Podgrzewacz elektryczny o wymiarach: 58 cm długości, 44 cm szerokości oraz 26 cm wysokości wyprodukowany został z wysokiej jakości stali nierdzewnej. Artykuł o numerze katalogowym 00011093 znanego i cenionego producenta produktów gastronomicznych REDFOX z pewnością znajdzie zastosowanie w restauracjach, hotelach, barach, jadłodajniach, stołówkach – na wydawkach, barach, bufetach szwedzkich i śniadaniowych oraz na imprezach cateringowych. Idealnie nadaje się do przechowywania i podgrzewania dań i potraw tak, aby dłużej zachowywały pożądaną temperaturę. Dzięki trwałej, zwartej i solidnej konstrukcji, podgrzewacz gastronomiczny do potraw PP – 615 EM z pewnością długo posłuży w miejscu, w którym będzie się znajdował. Jest to produkt o niskim zużyciu energii: mocy 0,38 kW oraz napięciu 230 V. W urządzeniu znajduje się funkcjonalna pokrywa z szybką i specjalnym zawiasem zabezpieczającym przed swobodnym opadaniem. Zestaw wyposażoany jest w jeden pojemnik (GN 1/1 – 65 mm).
Do przechowalni
Podgrzewacz o wymiarach: 60 cm długości, 34 cm szerokości oraz 35 cm wysokości wyprodukowany został z wysokiej jakości stali nierdzewnej. Artykuł o numerze katalogowym 00011090 znanego i cenionego producenta produktów gastronomicznych REDFOX z pewnością znajdzie zastosowanie w restauracjach, hotelach, barach, jadłodajniach, stołówkach – na wydawkach, barach, bufetach szwedzkich i śniadaniowych oraz na imprezach cateringowych. Idealnie nadaje się do przechowywania i podgrzewania dań i potraw tak, aby dłużej zachowywały pożądaną temperaturę. Dzięki trwałej, zwartej i solidnej konstrukcji, podgrzewacz gastronomiczny do potraw PP – 763 z pewnością długo posłuży w miejscu, w którym będzie się znajdował. W zestawie znajdują się dwa pojemniki (GN 1/1) na paliwo w paście.
Do przechowalni
Do przechowalni
Kociołek bufetowy na zupę o wysokości 36 cm i średnicy 34 cm wyprodukowany został z najwyższej jakości materiałów. Artykuł o numerze katalogowym 00000295 znanego i cenionego producenta produktów gastronomicznych REDFOX z pewnością znajdzie zastosowanie w restauracjach, hotelach, barach, jadłodajniach oraz na stołówkach. Idealnie nadaje się do przechowywania w cieple oraz podgrzewania płynnych dań (np. zup) tak, aby dłużej zachowywały pożądaną temperaturę – na wydawkach, barach, bufetach, w stołówkach i jadłodajniach. Kociołek elektryczny do zupy 8 l KNP – 1 posiada bardzo pomocną funkcję regualcji temperatury od 20 do nawet 95 stopni Celsjusza. Jest to urządzenie o niskim zużyciu energii: o mocy 0,5 kW i napięciu 230 V. Dzięki trwałej, zwartej i solidnej konstrukcji, artykuł z pewnością długo posłuży w miejscu, w którym będzie się znajdował.
Do przechowalni
Frytkownica nastawna elektryczna o numerze katalogowym 00007464 wykonana została z najwyższej jakości materiału — stali nierdzewnej. Artykuł EF – 85 E idealnie nadaje się do przygotowywania frytek szybko i smacznie. Produkt o pojemności 13 l ma wymiary: 45 cm długości, 42 cm szerokości oraz 30 cm wysokości z pewnością przyda się w każdej restauracji, pubie, barze, pizzerii oraz fast-foodach. Urządzenie znanego i cenionego producenta produktów gastronomicznych REDFOX posiada trwałą oraz solidną budowę, odpowiednią do pracy w warunkach profesjonalnych – także w plenerze np: na festynach, świętach miast itp. Artykuł wyposażony został w bardzo funkcjonalne wzmocnione nierdzewne grzałki, kontrolkę grzania oraz termostat zabezpieczający. Wielką zaletą frytkownicy nastolnej jest system o nazwie ‘zimna strefa’. Zapobiega on przypalaniu się resztek żywności. Produkt o mocy 5,1 kW i napięciu 230 V posiada regulację temperatury od 50 do 190 stopni Celsjusza.
Do przechowalni
Gazowa płyta grillowa o numerze katalogowym 00000368 wykonana została z najwyższej jakości materiałów nierdzewnych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Artykuł FTH – 60 G idealnie nadaje się do grillowania mięs, ryb oraz warzyw w profesjonalnych warunkach kuchennych. Produkt o wadze 44,9 kg ma wymiary: 66 cm długości, 58 cm szerokości oraz 22 cm wysokości, znajdzie zastosowanie w każdej kuchni restauracyjnej, hotelowej jako urządzenie pomocnicze lub w barze, fastfoodzie lub foodtruck’u jako podstawowe urządzenie do grillowania. Płyta grillowa produkcji znanego i cenionego producenta produktów gastronomicznych REDFOX posiada trwałą oraz solidną budowę, odpowiednią do pracy w warunkach profesjonalnych – także w plenerze np: na festynach, świętach miast itp. Grill wyposażony został w płytę roboczą (spawaną z rantem) wykonaną ze specjalnej, trudnościeralnej stali. Produkt o mocy 8 kW gwarantuje idealne rozprowadzenie i utrzymywanie temperatury. Ponadto, płyta grillowa wyposażona jest w szufladę na tłuszcz, łopatkę oraz piezzo zapalanie. Produkt dostarczany jest z zamontowanymi dyszami na PB.
Do przechowalni
Do przechowalni
Pokrywka Ø 320 mm
Do przechowalni
Pokrywka Ø 360 mm
Do przechowalni
Pokrywka Ø 500 mm
Do przechowalni
Termos o numerze katalogowym 00001862 znanego i cenionego producenta produktów gastronomicznych REDFOX, wykonany został z najwyższej jakości stali nierdzewnej. Produkt poza bardzo solidnym wykonaniem, posiada uchwyt umożliwiający wygodny i komfortowy transport oraz trzy regulowane klamry umożliwiajce idealne dopasowanie pokrywy. Można z niego korzystać w każdej firmie cateringowej, w wojsku, w szpitalach, na obozach a także w zakładach pracy, restauracjach oraz innych lokalach gastronomicznych przewożących żywność. Artykuł o pojemności 20 l umożliwia przechowywanie żywności (np. napojów) w stałej temperaturze. Ponadto, posiada kran TOMLINSON, który umieszczony jest na odpowiedniej wysokości, umożliwiającej łatwe nalewanie płynu do szklanek lub kubków. Z termosu o modelu TMT – 20 z pewnością będzie mógł korzystać każdy pracownik punktu gastronomicznego oraz stołówki, jadłodajni czy schroniska.
Do przechowalni
Termos o numerze katalogowym 00001864 znanego i cenionego producenta produktów gastronomicznych REDFOX, wykonany został z najwyższej jakości stali nierdzewnej. Produkt poza bardzo solidnym wykonaniem, posiada uchwyt umożliwiający wygodny i komfortowy transport oraz trzy regulowane klamry umożliwiajce idealne dopasowanie pokrywy. Można z niego korzystać w każdej firmie cateringowej, w wojsku, w szpitalach, na obozach a także w zakładach pracy, restauracjach oraz innych lokalach gastronomicznych przewożących żywność. Artykuł o pojemności 10 l umożliwia przechowywanie żywności (np. napojów) w stałej temperaturze. Ponadto, posiada odporny na uderzenia mechaniczne kran, który umieszczony jest na odpowiedniej wysokości, umożliwiającej łatwe nalewanie płynu do szklanek lub kubków. Z termosu o modelu TMK – 10 z pewnością będzie mógł korzystać każdy pracownik punktu gastronomicznego oraz stołówki, jadłodajni czy schroniska.
Do przechowalni
Termos lakierowany o numerze katalogowym 00001850 znanego i cenionego producenta produktów gastronomicznych REDFOX, wykonany został z najwyższej jakości malowanej proszkowo stali malowanej. Produkt poza bardzo solidnym wykonaniem, posiada uchwyt umożliwiający wygodny i komfortowy transport oraz trzy regulowane klamry umożliwiajce idealne dopasowanie pokrywy. Można z niego korzystać w każdej firmie cateringowej, w wojsku, w szpitalach, na obozach a także w zakładach pracy, restauracjach oraz innych lokalach gastronomicznych przewożących żywność. Artykuł o pojemności 10 l umożliwia przechowywanie żywności (np. napojów) w stałej temperaturze. Z termosu (z odpowietrznikiem w pokrywie) o modelu TL – 10 z pewnością będzie mógł korzystać każdy pracownik punktu gastronomicznego oraz stołówki, jadłodajni czy schroniska.
Do przechowalni
Termos lakierowany o numerze katalogowym 00001851 znanego i cenionego producenta produktów gastronomicznych REDFOX, wykonany został z najwyższej jakości malowanej proszkowo stali malowanej. Produkt poza bardzo solidnym wykonaniem, posiada uchwyt umożliwiający wygodny i komfortowy transport oraz trzy regulowane klamry umożliwiajce idealne dopasowanie pokrywy. Można z niego korzystać w każdej firmie cateringowej, w wojsku, w szpitalach, na obozach a także w zakładach pracy, restauracjach oraz innych lokalach gastronomicznych przewożących żywność. Artykuł o pojemności 20 l umożliwia przechowywanie żywności (np. napojów) w stałej temperaturze. Z termosu (z odpowietrznikiem w pokrywie) o modelu TL – 20 z pewnością będzie mógł korzystać każdy pracownik punktu gastronomicznego oraz stołówki, jadłodajni czy schroniska.
Do przechowalni
Termos o numerze katalogowym 00001857 znanego i cenionego producenta produktów gastronomicznych REDFOX, wykonany został z najwyższej jakości stali nierdzewnej. Produkt poza bardzo solidnym wykonaniem, posiada uchwyt umożliwiający wygodny i komfortowy transport oraz trzy regulowane klamry umożliwiajce idealne dopasowanie pokrywy. Można z niego korzystać w każdej firmie cateringowej, w wojsku, w szpitalach, na obozach a także w zakładach pracy, restauracjach oraz innych lokalach gastronomicznych przewożących żywność. Artykuł o pojemności 5 l umożliwia przechowywanie żywności (np. zup) w stałej temperaturze. Z termosu o modelu TM – 5 z pewnością będzie mógł korzystać każdy pracownik punktu gastronomicznego oraz stołówki, jadłodajni czy schroniska.
Do przechowalni
Termos o numerze katalogowym 00001859 znanego i cenionego producenta produktów gastronomicznych REDFOX, wykonany został z najwyższej jakości stali nierdzewnej. Produkt poza bardzo solidnym wykonaniem, posiada uchwyt umożliwiający wygodny i komfortowy transport oraz trzy regulowane klamry umożliwiajce idealne dopasowanie pokrywy. Można z niego korzystać w każdej firmie cateringowej, w wojsku, w szpitalach, na obozach a także w zakładach pracy, restauracjach oraz innych lokalach gastronomicznych przewożących żywność. Artykuł o pojemności 20 l umożliwia przechowywanie żywności (np. zup) w stałej temperaturze. Z termosu o modelu TM – 20 z pewnością będzie mógł korzystać każdy pracownik punktu gastronomicznego oraz stołówki, jadłodajni czy schroniska.
Do przechowalni
Termos o numerze katalogowym 00001861 znanego i cenionego producenta produktów gastronomicznych REDFOX, wykonany został z najwyższej jakości stali nierdzewnej. Produkt poza bardzo solidnym wykonaniem, posiada uchwyt umożliwiający wygodny i komfortowy transport oraz trzy regulowane klamry umożliwiajce idealne dopasowanie pokrywy. Można z niego korzystać w każdej firmie cateringowej, w wojsku, w szpitalach, na obozach a także w zakładach pracy, restauracjach oraz innych lokalach gastronomicznych przewożących żywność. Artykuł o pojemności 10 l umożliwia przechowywanie żywności (np. napojów) w stałej temperaturze. Ponadto, posiada kran TOMLINSON, który umieszczony jest na odpowiedniej wysokości, umożliwiającej łatwe nalewanie płynu do szklanek lub kubków. Z termosu o modelu TMT – 10 z pewnością będzie mógł korzystać każdy pracownik punktu gastronomicznego oraz stołówki, jadłodajni czy schroniska.
Do przechowalni
Termoport Cop GN 1/1 o wymiarach: 42 cm długości, 66 cm szerokości oraz 30 cm wysokości wyprodukowany został z najwyższej klasy materiału – tworzywa sztucznego. Artykuł o numerze katalogowym 00001874 znanego i cenionego producenta produktów gastronomicznych REDFOX z pewnością znajdzie zastosowanie w restauracjach, hotelach, pizzeriach, firmach cateringowych, szpitalach i szkołach do przewożenia, transportu różnych dań i potraw w pojemnikach gastronomicznych (w bezpieczny sposób) tak, aby jak dłużej zachowały pożądaną temperaturę oraz najlepszy smak. Dzięki trwałej, zwartej i solidnej konstrukcji, termoport cateringowy COP 1/1 z pewnością długo posłuży w miejscu, w którym będzie się znajdował. Termoport złożony jest z części właściwej oraz pokrywy z uszczelką silikonową.
Do przechowalni
Zapisz się do naszego newslettera,
aby otrzymywać info o nowościach i promocjach.
33 5000 555
sklep@gastromania.pl
Godziny pracy:
poniedziałek-piątek: 8:00 – 16:00
© Gastromania.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Korzystając z witryny bez zmiany ustawień przeglądarki wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich zapisywaniu.
Kliknij, aby dowiedzieć się więcej o Polityce Cookies.