Siatka do pizzy, marki Hendi, o indeksie: 617540. Parametry techniczne produktu: średnica: 33 cm. Wykonana została z aluminiowej beznitowej siatki oraz obręczy. Solidna konstrukcja. Dzięki gęstej sieci otworów woda odparowuje ze spodu pizzy, dzięki czemu spód jest niezwykle kruchy i chrupiący. Dodatkową zaletą siatki jest łatwość zdejmowania z niej ciasta, bez obawy o jego połamanie. Idealna do równego wypieku pizzy. Temperatura wypieku nie powinna przekraczać 300°C. Pozostałości ciasta lub innych składników pizzy usuwać wyłącznie poprzez mycie ciepłą wodą z dodatkiem neutralnych środków myjących. Nie można myć w zmywarkach. Nie wolno stosować myjek drucianych ani past szorujących mogących zarysować obręcz lub uszkodzić siatkę aluminiową. Po każdorazowym umyciu siatki do pizzy należy ją dokładnie wysuszyć.
Do przechowalni
Siatka do pizzy o średnicy wewnętrznej: 31 centymetrów i zewnętrznej: 33 centymetry produkcji firmy Stalgast o indeksie 562330 została wykonana z wysokiej jakości aluminium. Siatka aluminiowa zapobiega przywieraniu pizzy do kamienia a także jest alternatywą dla zwykłej blachy. Usuwanie pozostałości ciasta lub innych składników pizzy odbywa się wyłącznie poprzez mycie ciepłą wodą z dodatkiem odpowiednich środków myjących. Ponadto producent gwarantuje zgodność produktu z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego numer 1935/2004 dotyczącym kontaktu materiałów i wyrobów z żywnością.
Do przechowalni
Siatka do pizzy, marki Hendi, o indeksie: 617564. Parametry techniczne produktu: średnica: 40 cm. Wykonana została z aluminiowej beznitowej siatki oraz obręczy. Solidna konstrukcja. Dzięki gęstej sieci otworów woda odparowuje ze spodu pizzy, dzięki czemu spód jest niezwykle kruchy i chrupiący. Dodatkową zaletą siatki jest łatwość zdejmowania z niej ciasta, bez obawy o jego połamanie. Idealna do równego wypieku pizzy. Temperatura wypieku nie powinna przekraczać 300°C. Pozostałości ciasta lub innych składników pizzy usuwać wyłącznie poprzez mycie ciepłą wodą z dodatkiem neutralnych środków myjących. Nie można myć w zmywarkach. Nie wolno stosować myjek drucianych ani past szorujących mogących zarysować obręcz lub uszkodzić siatkę aluminiową. Po każdorazowym umyciu siatki do pizzy należy ją dokładnie wysuszyć.
Do przechowalni
Blacha do pizzy o średnicy 32 centymetrów i wysokości 2,5 cm produkcji firmy Stalgast o indeksie 560321 została wykonana ze stali S235JRG2 pokrytej tlenkiem metalu tworzącego się na powierzchni podczas procesu elektrolizy. Odporna na temperaturę do 280℃. Znajdzie zastosowanie przede wszystkim w pizzeriach ale także w piekarniach i standardowych kuchniach restauracyjnych oraz hotelowych do pizzy lub tarty. Po pracy blachę należy każdorazowo umyć bez wykorzystywania druciaków i past z granulatem a następnie dokładnie wysmarować jadalnym tłuszczem co zabezpieczy blachę przed korozją. Ponadto producent gwarantuje zgodność produktu z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego numer 1935/2004 dotyczącym kontaktu materiałów i wyrobów z żywnością.
Do przechowalni
Siatka do pizzy o średnicy wewnętrznej 28 centymetrów i zewnętrznej 30 centymetrów produkcji firmy Stalgast o indeksie 562311 została wykonana z wysokiej jakości aluminium. Siatka Stalgast 562311 znajdzie zastosowanie w każdej pizzerii lub kuchni restauracyjnej czy hotelowej zapobiegając przywieraniu pizzy do kamienia szamotowego będąc jednocześnie alternatywą dla zwykłej blachy. Usuwanie pozostałości ciasta lub innych składników pizzy powinno odbywać się wyłącznie poprzez mycie ciepłą wodą z dodatkiem detergentu. Producent Stalgast deklaruje, iż produkt spełnia wszelkie wymagania dotyczące bezpieczeństwa i zdrowia w sprawie materiałów i wyrobów przeznaczonych do kontaktu z żywnością zgodnie z rozporządzeniem 1935/2004 PE.
Do przechowalni
Blacha do pizzy okrągła, marki Hendi, o indeksie: 617304. Parametry techniczne produktu: średnica: 32 cm, wysokość: 2,5 cm. Blacha wykonana została z niebieskiej stali. Idealna do równego wypieku pizzy. Temperatura wypieku nie powinna przekraczać 300°C. Pozostałości ciasta lub innych składników pizzy usuwać wyłącznie poprzez mycie ciepłą wodą z dodatkiem neutralnych środków myjących. Nie można myć w zmywarkach. Nie wolno stosować myjek drucianych ani past szorujących mogących zarysować powłokę blachy do pizzy. Po każdorazowym umyciu blachy do pizzy należy ją dokładnie wysuszyć i starannie natłuścić olejem roślinnym. Nie wolno składować blach do pizzy nie natłuszczonych.
Do przechowalni
Siatka do pizzy, marki Hendi, o indeksie: 617571. Parametry techniczne produktu: średnica: 45 cm. Wykonana została z aluminiowej beznitowej siatki oraz obręczy. Solidna konstrukcja. Dzięki gęstej sieci otworów woda odparowuje ze spodu pizzy, dzięki czemu spód jest niezwykle kruchy i chrupiący. Dodatkową zaletą siatki jest łatwość zdejmowania z niej ciasta, bez obawy o jego połamanie. Idealna do równego wypieku pizzy. Temperatura wypieku nie powinna przekraczać 300°C. Pozostałości ciasta lub innych składników pizzy usuwać wyłącznie poprzez mycie ciepłą wodą z dodatkiem neutralnych środków myjących. Nie można myć w zmywarkach. Nie wolno stosować myjek drucianych ani past szorujących mogących zarysować obręcz lub uszkodzić siatkę aluminiową. Po każdorazowym umyciu siatki do pizzy należy ją dokładnie wysuszyć.
Do przechowalni
Blacha do pieczenia pizzy 325×325×10 mm, Bartscher 100925 wykonana ze stali nierdzewnej pokrytej xynflonem – powłoką przeciw przywieraniu. Posiada perforowany spód i wzmocnione krawędzie. Nadaje się do mycia w zmywarce.
Do przechowalni
Siatka do pizzy o średnicy wewnętrznej: 38 centymetrów i zewnętrznej: 40 centymetry produkcji firmy Stalgast o indeksie 562400 została wykonana z wysokiej jakości aluminium. Siatka aluminiowa zapobiega przywieraniu pizzy do kamienia a także jest alternatywą dla zwykłej blachy. Usuwanie pozostałości ciasta lub innych składników pizzy odbywa się wyłącznie poprzez mycie ciepłą wodą z dodatkiem odpowiednich środków myjących. Ponadto producent gwarantuje zgodność produktu z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego numer 1935/2004 dotyczącym kontaktu materiałów i wyrobów z żywnością.
Do przechowalni
Blacha do pizzy o średnicy 30 centymetrów i wysokości 2,5 cm produkcji firmy Stalgast o indeksie 560301 została wykonana ze stali S235JRG2 pokrytej tlenkiem metalu tworzącego się na powierzchni podczas procesu elektrolizy. Odporna na temperaturę do 280℃. Znajdzie zastosowanie przede wszystkim w pizzeriach ale także w piekarniach i standardowych kuchniach restauracyjnych oraz hotelowych do pizzy lub tarty. Po pracy blachę należy każdorazowo umyć bez wykorzystywania druciaków i past z granulatem a następnie dokładnie wysmarować jadalnym tłuszczem co zabezpieczy blachę przed korozją. Ponadto producent gwarantuje zgodność produktu z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego numer 1935/2004 dotyczącym kontaktu materiałów i wyrobów z żywnością.
Do przechowalni
Siatka do pizzy, marki Hendi, o indeksie: 617588. Parametry techniczne produktu: średnica: 50 cm. Wykonana została z aluminiowej beznitowej siatki oraz obręczy. Solidna konstrukcja. Dzięki gęstej sieci otworów woda odparowuje ze spodu pizzy, dzięki czemu spód jest niezwykle kruchy i chrupiący. Dodatkową zaletą siatki jest łatwość zdejmowania z niej ciasta, bez obawy o jego połamanie. Idealna do równego wypieku pizzy. Temperatura wypieku nie powinna przekraczać 300°C. Pozostałości ciasta lub innych składników pizzy usuwać wyłącznie poprzez mycie ciepłą wodą z dodatkiem neutralnych środków myjących. Nie można myć w zmywarkach. Nie wolno stosować myjek drucianych ani past szorujących mogących zarysować obręcz lub uszkodzić siatkę aluminiową. Po każdorazowym umyciu siatki do pizzy należy ją dokładnie wysuszyć.
Do przechowalni
Siatka do pizzy, marki Hendi, o indeksie: 617533. Parametry techniczne produktu: średnica: 30 cm. Wykonana została z aluminiowej beznitowej siatki oraz obręczy. Solidna konstrukcja. Dzięki gęstej sieci otworów woda odparowuje ze spodu pizzy, dzięki czemu spód jest niezwykle kruchy i chrupiący. Dodatkową zaletą siatki jest łatwość zdejmowania z niej ciasta, bez obawy o jego połamanie. Idealna do równego wypieku pizzy. Temperatura wypieku nie powinna przekraczać 300°C. Pozostałości ciasta lub innych składników pizzy usuwać wyłącznie poprzez mycie ciepłą wodą z dodatkiem neutralnych środków myjących. Nie można myć w zmywarkach. Nie wolno stosować myjek drucianych ani past szorujących mogących zarysować obręcz lub uszkodzić siatkę aluminiową. Po każdorazowym umyciu siatki do pizzy należy ją dokładnie wysuszyć.
Do przechowalni
Blacha do pizzy okrągła, marki Hendi, o indeksie: 617205. Parametry techniczne produktu: średnica: 30 cm, wysokość: 2,5 cm. Blacha wykonana została z niebieskiej stali. Idealna do równego wypieku pizzy. Temperatura wypieku nie powinna przekraczać 300°C. Pozostałości ciasta lub innych składników pizzy usuwać wyłącznie poprzez mycie ciepłą wodą z dodatkiem neutralnych środków myjących. Nie można myć w zmywarkach. Nie wolno stosować myjek drucianych ani past szorujących mogących zarysować powłokę blachy do pizzy. Po każdorazowym umyciu blachy do pizzy należy ją dokładnie wysuszyć i starannie natłuścić olejem roślinnym. Nie wolno składować blach do pizzy nie natłuszczonych.
Do przechowalni
Blacha do pizzy o średnicy 45 centymetrów i wysokości 3 cm produkcji firmy Stalgast o indeksie 560451 została wykonana ze stali S235JRG2 pokrytej tlenkiem metalu tworzącego się na powierzchni podczas procesu elektrolizy. Odporna na temperaturę do 280℃. Znajdzie zastosowanie przede wszystkim w pizzeriach ale także w piekarniach i standardowych kuchniach restauracyjnych oraz hotelowych do pizzy lub tarty. Po pracy blachę należy każdorazowo umyć bez wykorzystywania druciaków i past z granulatem a następnie dokładnie wysmarować jadalnym tłuszczem co zabezpieczy blachę przed korozją. Ponadto producent gwarantuje zgodność produktu z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego numer 1935/2004 dotyczącym kontaktu materiałów i wyrobów z żywnością.
Do przechowalni
Siatka do pizzy, marki Hendi, o indeksie: 617557. Parametry techniczne produktu: średnica: 36 cm. Wykonana została z aluminiowej beznitowej siatki oraz obręczy. Solidna konstrukcja. Dzięki gęstej sieci otworów woda odparowuje ze spodu pizzy, dzięki czemu spód jest niezwykle kruchy i chrupiący. Dodatkową zaletą siatki jest łatwość zdejmowania z niej ciasta, bez obawy o jego połamanie. Idealna do równego wypieku pizzy. Temperatura wypieku nie powinna przekraczać 300°C. Pozostałości ciasta lub innych składników pizzy usuwać wyłącznie poprzez mycie ciepłą wodą z dodatkiem neutralnych środków myjących. Nie można myć w zmywarkach. Nie wolno stosować myjek drucianych ani past szorujących mogących zarysować obręcz lub uszkodzić siatkę aluminiową. Po każdorazowym umyciu siatki do pizzy należy ją dokładnie wysuszyć.
Do przechowalni
Blacha do pizzy o średnicy 40 centymetrów i wysokości 2,5 cm produkcji firmy Stalgast o indeksie 560401 została wykonana ze stali S235JRG2 pokrytej tlenkiem metalu tworzącego się na powierzchni podczas procesu elektrolizy. Odporna na temperaturę do 280℃. Znajdzie zastosowanie przede wszystkim w pizzeriach ale także w piekarniach i standardowych kuchniach restauracyjnych oraz hotelowych do pizzy lub tarty. Po pracy blachę należy każdorazowo umyć bez wykorzystywania druciaków i past z granulatem a następnie dokładnie wysmarować jadalnym tłuszczem co zabezpieczy blachę przed korozją. Ponadto producent gwarantuje zgodność produktu z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego numer 1935/2004 dotyczącym kontaktu materiałów i wyrobów z żywnością.
Do przechowalni
Siatka do pizzy o średnicy wewnętrznej: 48 centymetry i zewnętrznej: 50 centymetrów produkcji firmy Stalgast o indeksie 562500 została wykonana z wysokiej jakości aluminium. Siatka aluminiowa zapobiega przywieraniu pizzy do kamienia a także jest alternatywą dla zwykłej blachy. Usuwanie pozostałości ciasta lub innych składników pizzy odbywa się wyłącznie poprzez mycie ciepłą wodą z dodatkiem odpowiednich środków myjących. Ponadto producent gwarantuje zgodność produktu z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego numer 1935/2004 dotyczącym kontaktu materiałów i wyrobów z żywnością.
Do przechowalni
Siatka do pizzy wykonana z aluminium. Nie można myć w zmywarkach.
Do przechowalni
Efektywne prowadzenie pizzerii nie jest możliwe bez odpowiednich narzędzi. Dlatego konieczne jest zaopatrzenie się w możliwie jak najlepszej jakości sprzęt, który posłuży nam latami. W naszym sklepie internetowym oferujemy najwyższej jakości akcesoria do pizzy, wykonane nowoczesnymi metodami z wytrzymałych materiałów, takich jak stal nierdzewna czy aluminium. Dzięki temu, prócz funkcjonalności, charakteryzują się one również estetycznym wyglądem. Wszystkie oferowane produkty pochodzą od najlepszych producentów.
Zapisz się do naszego newslettera,
aby otrzymywać info o nowościach i promocjach.
33 5000 555
sklep@gastromania.pl
Godziny pracy:
poniedziałek-piątek: 8:00 – 16:00
© Gastromania.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.