Jednokomorowy piec do pizzy CounterTop® o wymiarach 650×600×500 mm jest najlepszym rozwiązaniem dla restauracji, barów, hoteli, kawiarni, stacji benzynowych, sklepów ogólnospożywczych oraz innych punktów wydawania żywności a także dla klientów indywidualnych. Dzięki optymalnemu rozkładowi ciepła oraz całkowicie elektronicznemu, niezależnemu sterowaniu temperatury w strefie górnej, jak i dolnej umożliwia szybszy oraz bardziej równomierny proces pieczenia nie tylko pizzy, ale również każdego rodzaju żywności. Funkcja Turbo-start powoduje natychmiastowe nagrzanie pieca, a podwójny timer z alarmem umożliwia ustawienie czasu pieczenia ręcznie albo automatycznie dla wszystkich zapiekań poprzez naciśnięcie jednego przycisku. Piec wyposażono w 1 komorę. Płyta szamotowa wykonana jest ze specjalnej, naturalnej gliny z drobną teksturą (generującą niewielki strumień powietrza pod pizzą), dokładnie wypalanej po to aby otrzymać optymalną wytrzymałość oraz porowatość. Piece posiada wyjątkowo wytrzymałe, łatwe do otworzenia drzwi z przestronną szybą oraz halogenowe oświetlenie każdej komory. Powierzchnia wykonana ze stali nierdzewnej jest lśniąca i wypolerowana, łączenia, tak jak śruby i nitowania są wręcz niewidoczne co nadaje piecom efektowny wygląd. Ponadto piec CounterTop® wyposażono w cyfrowy wyświetlacz, wskaźniki termostatu i funkcji Turbo-start oraz funkcję Serwis
Wyposażenie opcjonalne (za dopłatą):
- Kolorystyka Royal Gold lub Phantom Black z polerowanej stali nierdzewnej
- Możliwość wykonania w wersji umożliwiającej zasilanie napięciem na statkach lub jachtach.
- Specjalna wersja 500°C/932°F umożliwiająca wypiek specjalnego typu pizz takich jak Napoli, pieczywa lub innych produktów wymagających bardzo wysokiej temperatury pieczenia.
- Bardzo praktyczna podstawa wykonana ze stali nierdzewnej ułatwiająca ulokowanie każdego pieca CounterTop. W wyposażeniu standardowym znajdują się dwie prowadnice i kółka z blokadą. Podstawa posiada gładkie powierzchnie w celu łatwego utrzymania czystości. Dodatkowym wyposażeniem mogą być dodatkowe prowadnice.
Do przechowalni
Podstawa pod piec serii PM401ED. Cena nie obejmuje półek, tac, prowadnic na tace oraz szyn montażowych.
Do przechowalni
Jednokomorowy piec do pizzy CounterTop® o wymiarach 595×545×500 mm jest najlepszym rozwiązaniem dla restauracji, barów, hoteli, kawiarni, stacji benzynowych, sklepów ogólnospożywczych oraz innych punktów wydawania żywności a także dla klientów indywidualnych. Dzięki optymalnemu rozkładowi ciepła oraz całkowicie elektronicznemu, niezależnemu sterowaniu temperatury w strefie górnej, jak i dolnej umożliwia szybszy oraz bardziej równomierny proces pieczenia nie tylko pizzy, ale również każdego rodzaju żywności. Funkcja Turbo-start powoduje natychmiastowe nagrzanie pieca, a podwójny timer z alarmem umożliwia ustawienie czasu pieczenia ręcznie albo automatycznie dla wszystkich zapiekań poprzez naciśnięcie jednego przycisku. Piec wyposażono w 1 komorę. Płyta szamotowa wykonana jest ze specjalnej, naturalnej gliny z drobną teksturą (generującą niewielki strumień powietrza pod pizzą), dokładnie wypalanej po to aby otrzymać optymalną wytrzymałość oraz porowatość. Piece posiada wyjątkowo wytrzymałe, łatwe do otworzenia drzwi z przestronną szybą oraz halogenowe oświetlenie każdej komory. Powierzchnia wykonana ze stali nierdzewnej jest lśniąca i wypolerowana, łączenia, tak jak śruby i nitowania są wręcz niewidoczne co nadaje piecom efektowny wygląd. Ponadto piec CounterTop® wyposażono w cyfrowy wyświetlacz, wskaźniki termostatu i funkcji Turbo-start oraz funkcję Serwis
Wyposażenie opcjonalne (za dopłatą):
- Kolorystyka Royal Gold lub Phantom Black z polerowanej stali nierdzewnej
- Możliwość wykonania w wersji umożliwiającej zasilanie napięciem na statkach lub jachtach.
- Specjalna wersja 500°C/932°F umożliwiająca wypiek specjalnego typu pizz takich jak Napoli, pieczywa lub innych produktów wymagających bardzo wysokiej temperatury pieczenia.
- Bardzo praktyczna podstawa wykonana ze stali nierdzewnej ułatwiająca ulokowanie każdego pieca CounterTop. W wyposażeniu standardowym znajdują się dwie prowadnice i kółka z blokadą. Podstawa posiada gładkie powierzchnie w celu łatwego utrzymania czystości. Dodatkowym wyposażeniem mogą być dodatkowe prowadnice.
Do przechowalni
Jednokomorowy piec do pizzy CounterTop® o wymiarach 595×545×195 mm jest najlepszym rozwiązaniem dla restauracji, barów, hoteli, kawiarni, stacji benzynowych, sklepów ogólnospożywczych oraz innych punktów wydawania żywności a także dla klientów indywidualnych. Dzięki optymalnemu rozkładowi ciepła oraz całkowicie elektronicznemu, niezależnemu sterowaniu temperatury w strefie górnej, jak i dolnej umożliwia szybszy oraz bardziej równomierny proces pieczenia nie tylko pizzy, ale również każdego rodzaju żywności. Funkcja Turbo-start powoduje natychmiastowe nagrzanie pieca, a podwójny timer z alarmem umożliwia ustawienie czasu pieczenia ręcznie albo automatycznie dla wszystkich zapiekań poprzez naciśnięcie jednego przycisku. Piec wyposażono w 1 komorę. Oprócz tego, komora może być dodatkowo podzielona poprzez umieszczenie dodatkowej płyty szamotowej i elementu grzewczego. Płyta szamotowa wykonana jest ze specjalnej, naturalnej gliny z drobną teksturą (generującą niewielki strumień powietrza pod pizzą), dokładnie wypalanej po to aby otrzymać optymalną wytrzymałość oraz porowatość. Piece posiada wyjątkowo wytrzymałe, łatwe do otworzenia drzwi z przestronną szybą oraz halogenowe oświetlenie każdej komory. Powierzchnia wykonana ze stali nierdzewnej jest lśniąca i wypolerowana, łączenia, tak jak śruby i nitowania są wręcz niewidoczne co nadaje piecom efektowny wygląd. Ponadto piec CounterTop® wyposażono w cyfrowy wyświetlacz, wskaźniki termostatu i funkcji Turbo-start oraz funkcję Serwis
Wyposażenie opcjonalne (za dopłatą):
- Kolorystyka Royal Gold lub Phantom Black z polerowanej stali nierdzewnej
- Możliwość wykonania w wersji umożliwiającej zasilanie napięciem na statkach lub jachtach.
- Specjalna wersja 500°C/932°F umożliwiająca wypiek specjalnego typu pizz takich jak Napoli, pieczywa lub innych produktów wymagających bardzo wysokiej temperatury pieczenia.
- Bardzo praktyczna podstawa wykonana ze stali nierdzewnej ułatwiająca ulokowanie każdego pieca CounterTop. W wyposażeniu standardowym znajdują się dwie prowadnice i kółka z blokadą. Podstawa posiada gładkie powierzchnie w celu łatwego utrzymania czystości. Dodatkowym wyposażeniem mogą być dodatkowe prowadnice.
Do przechowalni
Trzykomorowy piec do pizzy Modular® o wymiarach 1480×905×1160 mm jest najlepszym rozwiązaniem dla restauracji, barów, hoteli, kawiarni, stacji benzynowych, sklepów ogólnospożywczych oraz innych punktów wydawania żywności a także dla klientów indywidualnych. Dzięki optymalnemu rozkładowi ciepła oraz całkowicie elektronicznemu, niezależnemu sterowaniu temperatury w strefie górnej, jak i dolnej umożliwia szybszy oraz bardziej równomierny proces pieczenia nie tylko pizzy, ale również każdego rodzaju żywności. Funkcja Turbo-start powoduje natychmiastowe nagrzanie pieca, a podwójny timer z alarmem (w wersji cyfrowej) umożliwia ustawienie czasu pieczenia ręcznie albo automatycznie dla wszystkich zapiekań poprzez naciśnięcie jednego przycisku. Piec wyposażono w 3 komory. Płyta szamotowa wykonana jest ze specjalnej, naturalnej gliny z drobną teksturą (generującą niewielki strumień powietrza pod pizzą), dokładnie wypalanej po to aby otrzymać optymalną wytrzymałość oraz porowatość. Piece posiada wyjątkowo wytrzymałe, łatwe do otworzenia drzwi z wysokiej jakości łożyskami i przestronną szybą oraz dwie antyodblaskowe lampy halogenowe w każdej komorze co daje doskonałą widoczność w celu kontroli pieczenia oraz w trakcie wkładania i wyciągania pizz. Wydajna izolacja również powoduje niską temperaturę otoczenia w pobliżu pieca, a w rezultacie przyjemniejsze środowisko pracy. Powierzchnia wykonana ze stali nierdzewnej jest lśniąca i wypolerowana. Łączenia, tak jak śruby i nitowania są wręcz niewidoczne co nadaje piecom efektowny wygląd. Ponadto piec Modular® wyposażono w cyfrowy lub klasyczny panel sterowania z wyświetlaczem, wskaźniki termostatu i funkcji Turbo-start, funkcję Serwis, wysuwaną półkę ze stali nierdzewnej, podstawę z solidnymi kółkami, wyciąg do podłączenia z lokalnym systemem wentylacji oraz kontrolki umożliwiające regulowanie i dostosowywanie wentylacji.
Wyposażenie opcjonalne (za dopłatą):
- Kolorystyka Royal Gold lub Phantom Black z polerowanej stali nierdzewnej
- Możliwość wykonania w wersji umożliwiającej zasilanie napięciem na statkach lub jachtach. Możemy również dostarczyć każdy piec z serii Modular® w wersji na napięcie określone przez klienta.
- Specjalna wersja 500°C/932°F umożliwiająca wypiek specjalnego typu pizz takich jak Napoli, pieczywa lub innych produktów wymagających bardzo wysokiej temperatury pieczenia.
- Wersja dla piekarni (opcja pary wodnej)
- Stojak dla podstawowych, ale przydatnych narzędzi.
- Półka na przyprawy i olej.
- Wyższa komora dla „rosnących” wypieków.
- Bezdotykowo otwierane drzwi.
- Dodatkowa wysuwana półka, która w zależności od umiejscowienia pierwszej półki może zostać zamontowana tuż pod piecem w celu stworzenia dużego blatu wielofunkcyjnego lub w podstawie, aby stworzyć poręczną wysuwaną powierzchnię, na której przechowywane mogą być pudełka po pizzy.
Do przechowalni
Jednokomorowy piec do pizzy Modular® o wymiarach 1835×905×480 mm jest najlepszym rozwiązaniem dla restauracji, barów, hoteli, kawiarni, stacji benzynowych, sklepów ogólnospożywczych oraz innych punktów wydawania żywności a także dla klientów indywidualnych. Dzięki optymalnemu rozkładowi ciepła oraz całkowicie elektronicznemu, niezależnemu sterowaniu temperatury w strefie górnej, jak i dolnej umożliwia szybszy oraz bardziej równomierny proces pieczenia nie tylko pizzy, ale również każdego rodzaju żywności. Funkcja Turbo-start powoduje natychmiastowe nagrzanie pieca, a podwójny timer z alarmem (w wersji cyfrowej) umożliwia ustawienie czasu pieczenia ręcznie albo automatycznie dla wszystkich zapiekań poprzez naciśnięcie jednego przycisku. Piec wyposażono w 1 komorę. Płyta szamotowa wykonana jest ze specjalnej, naturalnej gliny z drobną teksturą (generującą niewielki strumień powietrza pod pizzą), dokładnie wypalanej po to aby otrzymać optymalną wytrzymałość oraz porowatość. Piece posiada wyjątkowo wytrzymałe, łatwe do otworzenia drzwi z wysokiej jakości łożyskami i przestronną szybą oraz dwie antyodblaskowe lampy halogenowe w każdej komorze co daje doskonałą widoczność w celu kontroli pieczenia oraz w trakcie wkładania i wyciągania pizz. Wydajna izolacja również powoduje niską temperaturę otoczenia w pobliżu pieca, a w rezultacie przyjemniejsze środowisko pracy. Powierzchnia wykonana ze stali nierdzewnej jest lśniąca i wypolerowana. Łączenia, tak jak śruby i nitowania są wręcz niewidoczne co nadaje piecom efektowny wygląd. Ponadto piec Modular® wyposażono w cyfrowy lub klasyczny panel sterowania z wyświetlaczem, wskaźniki termostatu i funkcji Turbo-start, funkcję Serwis, wysuwaną półkę ze stali nierdzewnej, podstawę z solidnymi kółkami, wyciąg do podłączenia z lokalnym systemem wentylacji oraz kontrolki umożliwiające regulowanie i dostosowywanie wentylacji.
Wyposażenie opcjonalne (za dopłatą):
- Kolorystyka Royal Gold lub Phantom Black z polerowanej stali nierdzewnej
- Możliwość wykonania w wersji umożliwiającej zasilanie napięciem na statkach lub jachtach. Możemy również dostarczyć każdy piec z serii Modular® w wersji na napięcie określone przez klienta.
- Specjalna wersja 500°C/932°F umożliwiająca wypiek specjalnego typu pizz takich jak Napoli, pieczywa lub innych produktów wymagających bardzo wysokiej temperatury pieczenia.
- Wersja dla piekarni (opcja pary wodnej)
- Stojak dla podstawowych, ale przydatnych narzędzi.
- Półka na przyprawy i olej.
- Wyższa komora dla „rosnących” wypieków.
- Bezdotykowo otwierane drzwi.
- Dodatkowa wysuwana półka, która w zależności od umiejscowienia pierwszej półki może zostać zamontowana tuż pod piecem w celu stworzenia dużego blatu wielofunkcyjnego lub w podstawie, aby stworzyć poręczną wysuwaną powierzchnię, na której przechowywane mogą być pudełka po pizzy.
Do przechowalni
Dwukomorowy piec do pizzy Modular® o wymiarach 1835×905×820 mm jest najlepszym rozwiązaniem dla restauracji, barów, hoteli, kawiarni, stacji benzynowych, sklepów ogólnospożywczych oraz innych punktów wydawania żywności a także dla klientów indywidualnych. Dzięki optymalnemu rozkładowi ciepła oraz całkowicie elektronicznemu, niezależnemu sterowaniu temperatury w strefie górnej, jak i dolnej umożliwia szybszy oraz bardziej równomierny proces pieczenia nie tylko pizzy, ale również każdego rodzaju żywności. Funkcja Turbo-start powoduje natychmiastowe nagrzanie pieca, a podwójny timer z alarmem (w wersji cyfrowej) umożliwia ustawienie czasu pieczenia ręcznie albo automatycznie dla wszystkich zapiekań poprzez naciśnięcie jednego przycisku. Piec wyposażono w 2 komory. Płyta szamotowa wykonana jest ze specjalnej, naturalnej gliny z drobną teksturą (generującą niewielki strumień powietrza pod pizzą), dokładnie wypalanej po to aby otrzymać optymalną wytrzymałość oraz porowatość. Piece posiada wyjątkowo wytrzymałe, łatwe do otworzenia drzwi z wysokiej jakości łożyskami i przestronną szybą oraz dwie antyodblaskowe lampy halogenowe w każdej komorze co daje doskonałą widoczność w celu kontroli pieczenia oraz w trakcie wkładania i wyciągania pizz. Wydajna izolacja również powoduje niską temperaturę otoczenia w pobliżu pieca, a w rezultacie przyjemniejsze środowisko pracy. Powierzchnia wykonana ze stali nierdzewnej jest lśniąca i wypolerowana. Łączenia, tak jak śruby i nitowania są wręcz niewidoczne co nadaje piecom efektowny wygląd. Ponadto piec Modular® wyposażono w cyfrowy lub klasyczny panel sterowania z wyświetlaczem, wskaźniki termostatu i funkcji Turbo-start, funkcję Serwis, wysuwaną półkę ze stali nierdzewnej, podstawę z solidnymi kółkami, wyciąg do podłączenia z lokalnym systemem wentylacji oraz kontrolki umożliwiające regulowanie i dostosowywanie wentylacji.
Wyposażenie opcjonalne (za dopłatą):
- Kolorystyka Royal Gold lub Phantom Black z polerowanej stali nierdzewnej
- Możliwość wykonania w wersji umożliwiającej zasilanie napięciem na statkach lub jachtach. Możemy również dostarczyć każdy piec z serii Modular® w wersji na napięcie określone przez klienta.
- Specjalna wersja 500°C/932°F umożliwiająca wypiek specjalnego typu pizz takich jak Napoli, pieczywa lub innych produktów wymagających bardzo wysokiej temperatury pieczenia.
- Wersja dla piekarni (opcja pary wodnej)
- Stojak dla podstawowych, ale przydatnych narzędzi.
- Półka na przyprawy i olej.
- Wyższa komora dla „rosnących” wypieków.
- Bezdotykowo otwierane drzwi.
- Dodatkowa wysuwana półka, która w zależności od umiejscowienia pierwszej półki może zostać zamontowana tuż pod piecem w celu stworzenia dużego blatu wielofunkcyjnego lub w podstawie, aby stworzyć poręczną wysuwaną powierzchnię, na której przechowywane mogą być pudełka po pizzy.
Do przechowalni
Trzykomorowy piec do pizzy Modular® o wymiarach 1835×905×1160 mm jest najlepszym rozwiązaniem dla restauracji, barów, hoteli, kawiarni, stacji benzynowych, sklepów ogólnospożywczych oraz innych punktów wydawania żywności a także dla klientów indywidualnych. Dzięki optymalnemu rozkładowi ciepła oraz całkowicie elektronicznemu, niezależnemu sterowaniu temperatury w strefie górnej, jak i dolnej umożliwia szybszy oraz bardziej równomierny proces pieczenia nie tylko pizzy, ale również każdego rodzaju żywności. Funkcja Turbo-start powoduje natychmiastowe nagrzanie pieca, a podwójny timer z alarmem (w wersji cyfrowej) umożliwia ustawienie czasu pieczenia ręcznie albo automatycznie dla wszystkich zapiekań poprzez naciśnięcie jednego przycisku. Piec wyposażono w 3 komory. Płyta szamotowa wykonana jest ze specjalnej, naturalnej gliny z drobną teksturą (generującą niewielki strumień powietrza pod pizzą), dokładnie wypalanej po to aby otrzymać optymalną wytrzymałość oraz porowatość. Piece posiada wyjątkowo wytrzymałe, łatwe do otworzenia drzwi z wysokiej jakości łożyskami i przestronną szybą oraz dwie antyodblaskowe lampy halogenowe w każdej komorze co daje doskonałą widoczność w celu kontroli pieczenia oraz w trakcie wkładania i wyciągania pizz. Wydajna izolacja również powoduje niską temperaturę otoczenia w pobliżu pieca, a w rezultacie przyjemniejsze środowisko pracy. Powierzchnia wykonana ze stali nierdzewnej jest lśniąca i wypolerowana. Łączenia, tak jak śruby i nitowania są wręcz niewidoczne co nadaje piecom efektowny wygląd. Ponadto piec Modular® wyposażono w cyfrowy lub klasyczny panel sterowania z wyświetlaczem, wskaźniki termostatu i funkcji Turbo-start, funkcję Serwis, wysuwaną półkę ze stali nierdzewnej, podstawę z solidnymi kółkami, wyciąg do podłączenia z lokalnym systemem wentylacji oraz kontrolki umożliwiające regulowanie i dostosowywanie wentylacji.
Wyposażenie opcjonalne (za dopłatą):
- Kolorystyka Royal Gold lub Phantom Black z polerowanej stali nierdzewnej
- Możliwość wykonania w wersji umożliwiającej zasilanie napięciem na statkach lub jachtach. Możemy również dostarczyć każdy piec z serii Modular® w wersji na napięcie określone przez klienta.
- Specjalna wersja 500°C/932°F umożliwiająca wypiek specjalnego typu pizz takich jak Napoli, pieczywa lub innych produktów wymagających bardzo wysokiej temperatury pieczenia.
- Wersja dla piekarni (opcja pary wodnej)
- Stojak dla podstawowych, ale przydatnych narzędzi.
- Półka na przyprawy i olej.
- Wyższa komora dla „rosnących” wypieków.
- Bezdotykowo otwierane drzwi.
- Dodatkowa wysuwana półka, która w zależności od umiejscowienia pierwszej półki może zostać zamontowana tuż pod piecem w celu stworzenia dużego blatu wielofunkcyjnego lub w podstawie, aby stworzyć poręczną wysuwaną powierzchnię, na której przechowywane mogą być pudełka po pizzy.
Do przechowalni
Jednokomorowy piec do pizzy Modular® o wymiarach 1250×1025×480 mm jest najlepszym rozwiązaniem dla restauracji, barów, hoteli, kawiarni, stacji benzynowych, sklepów ogólnospożywczych oraz innych punktów wydawania żywności a także dla klientów indywidualnych. Dzięki optymalnemu rozkładowi ciepła oraz całkowicie elektronicznemu, niezależnemu sterowaniu temperatury w strefie górnej, jak i dolnej umożliwia szybszy oraz bardziej równomierny proces pieczenia nie tylko pizzy, ale również każdego rodzaju żywności. Funkcja Turbo-start powoduje natychmiastowe nagrzanie pieca, a podwójny timer z alarmem (w wersji cyfrowej) umożliwia ustawienie czasu pieczenia ręcznie albo automatycznie dla wszystkich zapiekań poprzez naciśnięcie jednego przycisku. Piec wyposażono w 1 komorę. Płyta szamotowa wykonana jest ze specjalnej, naturalnej gliny z drobną teksturą (generującą niewielki strumień powietrza pod pizzą), dokładnie wypalanej po to aby otrzymać optymalną wytrzymałość oraz porowatość. Piece posiada wyjątkowo wytrzymałe, łatwe do otworzenia drzwi z wysokiej jakości łożyskami i przestronną szybą oraz dwie antyodblaskowe lampy halogenowe w każdej komorze co daje doskonałą widoczność w celu kontroli pieczenia oraz w trakcie wkładania i wyciągania pizz. Wydajna izolacja również powoduje niską temperaturę otoczenia w pobliżu pieca, a w rezultacie przyjemniejsze środowisko pracy. Powierzchnia wykonana ze stali nierdzewnej jest lśniąca i wypolerowana. Łączenia, tak jak śruby i nitowania są wręcz niewidoczne co nadaje piecom efektowny wygląd. Ponadto piec Modular® wyposażono w cyfrowy lub klasyczny panel sterowania z wyświetlaczem, wskaźniki termostatu i funkcji Turbo-start, funkcję Serwis, wysuwaną półkę ze stali nierdzewnej, podstawę z solidnymi kółkami, wyciąg do podłączenia z lokalnym systemem wentylacji oraz kontrolki umożliwiające regulowanie i dostosowywanie wentylacji.
Wyposażenie opcjonalne (za dopłatą):
- Kolorystyka Royal Gold lub Phantom Black z polerowanej stali nierdzewnej
- Możliwość wykonania w wersji umożliwiającej zasilanie napięciem na statkach lub jachtach. Możemy również dostarczyć każdy piec z serii Modular® w wersji na napięcie określone przez klienta.
- Specjalna wersja 500°C/932°F umożliwiająca wypiek specjalnego typu pizz takich jak Napoli, pieczywa lub innych produktów wymagających bardzo wysokiej temperatury pieczenia.
- Wersja dla piekarni (opcja pary wodnej)
- Stojak dla podstawowych, ale przydatnych narzędzi.
- Półka na przyprawy i olej.
- Wyższa komora dla „rosnących” wypieków.
- Bezdotykowo otwierane drzwi.
- Dodatkowa wysuwana półka, która w zależności od umiejscowienia pierwszej półki może zostać zamontowana tuż pod piecem w celu stworzenia dużego blatu wielofunkcyjnego lub w podstawie, aby stworzyć poręczną wysuwaną powierzchnię, na której przechowywane mogą być pudełka po pizzy.
Do przechowalni
Dwukomorowy piec do pizzy Modular® o wymiarach 1250×1025×820 mm jest najlepszym rozwiązaniem dla restauracji, barów, hoteli, kawiarni, stacji benzynowych, sklepów ogólnospożywczych oraz innych punktów wydawania żywności a także dla klientów indywidualnych. Dzięki optymalnemu rozkładowi ciepła oraz całkowicie elektronicznemu, niezależnemu sterowaniu temperatury w strefie górnej, jak i dolnej umożliwia szybszy oraz bardziej równomierny proces pieczenia nie tylko pizzy, ale również każdego rodzaju żywności. Funkcja Turbo-start powoduje natychmiastowe nagrzanie pieca, a podwójny timer z alarmem (w wersji cyfrowej) umożliwia ustawienie czasu pieczenia ręcznie albo automatycznie dla wszystkich zapiekań poprzez naciśnięcie jednego przycisku. Piec wyposażono w 2 komory. Płyta szamotowa wykonana jest ze specjalnej, naturalnej gliny z drobną teksturą (generującą niewielki strumień powietrza pod pizzą), dokładnie wypalanej po to aby otrzymać optymalną wytrzymałość oraz porowatość. Piece posiada wyjątkowo wytrzymałe, łatwe do otworzenia drzwi z wysokiej jakości łożyskami i przestronną szybą oraz dwie antyodblaskowe lampy halogenowe w każdej komorze co daje doskonałą widoczność w celu kontroli pieczenia oraz w trakcie wkładania i wyciągania pizz. Wydajna izolacja również powoduje niską temperaturę otoczenia w pobliżu pieca, a w rezultacie przyjemniejsze środowisko pracy. Powierzchnia wykonana ze stali nierdzewnej jest lśniąca i wypolerowana. Łączenia, tak jak śruby i nitowania są wręcz niewidoczne co nadaje piecom efektowny wygląd. Ponadto piec Modular® wyposażono w cyfrowy lub klasyczny panel sterowania z wyświetlaczem, wskaźniki termostatu i funkcji Turbo-start, funkcję Serwis, wysuwaną półkę ze stali nierdzewnej, podstawę z solidnymi kółkami, wyciąg do podłączenia z lokalnym systemem wentylacji oraz kontrolki umożliwiające regulowanie i dostosowywanie wentylacji.
Wyposażenie opcjonalne (za dopłatą):
- Kolorystyka Royal Gold lub Phantom Black z polerowanej stali nierdzewnej
- Możliwość wykonania w wersji umożliwiającej zasilanie napięciem na statkach lub jachtach. Możemy również dostarczyć każdy piec z serii Modular® w wersji na napięcie określone przez klienta.
- Specjalna wersja 500°C/932°F umożliwiająca wypiek specjalnego typu pizz takich jak Napoli, pieczywa lub innych produktów wymagających bardzo wysokiej temperatury pieczenia.
- Wersja dla piekarni (opcja pary wodnej)
- Stojak dla podstawowych, ale przydatnych narzędzi.
- Półka na przyprawy i olej.
- Wyższa komora dla „rosnących” wypieków.
- Bezdotykowo otwierane drzwi.
- Dodatkowa wysuwana półka, która w zależności od umiejscowienia pierwszej półki może zostać zamontowana tuż pod piecem w celu stworzenia dużego blatu wielofunkcyjnego lub w podstawie, aby stworzyć poręczną wysuwaną powierzchnię, na której przechowywane mogą być pudełka po pizzy.
Do przechowalni
Trzykomorowy piec do pizzy Modular® o wymiarach 1250×1025×1160 mm jest najlepszym rozwiązaniem dla restauracji, barów, hoteli, kawiarni, stacji benzynowych, sklepów ogólnospożywczych oraz innych punktów wydawania żywności a także dla klientów indywidualnych. Dzięki optymalnemu rozkładowi ciepła oraz całkowicie elektronicznemu, niezależnemu sterowaniu temperatury w strefie górnej, jak i dolnej umożliwia szybszy oraz bardziej równomierny proces pieczenia nie tylko pizzy, ale również każdego rodzaju żywności. Funkcja Turbo-start powoduje natychmiastowe nagrzanie pieca, a podwójny timer z alarmem (w wersji cyfrowej) umożliwia ustawienie czasu pieczenia ręcznie albo automatycznie dla wszystkich zapiekań poprzez naciśnięcie jednego przycisku. Piec wyposażono w 3 komory. Płyta szamotowa wykonana jest ze specjalnej, naturalnej gliny z drobną teksturą (generującą niewielki strumień powietrza pod pizzą), dokładnie wypalanej po to aby otrzymać optymalną wytrzymałość oraz porowatość. Piece posiada wyjątkowo wytrzymałe, łatwe do otworzenia drzwi z wysokiej jakości łożyskami i przestronną szybą oraz dwie antyodblaskowe lampy halogenowe w każdej komorze co daje doskonałą widoczność w celu kontroli pieczenia oraz w trakcie wkładania i wyciągania pizz. Wydajna izolacja również powoduje niską temperaturę otoczenia w pobliżu pieca, a w rezultacie przyjemniejsze środowisko pracy. Powierzchnia wykonana ze stali nierdzewnej jest lśniąca i wypolerowana. Łączenia, tak jak śruby i nitowania są wręcz niewidoczne co nadaje piecom efektowny wygląd. Ponadto piec Modular® wyposażono w cyfrowy lub klasyczny panel sterowania z wyświetlaczem, wskaźniki termostatu i funkcji Turbo-start, funkcję Serwis, wysuwaną półkę ze stali nierdzewnej, podstawę z solidnymi kółkami, wyciąg do podłączenia z lokalnym systemem wentylacji oraz kontrolki umożliwiające regulowanie i dostosowywanie wentylacji.
Wyposażenie opcjonalne (za dopłatą):
- Kolorystyka Royal Gold lub Phantom Black z polerowanej stali nierdzewnej
- Możliwość wykonania w wersji umożliwiającej zasilanie napięciem na statkach lub jachtach. Możemy również dostarczyć każdy piec z serii Modular® w wersji na napięcie określone przez klienta.
- Specjalna wersja 500°C/932°F umożliwiająca wypiek specjalnego typu pizz takich jak Napoli, pieczywa lub innych produktów wymagających bardzo wysokiej temperatury pieczenia.
- Wersja dla piekarni (opcja pary wodnej)
- Stojak dla podstawowych, ale przydatnych narzędzi.
- Półka na przyprawy i olej.
- Wyższa komora dla „rosnących” wypieków.
- Bezdotykowo otwierane drzwi.
- Dodatkowa wysuwana półka, która w zależności od umiejscowienia pierwszej półki może zostać zamontowana tuż pod piecem w celu stworzenia dużego blatu wielofunkcyjnego lub w podstawie, aby stworzyć poręczną wysuwaną powierzchnię, na której przechowywane mogą być pudełka po pizzy.
Do przechowalni
Jednokomorowy piec do pizzy Modular® o wymiarach 1660×1025×480 mm jest najlepszym rozwiązaniem dla restauracji, barów, hoteli, kawiarni, stacji benzynowych, sklepów ogólnospożywczych oraz innych punktów wydawania żywności a także dla klientów indywidualnych. Dzięki optymalnemu rozkładowi ciepła oraz całkowicie elektronicznemu, niezależnemu sterowaniu temperatury w strefie górnej, jak i dolnej umożliwia szybszy oraz bardziej równomierny proces pieczenia nie tylko pizzy, ale również każdego rodzaju żywności. Funkcja Turbo-start powoduje natychmiastowe nagrzanie pieca, a podwójny timer z alarmem (w wersji cyfrowej) umożliwia ustawienie czasu pieczenia ręcznie albo automatycznie dla wszystkich zapiekań poprzez naciśnięcie jednego przycisku. Piec wyposażono w 1 komorę. Płyta szamotowa wykonana jest ze specjalnej, naturalnej gliny z drobną teksturą (generującą niewielki strumień powietrza pod pizzą), dokładnie wypalanej po to aby otrzymać optymalną wytrzymałość oraz porowatość. Piece posiada wyjątkowo wytrzymałe, łatwe do otworzenia drzwi z wysokiej jakości łożyskami i przestronną szybą oraz dwie antyodblaskowe lampy halogenowe w każdej komorze co daje doskonałą widoczność w celu kontroli pieczenia oraz w trakcie wkładania i wyciągania pizz. Wydajna izolacja również powoduje niską temperaturę otoczenia w pobliżu pieca, a w rezultacie przyjemniejsze środowisko pracy. Powierzchnia wykonana ze stali nierdzewnej jest lśniąca i wypolerowana. Łączenia, tak jak śruby i nitowania są wręcz niewidoczne co nadaje piecom efektowny wygląd. Ponadto piec Modular® wyposażono w cyfrowy lub klasyczny panel sterowania z wyświetlaczem, wskaźniki termostatu i funkcji Turbo-start, funkcję Serwis, wysuwaną półkę ze stali nierdzewnej, podstawę z solidnymi kółkami, wyciąg do podłączenia z lokalnym systemem wentylacji oraz kontrolki umożliwiające regulowanie i dostosowywanie wentylacji.
Wyposażenie opcjonalne (za dopłatą):
- Kolorystyka Royal Gold lub Phantom Black z polerowanej stali nierdzewnej
- Możliwość wykonania w wersji umożliwiającej zasilanie napięciem na statkach lub jachtach. Możemy również dostarczyć każdy piec z serii Modular® w wersji na napięcie określone przez klienta.
- Specjalna wersja 500°C/932°F umożliwiająca wypiek specjalnego typu pizz takich jak Napoli, pieczywa lub innych produktów wymagających bardzo wysokiej temperatury pieczenia.
- Wersja dla piekarni (opcja pary wodnej)
- Stojak dla podstawowych, ale przydatnych narzędzi.
- Półka na przyprawy i olej.
- Wyższa komora dla „rosnących” wypieków.
- Bezdotykowo otwierane drzwi.
- Dodatkowa wysuwana półka, która w zależności od umiejscowienia pierwszej półki może zostać zamontowana tuż pod piecem w celu stworzenia dużego blatu wielofunkcyjnego lub w podstawie, aby stworzyć poręczną wysuwaną powierzchnię, na której przechowywane mogą być pudełka po pizzy.
Do przechowalni
Dwukomorowy piec do pizzy Modular® o wymiarach 1660×1025×820 mm jest najlepszym rozwiązaniem dla restauracji, barów, hoteli, kawiarni, stacji benzynowych, sklepów ogólnospożywczych oraz innych punktów wydawania żywności a także dla klientów indywidualnych. Dzięki optymalnemu rozkładowi ciepła oraz całkowicie elektronicznemu, niezależnemu sterowaniu temperatury w strefie górnej, jak i dolnej umożliwia szybszy oraz bardziej równomierny proces pieczenia nie tylko pizzy, ale również każdego rodzaju żywności. Funkcja Turbo-start powoduje natychmiastowe nagrzanie pieca, a podwójny timer z alarmem (w wersji cyfrowej) umożliwia ustawienie czasu pieczenia ręcznie albo automatycznie dla wszystkich zapiekań poprzez naciśnięcie jednego przycisku. Piec wyposażono w 2 komory. Płyta szamotowa wykonana jest ze specjalnej, naturalnej gliny z drobną teksturą (generującą niewielki strumień powietrza pod pizzą), dokładnie wypalanej po to aby otrzymać optymalną wytrzymałość oraz porowatość. Piece posiada wyjątkowo wytrzymałe, łatwe do otworzenia drzwi z wysokiej jakości łożyskami i przestronną szybą oraz dwie antyodblaskowe lampy halogenowe w każdej komorze co daje doskonałą widoczność w celu kontroli pieczenia oraz w trakcie wkładania i wyciągania pizz. Wydajna izolacja również powoduje niską temperaturę otoczenia w pobliżu pieca, a w rezultacie przyjemniejsze środowisko pracy. Powierzchnia wykonana ze stali nierdzewnej jest lśniąca i wypolerowana. Łączenia, tak jak śruby i nitowania są wręcz niewidoczne co nadaje piecom efektowny wygląd. Ponadto piec Modular® wyposażono w cyfrowy lub klasyczny panel sterowania z wyświetlaczem, wskaźniki termostatu i funkcji Turbo-start, funkcję Serwis, wysuwaną półkę ze stali nierdzewnej, podstawę z solidnymi kółkami, wyciąg do podłączenia z lokalnym systemem wentylacji oraz kontrolki umożliwiające regulowanie i dostosowywanie wentylacji.
Wyposażenie opcjonalne (za dopłatą):
- Kolorystyka Royal Gold lub Phantom Black z polerowanej stali nierdzewnej
- Możliwość wykonania w wersji umożliwiającej zasilanie napięciem na statkach lub jachtach. Możemy również dostarczyć każdy piec z serii Modular® w wersji na napięcie określone przez klienta.
- Specjalna wersja 500°C/932°F umożliwiająca wypiek specjalnego typu pizz takich jak Napoli, pieczywa lub innych produktów wymagających bardzo wysokiej temperatury pieczenia.
- Wersja dla piekarni (opcja pary wodnej)
- Stojak dla podstawowych, ale przydatnych narzędzi.
- Półka na przyprawy i olej.
- Wyższa komora dla „rosnących” wypieków.
- Bezdotykowo otwierane drzwi.
- Dodatkowa wysuwana półka, która w zależności od umiejscowienia pierwszej półki może zostać zamontowana tuż pod piecem w celu stworzenia dużego blatu wielofunkcyjnego lub w podstawie, aby stworzyć poręczną wysuwaną powierzchnię, na której przechowywane mogą być pudełka po pizzy.
Do przechowalni
Jednokomorowy piec do pizzy CounterTop® o wymiarach 1160×650×500 mm jest najlepszym rozwiązaniem dla restauracji, barów, hoteli, kawiarni, stacji benzynowych, sklepów ogólnospożywczych oraz innych punktów wydawania żywności a także dla klientów indywidualnych. Dzięki optymalnemu rozkładowi ciepła oraz całkowicie elektronicznemu, niezależnemu sterowaniu temperatury w strefie górnej, jak i dolnej umożliwia szybszy oraz bardziej równomierny proces pieczenia nie tylko pizzy, ale również każdego rodzaju żywności. Funkcja Turbo-start powoduje natychmiastowe nagrzanie pieca, a podwójny timer z alarmem umożliwia ustawienie czasu pieczenia ręcznie albo automatycznie dla wszystkich zapiekań poprzez naciśnięcie jednego przycisku. Piec wyposażono w 1 komorę. Oprócz tego, komora może być dodatkowo podzielona poprzez umieszczenie dodatkowej płyty szamotowej i elementu grzewczego. Płyta szamotowa wykonana jest ze specjalnej, naturalnej gliny z drobną teksturą (generującą niewielki strumień powietrza pod pizzą), dokładnie wypalanej po to aby otrzymać optymalną wytrzymałość oraz porowatość. Piece posiada wyjątkowo wytrzymałe, łatwe do otworzenia drzwi z przestronną szybą oraz halogenowe oświetlenie każdej komory. Powierzchnia wykonana ze stali nierdzewnej jest lśniąca i wypolerowana, łączenia, tak jak śruby i nitowania są wręcz niewidoczne co nadaje piecom efektowny wygląd. Ponadto piec CounterTop® wyposażono w cyfrowy wyświetlacz, wskaźniki termostatu i funkcji Turbo-start oraz funkcję Serwis
Wyposażenie opcjonalne (za dopłatą):
- Kolorystyka Royal Gold lub Phantom Black z polerowanej stali nierdzewnej
- Możliwość wykonania w wersji umożliwiającej zasilanie napięciem na statkach lub jachtach.
- Specjalna wersja 500°C/932°F umożliwiająca wypiek specjalnego typu pizz takich jak Napoli, pieczywa lub innych produktów wymagających bardzo wysokiej temperatury pieczenia.
- Bardzo praktyczna podstawa wykonana ze stali nierdzewnej ułatwiająca ulokowanie każdego pieca CounterTop. W wyposażeniu standardowym znajdują się dwie prowadnice i kółka z blokadą. Podstawa posiada gładkie powierzchnie w celu łatwego utrzymania czystości. Dodatkowym wyposażeniem mogą być dodatkowe prowadnice.
Do przechowalni
Dwukomorowy piec do pizzy CounterTop® o wymiarach 1160×650×800 mm jest najlepszym rozwiązaniem dla restauracji, barów, hoteli, kawiarni, stacji benzynowych, sklepów ogólnospożywczych oraz innych punktów wydawania żywności a także dla klientów indywidualnych. Dzięki optymalnemu rozkładowi ciepła oraz całkowicie elektronicznemu, niezależnemu sterowaniu temperatury w strefie górnej, jak i dolnej umożliwia szybszy oraz bardziej równomierny proces pieczenia nie tylko pizzy, ale również każdego rodzaju żywności. Funkcja Turbo-start powoduje natychmiastowe nagrzanie pieca, a podwójny timer z alarmem umożliwia ustawienie czasu pieczenia ręcznie albo automatycznie dla wszystkich zapiekań poprzez naciśnięcie jednego przycisku. Piec wyposażono w 2 komory. Płyta szamotowa wykonana jest ze specjalnej, naturalnej gliny z drobną teksturą (generującą niewielki strumień powietrza pod pizzą), dokładnie wypalanej po to aby otrzymać optymalną wytrzymałość oraz porowatość. Piece posiada wyjątkowo wytrzymałe, łatwe do otworzenia drzwi z przestronną szybą oraz halogenowe oświetlenie każdej komory. Powierzchnia wykonana ze stali nierdzewnej jest lśniąca i wypolerowana, łączenia, tak jak śruby i nitowania są wręcz niewidoczne co nadaje piecom efektowny wygląd. Ponadto piec CounterTop® wyposażono w cyfrowy wyświetlacz, wskaźniki termostatu i funkcji Turbo-start oraz funkcję Serwis
Wyposażenie opcjonalne (za dopłatą):
- Kolorystyka Royal Gold lub Phantom Black z polerowanej stali nierdzewnej
- Możliwość wykonania w wersji umożliwiającej zasilanie napięciem na statkach lub jachtach.
- Specjalna wersja 500°C/932°F umożliwiająca wypiek specjalnego typu pizz takich jak Napoli, pieczywa lub innych produktów wymagających bardzo wysokiej temperatury pieczenia.
- Bardzo praktyczna podstawa wykonana ze stali nierdzewnej ułatwiająca ulokowanie każdego pieca CounterTop. W wyposażeniu standardowym znajdują się dwie prowadnice i kółka z blokadą. Podstawa posiada gładkie powierzchnie w celu łatwego utrzymania czystości. Dodatkowym wyposażeniem mogą być dodatkowe prowadnice.
Do przechowalni
Dwukomorowy piec do pizzy CounterTop® o wymiarach 1160×650×800 mm jest najlepszym rozwiązaniem dla restauracji, barów, hoteli, kawiarni, stacji benzynowych, sklepów ogólnospożywczych oraz innych punktów wydawania żywności a także dla klientów indywidualnych. Dzięki optymalnemu rozkładowi ciepła oraz całkowicie elektronicznemu, niezależnemu sterowaniu temperatury w strefie górnej, jak i dolnej umożliwia szybszy oraz bardziej równomierny proces pieczenia nie tylko pizzy, ale również każdego rodzaju żywności. Funkcja Turbo-start powoduje natychmiastowe nagrzanie pieca, a podwójny timer z alarmem umożliwia ustawienie czasu pieczenia ręcznie albo automatycznie dla wszystkich zapiekań poprzez naciśnięcie jednego przycisku. Piec wyposażono w 2 komory. Oprócz tego, jedna komora może być dodatkowo podzielona poprzez umieszczenie dodatkowej płyty szamotowej i elementu grzewczego. Płyta szamotowa wykonana jest ze specjalnej, naturalnej gliny z drobną teksturą (generującą niewielki strumień powietrza pod pizzą), dokładnie wypalanej po to aby otrzymać optymalną wytrzymałość oraz porowatość. Piece posiada wyjątkowo wytrzymałe, łatwe do otworzenia drzwi z przestronną szybą oraz halogenowe oświetlenie każdej komory. Powierzchnia wykonana ze stali nierdzewnej jest lśniąca i wypolerowana, łączenia, tak jak śruby i nitowania są wręcz niewidoczne co nadaje piecom efektowny wygląd. Ponadto piec CounterTop® wyposażono w cyfrowy wyświetlacz, wskaźniki termostatu i funkcji Turbo-start oraz funkcję Serwis
Wyposażenie opcjonalne (za dopłatą):
- Kolorystyka Royal Gold lub Phantom Black z polerowanej stali nierdzewnej
- Możliwość wykonania w wersji umożliwiającej zasilanie napięciem na statkach lub jachtach.
- Specjalna wersja 500°C/932°F umożliwiająca wypiek specjalnego typu pizz takich jak Napoli, pieczywa lub innych produktów wymagających bardzo wysokiej temperatury pieczenia.
- Bardzo praktyczna podstawa wykonana ze stali nierdzewnej ułatwiająca ulokowanie każdego pieca CounterTop. W wyposażeniu standardowym znajdują się dwie prowadnice i kółka z blokadą. Podstawa posiada gładkie powierzchnie w celu łatwego utrzymania czystości. Dodatkowym wyposażeniem mogą być dodatkowe prowadnice.
Do przechowalni
Dwukomorowy piec do pizzy CounterTop® o wymiarach 1160×650×800 mm jest najlepszym rozwiązaniem dla restauracji, barów, hoteli, kawiarni, stacji benzynowych, sklepów ogólnospożywczych oraz innych punktów wydawania żywności a także dla klientów indywidualnych. Dzięki optymalnemu rozkładowi ciepła oraz całkowicie elektronicznemu, niezależnemu sterowaniu temperatury w strefie górnej, jak i dolnej umożliwia szybszy oraz bardziej równomierny proces pieczenia nie tylko pizzy, ale również każdego rodzaju żywności. Funkcja Turbo-start powoduje natychmiastowe nagrzanie pieca, a podwójny timer z alarmem umożliwia ustawienie czasu pieczenia ręcznie albo automatycznie dla wszystkich zapiekań poprzez naciśnięcie jednego przycisku. Piec wyposażono w 2 komory. Oprócz tego, każda komora może być dodatkowo podzielona poprzez umieszczenie dodatkowej płyty szamotowej i elementu grzewczego. Płyta szamotowa wykonana jest ze specjalnej, naturalnej gliny z drobną teksturą (generującą niewielki strumień powietrza pod pizzą), dokładnie wypalanej po to aby otrzymać optymalną wytrzymałość oraz porowatość. Piece posiada wyjątkowo wytrzymałe, łatwe do otworzenia drzwi z przestronną szybą oraz halogenowe oświetlenie każdej komory. Powierzchnia wykonana ze stali nierdzewnej jest lśniąca i wypolerowana, łączenia, tak jak śruby i nitowania są wręcz niewidoczne co nadaje piecom efektowny wygląd. Ponadto piec CounterTop® wyposażono w cyfrowy wyświetlacz, wskaźniki termostatu i funkcji Turbo-start oraz funkcję Serwis
Wyposażenie opcjonalne (za dopłatą):
- Kolorystyka Royal Gold lub Phantom Black z polerowanej stali nierdzewnej
- Możliwość wykonania w wersji umożliwiającej zasilanie napięciem na statkach lub jachtach.
- Specjalna wersja 500°C/932°F umożliwiająca wypiek specjalnego typu pizz takich jak Napoli, pieczywa lub innych produktów wymagających bardzo wysokiej temperatury pieczenia.
- Bardzo praktyczna podstawa wykonana ze stali nierdzewnej ułatwiająca ulokowanie każdego pieca CounterTop. W wyposażeniu standardowym znajdują się dwie prowadnice i kółka z blokadą. Podstawa posiada gładkie powierzchnie w celu łatwego utrzymania czystości. Dodatkowym wyposażeniem mogą być dodatkowe prowadnice.
Do przechowalni
Jednokomorowy piec do pizzy Modular® o wymiarach 1125×905×480 mm jest najlepszym rozwiązaniem dla restauracji, barów, hoteli, kawiarni, stacji benzynowych, sklepów ogólnospożywczych oraz innych punktów wydawania żywności a także dla klientów indywidualnych. Dzięki optymalnemu rozkładowi ciepła oraz całkowicie elektronicznemu, niezależnemu sterowaniu temperatury w strefie górnej, jak i dolnej umożliwia szybszy oraz bardziej równomierny proces pieczenia nie tylko pizzy, ale również każdego rodzaju żywności. Funkcja Turbo-start powoduje natychmiastowe nagrzanie pieca, a podwójny timer z alarmem (w wersji cyfrowej) umożliwia ustawienie czasu pieczenia ręcznie albo automatycznie dla wszystkich zapiekań poprzez naciśnięcie jednego przycisku. Piec wyposażono w 1 komorę. Płyta szamotowa wykonana jest ze specjalnej, naturalnej gliny z drobną teksturą (generującą niewielki strumień powietrza pod pizzą), dokładnie wypalanej po to aby otrzymać optymalną wytrzymałość oraz porowatość. Piece posiada wyjątkowo wytrzymałe, łatwe do otworzenia drzwi z wysokiej jakości łożyskami i przestronną szybą oraz dwie antyodblaskowe lampy halogenowe w każdej komorze co daje doskonałą widoczność w celu kontroli pieczenia oraz w trakcie wkładania i wyciągania pizz. Wydajna izolacja również powoduje niską temperaturę otoczenia w pobliżu pieca, a w rezultacie przyjemniejsze środowisko pracy. Powierzchnia wykonana ze stali nierdzewnej jest lśniąca i wypolerowana. Łączenia, tak jak śruby i nitowania są wręcz niewidoczne co nadaje piecom efektowny wygląd. Ponadto piec Modular® wyposażono w cyfrowy lub klasyczny panel sterowania z wyświetlaczem, wskaźniki termostatu i funkcji Turbo-start, funkcję Serwis, wysuwaną półkę ze stali nierdzewnej, podstawę z solidnymi kółkami, wyciąg do podłączenia z lokalnym systemem wentylacji oraz kontrolki umożliwiające regulowanie i dostosowywanie wentylacji.
Wyposażenie opcjonalne (za dopłatą):
- Kolorystyka Royal Gold lub Phantom Black z polerowanej stali nierdzewnej
- Możliwość wykonania w wersji umożliwiającej zasilanie napięciem na statkach lub jachtach. Możemy również dostarczyć każdy piec z serii Modular® w wersji na napięcie określone przez klienta.
- Specjalna wersja 500°C/932°F umożliwiająca wypiek specjalnego typu pizz takich jak Napoli, pieczywa lub innych produktów wymagających bardzo wysokiej temperatury pieczenia.
- Wersja dla piekarni (opcja pary wodnej)
- Stojak dla podstawowych, ale przydatnych narzędzi.
- Półka na przyprawy i olej.
- Wyższa komora dla „rosnących” wypieków.
- Bezdotykowo otwierane drzwi.
- Dodatkowa wysuwana półka, która w zależności od umiejscowienia pierwszej półki może zostać zamontowana tuż pod piecem w celu stworzenia dużego blatu wielofunkcyjnego lub w podstawie, aby stworzyć poręczną wysuwaną powierzchnię, na której przechowywane mogą być pudełka po pizzy.
Do przechowalni
Co wyróżnia piece do pizzy Pizza Master na tle ich konkurencji? Przede wszystkim wydajność, która sprawia, że codzienna praca w kuchni staje się dużo bardziej efektywna i szybsza. Piece do pizzy tej firmy są dostępne w wielu różnych wariantach, aby każdy mógł znaleźć odpowiednie urządzenie, który wprost idealnie sprawdzi się w jego lokalu gastronomicznym. Piece do pizzy Pizza Master mają również wspólne cechy. Pierwsza z nich? Precyzyjne i dokładne wykonanie – z dbałością o najmniejsze detale. Coś więcej? Każdy piec równomiernie rozprowadza ciepło wewnątrz urządzenia, dzięki czemu pizza jest zawsze idealnie upieczona.
Pizza Master to jednak nie tylko piece do pizzy! Firma oferuje także inne urządzenia i akcesoria, jak m.in. podstawy pod piece do pizzy, czy podstawy z garownikiem do pieca. Wszystkie te produkty świetnie sprawdzą się zarówno w mniejszych, jak i większych lokalach gastronomicznych. Gwarantujemy, że zakup urządzeń z firmy Pizza Master z pewnością sprawi, że będą Państwo zadowoleni! Serdecznie zapraszamy do zapoznania się z ofertą naszego sklepu Gastromania.pl, w której znajduje się szeroki wybór produktów tej marki.
Zapisz się do naszego newslettera,
aby otrzymywać info o nowościach i promocjach.
33 5000 555
sklep@gastromania.pl
Godziny pracy:
poniedziałek-piątek: 8:00 – 16:00
© Gastromania.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.