Piec do pizzy, 2- komorowy o numerze katalogowym 226674, produkcji znanej i cenionej przez profesjonalistów na całym świecie firmy Hendi, oferującej kompleksowe wyposażenie gastronomii i kuchni, o szerokości 56.7 centymetra, głębokości 42.75 centymetra oraz wysokości 28.1 centymetra. Posiada front wykonany z najwyższej jakości stali nierdzewnej, o wysokiej odporności na zarysowania, wgniecenia czy inne uszkodzenia mechaniczne, ale także na wysokie temperatury, oraz tylną obudowę ze stali emaliowanej na kolor czarny. Piec do pizzy o mocy 2.4 kilowata, posiada oświetloną komorę o szerokości 41 centymetrów, głębokości 36 centymetrów oraz wysokości 9 centymetrów wyłożoną szamotem, grzałki dolną i górną, oraz izolacje z wełny mineralnej. Dzięki dwóm oddzielnym termostatom, możliwe jest regulowanie mocy każdej grzałki z osobna. Komora mieści jedną pizzę o maksymalnej średnicy do 32 centymetrów. Zakres temperatury pracy pieca wynosi od 50 do 320 stopni Celsjusza. Doskonale sprawdzi się w każdej restauracji, pizzerii czy barze.
Do przechowalni
Dwukomorowy piec do pizzy CT 200, Bartscher 2002020 to niezbędny element wyposażenia każdej pizzerii. Piec dwukomorowy jest najlepszym rozwiązaniem do średnich lokali, które nie posiadają zbyt dużych przestrzeni i nie produkują wielkich ilości pizzy. Można w nim upiec jednocześnie nawet 8 pizz o średnicy 30 centymetrów. Wykonany został ze stali, jest łatwy w obsłudze i utrzymaniu czystości. Posiada regulację górnej oraz dolnej grzałki, co pozwala na dopasowanie temperatury od wypiekanego ciasta. Sama komora pieca została wykonana z ognioodpornej płyty szamotowej.
Do przechowalni
Dwukomorowy piec do pizzy NT 502, Bartscher 2002028 to niezbędny element wyposażenia każdej pizzerii. Piec dwukomorowy jest najlepszym rozwiązaniem do średnich lokali, które nie posiadają zbyt dużych przestrzeni i nie produkują wielkich ilości pizzy. Można w nim upiec jednocześnie nawet 8 pizz o średnicy 30 centymetrów. Wykonany został ze stali, jest łatwy w obsłudze i utrzymaniu czystości. Posiada regulację górnej oraz dolnej grzałki, co pozwala na dopasowanie temperatury od wypiekanego ciasta. Sama komora pieca została wykonana z ognioodpornej płyty szamotowej.
Do przechowalni
Dwukomorowy piec do pizzy NT 921, Bartscher 2002121 to niezbędny element wyposażenia każdej pizzerii. Ten piec dwukomorowy jest najlepszym rozwiązaniem do dużych lokali, które produkują większe ilości pizzy. Można w nim upiec jednocześnie nawet 12 pizz o średnicy 30 centymetrów. Wykonany został ze stali, jest łatwy w obsłudze i utrzymaniu czystości. Posiada regulację górnej oraz dolnej grzałki, co pozwala na dopasowanie temperatury od wypiekanego ciasta. Sama komora pieca została wykonana z ognioodpornej płyty szamotowej.
Do przechowalni
Piec dwukomorowy do pizzy, elektryczny marki GGF należący do linii F-Line, numerze katalogowym 781602 o pojemności: 8 x pizza 36 cm. Piec jest wyposażony w panel frontowy wykonany ze stali nierdzewnej, obudowę ze stali malowanej na czarno, płyty szamotowe na dnie komory, zakres pracy do 500°C, oświetlenie komory, kominek odprowadzający parę, niezależne sterowanie grzałkami, wielogrzałkowy system grzewczy.
Do przechowalni
Piec dwukomorowy do pizzy, elektryczny marki GGF o numerze katalogowym 782120 z linii Compact i pojemności: 2 x pizza 40 cm. Piec jest wyposażony w zakres pracy do 500°C, płytę szamotową na dnie komory, oświetlenie komory, niezależne sterowanie grzałkami, obudowę wykonaną ze stali malowanej na czarno, panel frontowy ze stali nierdzewnej. Piec należy do linii urządzeń przeznaczonych do wypieku podstawowych rodzajów pizzy oraz zapiekanek, grzanek, quiche, flanów lub creme brulee. Model pieca jest przeznaczony do małej i średniej wielkości obiektów gastronomicznych.
Do przechowalni
Piec dwukomorowy do pizzy, elektryczny marki GGF należący do linii E-Line, numerze katalogowym 781502 o pojemności: 8 x pizza 30 cm. Piec jest wyposażony w panel frontowy wykonany ze stali nierdzewnej, obudowę ze stali malowanej na czarno, płyty szamotowe na dnie komory, zakres pracy do 500°C, oświetlenie komory, kominek odprowadzający parę, możliwość niezależnego sterowania grzałką górną i dolną. Piec należy do linii wydajnych urządzeń przeznaczonych do wypieku wszelkich rodzajów pizzy. Jest to model który znajdzie zastosowanie w średniej wielkości obiektów gastronomicznych.
Do przechowalni
Piec do pizzy, 2- komorowy o numerze katalogowym 227268, produkcji znanej i cenionej przez profesjonalistów na całym świecie firmy Hendi, oferującej kompleksowe wyposażenie gastronomii i kuchni, o szerokości 110 centymetra, głębokości 96.4 centymetra oraz wysokości 74.5 centymetra. Posiada front wykonany z najwyższej jakości stali nierdzewnej, o wysokiej odporności na zarysowania, wgniecenia czy inne uszkodzenia mechaniczne, ale także na wysokie temperatury, oraz tylną obudowę ze stali emaliowanej na kolor czarny. Piec do pizzy o mocy 13.8 kilowata, posiada oświetloną komorę o szerokości 82 centymetrów, głębokości 84 centymetrów oraz wysokości 17.5 centymetrów wyłożoną szamotem, grzałki dolną i górną, oraz izolacje z wełny mineralnej. Dzięki dwóm oddzielnym termostatom, możliwe jest regulowanie mocy każdej grzałki z osobna. Komora mieści jedną pizzę o maksymalnej średnicy do 32 centymetrów. Zakres temperatury pracy pieca wynosi od 50 do 320 stopni Celsjusza. Doskonale sprawdzi się w każdej restauracji, pizzerii czy barze.
Do przechowalni
Piec dwukomorowy do pieczenia pizzy, marki GGF, należący do linii E-Start Line, z obudową wykonaną ze stali malowanej na czarno. Produkt o numerze katalogowym 781302 znajdzie zastosowanie w każdej pizzerii a także restauracji czy hotelu. Urządzenie wyposażone jest w panel frontowy wykonany ze stali nierdzewnej, szamot jednostronnie ryflowany, oświetlenie komory, kominek odprowadzający parę, możliwość niezależnego sterowania grzałką górną i dolną, pojemność 8×32 cm. Zakres pracy do 500°C.
Do przechowalni
Do przechowalni
Dwukomorowy piec do pizzy ET 205, Bartscher 2002170 to niezbędny element wyposażenia każdej pizzerii. Ten piec dwukomorowy jest najlepszym rozwiązaniem do dużych lokali, które produkują większe ilości pizzy. Można w nim upiec jednocześnie nawet 18 pizz o średnicy 33 centymetrów. Wykonany został ze stali, jest łatwy w obsłudze i utrzymaniu czystości. Posiada regulację górnej oraz dolnej grzałki, co pozwala na dopasowanie temperatury od wypiekanego ciasta. Sama komora pieca została wykonana z ognioodpornej płyty szamotowej.
Do przechowalni
Dwukomorowy piec do pizzy Mini 2, Bartscher 203500 to niezbędny element wyposażenia każdej pizzerii. Ten piec dwukomorowy jest najlepszym rozwiązaniem do małych lokali, które produkują mniejsze ilości pizzy. Można w nim upiec jednocześnie 2 pizze o średnicy 35 centymetrów. Wykonany został ze stali, jest łatwy w obsłudze i utrzymaniu czystości. Posiada regulację górnej oraz dolnej grzałki, co pozwala na dopasowanie temperatury od wypiekanego ciasta.
Do przechowalni
Dwukomorowy piec do pizzy Mini Plus 2, Bartscher 203535 to niezbędny element wyposażenia każdej pizzerii. Ten piec dwukomorowy jest najlepszym rozwiązaniem do małych lokali, które produkują mniejsze ilości pizzy. Można w nim upiec jednocześnie 2 pizze o średnicy 35 centymetrów. Wykonany został ze stali, jest łatwy w obsłudze i utrzymaniu czystości. Posiada regulację górnej oraz dolnej grzałki, co pozwala na dopasowanie temperatury od wypiekanego ciasta.
Do przechowalni
Dwukomorowy piec do pizzy NT 622VS, Bartscher 2002094 to niezbędny element wyposażenia każdej pizzerii. Piec dwukomorowy jest najlepszym rozwiązaniem do średnich lokali, które nie posiadają zbyt dużych przestrzeni i nie produkują wielkich ilości pizzy. Można w nim upiec jednocześnie nawet 8 pizz o średnicy 30 centymetrów. Wykonany został ze stali, jest łatwy w obsłudze i utrzymaniu czystości. Posiada regulację górnej oraz dolnej grzałki, co pozwala na dopasowanie temperatury od wypiekanego ciasta. Sama komora pieca została wykonana z ognioodpornej płyty szamotowej.
Do przechowalni
Dwukomorowy piec do pizzy NT 622, Bartscher 2002095 to niezbędny element wyposażenia każdej pizzerii. Ten piec dwukomorowy jest najlepszym rozwiązaniem do dużych lokali, które produkują większe ilości pizzy. Można w nim upiec jednocześnie nawet 8 pizz o średnicy 30 centymetrów. Wykonany został ze stali, jest łatwy w obsłudze i utrzymaniu czystości. Posiada regulację górnej oraz dolnej grzałki, co pozwala na dopasowanie temperatury od wypiekanego ciasta. Sama komora pieca została wykonana z ognioodpornej płyty szamotowej.
Do przechowalni
Piec dwukomorowy do pizzy – model Superior XL 66L Glass o numerze katalogowym 220443. Wymiary wewnętrzne pieca: 2 × 1000×940×745 mm. Front wykonany ze stali nierdzewnej. Obudowa ze stali malowanej na czarno. Cała komora pieczenia wyłożona kamieniem szamotowym. Dodatkowa uszczelka gwarantująca lepszą izolację drzwi, a co za tym idzie wpływająca na obniżenie kosztów energii elektrycznej. Drzwi z dużym dwuwarstwowym przeszkleniem ułatwiającym obserwację procesu pieczenia. Drzwi komory o grubości 40 mm. Uchwyt drzwi ze stali nierdzewnej. Izolacja z wełny mineralnej. Oświetlenie niezależne dla każdej komory. Grzałki elektryczne oddzielnie na górę i dół dla każdej komory. Regulacja grzałek za pomocą niezależnych termostatów dla każdej komory. Zakres temperatury: od 50˚C do 500˚C. Sterowanie elektromechaniczne niezależne dla każdej komory. Uchwyt drzwi ze stali nierdzewnej.
Do przechowalni
Elektryczny piec dwukomorowy do pizzy z płytami szamotowymi w komorze. Na każdą komorę w piecu przypadają dwie grzałki (górna i dolna) gdzie każda regulowana jest za pomocą niezależnych termostatów. Piec z serii ML44 wykonany jest z wysoko gatunkowej stali nierdzewnej. Dodatkowym atutem jest oświetlenie wewnętrzne każdej z komór. Szyba panoramiczna zapewniająca kontrolę procesu pieczenia. Piec produkcji włoskiej.
Do przechowalni
Elektryczny piec dwukomorowy do pizzy z płytami szamotowymi w komorze. Na każdą komorę w piecu przypadają dwie grzałki (górna i dolna) gdzie każda regulowana jest za pomocą niezależnych termostatów. Piec z serii ML99 wykonany jest z wysoko gatunkowej stali nierdzewnej. Dodatkowym atutem jest oświetlenie wewnętrzne każdej z komór. Szyba panoramiczna zapewniająca kontrolę procesu pieczenia. Piec produkcji włoskiej
Do przechowalni
Standardowo, konstrukcja pieców obejmuje stalową obudowę, która charakteryzuje się nie tylko eleganckim wyglądem, ale także jest odporna na zabrudzenia i uszkodzenia. Wnętrze zazwyczaj jest wyłożone płytami szamotowymi, które doskonale utrzymują temperaturę. Aby usprawnić aspekt termoregulacji, ściany wyłożone są materiałem izolacyjnym, na przykład wełna mineralną. Każda komora ma oddzielną instalację grzewczą, która zazwyczaj ogrzewa pizzę od góry oraz od dołu. Grzałki pozwalają na autonomiczną regulację ciepła. Tak samo temperatura w poszczególnych komorach może być swobodnie regulowana. W ofercie naszego sklepu znajdują się produkty takich znanych na rynku gastronomicznym marek jak Hendi, czy Bartscher. Charakteryzują się one wysoką jakością wykonania oraz niezawodnością. Polecane są przez największe autorytety kulinarne na świecie.
Sklep Chefstore jest oficjalnym partnerem dystrybutorów oferowanych produktów na terytorium Polski.
Zapisz się do naszego newslettera,
aby otrzymywać info o nowościach i promocjach.
33 5000 555
sklep@gastromania.pl
Godziny pracy:
poniedziałek-piątek: 8:00 – 16:00
© Gastromania.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Korzystając z witryny bez zmiany ustawień przeglądarki wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich zapisywaniu.
Kliknij, aby dowiedzieć się więcej o Polityce Cookies.