Takeshi Saji Super Aogami Ręcznie kuty nóż kuchenny Szefa 21 cm
Najbardziej wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia, siekania, szatkowania i plastrowania rozmaitych produktów. Nóż szefa kuchni we wprawnych rękach poradzi sobie nawet z porcjowaniem drobiu, usuwaniem kości z mięsa czy filetowaniem ryb. Długość ostrza pozwala kroić większe płaszczyzny i gwarantuje pełną kontrolę nad nożem.
Dane techniczne:
Ostrze – rdzewna stal 3 warstwowa Super Aogami
Twardość – 65 HRC +/-1
Długość całkowita – 33,5 cm
Długość ostrza – 21 cm
Szerokość klingi – 4,7 cm
Grubość klingi – ok. 2,1 mm
Waga – ok. 210 g
Do przechowalni
Takeshi Saji Super Aogami Ręcznie kuty nóż uniwersalny 15 cm
Poręczny nóż kuchenny, bardzo praktyczny przy produktach małej i średniej wielkości, takich jak rzodkiewka czy cytryna. Nóż uniwersalny świetnie się sprawdza podczas cięcia marchewki “w kostkę”, krojenia oliwek lub małego pieczywa. Idealny dla tych, którzy nie lubią dużych noży.
Dane techniczne:
Ostrze – rdzewna stal 3 warstwowa Super Aogami
Twardość – 65 HRC +/-1
Długość całkowita – 27,0 cm
Długość ostrza – 15 cm
Szerokość klingi – 3,4 cm
Grubość klingi – ok. 2,5 mm
Waga – ok. 173 g
Do przechowalni
Takeshi Saji Jeleni róg Ręcznie kuty nóż Szefa 21 cm SRS-13
Najbardziej wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia, siekania, szatkowania i plastrowania rozmaitych produktów. We wprawnych rękach nóż szefa kuchni poradzi sobie nawet z porcjowaniem drobiu, usuwaniem kości z mięsa czy filetowaniem ryb. Średniej długości ostrze pozwala kroić większe płaszczyzny i gwarantuje pełną kontrolę nad nożem.
Dane techniczne:
Ostrze – stal 21 warstwowa SRS-13
Twardość – 64 HRC +/- 1
Długość całkowita – 34,0 cm
Długość ostrza – 21 cm
Szerokość klingi – 4,8 cm
Grubość klingi – ok. 2,0 mm
Waga – ok. 215 g
Do przechowalni
Takeshi Saji Jeleni róg Ręcznie kuty nóż Santoku 18 cm SRS-13
Japoński nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia warzyw, mięsa i ryb. Główną cechą noży Santoku jest obniżony czubek, który znacznie ułatwia szatkowanie, oraz szeroką klingę, na którą można zgarnąć pokrojone produkty, żeby je przenieść do salaterki lub na patelnię. Doskonale się sprawdza w każdych warunkach pracy w kuchni, ponieważ dzięki wysoko położonej rękojeści palce nie dotykają deski ani jedzenia.
Dane techniczne:
Ostrze – stal 21 warstwowa SRS-13
Twardość – 64 HRC +/- 1
Długość całkowita – 30,5 cm
Długość ostrza – 18 cm
Szerokość klingi – 5,0 cm
Grubość klingi – ok. 2,0 mm
Waga – ok. 220 g
Do przechowalni
Takeshi Saji RW Ręcznie kuty nóż Santoku 18 cm R-2
Japoński nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia warzyw, mięsa i ryb. Posiada obniżony czubek, który znacznie ułatwia szatkowanie, oraz szeroką klingę, na którą można zgarnąć pokrojone produkty, żeby je przenieść do salaterki lub na patelnię. Nóż Santoku doskonale się sprawdza w każdych warunkach pracy, ponieważ dzięki wysoko położonej rękojeści palce nie dotykają deski ani jedzenia.
Dane techniczne:
Ostrze - 61 warstwowa rdzeń stal proszkowa R2
Twardość – 63 HRC +/- 1
Długość całkowita – 30,2 cm
Długość ostrza – 18 cm
Szerokość klingi – 5 cm
Grubość klingi – ok. 2,4 mm
Waga – ok. 125 g
Do przechowalni
Takeshi Saji RW Ręcznie kuty nóż Szefa 21 cm R-2
Najbardziej wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia, siekania, szatkowania i plastrowania rozmaitych produktów. Nóż szefa kuchni we wprawnych rękach poradzi sobie nawet z porcjowaniem drobiu, usuwaniem kości z mięsa czy filetowaniem ryb. Długość ostrza pozwala kroić większe płaszczyzny i gwarantuje pełną kontrolę nad nożem.
Dane techniczne:
Ostrze - 61 warstwowa rdzeń stal proszkowa R2
Twardość – 63 HRC +/- 1
Długość całkowita – 37,5 cm
Długość ostrza – 21 cm
Szerokość klingi – 4,7 cm
Grubość klingi – ok. 2,5 mm
Waga – ok. 125 g
Do przechowalni
Takeshi Saji RW Ręcznie kuty nóż uniwersalny 15 cm R-2
Poręczny nóż kuchenny, bardzo praktyczny przy produktach małej i średniej wielkości, takich jak rzodkiewka czy cytryna. Nóż uniwersalny świetnie się sprawdza podczas cięcia marchewki “w kostkę”, krojenia oliwek lub małego pieczywa. Idealny dla tych, którzy nie lubią dużych noży.
Dane techniczne:
Ostrze – 61 warstwowa rdzeń stal proszkowa R2
Twardość – 63 HRC +/- 1
Długość całkowita – 28 cm
Długość ostrza – 15 cm
Szerokość klingi – 3,7 cm
Grubość klingi – ok. 2,1 mm
Waga – ok. 70 g
Do przechowalni
Takeshi Saji IW Nóż kuchenny Santoku 18cm VG-10
Wszechstronny japoński nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia warzyw, mięsa i ryb. Posiada szeroką klingę, na którą można zgarnąć pokrojone produkty, żeby je przenieść do salaterki lub na patelnię. Dzięki sporym gabarytom nóż doskonale się nadaje do krojenia dużych owoców i warzyw, takich jak arbuz, cukinia czy kapusta.
Dane techniczne:
Ostrze – stal 61 warstwowa rdzeń VG-10
Rękojeść – drewno żelazne
Twardość – 61 HRC
Długość całkowita – 31 cm
Długość ostrza – 18 cm
Szerokość klingi – 5 cm
Grubość klingi – ok. 2.5 mm
Waga – ok. 220 g
Do przechowalni
Japoński Nóż kuchenny szefa kuchni Takeshi Saji IW 21 cm
Najbardziej wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia, siekania, szatkowania i plastrowania rozmaitych produktów. We wprawnych rękach poradzi sobie z porcjowaniem drobiu, usuwaniem kości z mięsa czy filetowaniem ryb. Średniej długości ostrze pozwala kroić większe płaszczyzny i gwarantuje pełną kontrolę nad nożem.
Dane techniczne:
Ostrze – stal 61 warstwowa rdzeń VG-10
Rękojeść – drewno żelazne
Twardość – 61 HRC +/- 1
Długość całkowita – 33,2 cm
Długość ostrza – 21 cm
Szerokość klingi – 4,5 cm
Grubość klingi – ok. 2,4 mm
Waga – ok. 190 g
Do przechowalni
Takeshi Saji IW Ręcznie kuty nóż kuchenny uniwersalny 15 cm VG-10
Poręczny nóż kuchenny, bardzo praktyczny przy produktach małej i średniej wielkości, takich jak rzodkiewka czy cytryna. Doskonale się sprawdza podczas cięcia marchewki “w kostkę”, krojenia oliwek lub małego pieczywa. Idealny dla tych, którzy nie lubią dużych noży.
Dane techniczne:
Ostrze – stal 61 warstwowa rdzeń VG-10
Rękojeść – drewno żelazne
Twardość – 61 HRC +/- 1
Długość całkowita – 27 cm
Długość ostrza – 15 cm
Szerokość klingi – 3,5 cm
Grubość klingi – ok. 2 mm
Waga – ok. 125 g
Do przechowalni
Takeshi Saji EBH Ręcznie kuty nóż kuchenny Santoku 18cm VG-10
Wszechstronny japoński nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia warzyw, mięsa i ryb. Posiada szeroką klingę, na którą można zgarnąć pokrojone produkty, żeby je przenieść do salaterki lub na patelnię. Dzięki sporym gabarytom nóż doskonale się nadaje do krojenia dużych owoców i warzyw, takich jak arbuz, cukinia czy kapusta.
Dane techniczne:
Ostrze – stal 61 warstwowa rdzeń VG-10
Twardość – 61 HRC +/- 1
Długość całkowita – 31 cm
Długość ostrza – 18 cm
Szerokość klingi – 4,8 cm
Grubość klingi – ok. 2,4 mm
Waga – ok. 140 g
Do przechowalni
Takeshi Saji EBH Ręcznie kuty nóż kuchenny Szefa 21 cm VG-10
Najbardziej wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia, siekania, szatkowania i plastrowania rozmaitych produktów. We wprawnych rękach poradzi sobie z porcjowaniem drobiu, usuwaniem kości z mięsa czy filetowaniem ryb. Średniej długości ostrze pozwala kroić większe płaszczyzny i gwarantuje pełną kontrolę nad nożem.
Dane techniczne:
Ostrze – stal 61 warstwowa rdzeń VG-10
Twardość – 61 HRC
Długość całkowita – 35,2 cm
Długość ostrza – 21 cm
Szerokość klingi – 4,5 cm
Grubość klingi – ok. 2,5 mm
Waga – ok. 150 g
Do przechowalni
Takeshi Saji EBH Ręcznie kuty nóż kuchenny uniwersalny 15 cm VG-10
Poręczny uniwersalny nóż kuchenny, bardzo praktyczny przy produktach małej i średniej wielkości, takich jak rzodkiewka czy cytryna. Doskonale się sprawdza podczas cięcia marchewki “w kostkę”, krojenia oliwek lub małego pieczywa. Idealny dla tych, którzy nie lubią dużych noży.
Dane techniczne:
Ostrze – stal 61 warstwowa rdzeń VG-10
Twardość – 61 HRC +/- 1
Długość całkowita – 27,3 cm
Długość ostrza – 15 cm
Szerokość klingi – 3,5 cm
Grubość klingi – ok. 2 mm
Waga – ok. 85 g
Do przechowalni
Takeshi Saji WBB Ręcznie kuty nóż kuchenny Santoku 18 cm R-2
Japoński nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia warzyw, mięsa i ryb. Posiada obniżony czubek, który znacznie ułatwia szatkowanie, oraz szeroką klingę, na którą można zgarnąć pokrojone produkty, żeby je przenieść do salaterki lub na patelnię. Nóż Santoku doskonale się sprawdza w każdych warunkach pracy, ponieważ dzięki wysoko położonej rękojeści palce nie dotykają deski ani jedzenia.
Dane techniczne:
Ostrze - stal 61 warstwowa rdzeń R2
Rękojeść - kość bycza
Twardość – 63 HRC +/- 1
Długość całkowita – 30,1 cm
Długość ostrza – 18 cm
Szerokość klingi – 5 cm
Grubość klingi – ok. 2,2 mm
Waga – ok. 205 g
Do przechowalni
Takeshi Saji WBB Ręcznie kuty nóż kuchenny Szefa 21 cm R-2
Najbardziej wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia, siekania, szatkowania i plastrowania rozmaitych produktów. Nóż szefa kuchni we wprawnych rękach poradzi sobie nawet z porcjowaniem drobiu, usuwaniem kości z mięsa czy filetowaniem ryb. Długość ostrza pozwala kroić większe płaszczyzny i gwarantuje pełną kontrolę nad nożem.
Dane techniczne:
Ostrze – stal 61 warstwowa rdzeń R2
Rękojeść - kość bycza
Twardość – 63 HRC +/- 1
Długość całkowita – 33,5 cm
Długość ostrza – 21 cm
Szerokość klingi – 4,7 cm
Grubość klingi – ok. 2 mm
Waga – ok. 220 g
Do przechowalni
Takeshi Saji WBB Ręcznie kuty nóż kuchenny uniwersalny 15 cm R-2
Poręczny nóż kuchenny, bardzo praktyczny przy produktach małej i średniej wielkości, takich jak rzodkiewka czy cytryna. Nóż uniwersalny świetnie się sprawdza podczas cięcia marchewki “w kostkę”, krojenia oliwek lub małego pieczywa. Idealny dla tych, którzy nie lubią dużych noży.
Dane techniczne:
Ostrze – stal 61 warstwowa rdzeń R2
Rękojeść - kość bycza
Twardość – 63 HRC +/- 1
Długość całkowita – 26,5 cm
Długość ostrza – 15 cm
Szerokość klingi – 3,2 cm
Grubość klingi – ok. 1,6 mm
Waga – ok. 115 g
Do przechowalni
Takeshi Saji YBB Ręcznie kuty nóż kuchenny Santoku 18 cm VG-10
Japoński nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia warzyw, mięsa i ryb. Główną cechą noży Santoku jest obniżony czubek, który znacznie ułatwia szatkowanie, oraz szeroką klingę, na którą można zgarnąć pokrojone produkty, żeby je przenieść do salaterki lub na patelnię. Doskonale się sprawdza w każdych warunkach pracy w kuchni, ponieważ dzięki wysoko położonej rękojeści palce nie dotykają deski ani jedzenia.
Dane techniczne:
Ostrze - stal 61 warstwowa rdzeń VG-10
Rękojeść - kość bycza
Twardość – 61 HRC +/- 1
Długość całkowita – 30,5 cm
Długość ostrza – 18 cm
Szerokość klingi – 4,2 cm
Grubość klingi – ok. 2.1 mm
Waga – ok. 220 g
Do przechowalni
Takeshi Saji YBB Ręcznie kuty nóż kuchenny Szefa 21cm VG-10
Najbardziej wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia, siekania, szatkowania i plastrowania rozmaitych produktów. We wprawnych rękach nóż szefa kuchni poradzi sobie nawet z porcjowaniem drobiu, usuwaniem kości z mięsa czy filetowaniem ryb. Średniej długości ostrze pozwala kroić większe płaszczyzny i gwarantuje pełną kontrolę nad nożem.
Dane techniczne:
Ostrze – stal 61 warstwowa rdzeń VG-10
Rękojeść - kość bycza
Twardość – 61 HRC +/- 1
Długość całkowita – 33 cm
Długość ostrza – 21 cm
Szerokość klingi – 4,6 cm
Grubość klingi – ok. 2,5 mm
Waga – ok. 225 g
Do przechowalni
Zapisz się do naszego newslettera,
aby otrzymywać info o nowościach i promocjach.
33 5000 555
sklep@gastromania.pl
Godziny pracy:
poniedziałek-piątek: 8:00 – 16:00
© Gastromania.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Korzystając z witryny bez zmiany ustawień przeglądarki wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich zapisywaniu.
Kliknij, aby dowiedzieć się więcej o Polityce Cookies.