego wyposażenia okapu i podlegają dopłacie.
Wyspowy okap gastronomiczny jest idealny dla wszelkich zakładów gastronomicznych, profesjonalnych kuchni restauracyjnych, hotelowych, stołówek zakładowych i szkolnych, pracowni gastronomicznych, wielkich zmywalni oraz dla punktów wykorzystujących centralne/wyspowe ułożenie sprzętu grzewczego, bloków termicznych, ciągów technologicznych oraz kotłów warzelnych, pieców konwekcyjno-parowych, zmywarek przemysłowych. Trapezowy okap gastronomiczny 100×160×45 za dopłatą i na życzenie klienta możemy wykonać w dodatkowych opcjach:
W przypadku nietypowych oczekiwań odnośnie centralnych, ściętych – skośnych okapów i wyciągów nierdzewnych, okapów z systemami gaszenia pożarów oraz filtrami wykorzystującymi zaawansowane technologie lub kompleksowych realizacji obejmujących wiele mebli lub wyposażenie całych pomieszczeń w meble technologiczne zapytaj naszego pracownika. Okapu ze stali szlachetnej (nierdzewki) AISI 445 o symbolu 9821116100 w żadnym wypadku nie należy myć środkami zawierającymi chlor.
Do przechowalni
Okap centralny trapezowy 3700×2200×450 mm o indeksie 9821022370 produkcji firmy Stalgast wykonany jest z wysokiej jakości stali nierdzewnej – ferretycznej AISI 445 w formie spawanej oraz nitowanej. Okap wyposażony jest w rynienkę ociekową na tłuszcz i skropliny ściekające z labiryntowych filtrów tłuszczu oraz w kranik do opróżniania zawartości rynienki. Wyciągi centralne przy szerokości lub długości powyżej 2900 mm produkowane są i dostarczane w kliku elementach – do złożenia na miejscu montażu. Na etapie zamawiania centralnego okapu kuchennego o przekroju trapezowym 9821022370 należy podać rozmiary, liczbę oraz rozmieszczenie otworów przyłączeniowych do wentylacji tzw. króćców. Łapacze tłuszczu, oświetlenie oraz zawiesia nie wchodzą w skład standardowego wyposażenia okapu i podlegają dopłacie.
Wyspowy okap gastronomiczny jest idealny dla wszelkich zakładów gastronomicznych, profesjonalnych kuchni restauracyjnych, hotelowych, stołówek zakładowych i szkolnych, pracowni gastronomicznych, wielkich zmywalni oraz dla punktów wykorzystujących centralne/wyspowe ułożenie sprzętu grzewczego, bloków termicznych, ciągów technologicznych oraz kotłów warzelnych, pieców konwekcyjno-parowych, zmywarek przemysłowych. Trapezowy okap gastronomiczny 370×220×45 za dopłatą i na życzenie klienta możemy wykonać w dodatkowych opcjach:
W przypadku nietypowych oczekiwań odnośnie centralnych, trapezowych okapów i wyciągów nierdzewnych, okapów z systemami gaszenia pożarów oraz filtrami wykorzystującymi zaawansowane technologie lub kompleksowych realizacji obejmujących wiele mebli lub wyposażenie całych pomieszczeń w meble technologiczne zapytaj naszego pracownika. Okapu ze stali szlachetnej (nierdzewki) AISI 445 o symbolu 9821022370 w żadnym wypadku nie należy myć środkami zawierającymi chlor.
Do przechowalni
Okap centralny trapezowy 3800×2200×450 mm o indeksie 9821022380 produkcji firmy Stalgast wykonany jest z wysokiej jakości stali nierdzewnej – ferretycznej AISI 445 w formie spawanej oraz nitowanej. Okap wyposażony jest w rynienkę ociekową na tłuszcz i skropliny ściekające z labiryntowych filtrów tłuszczu oraz w kranik do opróżniania zawartości rynienki. Wyciągi centralne przy szerokości lub długości powyżej 2900 mm produkowane są i dostarczane w kliku elementach – do złożenia na miejscu montażu. Na etapie zamawiania centralnego okapu kuchennego o przekroju trapezowym 9821022380 należy podać rozmiary, liczbę oraz rozmieszczenie otworów przyłączeniowych do wentylacji tzw. króćców. Łapacze tłuszczu, oświetlenie oraz zawiesia nie wchodzą w skład standardowego wyposażenia okapu i podlegają dopłacie.
Wyspowy okap gastronomiczny jest idealny dla wszelkich zakładów gastronomicznych, profesjonalnych kuchni restauracyjnych, hotelowych, stołówek zakładowych i szkolnych, pracowni gastronomicznych, wielkich zmywalni oraz dla punktów wykorzystujących centralne/wyspowe ułożenie sprzętu grzewczego, bloków termicznych, ciągów technologicznych oraz kotłów warzelnych, pieców konwekcyjno-parowych, zmywarek przemysłowych. Trapezowy okap gastronomiczny 380×220×45 za dopłatą i na życzenie klienta możemy wykonać w dodatkowych opcjach:
W przypadku nietypowych oczekiwań odnośnie centralnych, trapezowych okapów i wyciągów nierdzewnych, okapów z systemami gaszenia pożarów oraz filtrami wykorzystującymi zaawansowane technologie lub kompleksowych realizacji obejmujących wiele mebli lub wyposażenie całych pomieszczeń w meble technologiczne zapytaj naszego pracownika. Okapu ze stali szlachetnej (nierdzewki) AISI 445 o symbolu 9821022380 w żadnym wypadku nie należy myć środkami zawierającymi chlor.
Do przechowalni
Okap centralny trapezowy 3900×2200×450 mm o indeksie 9821022390 produkcji firmy Stalgast wykonany jest z wysokiej jakości stali nierdzewnej – ferretycznej AISI 445 w formie spawanej oraz nitowanej. Okap wyposażony jest w rynienkę ociekową na tłuszcz i skropliny ściekające z labiryntowych filtrów tłuszczu oraz w kranik do opróżniania zawartości rynienki. Wyciągi centralne przy szerokości lub długości powyżej 2900 mm produkowane są i dostarczane w kliku elementach – do złożenia na miejscu montażu. Na etapie zamawiania centralnego okapu kuchennego o przekroju trapezowym 9821022390 należy podać rozmiary, liczbę oraz rozmieszczenie otworów przyłączeniowych do wentylacji tzw. króćców. Łapacze tłuszczu, oświetlenie oraz zawiesia nie wchodzą w skład standardowego wyposażenia okapu i podlegają dopłacie.
Wyspowy okap gastronomiczny jest idealny dla wszelkich zakładów gastronomicznych, profesjonalnych kuchni restauracyjnych, hotelowych, stołówek zakładowych i szkolnych, pracowni gastronomicznych, wielkich zmywalni oraz dla punktów wykorzystujących centralne/wyspowe ułożenie sprzętu grzewczego, bloków termicznych, ciągów technologicznych oraz kotłów warzelnych, pieców konwekcyjno-parowych, zmywarek przemysłowych. Trapezowy okap gastronomiczny 390×220×45 za dopłatą i na życzenie klienta możemy wykonać w dodatkowych opcjach:
W przypadku nietypowych oczekiwań odnośnie centralnych, trapezowych okapów i wyciągów nierdzewnych, okapów z systemami gaszenia pożarów oraz filtrami wykorzystującymi zaawansowane technologie lub kompleksowych realizacji obejmujących wiele mebli lub wyposażenie całych pomieszczeń w meble technologiczne zapytaj naszego pracownika. Okapu ze stali szlachetnej (nierdzewki) AISI 445 o symbolu 9821022390 w żadnym wypadku nie należy myć środkami zawierającymi chlor.
Do przechowalni
Okap centralny trapezowy 4000×2200×450 mm o indeksie 9821022400 produkcji firmy Stalgast wykonany jest z wysokiej jakości stali nierdzewnej – ferretycznej AISI 445 w formie spawanej oraz nitowanej. Okap wyposażony jest w rynienkę ociekową na tłuszcz i skropliny ściekające z labiryntowych filtrów tłuszczu oraz w kranik do opróżniania zawartości rynienki. Wyciągi centralne przy szerokości lub długości powyżej 2900 mm produkowane są i dostarczane w kliku elementach – do złożenia na miejscu montażu. Na etapie zamawiania centralnego okapu kuchennego o przekroju trapezowym 9821022400 należy podać rozmiary, liczbę oraz rozmieszczenie otworów przyłączeniowych do wentylacji tzw. króćców. Łapacze tłuszczu, oświetlenie oraz zawiesia nie wchodzą w skład standardowego wyposażenia okapu i podlegają dopłacie.
Wyspowy okap gastronomiczny jest idealny dla wszelkich zakładów gastronomicznych, profesjonalnych kuchni restauracyjnych, hotelowych, stołówek zakładowych i szkolnych, pracowni gastronomicznych, wielkich zmywalni oraz dla punktów wykorzystujących centralne/wyspowe ułożenie sprzętu grzewczego, bloków termicznych, ciągów technologicznych oraz kotłów warzelnych, pieców konwekcyjno-parowych, zmywarek przemysłowych. Trapezowy okap gastronomiczny 400×220×45 za dopłatą i na życzenie klienta możemy wykonać w dodatkowych opcjach:
W przypadku nietypowych oczekiwań odnośnie centralnych, trapezowych okapów i wyciągów nierdzewnych, okapów z systemami gaszenia pożarów oraz filtrami wykorzystującymi zaawansowane technologie lub kompleksowych realizacji obejmujących wiele mebli lub wyposażenie całych pomieszczeń w meble technologiczne zapytaj naszego pracownika. Okapu ze stali szlachetnej (nierdzewki) AISI 445 o symbolu 9821022400 w żadnym wypadku nie należy myć środkami zawierającymi chlor.
Do przechowalni
Okap centralny trapezowy 4100×2200×450 mm o indeksie 9821022410 produkcji firmy Stalgast wykonany jest z wysokiej jakości stali nierdzewnej – ferretycznej AISI 445 w formie spawanej oraz nitowanej. Okap wyposażony jest w rynienkę ociekową na tłuszcz i skropliny ściekające z labiryntowych filtrów tłuszczu oraz w kranik do opróżniania zawartości rynienki. Wyciągi centralne przy szerokości lub długości powyżej 2900 mm produkowane są i dostarczane w kliku elementach – do złożenia na miejscu montażu. Na etapie zamawiania centralnego okapu kuchennego o przekroju trapezowym 9821022410 należy podać rozmiary, liczbę oraz rozmieszczenie otworów przyłączeniowych do wentylacji tzw. króćców. Łapacze tłuszczu, oświetlenie oraz zawiesia nie wchodzą w skład standardowego wyposażenia okapu i podlegają dopłacie.
Wyspowy okap gastronomiczny jest idealny dla wszelkich zakładów gastronomicznych, profesjonalnych kuchni restauracyjnych, hotelowych, stołówek zakładowych i szkolnych, pracowni gastronomicznych, wielkich zmywalni oraz dla punktów wykorzystujących centralne/wyspowe ułożenie sprzętu grzewczego, bloków termicznych, ciągów technologicznych oraz kotłów warzelnych, pieców konwekcyjno-parowych, zmywarek przemysłowych. Trapezowy okap gastronomiczny 410×220×45 za dopłatą i na życzenie klienta możemy wykonać w dodatkowych opcjach:
W przypadku nietypowych oczekiwań odnośnie centralnych, trapezowych okapów i wyciągów nierdzewnych, okapów z systemami gaszenia pożarów oraz filtrami wykorzystującymi zaawansowane technologie lub kompleksowych realizacji obejmujących wiele mebli lub wyposażenie całych pomieszczeń w meble technologiczne zapytaj naszego pracownika. Okapu ze stali szlachetnej (nierdzewki) AISI 445 o symbolu 9821022410 w żadnym wypadku nie należy myć środkami zawierającymi chlor.
Do przechowalni
Okap centralny trapezowy 4200×2200×450 mm o indeksie 9821022420 produkcji firmy Stalgast wykonany jest z wysokiej jakości stali nierdzewnej – ferretycznej AISI 445 w formie spawanej oraz nitowanej. Okap wyposażony jest w rynienkę ociekową na tłuszcz i skropliny ściekające z labiryntowych filtrów tłuszczu oraz w kranik do opróżniania zawartości rynienki. Wyciągi centralne przy szerokości lub długości powyżej 2900 mm produkowane są i dostarczane w kliku elementach – do złożenia na miejscu montażu. Na etapie zamawiania centralnego okapu kuchennego o przekroju trapezowym 9821022420 należy podać rozmiary, liczbę oraz rozmieszczenie otworów przyłączeniowych do wentylacji tzw. króćców. Łapacze tłuszczu, oświetlenie oraz zawiesia nie wchodzą w skład standardowego wyposażenia okapu i podlegają dopłacie.
Wyspowy okap gastronomiczny jest idealny dla wszelkich zakładów gastronomicznych, profesjonalnych kuchni restauracyjnych, hotelowych, stołówek zakładowych i szkolnych, pracowni gastronomicznych, wielkich zmywalni oraz dla punktów wykorzystujących centralne/wyspowe ułożenie sprzętu grzewczego, bloków termicznych, ciągów technologicznych oraz kotłów warzelnych, pieców konwekcyjno-parowych, zmywarek przemysłowych. Trapezowy okap gastronomiczny 420×220×45 za dopłatą i na życzenie klienta możemy wykonać w dodatkowych opcjach:
W przypadku nietypowych oczekiwań odnośnie centralnych, trapezowych okapów i wyciągów nierdzewnych, okapów z systemami gaszenia pożarów oraz filtrami wykorzystującymi zaawansowane technologie lub kompleksowych realizacji obejmujących wiele mebli lub wyposażenie całych pomieszczeń w meble technologiczne zapytaj naszego pracownika. Okapu ze stali szlachetnej (nierdzewki) AISI 445 o symbolu 9821022420 w żadnym wypadku nie należy myć środkami zawierającymi chlor.
Do przechowalni
Okap centralny trapezowy 4300×2200×450 mm o indeksie 9821022430 produkcji firmy Stalgast wykonany jest z wysokiej jakości stali nierdzewnej – ferretycznej AISI 445 w formie spawanej oraz nitowanej. Okap wyposażony jest w rynienkę ociekową na tłuszcz i skropliny ściekające z labiryntowych filtrów tłuszczu oraz w kranik do opróżniania zawartości rynienki. Wyciągi centralne przy szerokości lub długości powyżej 2900 mm produkowane są i dostarczane w kliku elementach – do złożenia na miejscu montażu. Na etapie zamawiania centralnego okapu kuchennego o przekroju trapezowym 9821022430 należy podać rozmiary, liczbę oraz rozmieszczenie otworów przyłączeniowych do wentylacji tzw. króćców. Łapacze tłuszczu, oświetlenie oraz zawiesia nie wchodzą w skład standardowego wyposażenia okapu i podlegają dopłacie.
Wyspowy okap gastronomiczny jest idealny dla wszelkich zakładów gastronomicznych, profesjonalnych kuchni restauracyjnych, hotelowych, stołówek zakładowych i szkolnych, pracowni gastronomicznych, wielkich zmywalni oraz dla punktów wykorzystujących centralne/wyspowe ułożenie sprzętu grzewczego, bloków termicznych, ciągów technologicznych oraz kotłów warzelnych, pieców konwekcyjno-parowych, zmywarek przemysłowych. Trapezowy okap gastronomiczny 430×220×45 za dopłatą i na życzenie klienta możemy wykonać w dodatkowych opcjach:
W przypadku nietypowych oczekiwań odnośnie centralnych, trapezowych okapów i wyciągów nierdzewnych, okapów z systemami gaszenia pożarów oraz filtrami wykorzystującymi zaawansowane technologie lub kompleksowych realizacji obejmujących wiele mebli lub wyposażenie całych pomieszczeń w meble technologiczne zapytaj naszego pracownika. Okapu ze stali szlachetnej (nierdzewki) AISI 445 o symbolu 9821022430 w żadnym wypadku nie należy myć środkami zawierającymi chlor.
Do przechowalni
Okap centralny trapezowy 4400×2200×450 mm o indeksie 9821022440 produkcji firmy Stalgast wykonany jest z wysokiej jakości stali nierdzewnej – ferretycznej AISI 445 w formie spawanej oraz nitowanej. Okap wyposażony jest w rynienkę ociekową na tłuszcz i skropliny ściekające z labiryntowych filtrów tłuszczu oraz w kranik do opróżniania zawartości rynienki. Wyciągi centralne przy szerokości lub długości powyżej 2900 mm produkowane są i dostarczane w kliku elementach – do złożenia na miejscu montażu. Na etapie zamawiania centralnego okapu kuchennego o przekroju trapezowym 9821022440 należy podać rozmiary, liczbę oraz rozmieszczenie otworów przyłączeniowych do wentylacji tzw. króćców. Łapacze tłuszczu, oświetlenie oraz zawiesia nie wchodzą w skład standardowego wyposażenia okapu i podlegają dopłacie.
Wyspowy okap gastronomiczny jest idealny dla wszelkich zakładów gastronomicznych, profesjonalnych kuchni restauracyjnych, hotelowych, stołówek zakładowych i szkolnych, pracowni gastronomicznych, wielkich zmywalni oraz dla punktów wykorzystujących centralne/wyspowe ułożenie sprzętu grzewczego, bloków termicznych, ciągów technologicznych oraz kotłów warzelnych, pieców konwekcyjno-parowych, zmywarek przemysłowych. Trapezowy okap gastronomiczny 440×220×45 za dopłatą i na życzenie klienta możemy wykonać w dodatkowych opcjach:
W przypadku nietypowych oczekiwań odnośnie centralnych, trapezowych okapów i wyciągów nierdzewnych, okapów z systemami gaszenia pożarów oraz filtrami wykorzystującymi zaawansowane technologie lub kompleksowych realizacji obejmujących wiele mebli lub wyposażenie całych pomieszczeń w meble technologiczne zapytaj naszego pracownika. Okapu ze stali szlachetnej (nierdzewki) AISI 445 o symbolu 9821022440 w żadnym wypadku nie należy myć środkami zawierającymi chlor.
Do przechowalni
Okap centralny trapezowy 4500×2200×450 mm o indeksie 9821022450 produkcji firmy Stalgast wykonany jest z wysokiej jakości stali nierdzewnej – ferretycznej AISI 445 w formie spawanej oraz nitowanej. Okap wyposażony jest w rynienkę ociekową na tłuszcz i skropliny ściekające z labiryntowych filtrów tłuszczu oraz w kranik do opróżniania zawartości rynienki. Wyciągi centralne przy szerokości lub długości powyżej 2900 mm produkowane są i dostarczane w kliku elementach – do złożenia na miejscu montażu. Na etapie zamawiania centralnego okapu kuchennego o przekroju trapezowym 9821022450 należy podać rozmiary, liczbę oraz rozmieszczenie otworów przyłączeniowych do wentylacji tzw. króćców. Łapacze tłuszczu, oświetlenie oraz zawiesia nie wchodzą w skład standardowego wyposażenia okapu i podlegają dopłacie.
Wyspowy okap gastronomiczny jest idealny dla wszelkich zakładów gastronomicznych, profesjonalnych kuchni restauracyjnych, hotelowych, stołówek zakładowych i szkolnych, pracowni gastronomicznych, wielkich zmywalni oraz dla punktów wykorzystujących centralne/wyspowe ułożenie sprzętu grzewczego, bloków termicznych, ciągów technologicznych oraz kotłów warzelnych, pieców konwekcyjno-parowych, zmywarek przemysłowych. Trapezowy okap gastronomiczny 450×220×45 za dopłatą i na życzenie klienta możemy wykonać w dodatkowych opcjach:
W przypadku nietypowych oczekiwań odnośnie centralnych, trapezowych okapów i wyciągów nierdzewnych, okapów z systemami gaszenia pożarów oraz filtrami wykorzystującymi zaawansowane technologie lub kompleksowych realizacji obejmujących wiele mebli lub wyposażenie całych pomieszczeń w meble technologiczne zapytaj naszego pracownika. Okapu ze stali szlachetnej (nierdzewki) AISI 445 o symbolu 9821022450 w żadnym wypadku nie należy myć środkami zawierającymi chlor.
Do przechowalni
Okap centralny trapezowy 4600×2200×450 mm o indeksie 9821022460 produkcji firmy Stalgast wykonany jest z wysokiej jakości stali nierdzewnej – ferretycznej AISI 445 w formie spawanej oraz nitowanej. Okap wyposażony jest w rynienkę ociekową na tłuszcz i skropliny ściekające z labiryntowych filtrów tłuszczu oraz w kranik do opróżniania zawartości rynienki. Wyciągi centralne przy szerokości lub długości powyżej 2900 mm produkowane są i dostarczane w kliku elementach – do złożenia na miejscu montażu. Na etapie zamawiania centralnego okapu kuchennego o przekroju trapezowym 9821022460 należy podać rozmiary, liczbę oraz rozmieszczenie otworów przyłączeniowych do wentylacji tzw. króćców. Łapacze tłuszczu, oświetlenie oraz zawiesia nie wchodzą w skład standardowego wyposażenia okapu i podlegają dopłacie.
Wyspowy okap gastronomiczny jest idealny dla wszelkich zakładów gastronomicznych, profesjonalnych kuchni restauracyjnych, hotelowych, stołówek zakładowych i szkolnych, pracowni gastronomicznych, wielkich zmywalni oraz dla punktów wykorzystujących centralne/wyspowe ułożenie sprzętu grzewczego, bloków termicznych, ciągów technologicznych oraz kotłów warzelnych, pieców konwekcyjno-parowych, zmywarek przemysłowych. Trapezowy okap gastronomiczny 460×220×45 za dopłatą i na życzenie klienta możemy wykonać w dodatkowych opcjach:
W przypadku nietypowych oczekiwań odnośnie centralnych, trapezowych okapów i wyciągów nierdzewnych, okapów z systemami gaszenia pożarów oraz filtrami wykorzystującymi zaawansowane technologie lub kompleksowych realizacji obejmujących wiele mebli lub wyposażenie całych pomieszczeń w meble technologiczne zapytaj naszego pracownika. Okapu ze stali szlachetnej (nierdzewki) AISI 445 o symbolu 9821022460 w żadnym wypadku nie należy myć środkami zawierającymi chlor.
Do przechowalni
Okap centralny trapezowy 4700×2200×450 mm o indeksie 9821022470 produkcji firmy Stalgast wykonany jest z wysokiej jakości stali nierdzewnej – ferretycznej AISI 445 w formie spawanej oraz nitowanej. Okap wyposażony jest w rynienkę ociekową na tłuszcz i skropliny ściekające z labiryntowych filtrów tłuszczu oraz w kranik do opróżniania zawartości rynienki. Wyciągi centralne przy szerokości lub długości powyżej 2900 mm produkowane są i dostarczane w kliku elementach – do złożenia na miejscu montażu. Na etapie zamawiania centralnego okapu kuchennego o przekroju trapezowym 9821022470 należy podać rozmiary, liczbę oraz rozmieszczenie otworów przyłączeniowych do wentylacji tzw. króćców. Łapacze tłuszczu, oświetlenie oraz zawiesia nie wchodzą w skład standardowego wyposażenia okapu i podlegają dopłacie.
Wyspowy okap gastronomiczny jest idealny dla wszelkich zakładów gastronomicznych, profesjonalnych kuchni restauracyjnych, hotelowych, stołówek zakładowych i szkolnych, pracowni gastronomicznych, wielkich zmywalni oraz dla punktów wykorzystujących centralne/wyspowe ułożenie sprzętu grzewczego, bloków termicznych, ciągów technologicznych oraz kotłów warzelnych, pieców konwekcyjno-parowych, zmywarek przemysłowych. Trapezowy okap gastronomiczny 470×220×45 za dopłatą i na życzenie klienta możemy wykonać w dodatkowych opcjach:
W przypadku nietypowych oczekiwań odnośnie centralnych, trapezowych okapów i wyciągów nierdzewnych, okapów z systemami gaszenia pożarów oraz filtrami wykorzystującymi zaawansowane technologie lub kompleksowych realizacji obejmujących wiele mebli lub wyposażenie całych pomieszczeń w meble technologiczne zapytaj naszego pracownika. Okapu ze stali szlachetnej (nierdzewki) AISI 445 o symbolu 9821022470 w żadnym wypadku nie należy myć środkami zawierającymi chlor.
Do przechowalni
Okap centralny skrzyniowy 3000×1200×450 mm o indeksie 9820912300 produkcji firmy Stalgast wykonany jest z wysokiej jakości stali nierdzewnej – ferretycznej AISI 445 w formie spawanej oraz nitowanej. Okap wyposażony jest w rynienkę ociekową na tłuszcz i skropliny ściekające z labiryntowych filtrów tłuszczu oraz w kranik do opróżniania zawartości rynienki. Wyciągi centralne przy szerokości lub długości powyżej 2900 mm produkowane są i dostarczane w kliku elementach – do złożenia na miejscu montażu. Na etapie zamawiania centralnego okapu kuchennego o przekroju prostokątnym (skrzyniowym) 9820912300 należy podać rozmiary, liczbę oraz rozmieszczenie otworów przyłączeniowych do wentylacji tzw. króćców. Łapacze tłuszczu, oświetlenie oraz zawiesia nie wchodzą w skład standardowego wyposażenia okapu i podlegają dopłacie.
Wyspowy okap gastronomiczny jest idealny dla wszelkich zakładów gastronomicznych, profesjonalnych kuchni restauracyjnych, hotelowych, stołówek zakładowych i szkolnych, pracowni gastronomicznych, wielkich zmywalni oraz dla punktów wykorzystujących centralne/wyspowe ułożenie sprzętu grzewczego, bloków termicznych, ciągów technologicznych oraz kotłów warzelnych, pieców konwekcyjno-parowych, zmywarek przemysłowych. Skrzyniowy okap gastronomiczny 300×120×45 za dopłatą i na życzenie klienta możemy wykonać w dodatkowych opcjach:
W przypadku nietypowych oczekiwań odnośnie centralnych, skrzyniowych okapów i wyciągów nierdzewnych, okapów z systemami gaszenia pożarów oraz filtrami wykorzystującymi zaawansowane technologie lub kompleksowych realizacji obejmujących wiele mebli lub wyposażenie całych pomieszczeń w meble technologiczne zapytaj naszego pracownika. Okapu ze stali szlachetnej (nierdzewki) AISI 445 o symbolu 9820912290 w żadnym wypadku nie należy myć środkami zawierającymi chlor.
Do przechowalni
Okap centralny skrzyniowy 3100×1200×450 mm o indeksie 9820912310 produkcji firmy Stalgast wykonany jest z wysokiej jakości stali nierdzewnej – ferretycznej AISI 445 w formie spawanej oraz nitowanej. Okap wyposażony jest w rynienkę ociekową na tłuszcz i skropliny ściekające z labiryntowych filtrów tłuszczu oraz w kranik do opróżniania zawartości rynienki. Wyciągi centralne przy szerokości lub długości powyżej 2900 mm produkowane są i dostarczane w kliku elementach – do złożenia na miejscu montażu. Na etapie zamawiania centralnego okapu kuchennego o przekroju prostokątnym (skrzyniowym) 9820912310 należy podać rozmiary, liczbę oraz rozmieszczenie otworów przyłączeniowych do wentylacji tzw. króćców. Łapacze tłuszczu, oświetlenie oraz zawiesia nie wchodzą w skład standardowego wyposażenia okapu i podlegają dopłacie.
Wyspowy okap gastronomiczny jest idealny dla wszelkich zakładów gastronomicznych, profesjonalnych kuchni restauracyjnych, hotelowych, stołówek zakładowych i szkolnych, pracowni gastronomicznych, wielkich zmywalni oraz dla punktów wykorzystujących centralne/wyspowe ułożenie sprzętu grzewczego, bloków termicznych, ciągów technologicznych oraz kotłów warzelnych, pieców konwekcyjno-parowych, zmywarek przemysłowych. Skrzyniowy okap gastronomiczny 310×120×45 za dopłatą i na życzenie klienta możemy wykonać w dodatkowych opcjach:
W przypadku nietypowych oczekiwań odnośnie centralnych, skrzyniowych okapów i wyciągów nierdzewnych, okapów z systemami gaszenia pożarów oraz filtrami wykorzystującymi zaawansowane technologie lub kompleksowych realizacji obejmujących wiele mebli lub wyposażenie całych pomieszczeń w meble technologiczne zapytaj naszego pracownika. Okapu ze stali szlachetnej (nierdzewki) AISI 445 o symbolu 9820912310 w żadnym wypadku nie należy myć środkami zawierającymi chlor.
Do przechowalni
Okap centralny skrzyniowy 3200×1200×450 mm o indeksie 9820912320 produkcji firmy Stalgast wykonany jest z wysokiej jakości stali nierdzewnej – ferretycznej AISI 445 w formie spawanej oraz nitowanej. Okap wyposażony jest w rynienkę ociekową na tłuszcz i skropliny ściekające z labiryntowych filtrów tłuszczu oraz w kranik do opróżniania zawartości rynienki. Wyciągi centralne przy szerokości lub długości powyżej 2900 mm produkowane są i dostarczane w kliku elementach – do złożenia na miejscu montażu. Na etapie zamawiania centralnego okapu kuchennego o przekroju prostokątnym (skrzyniowym) 9820912320 należy podać rozmiary, liczbę oraz rozmieszczenie otworów przyłączeniowych do wentylacji tzw. króćców. Łapacze tłuszczu, oświetlenie oraz zawiesia nie wchodzą w skład standardowego wyposażenia okapu i podlegają dopłacie.
Wyspowy okap gastronomiczny jest idealny dla wszelkich zakładów gastronomicznych, profesjonalnych kuchni restauracyjnych, hotelowych, stołówek zakładowych i szkolnych, pracowni gastronomicznych, wielkich zmywalni oraz dla punktów wykorzystujących centralne/wyspowe ułożenie sprzętu grzewczego, bloków termicznych, ciągów technologicznych oraz kotłów warzelnych, pieców konwekcyjno-parowych, zmywarek przemysłowych. Skrzyniowy okap gastronomiczny 320×120×45 za dopłatą i na życzenie klienta możemy wykonać w dodatkowych opcjach:
W przypadku nietypowych oczekiwań odnośnie centralnych, skrzyniowych okapów i wyciągów nierdzewnych, okapów z systemami gaszenia pożarów oraz filtrami wykorzystującymi zaawansowane technologie lub kompleksowych realizacji obejmujących wiele mebli lub wyposażenie całych pomieszczeń w meble technologiczne zapytaj naszego pracownika. Okapu ze stali szlachetnej (nierdzewki) AISI 445 o symbolu 9820912320 w żadnym wypadku nie należy myć środkami zawierającymi chlor.
Do przechowalni
Okap centralny skrzyniowy 3300×1200×450 mm o indeksie 9820912330 produkcji firmy Stalgast wykonany jest z wysokiej jakości stali nierdzewnej – ferretycznej AISI 445 w formie spawanej oraz nitowanej. Okap wyposażony jest w rynienkę ociekową na tłuszcz i skropliny ściekające z labiryntowych filtrów tłuszczu oraz w kranik do opróżniania zawartości rynienki. Wyciągi centralne przy szerokości lub długości powyżej 2900 mm produkowane są i dostarczane w kliku elementach – do złożenia na miejscu montażu. Na etapie zamawiania centralnego okapu kuchennego o przekroju prostokątnym (skrzyniowym) 9820912330 należy podać rozmiary, liczbę oraz rozmieszczenie otworów przyłączeniowych do wentylacji tzw. króćców. Łapacze tłuszczu, oświetlenie oraz zawiesia nie wchodzą w skład standardowego wyposażenia okapu i podlegają dopłacie.
Wyspowy okap gastronomiczny jest idealny dla wszelkich zakładów gastronomicznych, profesjonalnych kuchni restauracyjnych, hotelowych, stołówek zakładowych i szkolnych, pracowni gastronomicznych, wielkich zmywalni oraz dla punktów wykorzystujących centralne/wyspowe ułożenie sprzętu grzewczego, bloków termicznych, ciągów technologicznych oraz kotłów warzelnych, pieców konwekcyjno-parowych, zmywarek przemysłowych. Skrzyniowy okap gastronomiczny 330×120×45 za dopłatą i na życzenie klienta możemy wykonać w dodatkowych opcjach:
W przypadku nietypowych oczekiwań odnośnie centralnych, skrzyniowych okapów i wyciągów nierdzewnych, okapów z systemami gaszenia pożarów oraz filtrami wykorzystującymi zaawansowane technologie lub kompleksowych realizacji obejmujących wiele mebli lub wyposażenie całych pomieszczeń w meble technologiczne zapytaj naszego pracownika. Okapu ze stali szlachetnej (nierdzewki) AISI 445 o symbolu 9820912330 w żadnym wypadku nie należy myć środkami zawierającymi chlor.
Do przechowalni
Jeśli chodzi o kształt, jaki mogą przybrać nierdzewne okapy centralne dla gastronomii, wyróżniamy skośny, trapezowy oraz – najliczniej reprezentowany w sklepie z profesjonalnym wyposażeniem dla gastronomii Gastromania – skrzyniowy. Najczęściej są to urządzenia o wywiewnym trybie pracy, jednak ogromny wybór oferujemy również w przypadku trybu kompensacyjno-indukcyjnego oraz indukcyjnego bądź kompensacyjnego. Dobrać do potrzeb każdego pomieszczenia kuchennego możemy oczywiście również wymiary okapu. Coś dla siebie znajdą tu zarówno osoby, dla których idealną długością jest metr, ale i aż 5 metrów. Również w przypadku szerokości dostępny jest duży wybór okapów centralnych dla gastronomii, stworzonych dla różnego rodzaju zakładów gastronomicznych.
Zapisz się do naszego newslettera,
aby otrzymywać info o nowościach i promocjach.
33 5000 555
sklep@gastromania.pl
Godziny pracy:
poniedziałek-piątek: 8:00 – 16:00
© Gastromania.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Korzystając z witryny bez zmiany ustawień przeglądarki wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich zapisywaniu.
Kliknij, aby dowiedzieć się więcej o Polityce Cookies.