Płyty chłodnicze

Do czego wykorzystuje się płyty chłodnicze?

Płyty chłodnicze to innowacyjne urządzenia gastronomiczne, które najczęściej wykorzystuje się do serwowania i późniejszej prezentacji dań, sałatek i deserów, które wcześniej zostały odpowiednio schłodzone. Powierzchnia płyty jest cały czas utrzymywana w określonej temperaturze, dzięki czemu podawane potrawy smakują fenomenalnie i dłużej pozostają świeże. Większość dostępnych modeli została wyposażona w zamontowany agregat chłodniczy, jednak istnieje również możliwość wykonania podłączenia z zewnętrzną jednostką chłodniczą. W tym celu zachęcamy Państwa do bezpośredniego kontaktu z naszym zespołem.

Cena netto
od do
Długość
od do
Ilość pojemników GN
od do
Twój wybór: Usuń wszystko

Korzystając z witryny bez zmiany ustawień przeglądarki wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich zapisywaniu.
Kliknij, aby dowiedzieć się więcej o Polityce Cookies.

Zgadzam się