Noże Ambrogio Sanelli z linii Supra przeznaczone są dla profesjonalnych szefów kuchni oraz rzeźników. Ostrza wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej NITRO-B, w której dodatek cząsteczek azotu znacznie polepsza właściwości antykorozyjne oraz końcową twardość po ulepszaniu cieplnym. Kolekcja zawiera ostrzałkę, widelec do mięs oraz szpatuły cukiernicze. Ergonomiczne uchwyty wykonane z trwałego tworzywa SEBS: elastycznego, odpornego na działanie czynników atmosferycznych, ozonu i UV. Nadają się do sterylizacji, są wysoce odporne na uderzenia i korozję. Nie nadają się do mycia w zmywarkach.
Do przechowalni
Do przechowalni
Noże Ambrogio Sanelli z linii Supra przeznaczone są dla profesjonalnych szefów kuchni oraz rzeźników. Ostrza wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej NITRO-B, w której dodatek cząsteczek azotu znacznie polepsza właściwości antykorozyjne oraz końcową twardość po ulepszaniu cieplnym. Kolekcja zawiera ostrzałkę, widelec do mięs oraz szpatuły cukiernicze. Ergonomiczne uchwyty wykonane z trwałego tworzywa SEBS: elastycznego, odpornego na działanie czynników atmosferycznych, ozonu i UV. Nadają się do sterylizacji, są wysoce odporne na uderzenia i korozję. Nie nadają się do mycia w zmywarkach.
Do przechowalni
Do przechowalni
Specjalna odsłona noży Ambrogio Sanelli Supra – Supra Colore. Dzięki kolorowym rękojeściom zgodnym z normą HACCP jeszcze bardziej optymalizują pracę w kuchni i ułatwiają konsekwentne używanie noży do określonych rodzajów produktów spożywczych – dzięki temu w kuchni w łatwy sposób można zachować sterylne warunki pracy zgodne z zasadami higieny i bezpieczeństwa żywieniowego, a tym samym bezpieczeństwa klientów spożywających przygotowane dla nich posiłki.
Ostrza wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej NITRO-B;
Uchwyty wykonane z trwałego tworzywa
Kolory uchwytów zgodne z normą HACCP
Kolekcja zawiera ostrzałkę
Nie nadają się do mycia w zmywarkach
Kolory – kodyfikacja:
CZERWONY: surowe mięso
ŻÓŁTY: mięso lub drób po obróbce termicznej (pieczone, gotowane)
NIEBIESKI: ryby i owoce morza
ZIELONY: owoce i warzywa
FIOLETOWY: przetwarzanie produktów bez alergenów
Do przechowalni
Specjalna odsłona noży Ambrogio Sanelli Supra – Supra Colore. Dzięki kolorowym rękojeściom zgodnym z normą HACCP jeszcze bardziej optymalizują pracę w kuchni i ułatwiają konsekwentne używanie noży do określonych rodzajów produktów spożywczych – dzięki temu w kuchni w łatwy sposób można zachować sterylne warunki pracy zgodne z zasadami higieny i bezpieczeństwa żywieniowego, a tym samym bezpieczeństwa klientów spożywających przygotowane dla nich posiłki.
Ostrza wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej NITRO-B;
Uchwyty wykonane z trwałego tworzywa
Kolory uchwytów zgodne z normą HACCP
Kolekcja zawiera ostrzałkę
Nie nadają się do mycia w zmywarkach
Kolory – kodyfikacja:
CZERWONY: surowe mięso
ŻÓŁTY: mięso lub drób po obróbce termicznej (pieczone, gotowane)
NIEBIESKI: ryby i owoce morza
ZIELONY: owoce i warzywa
FIOLETOWY: przetwarzanie produktów bez alergenów
Do przechowalni
Specjalna odsłona noży Ambrogio Sanelli Supra – Supra Colore. Dzięki kolorowym rękojeściom zgodnym z normą HACCP jeszcze bardziej optymalizują pracę w kuchni i ułatwiają konsekwentne używanie noży do określonych rodzajów produktów spożywczych – dzięki temu w kuchni w łatwy sposób można zachować sterylne warunki pracy zgodne z zasadami higieny i bezpieczeństwa żywieniowego, a tym samym bezpieczeństwa klientów spożywających przygotowane dla nich posiłki.
Ostrza wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej NITRO-B;
Uchwyty wykonane z trwałego tworzywa
Kolory uchwytów zgodne z normą HACCP
Kolekcja zawiera ostrzałkę
Nie nadają się do mycia w zmywarkach
Kolory – kodyfikacja:
CZERWONY: surowe mięso
ŻÓŁTY: mięso lub drób po obróbce termicznej (pieczone, gotowane)
NIEBIESKI: ryby i owoce morza
ZIELONY: owoce i warzywa
FIOLETOWY: przetwarzanie produktów bez alergenów
Do przechowalni
Specjalna odsłona noży Ambrogio Sanelli Supra – Supra Colore. Dzięki kolorowym rękojeściom zgodnym z normą HACCP jeszcze bardziej optymalizują pracę w kuchni i ułatwiają konsekwentne używanie noży do określonych rodzajów produktów spożywczych – dzięki temu w kuchni w łatwy sposób można zachować sterylne warunki pracy zgodne z zasadami higieny i bezpieczeństwa żywieniowego, a tym samym bezpieczeństwa klientów spożywających przygotowane dla nich posiłki.
Ostrza wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej NITRO-B;
Uchwyty wykonane z trwałego tworzywa
Kolory uchwytów zgodne z normą HACCP
Kolekcja zawiera ostrzałkę
Nie nadają się do mycia w zmywarkach
Kolory – kodyfikacja:
CZERWONY: surowe mięso
ŻÓŁTY: mięso lub drób po obróbce termicznej (pieczone, gotowane)
NIEBIESKI: ryby i owoce morza
ZIELONY: owoce i warzywa
FIOLETOWY: przetwarzanie produktów bez alergenów
Do przechowalni
Specjalna odsłona noży Ambrogio Sanelli Supra – Supra Colore. Dzięki kolorowym rękojeściom zgodnym z normą HACCP jeszcze bardziej optymalizują pracę w kuchni i ułatwiają konsekwentne używanie noży do określonych rodzajów produktów spożywczych – dzięki temu w kuchni w łatwy sposób można zachować sterylne warunki pracy zgodne z zasadami higieny i bezpieczeństwa żywieniowego, a tym samym bezpieczeństwa klientów spożywających przygotowane dla nich posiłki.
Ostrza wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej NITRO-B;
Uchwyty wykonane z trwałego tworzywa
Kolory uchwytów zgodne z normą HACCP
Kolekcja zawiera ostrzałkę
Nie nadają się do mycia w zmywarkach
Kolory – kodyfikacja:
CZERWONY: surowe mięso
ŻÓŁTY: mięso lub drób po obróbce termicznej (pieczone, gotowane)
NIEBIESKI: ryby i owoce morza
ZIELONY: owoce i warzywa
FIOLETOWY: przetwarzanie produktów bez alergenów
Do przechowalni
Specjalna odsłona noży Ambrogio Sanelli Supra – Supra Colore. Dzięki kolorowym rękojeściom zgodnym z normą HACCP jeszcze bardziej optymalizują pracę w kuchni i ułatwiają konsekwentne używanie noży do określonych rodzajów produktów spożywczych – dzięki temu w kuchni w łatwy sposób można zachować sterylne warunki pracy zgodne z zasadami higieny i bezpieczeństwa żywieniowego, a tym samym bezpieczeństwa klientów spożywających przygotowane dla nich posiłki.
Ostrza wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej NITRO-B;
Uchwyty wykonane z trwałego tworzywa
Kolory uchwytów zgodne z normą HACCP
Kolekcja zawiera ostrzałkę
Nie nadają się do mycia w zmywarkach
Kolory – kodyfikacja:
CZERWONY: surowe mięso
ŻÓŁTY: mięso lub drób po obróbce termicznej (pieczone, gotowane)
NIEBIESKI: ryby i owoce morza
ZIELONY: owoce i warzywa
FIOLETOWY: przetwarzanie produktów bez alergenów
Do przechowalni
Specjalna odsłona noży Ambrogio Sanelli Supra – Supra Colore. Dzięki kolorowym rękojeściom zgodnym z normą HACCP jeszcze bardziej optymalizują pracę w kuchni i ułatwiają konsekwentne używanie noży do określonych rodzajów produktów spożywczych – dzięki temu w kuchni w łatwy sposób można zachować sterylne warunki pracy zgodne z zasadami higieny i bezpieczeństwa żywieniowego, a tym samym bezpieczeństwa klientów spożywających przygotowane dla nich posiłki.
Ostrza wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej NITRO-B;
Uchwyty wykonane z trwałego tworzywa
Kolory uchwytów zgodne z normą HACCP
Kolekcja zawiera ostrzałkę
Nie nadają się do mycia w zmywarkach
Kolory – kodyfikacja:
CZERWONY: surowe mięso
ŻÓŁTY: mięso lub drób po obróbce termicznej (pieczone, gotowane)
NIEBIESKI: ryby i owoce morza
ZIELONY: owoce i warzywa
FIOLETOWY: przetwarzanie produktów bez alergenów
Do przechowalni
Specjalna odsłona noży Ambrogio Sanelli Supra – Supra Colore. Dzięki kolorowym rękojeściom zgodnym z normą HACCP jeszcze bardziej optymalizują pracę w kuchni i ułatwiają konsekwentne używanie noży do określonych rodzajów produktów spożywczych – dzięki temu w kuchni w łatwy sposób można zachować sterylne warunki pracy zgodne z zasadami higieny i bezpieczeństwa żywieniowego, a tym samym bezpieczeństwa klientów spożywających przygotowane dla nich posiłki.
Ostrza wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej NITRO-B;
Uchwyty wykonane z trwałego tworzywa
Kolory uchwytów zgodne z normą HACCP
Kolekcja zawiera ostrzałkę
Nie nadają się do mycia w zmywarkach
Kolory – kodyfikacja:
CZERWONY: surowe mięso
ŻÓŁTY: mięso lub drób po obróbce termicznej (pieczone, gotowane)
NIEBIESKI: ryby i owoce morza
ZIELONY: owoce i warzywa
FIOLETOWY: przetwarzanie produktów bez alergenów
Do przechowalni
Specjalna odsłona noży Ambrogio Sanelli Supra – Supra Colore. Dzięki kolorowym rękojeściom zgodnym z normą HACCP jeszcze bardziej optymalizują pracę w kuchni i ułatwiają konsekwentne używanie noży do określonych rodzajów produktów spożywczych – dzięki temu w kuchni w łatwy sposób można zachować sterylne warunki pracy zgodne z zasadami higieny i bezpieczeństwa żywieniowego, a tym samym bezpieczeństwa klientów spożywających przygotowane dla nich posiłki.
Ostrza wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej NITRO-B;
Uchwyty wykonane z trwałego tworzywa
Kolory uchwytów zgodne z normą HACCP
Kolekcja zawiera ostrzałkę
Nie nadają się do mycia w zmywarkach
Kolory – kodyfikacja:
CZERWONY: surowe mięso
ŻÓŁTY: mięso lub drób po obróbce termicznej (pieczone, gotowane)
NIEBIESKI: ryby i owoce morza
ZIELONY: owoce i warzywa
FIOLETOWY: przetwarzanie produktów bez alergenów
Do przechowalni
Specjalna odsłona noży Ambrogio Sanelli Supra – Supra Colore. Dzięki kolorowym rękojeściom zgodnym z normą HACCP jeszcze bardziej optymalizują pracę w kuchni i ułatwiają konsekwentne używanie noży do określonych rodzajów produktów spożywczych – dzięki temu w kuchni w łatwy sposób można zachować sterylne warunki pracy zgodne z zasadami higieny i bezpieczeństwa żywieniowego, a tym samym bezpieczeństwa klientów spożywających przygotowane dla nich posiłki.
Ostrza wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej NITRO-B;
Uchwyty wykonane z trwałego tworzywa
Kolory uchwytów zgodne z normą HACCP
Kolekcja zawiera ostrzałkę
Nie nadają się do mycia w zmywarkach
Kolory – kodyfikacja:
CZERWONY: surowe mięso
ŻÓŁTY: mięso lub drób po obróbce termicznej (pieczone, gotowane)
NIEBIESKI: ryby i owoce morza
ZIELONY: owoce i warzywa
FIOLETOWY: przetwarzanie produktów bez alergenów
Do przechowalni
Specjalna odsłona noży Ambrogio Sanelli Supra – Supra Colore. Dzięki kolorowym rękojeściom zgodnym z normą HACCP jeszcze bardziej optymalizują pracę w kuchni i ułatwiają konsekwentne używanie noży do określonych rodzajów produktów spożywczych – dzięki temu w kuchni w łatwy sposób można zachować sterylne warunki pracy zgodne z zasadami higieny i bezpieczeństwa żywieniowego, a tym samym bezpieczeństwa klientów spożywających przygotowane dla nich posiłki.
Ostrza wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej NITRO-B;
Uchwyty wykonane z trwałego tworzywa
Kolory uchwytów zgodne z normą HACCP
Kolekcja zawiera ostrzałkę
Nie nadają się do mycia w zmywarkach
Kolory – kodyfikacja:
CZERWONY: surowe mięso
ŻÓŁTY: mięso lub drób po obróbce termicznej (pieczone, gotowane)
NIEBIESKI: ryby i owoce morza
ZIELONY: owoce i warzywa
FIOLETOWY: przetwarzanie produktów bez alergenów
Do przechowalni
Specjalna odsłona noży Ambrogio Sanelli Supra – Supra Colore. Dzięki kolorowym rękojeściom zgodnym z normą HACCP jeszcze bardziej optymalizują pracę w kuchni i ułatwiają konsekwentne używanie noży do określonych rodzajów produktów spożywczych – dzięki temu w kuchni w łatwy sposób można zachować sterylne warunki pracy zgodne z zasadami higieny i bezpieczeństwa żywieniowego, a tym samym bezpieczeństwa klientów spożywających przygotowane dla nich posiłki.
Ostrza wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej NITRO-B;
Uchwyty wykonane z trwałego tworzywa
Kolory uchwytów zgodne z normą HACCP
Kolekcja zawiera ostrzałkę
Nie nadają się do mycia w zmywarkach
Kolory – kodyfikacja:
CZERWONY: surowe mięso
ŻÓŁTY: mięso lub drób po obróbce termicznej (pieczone, gotowane)
NIEBIESKI: ryby i owoce morza
ZIELONY: owoce i warzywa
FIOLETOWY: przetwarzanie produktów bez alergenów
Do przechowalni
HASAKI oznacza w języku japońskim „Krawędź tnąca” stąd idealnie wyraża nazwę dla profesjonalnej linii noży w stylu japońskim firmy Ambrogio Sanelli. Ostrza noży są wykonane ze specjalnie modyfikowanej stali nierdzewnej NITRO-B (X50CrMoVN15 / AISI440B) – w której dodatek cząsteczek azotu znacznie polepsza właściwości antykorozyjne oraz końcową twardość po ulepszaniu cieplnym. Twardość 57-58 HRC. Zgodnie z japońską techniką noże są ostrzone jednostronnie dzięki czemu żywność ma styczność z ostrzem tylko przez chwilę – występowanie tarcia jest zredukowane do minimum. Doskonale wyważone i wygodne podczas cięcia uchwyty wykonano z syntetycznej żywicy POM, nitowane. Nie należy myć w zmywarkach.
Do przechowalni
HASAKI oznacza w języku japońskim „Krawędź tnąca” stąd idealnie wyraża nazwę dla profesjonalnej linii noży w stylu japońskim firmy Ambrogio Sanelli. Ostrza noży są wykonane ze specjalnie modyfikowanej stali nierdzewnej NITRO-B (X50CrMoVN15 / AISI440B) – w której dodatek cząsteczek azotu znacznie polepsza właściwości antykorozyjne oraz końcową twardość po ulepszaniu cieplnym. Twardość 57-58 HRC. Zgodnie z japońską techniką noże są ostrzone jednostronnie dzięki czemu żywność ma styczność z ostrzem tylko przez chwilę – występowanie tarcia jest zredukowane do minimum. Doskonale wyważone i wygodne podczas cięcia uchwyty wykonano z syntetycznej żywicy POM, nitowane. Nie należy myć w zmywarkach.
Do przechowalni
Zapisz się do naszego newslettera,
aby otrzymywać info o nowościach i promocjach.
33 5000 555
sklep@gastromania.pl
Godziny pracy:
poniedziałek-piątek: 8:00 – 16:00
© Gastromania.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Korzystając z witryny bez zmiany ustawień przeglądarki wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich zapisywaniu.
Kliknij, aby dowiedzieć się więcej o Polityce Cookies.