długość | 190 mm |
---|---|
szerokość | 190 mm |
wysokość | 20 mm |
ilość pól | 1 szt. |
materiał: | silikon |
wymiary ciastka: | 180x18 mm |
pojemność | 0.267 l |
Z mądrości i pasji Stefano Laghi i Sebastiano Caridi – we współpracy z zespołem badawczym Pavoni Italia – rodzą się nowe formy z linii Top, aby przedstawić owoce w każdym szczególe.
Osiem prostych kształtów, które są w stanie odtworzyć kreatywne kompozycje w jednym kawałku, co pozwoli zaoszczędzić czas podczas pracy.
Pomysły, technika i pasja dwóch znanych cukierników, aby nadać smak Twoim potrawom i nowe tekstury podniebieniom.
Można łączyć z mikro-perforowanymi taśmami ze stali nierdzewnej, jednorazowymi formami Voilà i silikonową formą Pavoflex PX075.
Silikonowa mata strukturalna do wypieków 60×40 cm – wzór Fregio, produkcji włoskiej firmy Silikomart służy do pieczenia biszkoptów, podkładów, kształtowania czekolady oraz innych wyrobów. Mata silikonowa to idealne rozwiązanie dla każdego cukiernika, piekarni, manufaktury cukierniczej ale także dla pracowników kuchni restauracyjnej lub hotelowej oraz dla firm cateringowych i kawiarni. Produkt silikonowa mata strukturalna 70.550.00.0098 wykonany jest z wysokiej jakości materiałów, co gwarantuje bezproblemowy efekt, krótki czas produkcji oraz łatwość przechowywania z gwarantowaną wytrzymałością od -60°C do +230°C.
Do przechowalni
Do przechowalni
Silikonowa forma produkcji włoskiej firmy Silikomart, która dzięki innowacyjnym technologiom stworzyła produkt nadający się do pracy w lodówkach, szybkoschładzarkach oraz zamrażarkach, przy użyciu masy cukrowej, marcepanu, lukru plastycznego, bądź czekolady. Foremka sprawdzi się do tworzenia ozdób dekoracyjnych na ciasta i torty w profesjonalnych punktach cukiernicych oraz w wytwórstwie domowym. Można myć w zmywarkach.
Do przechowalni
Forma mikroperforowana do ciast i deserów 30MICRO06 to innowacyjny produkt włoskiej firmy Martellato, który powstał z myślą o klientach indywidualnych oraz profesjonalnych. Forma została zaprojektowana we współpracy z mistrzami cukiernictwa, dzięki czemu spełnia potrzeby elastyczności oraz wszechstronności. Oryginalna budowa zapewnia szeroki wachlarz możliwości – idealnie sprawdzi się do słodkich i słonych wyrobów, od tart po bułeczki, od klasycznych po nowoczesne ciasta, od tradycyjnych do współczesnych przepisów. Produkt jest łatwy w użyciu, zapewnia wysoką wydajność produkcji, jednorodne wypiekanie, doskonałe wyrastanie i idealne kształty gotowych wyrobów, unikając przy tym pęcherzyków, klejenia i zapadania się granic. Forma mikroperforowana do ciast i deserów 30MICRO06 o wymiarach ogólnych 400×300 mm składa się z 30 wnęk w kwadratowym kształcie oraz wymiarach 35×35 mm, wysokości 16 mm każda. Forma jest łatwa w czyszczeniu oraz przechowywaniu.
Do przechowalni
Silikonowa forma na ciasta i desery 6szt. w kształtach róż Rose, produkcji włoskiej firmy SILIKOMART o wymiarze jednego wyrobu: 76×40 mm i pojemności 40 ml. Cała forma o pojemności 690 ml, mieści 6 sztuk wyrobów. Unikalny kształt róż daje możliwość stworzenia niepowtarzalnych deserów i ciast o designerskim wyglądzie. Produkt doskonale sprawdzi się na wystawnych bankietach, kinderbalach, przyjęciach urodzinowych, a także w domu. Doskonałe dla lokali gastronomicznych, zakładów i manufaktur cukierniczych, kawiarni, restauracji oraz firm cateringowych. Można stosować zarówno w zamrażarkach jak i w piekarnikach. Produkt forma na ciastka i desery wykonany jest z wysokiej jakości materiałów, co gwarantuje bezproblemowy efekt, krótki czas produkcji oraz łatwość przechowywania z gwarantowaną wytrzymałością od -60°C do +230°C.
Do przechowalni
Zapisz się do naszego newslettera,
aby otrzymywać info o nowościach i promocjach.
33 5000 555
sklep@gastromania.pl
Godziny pracy:
poniedziałek-piątek: 8:00 – 16:00
© Gastromania.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.