Piecyk do pizzy, marki Hendi, o indeksie: 220306. Parametry techniczne produktu: szerokość: 48 cm, głębokość: 42 cm, wysokość: 19,5 cm. Piecyk do pizzy rekomendowany dla małej gastronomii i punktów gastronomicznych, odpowiedni do przygotowania pizzy mrożonej. Wykonany został z wysokiej jakości stali nierdzewnej. Ruszt 34×34 cm idealny do pizzy o średnicy do 30 cm. Piecyk wyposażony w dwa elementy grzewcze (górny i dolny) oraz tacę na okruchy. Posiada timer do 15 minut oraz włącznik. Idealnie sprawdzi się w barach szybkiej obsługi i małych punktach gastronomicznych.
Do przechowalni
Piec jednokomorowy do pizzy, elektryczny marki GGF o numerze katalogowym 782100 z linii Compact i pojemności: 1 x pizza 40 cm. Piec jest wyposażony w zakres pracy do 500°C, płytę szamotową na dnie komory, oświetlenie komory, niezależne sterowanie grzałkami, obudowę wykonaną ze stali malowanej na czarno, panel frontowy ze stali nierdzewnej. Piec należy do linii urządzeń przeznaczonych do wypieku podstawowych rodzajów pizzy oraz zapiekanek, grzanek, quiche, flanów lub creme brulee. Model pieca jest przeznaczony do małej i średniej wielkości obiektów gastronomicznych.
Do przechowalni
Piec jednokomorowy do pizzy, elektryczny marki Gredil o numerze katalogowym 782001 i pojemności: 4 x pizza 35 cm. Piec jest wyposażony w panel frontowy wykonany ze stali nierdzewnej, obudowę ze stali malowanej na czarno, płyty szamotowe na dnie komory, zakres pracy do 500°C, oświetlenie komory, kominek odprowadzający parę, możliwość niezależnego sterowania grzałką górną i dolną. Piec należy do linii urządzeń przeznaczonych do wypieku podstawowych rodzajów pizzy oraz zapiekanek, grzanek, quiche, flanów lub creme brulee. Model pieca jest przeznaczony do małej i średniej wielkości obiektów gastronomicznych.
Do przechowalni
Do przechowalni
Do przechowalni
Piec do pizzy Basic XL, o numerze katalogowym 226940, produkcji znanej i cenionej przez profesjonalistów na całym świecie firmy Hendi, oferującej kompleksowe wyposażenie gastronomii i kuchni, o szerokości 1 metra, głębokości 94,5 centymetra oraz wysokości 41,5 centymetra. Posiada front wykonany z najwyższej jakości stali nierdzewnej, o wysokiej odporności na zarysowania, wgniecenia czy inne uszkodzenia mechaniczne, ale także na wysokie temperatury, oraz tylną obudowę ze stali emaliowanej na kolor czarny. Piec posiada moc 6000 WAT, oświetloną komorę wyłożoną szamotem, grzałki dolną i górną, oraz izolacje z wełny mineralnej. Dzięki dwóm oddzielnym termostatom, możliwe jest regulowanie mocy każdej grzałki z osobna. Komora o wymiarach 72 na 72 na 14 centymetrów mieści cztery pizze o maksymalnej średnicy do 35 centymetrów. Zakres temperatury pracy pieca wynosi od 50 do 500 stopni Celsjusza. Doskonale sprawdzi się w każdej restauracji, pizzerii czy barze.
Do przechowalni
Jednokomorowy piec do pizzy CounterTop® o wymiarach 650×600×500 mm jest najlepszym rozwiązaniem dla restauracji, barów, hoteli, kawiarni, stacji benzynowych, sklepów ogólnospożywczych oraz innych punktów wydawania żywności a także dla klientów indywidualnych. Dzięki optymalnemu rozkładowi ciepła oraz całkowicie elektronicznemu, niezależnemu sterowaniu temperatury w strefie górnej, jak i dolnej umożliwia szybszy oraz bardziej równomierny proces pieczenia nie tylko pizzy, ale również każdego rodzaju żywności. Funkcja Turbo-start powoduje natychmiastowe nagrzanie pieca, a podwójny timer z alarmem umożliwia ustawienie czasu pieczenia ręcznie albo automatycznie dla wszystkich zapiekań poprzez naciśnięcie jednego przycisku. Piec wyposażono w 1 komorę. Płyta szamotowa wykonana jest ze specjalnej, naturalnej gliny z drobną teksturą (generującą niewielki strumień powietrza pod pizzą), dokładnie wypalanej po to aby otrzymać optymalną wytrzymałość oraz porowatość. Piece posiada wyjątkowo wytrzymałe, łatwe do otworzenia drzwi z przestronną szybą oraz halogenowe oświetlenie każdej komory. Powierzchnia wykonana ze stali nierdzewnej jest lśniąca i wypolerowana, łączenia, tak jak śruby i nitowania są wręcz niewidoczne co nadaje piecom efektowny wygląd. Ponadto piec CounterTop® wyposażono w cyfrowy wyświetlacz, wskaźniki termostatu i funkcji Turbo-start oraz funkcję Serwis
Wyposażenie opcjonalne (za dopłatą):
- Kolorystyka Royal Gold lub Phantom Black z polerowanej stali nierdzewnej
- Możliwość wykonania w wersji umożliwiającej zasilanie napięciem na statkach lub jachtach.
- Specjalna wersja 500°C/932°F umożliwiająca wypiek specjalnego typu pizz takich jak Napoli, pieczywa lub innych produktów wymagających bardzo wysokiej temperatury pieczenia.
- Bardzo praktyczna podstawa wykonana ze stali nierdzewnej ułatwiająca ulokowanie każdego pieca CounterTop. W wyposażeniu standardowym znajdują się dwie prowadnice i kółka z blokadą. Podstawa posiada gładkie powierzchnie w celu łatwego utrzymania czystości. Dodatkowym wyposażeniem mogą być dodatkowe prowadnice.
Do przechowalni
Jednokomorowy piec do pizzy NT621, Bartscher 2002088 to niezbędny element wyposażenia każdej pizzerii. Piec jednokomorowy jest najlepszym rozwiązaniem do małych lokali, które nie posiadają dużych przestrzeni i nie produkują wielkich ilości pizzy. Można w nich upiec jednocześnie nawet 4 pizze o średnicy 30 centymetrów. Wykonany został ze stali, jest łatwy w obsłudze i utrzymaniu czystości. Posiada regulację górnej oraz dolnej grzałki, co pozwala na dopasowanie temperatury od wypiekanego ciasta. Sama komora pieca została wykonana z ognioodpornej płyty szamotowej.
Do przechowalni
Pizza i przekąski prosto z taśmy: dzięki przelotowemu piecowi do pizzy upieczemy nie tylko ten włoski klasyk, ale i bagietki z dodatkami, a także tosty. Indywidualna regulacja prędkości taśmy transportowej sprawi, że każde danie będzie pyszne i chrupiące.
Prędkość taśmy: regulowana w 10-stopniowej skali, prędkość taśmy: ok. 2 do 14 minut
wersja taśmy transportowej: kratka
Moc przyłączeniowa: 3.5 kW
Napięcie: 230 V
Częstotliwość: 50 Hz
Przyłącze urządzenia: Gotowe do podłączenia
Zakres temperatury od: 70 °C
Zakres temperatury do: 250 °C
Wskaźnik temperatury: nie
Funkcje piekarnika: Grzałka górna / dolna
Szerokość wewnątrz: 360 mm
Głębokość wewnątrz: 450 mm
Wysokość wewnątrz: 85 mm
Timer: nie
Oświetlenie wewnętrzne: nie
Ilość komór: 1
Wsad: maks. Ø 32 cm
Grzałka górna / dolna z osobną regulacją: tak
Materiał komory: stal nierdzewna
Kolor: Srebrny
Materiał: Stal szlachetna
szerokość: 472 mm
głębokość: 1045 mm
wysokość: 400 mm
waga: 21.9 kg
Do przechowalni
Piec do pizzy o wymiarach 83 cm długości, 66,5 cm szerokości oraz 41,2 cm wysokości wykonany został ze stali nierdzewnej. Produkt o numerze katalogowym 00022124 znajdzie zastosowanie w każdej restauracji, hotelu, barze, pubie oraz pizzerii. Urządzenie o mocy znamionowej 4 kW oraz napięciu 400 V wyposażone jest: płyty szamotowe (o grubości 14 mm), termometr w komorze, oświetlenie wewnętrzne, termostat oraz kominek do usuwania nadmiaru wilgoci. Artykuł idealnie nadaje się jako urządzenie pomocnicze do wypiekania pizzy, placków, zapiekanek oraz innego pieczywa bezpośrednio na szamocie. Piecyk jednokomorowy o wadze 39 kg wykonany został pod marką przez znanego i cenionego producenta produktów gastronomicznych REDFOX. Temperaturę można egulować w zakresie od 50 do nawet 450 stopni Celsjusza. Komora przystosowana jest do GN 1/1.
Do przechowalni
Piec do pizzy o wymiarach 71 cm długości, 65 cm szerokości oraz 30 cm wysokości wykonany został z doskonałej jakości stali nierdzewnej. Produkt o numerze katalogowym 00000448 znajdzie zastosowanie w każdej restauracji, hotelu, barze, pubie oraz pizzerii. Urządzenie o mocy znamionowej 3,2 kW oraz napięciu 230 V wyposażone jest w doskonałej jakości płytę szamotową. Artykuł idealnie nadaje się jako urządzenie pomocnicze do wypiekania pizzy, placków, zapiekanek oraz innego pieczywa bezpośrednio na szamocie. Piecyk jednokomorowy wykonany został pod marką znanego i cenionego producenta produktów gastronomicznych REDFOX. Niezależne sterowanie grzałki górnej oraz dolnej w zakresie od 50 do nawet 420 stopni Celsjusza gwarantuje doskonałe przygotowanie pizzy.
Do przechowalni
Cyfrowy piec do opiekania o wymiarach 50,5 cm długości, 41 cm szerokości oraz 21,5 cm wysokości wykonany został z doskonałej jakości stali nierdzewnej. Produkt o numerze katalogowym 00000447 znajdzie zastosowanie w każdej restauracji, hotelu, barze, pubie, fast-foodzie oraz pizzerii. Urządzenie o mocy znamionowej 1,75 kW oraz napięciu 230 V wyposażone jest w wysuwany ruszt, sterowanie cyfrowe, trzy gotowe programy oraz możliwość ustawiania czasu od 0 do 15 minut. Artykuł idealnie nadaje się do opiekania oraz pieczenia pizzy, mrożonej pizzy, zapiekanek itd. Produkt o wadze 16,5 kg wykonany został pod marką znanego i cenionego producenta produktów gastronomicznych REDFOX. Sterowanie temperaturą w zakresie od 50 do nawet 300 stopni Celsjusza gwarantuje doskonałe przygotowanie każdej potrawy.
Do przechowalni
Piec do opiekania o wymiarach 50,5 cm długości, 41 cm szerokości oraz 21,5 cm wysokości wykonany został z doskonałej jakości stali nierdzewnej. Produkt o numerze katalogowym 00000449 znajdzie zastosowanie w każdej restauracji, hotelu, barze, pubie, fast-foodzie oraz pizzerii. Urządzenie o mocy znamionowej 1,75 kW oraz napięciu 230 V wyposażone jest w wysuwany ruszt, sterowanie manualne oraz możliwość ustawiania czasu od 0 do 15 minut. Artykuł idealnie nadaje się do opiekania oraz pieczenia pizzy, mrożonej pizzy, zapiekanek itd. Produkt o wadze 15,2 kg wykonany został pod marką znanego i cenionego producenta produktów gastronomicznych REDFOX. Sterowanie temperaturą w zakresie od 50 do nawet 300 stopni Celsjusza gwarantuje doskonałe przygotowanie każdej potrawy.
Do przechowalni
Piec do pizzy o wymiarach 55 cm długości, 49,7 cm szerokości oraz 25 cm wysokości wykonany został z doskonałej jakości stali nierdzewnej. Produkt o numerze katalogowym 00000450 znajdzie zastosowanie w każdej restauracji, hotelu, barze, pubie oraz pizzerii. Urządzenie o mocy znamionowej 2 kW oraz napięciu 230 V wyposażone jest w doskonałej jakości płytę szamotową. Artykuł idealnie nadaje się jako urządzenie pomocnicze do wypiekania pizzy, placków, zapiekanek oraz innego pieczywa bezpośrednio na szamocie. Produkt o wadze 19,4 kg wykonany został pod marką znanego i cenionego producenta produktów gastronomicznych REDFOX. Regulacja temperatury w zakresie od 50 do nawet 300 stopni Celsjusza gwarantuje doskonałe przygotowanie każdej pizzy i innych przekąsek. Istnieje także możliwość ustawiania czasu od 0 do 15 minut.
Do przechowalni
Piec do pizzy o wymiarach 55 cm długości, 43 cm szerokości oraz 24,5 cm wysokości wykonany został z doskonałej jakości stali nierdzewnej. Produkt o numerze katalogowym 00007943 znajdzie zastosowanie w każdej restauracji, hotelu, barze, pubie oraz pizzerii. Urządzenie o mocy znamionowej 2 kW oraz napięciu 230 V wyposażone jest w doskonałej jakości płytę szamotową, oświetlenie wewnętrzne oraz szybę drzwi. Artykuł idealnie nadaje się jako urządzenie pomocnicze do wypiekania pizzy, placków, zapiekanek oraz innego pieczywa bezpośrednio na szamocie. Piecyk jednokomorowy o wadze 20,2 kg wykonany został pod marką znanego i cenionego producenta produktów gastronomicznych REDFOX. Wspólne sterowanie grzałki górnej i dolnej w zakresie od 50 do nawet 300 stopni Celsjusza gwarantuje doskonałe przygotowanie każdej pizzy i innych przekąsek. Istnieje także możliwość ustawiania czasu od 0 do 15 minut.
Do przechowalni
Piec do pizzy o wymiarach 57,5 cm długości, 53,6 cm szerokości oraz 27,4 cm wysokości wykonany został z doskonałej jakości stali nierdzewnej. Produkt o numerze katalogowym 00007944 znajdzie zastosowanie w każdej restauracji, hotelu, barze, pubie oraz pizzerii. Urządzenie o mocy znamionowej 2 kW oraz napięciu 230 V wyposażone jest w doskonałej jakości płytę szamotową, oświetlenie wewnętrzne oraz szybę drzwi. Artykuł idealnie nadaje się jako urządzenie pomocnicze do wypiekania pizzy, placków, zapiekanek oraz innego pieczywa bezpośrednio na szamocie. Piecyk jednokomorowy wykonany został pod marką znanego i cenionego producenta produktów gastronomicznych REDFOX. Niezależne sterowanie grzałki górnej oraz dolnej w zakresie od 50 do nawet 300 stopni Celsjusza gwarantuje doskonałe przygotowanie każdej pizzy i innych przekąsek.
Do przechowalni
Piec do pieczenia pizzy o wymiarach całkowitych: 98 cm długości, 92 cm szerokości oraz 42 cm wysokości, wykonany został ze stali nierdzewnej oraz stali malowanej. Produkt o numerze katalogowym 00006542 znajdzie zastosowanie w każdej restauracji, hotelu, barze, pubie oraz pizzerii. Urządzenie o mocy znamionowej: 4,8 kW oraz napięciu 400 V wyposażone jest w: wzmocnioną konstrukcję drzwi, specjalną izolację termiczną, termometr komory, oświetlenie wnętrza, wentylowane płyty szamotowe oraz kominek do usuwania nadmiaru wilgoci. Urządzenie przystosowane do użytkowania profesjonalnego, zapewnia doskonałą i stałą temperaturę do wypieku pizzy na blachach, siatkach aluminiowych lub bezpośrednio na szamocie. Jednokomorowy piec do pizzy o wadze 54,2 kg wykonany został pod marką znanego producenta produktów gastronomicznych REDFOX. Dolną oraz górną grzałkę można regulować w zakresie od 50 do nawet 450 stopni Celsjusza. Przy pełnym załadunku, powiększona komora pozwala na produkcję pizzy o średnicy maksymalnie 35 cm – w przypadku załadunku częściowego jedynym ograniczeniem wielkości pizzy jest wielkość komory.
Do przechowalni
Piec do pieczenia pizzy o wymiarach całkowitych: 98 cm długości, 127 cm szerokości oraz 42 cm wysokości, wykonany został ze stali nierdzewnej oraz stali malowanej. Produkt o numerze katalogowym 00006551 znajdzie zastosowanie w każdej restauracji, hotelu, barze, pubie oraz pizzerii. Urządzenie o mocy znamionowej: 7,2 kW oraz napięciu 400 V wyposażone jest w: wzmocnioną konstrukcję drzwi, specjalną izolację termiczną, termometr komory, oświetlenie wnętrza, wentylowane płyty szamotowe oraz kominek do usuwania nadmiaru wilgoci. Urządzenie przystosowane do użytkowania profesjonalnego, zapewnia doskonałą i stałą temperaturę do wypieku pizzy na blachach, siatkach aluminiowych lub bezpośrednio na szamocie. Jednokomorowy piec do pizzy o wadze 93,8 kg wykonany został pod marką znanego producenta produktów gastronomicznych REDFOX. Dolną oraz górną grzałkę można regulować w zakresie od 50 do nawet 450 stopni Celsjusza. Przy pełnym załadunku, powiększona komora pozwala na produkcję pizzy o średnicy maksymalnie 35 cm – w przypadku załadunku częściowego jedynym ograniczeniem wielkości pizzy jest wielkość komory.
Do przechowalni
Łatwość w obsłudze sprawia, że nie jest wymagane skomplikowane szkolenie pracowników, aby móc w pełni wykorzystać możliwości piecyka. Specjalne dodatki, takie jak termostat, czy też timer, pozwalają na oszczędność czasu i uwagi – nie trzeba przejmować się regulacją temperatury i czasem pieczenia. Innowacyjna (choć w dużej mierze również tradycyjna) konstrukcja składa się z kilu istotnych elementów. Wysokogatunkową stal odporna nie tylko na wysokie temperatury, ale także na zarysowania oraz wgniecenia, wypełnia zazwyczaj front urządzenia. Wnętrze wyłożone płytami szamotowymi doskonale utrzymuje temperaturę. Pomiędzy ścianami wewnętrznymi i zewnętrznymi znajduje się zazwyczaj izolator, na przykład znana z budownictwa wełna mineralna, która świetnie nadaje się do izolacji cieplnej. Piece jednokomorowe do pizzy mogą więcej, niż się wydaje!
Wszystkie produkty oferowane w sklepie www.chefstore.pl pochodzą od oficjalnych dystrybutorów na terenie Polski, których partnerem jest Chefstore. W naszej ofercie znajdują się także piece dwukomorowe czy piece trzykomorowe.
Zapisz się do naszego newslettera,
aby otrzymywać info o nowościach i promocjach.
33 5000 555
sklep@gastromania.pl
Godziny pracy:
poniedziałek-piątek: 8:00 – 16:00
© Gastromania.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.