-
Podstawa pod piec gazowy do pizzy „9” | HENDI, 224649
Netto: Brutto: -
Elektroniczny piec przelotowy Tunnel C/40 | HENDI, 227312
Netto: Brutto: -
Podstawa pod piec do pizzy Basic 66 | HENDI, Basic
Netto: Brutto: -
Podstawa pod piec do pizzy Basic XL 4 | HENDI, Basic XL
Netto: Brutto: -
Piec do pizzy, 1-poziomowy 2000W | HENDI, 220290
Netto: Brutto: -
Piecyk do pizzy 48x42x19,5 cm | HENDI, 220306
Netto: Brutto: -
Podstawa pod piec do pizzy XL Plus 44 | HENDI, 227169
Netto: Brutto: -
Podstawa pod piec do pizzy Slim Line 33 | HENDI, 227145
Netto: Brutto: -
Podstawa pod piec do pizzy Basic XXL 66 | HENDI, 227206
Netto: Brutto: -
Podstawa pod piec do pizzy XL Plus 66 | HENDI, 227183
Netto: Brutto: -
Podstawa pod piec do pizzy z serii XL | HENDI, 227220
Netto: Brutto: -
Podstawa pod piec do pizzy Basic 1/50 Vetro | HENDI, 224816
Netto: Brutto:
Piece do pizzy
(408)Wszystkie kategorie w dziale Piece do pizzy
Klimat i wystrój gwarancją sukcesu?
Aby osiągnąć odpowiedni efekt, nie wystarczy jednak odpowiednio urządzić lokalu (choć to na pewno pomaga). Konieczny jest również właściwy sprzęt gastronomiczny. Należy zainwestować w odpowiedniej jakości piece do pizzerii. Na rynku znajduje się wiele różnych modeli, dlatego wyboru należy dokonywać ostrożnie. Nowoczesny i funkcjonalny piec nie zawsze spełni nasze oczekiwania, a cena niekoniecznie idzie w parze z jakością. W zależności od potrzeb każdy właściciel lokalu gastronomicznego znajdzie coś dla siebie. Dla niewielkich punktów odpowiedni będzie mały piecyk do pizzy (na przykład produkowany przez Hendi), w którym bez problemu przygotujemy danie dla jednego klienta. Stanowi on idealne wyposażenie niewielkiego punktu gastronomicznego. Dzięki konstrukcji z wysokojakościowej stali nierdzewnej charakteryzuje się on niezwykłą wytrzymałością i doskonałymi właściwościami grzewczymi. Użyteczne dodatki tylko potęgują dobre wrażenie. Na przykład timer, w który jest wyposażony ten model. Elementy grzewcze znajdują się tu zarówno u dołu, jak i u góry. Pizza będzie więc równomiernie wypieczona. Piecyk nadaje się również do podgrzewania mrożonego placka.
Piece do pizzy dla większych lokali
Jeżeli naszą ambicją jest prowadzić coś więcej, niż tylko małą pizzerię, dobrym rozwiązaniem jest piec do pizzy CT 100 marki Bartscher. Pozwalające utrzymać wysoką temperaturę wypełnienie szamotowe oraz termostat, umożliwiający rozgrzanie urządzenia do 400 stopni Celsjusza to nie jedyne zalety tego sprzętu. Nadaje się on nie tylko do wypiekania pizzy, ale także jakiegokolwiek pieczywa. Domowy chleb zawsze dobrze wygląda w menu. Jeśli jednak nasz lokal ma się specjalizować w pizzy, konieczne będzie znacznie większe zaplecze. Dobrym rozwiązaniem będą piece wielokomorowe, które stanowią właściwie wielokrotność zwykłych pieców jednokomorowych. Piec HENDI XL Plus 44 charakteryzuje się nie tylko sporą ilością miejsca i możliwością korzystania z dwóch palenisk jednocześnie. Atrakcyjny wygląd – obudowa z wysokiej jakości stali nierdzewnej, odpornej na wgniecenia czy zarysowania, a także świetne właściwości grzewcze to również ważne atuty prezentowanego produktu. Dzięki wypełnieniu ścian wełną mineralną, szamotowej wyściółce oraz elementom grzewczym zarówno w ściankach dolnych, jak i górnych, możliwe jest profesjonalne przyrządzanie wypieków o najwyższej jakości. Co więcej, każda z grzałek wyposażona została w oddzielny termostat, co pozwala na indywidualne regulowanie temperatury każdej z nich. Ponieważ jakość sprzętu, jego trwałość oraz efekty jego działania możemy łatwo przeliczyć na pieniądze, nie możemy dokonywać wyboru po macoszemu. W przypadku pieców do pizzy najlepiej więc dokonywać zakupów w sprawdzonych punktach. Sklep internetowy www.Gastromania.pl oferuje duży wybór pieców do pizzerii, które charakteryzują się doskonałą jakością wykonania oraz oryginalnością. Prezentowane tu produkty pochodzą od największych światowych producentów o renomie potwierdzonej wieloletnią obecnością w branży. Nasz sklep jest ich oficjalnym dystrybutorem na terytorium Polski. Oznacza to zarówno bogatą ofertę, jak i wsparcie gwarancyjne.