długość | 260 mm |
---|---|
szerokość | 260 mm |
wysokość | 160 mm |
moc całkowita | 0.09 kW |
napięcie: | 230 V |
materiał: | aluminium, tworzywo sztuczne |
waga | 1.5 kg |
pojemność | 1.8 l |
gatunek stali nierdzewnej: | 18/0 |
zasilanie: | elektryczne |
Podgrzewacz do czekolady MC09R to produkt innowacyjnej włoskiej firmy Martellato. Wykonany został z dobrej jakości tworzywa sztucznego odpornego na wysokie temperatury i uderzenia. Podgrzewacz może być używany do produkcji małych pralin i czekoladek, ale przyda się również w lodziarniach – idealnie sprawdzi się do dekoracji lodów. Dzięki nowoczesnej konstrukcji i ciekawym designie urządzenie można stosować również podczas pracy na oczach klientów. Posiada wyjmowaną, aluminiową misę. *Podgrzewacz do czekolady MC09R * występuje w kolorze czerwonym i posiada wymiary 26×26×16 cm. Pojemność podgrzewacza to 1,8 litra. Profesjonalne wykonanie produktu sprawia, iż polecany jest dla klientów profesjonalnych, jak również indywidualnych.
Termoformowana forma do ozdób czekoladowych 90-13611 produkcji włoskiej firmy Martellato została stworzona z myślą o urozmaiceniu wszelkiego rodzaju ciast, tortów, deserów lodowych, babeczek. Dzięki interesującym kształtom oraz precyzyjnemu wykończeniu ozdoba wykonana w formach Martellato zwróci uwagę każdego smakosza. Wykonana z wysokiej jakości plastiku, który został uformowany w procesie termoformowania – dodatkowo nadaje się do czyszczenia w zmywarce. Foremka do ozdób czekoladowych 90-13611 składa się z 12 elementów: 3 misiów (35×30×7 mm), 3 chłopców (47×32×8 mm), 3 dziewczynek (45×32×8 mm), 1 kotka (43×35×8 mm), 2 piesków (35×41×8 mm) . Produkt sprawdzi się zarówno w domowych kuchniach, cukierniach, jak i w punktach gastronomicznych.
Do przechowalni
Termoformowana forma do ozdób czekoladowych 90-11568 produkcji włoskiej firmy Martellato została stworzona z myślą o urozmaiceniu wszelkiego rodzaju ciast, tortów, deserów lodowych, babeczek. Dzięki interesującym kształtom oraz precyzyjnemu wykończeniu ozdoba wykonana w formach Martellato zwróci uwagę każdego smakosza. Wykonana z wysokiej jakości plastiku, który został uformowany w procesie termoformowania, a dodatkowo nadaje się do czyszczenia w zmywarce. Foremka do ozdób czekoladowych 90-11568 sprawdzi się zarówno w domowych kuchniach, cukierniach, jak i w punktach gastronomicznych.
Do przechowalni
Forma poliwęglanowa do pralin i czekoladek MA1529 to produkt włoskiej firmy Martellato zapewniającej najwyższą jakość artykułu. Najlepszej jakości tworzywo wykorzystane przy produkcji formy zapobiega rozlewaniu się płynnej masy oraz zapewnia eleganckie i dokładne wykończenie każdej praliny. Foremka do czekolady MA1529 o wymiarach 275×175 mm umożliwia wykonanie 42 czekoladek o wymiarach 32×22×15 mm. Słodki poczęstunek waży 8 g i przedstawia elipsę z linią pośrodku. Forma może być czyszczona w zmywarkach. Produkt nadaje się do użytku zarówno przez profesjonalnych cukierników, jak również domowych amatorów wypieków.
Do przechowalni
Formy transferowe do czekolady T832 to produkt innowacyjnej, włoskiej firmy Pavoni, który powstał pod okiem najlepszych specjalistów w branży cukierniczej. Arkusze transferowe to idealne rozwiązanie dla tych, którzy chcą zaoszczędzić czas powstawania słodkich deserów, jednocześnie nie tracąc najwyższej jakości zdobień. Na każdej termoformowalnej formie wytłoczony został wzór, który dodatkowo pokryty jest barwnikami, dzięki czemu, po wyjęciu czekolady z formy, otrzymamy gotowy do sprzedaży bądź podania produkt. Formy transferowe do czekolady T832 sprzedawane są w zestawie po 10 szt. z których każdy obejmuje 2 wzory graficzne i umożliwia produkcję 24 pół-jajek o wymiarach 43×63 mm. Wytłoczone na nich zabawne, kolorowe designy perfekcyjnie urozmaicą gotowe słodkie desery i tym samym, zachwycą nawet najbardziej wymagających klientów. Produkt polecany jest do pracy w cukierniach, piekarniach, punktach gastronomicznych oraz w domowych kuchniach amatorów słodkich wypieków. Jeśli jesteś zainteresowany mniejszą ilością arkuszy transferowych prosimy o kontakt telefoniczny. W przypadku hurtowych ilości istnieje możliwość negocjacji ceny oraz produkcja unikalnego wzoru pod zamówienie klienta. Po użyciu, formy transferowe nadają się do ponownego wykorzystania – bez barwnika lub z ponownie naniesionym barwnikiem przez użytkownika.
Do przechowalni
Foremka do pralin i czekoladek MA1634 produkcji włoskiej firmy Martellato to niezbędnik zarówno profesjonalnych cukierników, jak również domowych amatorów słodkich wyrobów. Forma została wykonana z najlepszej jakości poliwęglanu, co zapobiega rozlewaniu i rozciąganiu formy. Zadbano o każdy szczegół artykułu, dzięki czemu wykończenie jest eleganckie i dokładne. Forma poliwęglanowa do pralin MA1634 o wymiarach 275×175 mm składa się z 30 czekoladek. Każda pralina posiada wymiary 32×19×15 mm oraz wagę 7 g. Nowoczesny wzór wklęsłego prostokąta nadaje wyrobowi niezwykłego charakteru. Forma może być czyszczona w zmywarkach.
Do przechowalni
Podgrzewacz do czekolady MC09V to produkt innowacyjnej włoskiej firmy Martellato. Wykonany został z dobrej jakości tworzywa sztucznego odpornego na wysokie temperatury i uderzenia. Podgrzewacz może być używany do produkcji małych pralin i czekoladek, ale przyda się również w lodziarniach – idealnie sprawdzi się do dekoracji lodów. Dzięki nowoczesnej konstrukcji i ciekawym designie urządzenie można stosować również podczas pracy na oczach klientów. Posiada wyjmowaną, aluminiową misę. Podgrzewacz do czekolady MC09V występuje w kolorze zielonym i posiada wymiary 26×26×16 cm. Pojemność podgrzewacza to 1,8 litra. Profesjonalne wykonanie produktu sprawia, iż polecany jest dla klientów profesjonalnych, jak również indywidualnych.
Do przechowalni
Podgrzewacz do czekolady MC09L to produkt innowacyjnej włoskiej firmy Martellato. Wykonany został z dobrej jakości tworzywa sztucznego odpornego na wysokie temperatury i uderzenia. Podgrzewacz może być używany do produkcji małych pralin i czekoladek, ale przyda się również w lodziarniach – idealnie sprawdzi się do dekoracji lodów. Dzięki nowoczesnej konstrukcji i ciekawym designie urządzenie można stosować również podczas pracy na oczach klientów. Posiada wyjmowaną, aluminiową misę. Podgrzewacz do czekolady MC09L występuje w kolorze liliowym i posiada wymiary 26×26×16 cm. Pojemność podgrzewacza to 1,8 litra. Profesjonalne wykonanie produktu sprawia, iż polecany jest dla klientów profesjonalnych, jak również indywidualnych.
Do przechowalni
Podgrzewacz do czekolady MC09G to produkt innowacyjnej włoskiej firmy Martellato. Wykonany został z dobrej jakości tworzywa sztucznego odpornego na wysokie temperatury i uderzenia. Podgrzewacz może być używany do produkcji małych pralin i czekoladek, ale przyda się również w lodziarniach – idealnie sprawdzi się do dekoracji lodów. Dzięki nowoczesnej konstrukcji i ciekawym designie urządzenie można stosować również podczas pracy na oczach klientów. Posiada wyjmowaną, aluminiową misę. Podgrzewacz do czekolady MC09G występuje w kolorze szarym i posiada wymiary 26×26×16 cm. Pojemność podgrzewacza to 1,8 litra. Profesjonalne wykonanie produktu sprawia, iż polecany jest dla klientów profesjonalnych, jak również indywidualnych.
Do przechowalni
Wymienny pojemnik do podgrzewaczy Mini Meltinchoc to produkt włoskiej firmy Martellato. Misa wykonana została z anodowanego aluminium. Wymienny pojemnik do podgrzewaczy MC000305 posiada średnicę 18,5 cm oraz wysokość 10,7 cm. Pojemność misy to 1,8 litra. Profesjonalne wykonanie produktu sprawia, iż polecany jest dla klientów profesjonalnych, jak również indywidualnych.
Do przechowalni
Zapisz się do naszego newslettera,
aby otrzymywać info o nowościach i promocjach.
33 5000 555
sklep@gastromania.pl
Godziny pracy:
poniedziałek-piątek: 8:00 – 16:00
© Gastromania.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Korzystając z witryny bez zmiany ustawień przeglądarki wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich zapisywaniu.
Kliknij, aby dowiedzieć się więcej o Polityce Cookies.