Zestaw jednorazowych worków cukierniczych ROLLH55 to produkt włoskiej firmy Martellato wykonany z najwyżej jakości polietylenu, który jest bezpieczny w pracy z żywnością. Worek cukierniczy nada się do dekorowania zarówno na słodko – przy użyciu mas cukrowych, polew, kremów, jak i na słono – przy użyciu majonezu, ketchupu, sosów. Zestaw jednorazowych rękawów cukierniczych ROLLH55 składa się z 100 sztuk transparentnych worków o długości 55 cm. Produkt sprawdzi się w profesjonalnych cukierniach oraz domowych kuchniach – jest niezwykle wytrzymały, przezroczysty – dzięki swojej wytrzymałości worki można kilkakrotnie napełniać nawet najcięższymi ciastami i kremami.
Do przechowalni
Zestaw jednorazowych worków cukierniczych ROLLH40 to produkt włoskiej firmy Martellato wykonany z najwyżej jakości polietylenu, który jest bezpieczny w pracy z żywnością. Worek cukierniczy nada się do dekorowania zarówno na słodko – przy użyciu mas cukrowych, polew, kremów, jak i na słono – przy użyciu majonezu, ketchupu, sosów. Zestaw jednorazowych rękawów cukierniczych ROLLH40 składa się z 100 sztuk transparentnych worków o długości 40 cm. Produkt sprawdzi się w profesjonalnych cukierniach oraz domowych kuchniach – jest niezwykle wytrzymały, przezroczysty – dzięki swojej wytrzymałości worki można kilkakrotnie napełniać nawet najcięższymi ciastami i kremami.
Do przechowalni
Zestaw jednorazowych worków cukierniczych ROLLH30 to produkt włoskiej firmy Martellato wykonany z najwyżej jakości polietylenu, który jest bezpieczny w pracy z żywnością. Worek cukierniczy nada się do dekorowania zarówno na słodko – przy użyciu mas cukrowych, polew, kremów, jak i na słono – przy użyciu majonezu, ketchupu, sosów. Zestaw jednorazowych rękawów cukierniczych ROLLH30 składa się z 100 sztuk transparentnych worków o długości 30 cm. Produkt sprawdzi się w profesjonalnych cukierniach oraz domowych kuchniach – jest niezwykle wytrzymały, przezroczysty – dzięki swojej wytrzymałości worki można kilkakrotnie napełniać nawet najcięższymi ciastami i kremami.
Do przechowalni
Prostokątna, nierdzewna skrobka cukiernicza, 17,5×10 cm, 50RAS2 produkcji znanej i cenionej marki Martellato została stworzona z materiałów najwyższej jakości, bezpiecznych i neutralnych dla żywności. Spełnia wszystkie obowiązujące normy sanitarne, zapewniając perfekcyjną higienę w miejscu pracy. Szpachla ze stali nierdzewnej z plastikowym uchwytem to profesjonalny sprzęt do wyposażenia kuchni, cukierni lub piekarni. Może posłużyć do różnych zastosowań – wybierania masy z naczynia, dzielenia ciasta, rozprowadzania kremu czy masy na torcie, a także tworzenia prostego wzoru z kremu (na przykład na bokach tortu). Pięknie wyrównuje i kształtuje krem, warstwy tynku maślanego lub ganache. Perfekcyjnie wykonana krawędź, zadowoli każdego profesjonalnego użytkownika.
Do przechowalni
Podkładka pod tort lub ciasto z otworem, DISCO26 produkcji marki Martellato, oferującej kompleksowe wyposażenie dla piekarni/cukierni, idealnie nadaje się do perfekcyjnej i eleganckiej pracy z wyrobami cukierniczymi a nawet prezentacji ciast i tortów. Łatwa do utrzymania w czystości. Odporna na uszkodzenia i zadrapania. Okrągła i stabilna. Podstawa do tortu wykonana z tworzywa sztucznego dzięki otworowi umożliwia wygodne zawieszenie. Materiał, z którego została wykonana jest bezpieczny i neutralny w kontakcie z żywnością – grubość 8 mm. Nie budzi żadnych zastrzeżeń pod względem sanitarnym. Gwarancja najwyższej jakości.
Do przechowalni
Nierdzewna skrobka do czekolady, 15×10,5 cm, RD150 produkcji znanej i cenionej marki Martellato została stworzona z materiału najwyższej jakości, bezpiecznego i neutralnego dla żywności. Spełnia wszystkie obowiązujące normy sanitarne, zapewniając perfekcyjną higienę w miejscu pracy. Szpachla ze stali nierdzewnej przeznaczona do wyrobów czekoladowych to profesjonalny sprzęt do wyposażenia każdej cukierni. Może posłużyć do różnych zastosowań – wygładzania, nakładania czekolady i wykonywania czekoladowych lub również kremowych dekoracji. Pięknie wyrównuje i kształtuje też krem, warstwy tynku maślanego lub ganache. Perfekcyjnie wykonana krawędź, zadowoli każdego profesjonalnego użytkownika.
Do przechowalni
Podkładka pod tort lub ciasto z otworem, DISCO24 produkcji marki Martellato, oferującej kompleksowe wyposażenie dla piekarni/cukierni, idealnie nadaje się do perfekcyjnej i eleganckiej pracy z wyrobami cukierniczymi a nawet prezentacji ciast i tortów. Łatwa do utrzymania w czystości. Odporna na uszkodzenia i zadrapania. Okrągła i stabilna. Podstawa do tortu wykonana z tworzywa sztucznego dzięki otworowi umożliwia wygodne zawieszenie. Materiał, z którego została wykonana jest bezpieczny i neutralny w kontakcie z żywnością – grubość 8 mm. Nie budzi żadnych zastrzeżeń pod względem sanitarnym. Gwarancja najwyższej jakości.
Do przechowalni
5-częściowy karbowany znacznik rozstawny, ROTAPINOX 5 O produkcji znanej i cenionej na całym świecie włoskiej marki Martellato ułatwia cięcie ciasta na jednakowe kawałki w kształcie pasków lub kwadratów. Wykonany ze stali nierdzewnej – wytrzymałego materiału odpowiadającego wymaganiom każdego użytkownika. Stabilnie wykonany, łatwo utrzymać go w czystości. Nierdzewne radełko rozstawne spełnia wszystkie obowiązujące wymogi i przepisy sanitarne. Wykonany z materiału neutralnego dla żywności. Najwyższa jakość wykonania gwarancją długotrwałego użytkowania.
Do przechowalni
Zestaw jednorazowych, antypoślizgowych worków cukierniczych 50-1055 to produkt włoskiej firmy Martellato wykonany z najwyżej jakości polietylenu, który jest bezpieczny w pracy z żywnością. Worek cukierniczy nada się do dekorowania zarówno na słodko – przy użyciu mas cukrowych, polew, kremów, jak i na słono – przy użyciu majonezu, ketchupu, sosów. Zestaw jednorazowych rękawów cukierniczych 50-1055 składa się z 100 sztuk zielonych worków o długości 55 cm. Produkt sprawdzi się w profesjonalnych cukierniach oraz domowych kuchniach – worki wykonane są z wielowarstwowego polietylenu z antypoślizgową powierzchnią na zewnątrz, aby zapewnić lepszą przyczepność dla mokrych dłoni – gładkie wnętrze, zapewnia swobodne wydostawanie się produktu. Worki o grubości 80 mikronów dzięki swojej wytrzymałości worki można kilkakrotnie napełniać nawet najcięższymi ciastami i kremami.
Do przechowalni
Szpatuła 50SR340 produkcji innowacyjnej, włoskiej firmy Martellato to artykuł, który znajdzie swoje zastosowanie w każdej kuchni – zarówno domowej, pełnej słodkiej wypieków, jak również w pracowniach profesjonalnych punktów cukierniczych. Szpatuła sprawdzi się przy rozprowadzaniu oraz wyrównywaniu mas cukrowych, polew, kremów na tortach i ciastach. Ergonomiczna rączka znacznie ułatwia korzystanie ze szpatuły. Szpatula 50SR340 o długości 340 mm charakteryzuje się wysoką jakością plastiku i gwarantuje długotrwałość produktu, wytrzymałość do 100°C oraz przystosowanie do mycia w zmywarkach.
Do przechowalni
Zestaw jednorazowych, antypoślizgowych worków cukierniczych 50-1040 to produkt włoskiej firmy Martellato wykonany z najwyżej jakości polietylenu, który jest bezpieczny w pracy z żywnością. Worek cukierniczy nada się do dekorowania zarówno na słodko – przy użyciu mas cukrowych, polew, kremów, jak i na słono – przy użyciu majonezu, ketchupu, sosów. Zestaw jednorazowych rękawów cukierniczych 50-1040 składa się z 100 sztuk zielonych worków o długości 40 cm. Produkt sprawdzi się w profesjonalnych cukierniach oraz domowych kuchniach – worki wykonane są z wielowarstwowego polietylenu z antypoślizgową powierzchnią na zewnątrz, aby zapewnić lepszą przyczepność dla mokrych dłoni – gładkie wnętrze, zapewnia swobodne wydostawanie się produktu. Worki o grubości 80 mikronów dzięki swojej wytrzymałości worki można kilkakrotnie napełniać nawet najcięższymi ciastami i kremami.
Do przechowalni
Zestaw jednorazowych, odpornych termicznie worków cukierniczych 50-0065 to produkt włoskiej firmy Martellato wykonany z najwyżej jakości polietylenu, który jest bezpieczny w pracy z żywnością. Worek cukierniczy nada się do dekorowania zarówno na słodko – przy użyciu mas cukrowych, polew, kremów, jak i na słono – przy użyciu majonezu, ketchupu, sosów. Zestaw jednorazowych rękawów cukierniczych 50-0065 składa się z 100 sztuk pomarańczowych worków o długości 65 cm. Produkt sprawdzi się w profesjonalnych cukierniach oraz domowych kuchniach – worki wykonane są z wielowarstwowego pomarańczowego polietylenu idealnie nadają się do pracy z ciepłymi i gorącymi kremami, sosami, dżemami. Worki o grubości 100 mikronów dzięki swojej wytrzymałości worki można kilkakrotnie napełniać nawet najcięższym wsadem.
Do przechowalni
Szpatuła 50SG350B produkcji innowacyjnej, włoskiej firmy Martellato to artykuł, który znajdzie swoje zastosowanie w każdej kuchni – zarówno domowej, pełnej słodkiej wypieków, jak również w pracowniach profesjonalnych punktów cukierniczych. Szpatuła posiada elastyczne, gładkie ostrze, które idealnie sprawdzi się przy rozprowadzaniu oraz wyrównywaniu mas cukrowych, polew, kremów na tortach i ciastach. Ergonomiczna rączka znacznie ułatwia korzystanie ze szpatuły. Szpatula 50SG350B o długości 350 mm. Wysoka jakość miękkiego plastiku użytego w produkcji gwarantuje długotrwałość produktu, wytrzymałość do 100°C oraz przystosowanie do mycia w zmywarkach.
Do przechowalni
Zestaw jednorazowych, odpornych termicznie worków cukierniczych 50-0030 to produkt włoskiej firmy Martellato wykonany z najwyżej jakości polietylenu, który jest bezpieczny w pracy z żywnością. Worek cukierniczy nada się do dekorowania zarówno na słodko – przy użyciu mas cukrowych, polew, kremów, jak i na słono – przy użyciu majonezu, ketchupu, sosów. Zestaw jednorazowych rękawów cukierniczych 50-0030 składa się z 100 sztuk pomarańczowych worków o długości 30 cm. Produkt sprawdzi się w profesjonalnych cukierniach oraz domowych kuchniach – worki wykonane są z wielowarstwowego pomarańczowego polietylenu idealnie nadają się do pracy z ciepłymi i gorącymi kremami, sosami, dżemami. Worki o grubości 100 mikronów dzięki swojej wytrzymałości worki można kilkakrotnie napełniać nawet najcięższym wsadem.
Do przechowalni
Zestaw jednorazowych, antypoślizgowych worków cukierniczych 50-1065 to produkt włoskiej firmy Martellato wykonany z najwyżej jakości polietylenu, który jest bezpieczny w pracy z żywnością. Worek cukierniczy nada się do dekorowania zarówno na słodko – przy użyciu mas cukrowych, polew, kremów, jak i na słono – przy użyciu majonezu, ketchupu, sosów. Zestaw jednorazowych rękawów cukierniczych 50-1065 składa się z 100 sztuk zielonych worków o długości 65 cm. Produkt sprawdzi się w profesjonalnych cukierniach oraz domowych kuchniach – worki wykonane są z wielowarstwowego polietylenu z antypoślizgową powierzchnią na zewnątrz, aby zapewnić lepszą przyczepność dla mokrych dłoni – gładkie wnętrze, zapewnia swobodne wydostawanie się produktu. Worki o grubości 80 mikronów dzięki swojej wytrzymałości worki można kilkakrotnie napełniać nawet najcięższymi ciastami i kremami.
Do przechowalni
Zestaw jednorazowych, odpornych termicznie worków cukierniczych 50-0040 to produkt włoskiej firmy Martellato wykonany z najwyżej jakości polietylenu, który jest bezpieczny w pracy z żywnością. Worek cukierniczy nada się do dekorowania zarówno na słodko – przy użyciu mas cukrowych, polew, kremów, jak i na słono – przy użyciu majonezu, ketchupu, sosów. Zestaw jednorazowych rękawów cukierniczych 50-0040 składa się z 100 sztuk pomarańczowych worków o długości 40 cm. Produkt sprawdzi się w profesjonalnych cukierniach oraz domowych kuchniach – worki wykonane są z wielowarstwowego pomarańczowego polietylenu idealnie nadają się do pracy z ciepłymi i gorącymi kremami, sosami, dżemami. Worki o grubości 100 mikronów dzięki swojej wytrzymałości worki można kilkakrotnie napełniać nawet najcięższym wsadem.
Do przechowalni
Zestaw jednorazowych, odpornych termicznie worków cukierniczych 50-0055 to produkt włoskiej firmy Martellato wykonany z najwyżej jakości polietylenu, który jest bezpieczny w pracy z żywnością. Worek cukierniczy nada się do dekorowania zarówno na słodko – przy użyciu mas cukrowych, polew, kremów, jak i na słono – przy użyciu majonezu, ketchupu, sosów. Zestaw jednorazowych rękawów cukierniczych 50-0055 składa się z 100 sztuk pomarańczowych worków o długości 55 cm. Produkt sprawdzi się w profesjonalnych cukierniach oraz domowych kuchniach – worki wykonane są z wielowarstwowego pomarańczowego polietylenu idealnie nadają się do pracy z ciepłymi i gorącymi kremami, sosami, dżemami. Worki o grubości 100 mikronów dzięki swojej wytrzymałości worki można kilkakrotnie napełniać nawet najcięższym wsadem.
Do przechowalni
Szpatuła kątowa SP-ANG 20 to produkt włoskiej firmy Silikomart stworzony z wysokiej jakości stali nierdzewnej. Posiada gładkie, elastyczne ostrze oraz plastikową rączkę. Między elementami wykonano specjalne wygięcie pozwalające na większą wygodę podczas dekorowania. Szpatuła cukiernicza nadaje się do rozprowadzania oraz wyrównywania mas cukrowych, kremów, polew na ciastach, muffinach, babkach i tortach. Prosta szpatuła 73.435.99.0001 o długości 20 cm została wyprodukowana w Japonii, a wysoka jakość wykonania gwarantuje długotrwałość produktu oraz przystosowanie do mycia w zmywarkach. Produkt polecany jest dla klientów profesjonalnych oraz indywidualnych.
Do przechowalni
Zapisz się do naszego newslettera,
aby otrzymywać info o nowościach i promocjach.
33 5000 555
sklep@gastromania.pl
Godziny pracy:
poniedziałek-piątek: 8:00 – 16:00
© Gastromania.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Korzystając z witryny bez zmiany ustawień przeglądarki wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich zapisywaniu.
Kliknij, aby dowiedzieć się więcej o Polityce Cookies.