Sterylizator Hendi o numerze katalogowym 281246 wykonany ze stali nierdzewnej z drzwiami z pleksi. Z pewnością przyda się w każdej restauracji, hotelu, sklepie mięsnym, masarni oraz innych punktach gastronomicznych. Urządzenie pomieści do 14 sztuk noży, wyposażone jest w uchwyt na noże ze stali nierdzewnej, mikrowyłącznik zabezpieczający przed włączeniem lamp przy otwartych drzwiach, timer z regulacją do 60 minut. Artykuł doskonale nadaje się do kompleksowego dezynfekowania noży oraz innych przyborów kuchennych, co pozwoli zachować odpowiednią higienę i komfort pracy. Dezynfekcja odbywa się za pomocą bakteriobójczego promieniowania UV.
Do przechowalni
Urządzenie z lampami UV do powierzchniowej dezynfekcji jaj i noży produkcji firmy Stalgast o indeksie 690552 zostało wykonane ze stali nierdzewnej. Można dezynfekować jednorazowo 30 sztuk jaj lub 17 sztuk noży o wymiarach długości 32 cm i wysokości 4 cm. W cyklu naświetlania ginie do 100% bakterii Salmonella, E.Coli, ziarenkowców, laseczek tlenowych, pałeczek okrężnicy i grzybów z powierzchni skorupki lub noża co gwarantuje sterylność w kuchni. Czas naświetlania (sterylizacji) to zaledwie 150 sekund. Lampy automatycznie wyłączają się kiedy otworzona zostanie szuflada urządzenia. Kratka została wykonana ze stali chromowanej. Producent deklaruje, że produkt spełnia wszelkie wymagania dotyczące bezpieczeństwa i zdrowia w sprawie materiałów i wyrobów przeznaczonych do kontaktu z żywnością zgodnie z rozporządzeniem 1935/2004 PE,
Do przechowalni
Sterylizator wielofunkcyjny do jaj i noży, znanego i cenionego na całym świecie producenta wyposażenia gastronomicznego Hendi, o numerze katalogowym 281208. Sterylizator o wymiarach 35,8 centymetra na 51,2 centymetra na 25,5 centymetra posiada obudowę wykonaną z wysokiej jakości stali nierdzewnej, wygodną, łatwo wysuwaną i przestronną szufladę w środku której znajduje się specjalna kratka ze stali chromowej. Sterylizator posiada specjalne zabezpieczenie, które wyłącza lampy przy nieoczekiwanym otworzeniu szuflady. Dezynfekcję produktów (czy to jaj, czy noży lub sztućców) zapewniają 4 mocne lampy UV, o długiej żywotności. Sterylizator Hendi 281208 jest w stanie wysterylizować 30 sztuk jaj lub 8 noży do długości 30 centymetrów. Żywotność lamp wynosi 11 tysięcy godzin, zaleca się wymiane co pięć lat.
Do przechowalni
Do przechowalni
Do przechowalni
Parametry techniczne:
Do przechowalni
Parametry techniczne:
Do przechowalni
Higiena i bezpieczeństwo: barwiona na czarno szyba chroni przed światłem UV, które służy do sterylizacji nawet do 9 noży. Wystarczy zawiesić noże, zamknąć drzwi i ustawić timer.
Wersja: Montaż ścienny
Rodzaj sterylizacji: Światło UV
wydajność: 9 noży
Maks. długość ostrza: 330 mm
Maks. długość rękojeści: 145 mm
Min. czas sterylizacji: 30 min.
Rodzaj drzwi: Drzwi skrzydłowe, szkło akrylowe
Barwione na czarno
Zawias drzwi: Prawo
Możliwość zmiany kierunku otwierania drzwi: nie
Wyłącznik bezpieczeństwa otwarcia drzwi: tak
Timer: tak
Lampka kontrolna: Wł./wył., urządzenie pracuje
Moc przyłączeniowa: 0.016 kW
Napięcie: 230 V
Częstotliwość: 50/60 Hz
Materiał: Stal szlachetna
szerokość: 420 mm
głębokość: 175 mm
wysokość: 610 mm
waga: 8.9 kg
Do przechowalni
Naświetlacz bakteriobójczy do 30 jaj o długości 18,4 cm, szerokości 46 cm i wysokości 38 cm przeznaczony do użytkowania profesjonalnego w lokalach gastronomicznych. Produkt firmy RM GASTRO, dystrybuowany pod marką Redfox o numerze katalogowym 00007155 wykonany jest z myślą o każdej restauracji, kuchni szkolnej, hotelowej, stołówce czy cukierni. Pozwala on zlikwidować bakterie, pleśnie i ich zarodniki na powierzchni jaj z bardzo wysoką skutecznością. Naświetlacz daje wiele rewelacyjnych korzyści, np: zastępuje klasyczne wyparzacze do jaj, jak również środki chemiczne do dezynfekcji oraz dezynfekuje jednorazowo do 30 sztuk jaj. Artykuł jest niezbędny przy wdrażaniu systemu HACCP. Posiada klasę ochronności – IP20 a trwałość promienników UV to 7500h. Długość trwania cyklu wynosi 90 sekund.
Do przechowalni
Sterylizator wodny SA-30 o wymiarach 38 cm długości, 13 cm szerokości oraz 40 cm wysokości wykonany został z doskonałej jakości materiału — stali nierdzewnej. Produkt o numerze katalogowym 00000324 z pewnością przyda się w każdym, barze, pubie, restauracji, hotelu, sklepie mięsnym, masarni, lodziarni oraz innych punktach gastronomicznych. Urządzenie o stosunkowo niskim zużyciu energii — mocy 2 kW oraz napięciu 230 V wyposażone jest w wiele praktycznych funkcji: termometr komory, wyłącznik główny, przyłącze wody i odpływu, kontrolkę pracy i grzania oraz regulację temperatury w zakresie od 30 do nawet 90 stopni Celsjusza. Dzięki swojej trwałej oraz niezwykle solidnej budowie sterylizator z pewnością długo posłuży w rękach obsługi każdego profesjonalnego punktu gastronomicznego. Artykuł doskonale nadaje się do kompleksowego oczyszczenia noży, również od widocznych zanieczyszczeń, co pozwoli zachować odpowiednią higienę i komfort pracy. Urządzenie wykonane zostało przez znanego i cenionego producenta produktów gastronomicznych REDFOX.
Do przechowalni
Sterylizator wodny SA-60 o wymiarach 58 cm długości, 14 cm szerokości oraz 40 cm wysokości wykonany został z doskonałej jakości materiału — stali nierdzewnej. Produkt o numerze katalogowym 00000325 z pewnością przyda się w każdym, barze, pubie, restauracji, hotelu, sklepie mięsnym, masarni, lodziarni oraz innych punktach gastronomicznych. Urządzenie o stosunkowo niskim zużyciu energii — mocy 2 kW oraz napięciu 230 V wyposażone jest w wiele praktycznych funkcji: termometr komory, wyłącznik główny, przyłącze wody i odpływu, kontrolkę pracy i grzania oraz regulację temperatury w zakresie od 30 do nawet 90 stopni Celsjusza. Dzięki swojej trwałej oraz niezwykle solidnej budowie sterylizator z pewnością długo posłuży w rękach obsługi każdego profesjonalnego punktu gastronomicznego. Artykuł doskonale nadaje się do kompleksowego oczyszczenia noży, również od widocznych zanieczyszczeń, co pozwoli zachować odpowiednią higienę i komfort pracy. Urządzenie wykonane zostało przez znanego i cenionego producenta produktów gastronomicznych REDFOX.
Do przechowalni
Sterylizator UV SUV-66 o wymiarach 66 cm długości, 20 cm szerokości oraz 66 cm wysokości wykonany został z doskonałej jakości materiału — stali nierdzewnej. Produkt o numerze katalogowym 00000326 z pewnością przyda się w każdym, barze, pubie, restauracji, hotelu, sklepie mięsnym, masarni, lodziarni oraz innych punktach gastronomicznych. Urządzenie o stosunkowo niskim zużyciu energii — mocy 0,03 kW oraz napięciu 230 V wyposażone jest w wiele praktycznych funkcji: lampę UV, drzwi z ochroną przed promieniami UV, wyłącznik czasowy w zakresie od 0 do 60 minut, kontrolkę pracy oraz wyłacznik bezpieczeństwa w drzwiach. Dzięki swojej trwałej oraz niezwykle solidnej budowie sterylizator z pewnością długo posłuży w rękach obsługi każdego profesjonalnego punktu gastronomicznego. Artykuł doskonale nadaje się do kompleksowego dezynfekowania noży oraz innych przyborów kuchennych, co pozwoli zachować odpowiednią higienę i komfort pracy. Ponadto, promienie UV chronią wierzchnią warstwę noża nie powodując jego stępienia. Urządzenie wykonane zostało przez znanego i cenionego producenta produktów gastronomicznych REDFOX. Na sterylizatorze znajdują się dwie listwy magnetyczne do zamocowania noży.
Do przechowalni
Zapisz się do naszego newslettera,
aby otrzymywać info o nowościach i promocjach.
33 5000 555
sklep@gastromania.pl
Godziny pracy:
poniedziałek-piątek: 8:00 – 16:00
© Gastromania.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.