Sprzęt gastronomiczny jest nieodłączną częścią infrastruktury każdego lokalu. Wyposażenie powinno spełniać najwyższe standardy, aby sprostać oczekiwaniom klientów. Kluczową kwestię stanowi utrzymanie nienagannego stanu technicznego wszystkich urządzeń. Możemy zaoferować profesjonalne wsparcie z zakresu usług serwisowych oraz montażowych.
Dlaczego warto z nami współpracować:
- posiadamy nieustannie rozszerzaną sieć autoryzowanych punktów serwisowych,
- zatrudniamy wykwalifikowanych serwisantów posiadających niezbędne uprawnienia,
- zapewniamy pełne wsparcie gwarancyjne i pogwarancyjne, nawet jeśli sprzęt został zakupiony u innego dostawcy,
- prowadzimy szkolenia personelu z zakresu obsługi instalowanych urządzeń.
Ceny montażu poszczególnych urządzeń
W cenie usługi znajduje się instalacja w miejscu użytkowania i szkolenie pracowników w zakresie obsługi
L.p. | Urządzenie | Cena netto |
1. | Zmywarki podblatowe oraz na podstawie | 350 |
2. | Zmywarki kapturowe oraz do garów | 450 |
3. | Piece konwekcyjno - parowe 6.10 do 10.10 elektryczne | 550 |
4. | Piece konwekcyjno - parowe 10.20 do 20.20 elektryczne | 1300 |
5. | Piece konwekcyjno - parowe 6.10 do 10.10 gazowe | 800 |
6. | Piece konwekcyjno - parowe 10.20 do 20.20 gazowe | 2000 |
7. | Urządzenia elektryczne 400V (linia 600, 700, 900) | 230-350 |
8. | Urządzenia gazowe (linia 600, 700, 900) | 350-580 |
9. | Urządzenia elektryczne 400V (miksery, wilki, szatkownice) | 250 |
10. | Kostkarki oraz łuskarki do lodu - waga do 100 kg | 230 |
11. | Kostkarki oraz łuskarki do lodu - waga powyżej 100 kg | 500 |
12. | Obieraczki do ziemniaków | 350 |
13. | Piece do pizzy elektryczne 400V do 100 kg | 300 |
14. | Piece do pizzy elektryczne 400V powyżej 100 kg | 600 |
15. | Piece do pizzy gazowe | 600 |
16. | Urządzenia wolnostojące elektryczne | 180 |
17. | Urządzenia wolnostojące gazowe | 350 |
18. | Taborety elektryczne | 120 |
19. | Taborety gazowe | 230 |
20. | Kotły warzelne elektryczne | 460 |
21. | Kotły warzelne gazowe | 600 |
22. | Ekspresy do kawy 400V | 400 |
23. | Zmiękczacze wody | 180 |
Montaż jest wykonywany do przygotowanych wcześniej przyłączy. Przyłącza powinny być wykonane przez inwestora, wg wytycznych działu serwisu firmy Gastromania. Nie zastosowanie się do podanych wytycznych może spowodować naliczenie dodatkowych kosztów związanych z montażem (np. wymiana przewodu zasilającego na dłuższy)
Koszty serwisu
Z podziałem na usługi
L.p. | Rodzaj usługi | Cena netto |
1 | Koszt każdej rozpoczętej roboczogodziny | 150 |
2 | Koszt dojazdu do klienta (odległość do 20km, dojazd w obie strony) | 70 |
3 | Koszt dojazdu do klienta za 1 km (odległość powyżej 20km, dojazd w obie strony) | 1,75 |
4 | Przeglądy pieców konwekcyjno - parowych elektrycznych (zależnie od rozmiaru urządzenia) | 500-1000 |
5 | Przeglądy zmywarek podblatowych oraz na podstawach | 300 |
6 | Przeglądy zmywarek kapturowych | 350 |